- Konu Sahibi antidepresif
-
- #16.781
altın yerine de bebek bezi getirirz birbirimizeee
VEEE HAMİŞ LİSTEMİZ....
1)armena.. 03/08/2013:nazar-------- oğluş geliyor
2)SEVO24...10/09/2013-------- oğluş geliyor
3)d_yesilcik.. 17/09/2013
4)sudemerve.. 19/09/2013:nazar
5)roseis.. 12/10/2013
6)gulucuk_45... 18/10/2013
7)serap_serap.. 23/10/2013
8)zizag... 28/10/2013:nazar
9)iremneva... 08/11/2013
10)flyrey.. 17/11/2013
11)antidepresif.. test yapması bekleniyor
ayvarecelim....bebiş bekleniyor (sorephone)
meleklerim35.. bebiş bekleniyor (klomen)
mrv86........... bebiş bekleniyor
peerikızı........ bebiş bekleniyor (ev taşıyor)
gamyoncu......bebiş bekleniyor
diar...............bebiş bekleniyor
meryemenes...bebiş bekleniyor (ev taşıyor)
umut81.... tedavi görüyor
_bambu_ .... bebiş bekliyor
kübracımm yarın geldiğinde bu listeyi ilk sayfaya taşırsan ordan senin güncellemen de dha kolay olur. belli bir süreden sonra mesaj düzenlenemiyor.
günaydın kızcelerimbeklenen haberi veriyorum ''hamileyiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm''
Selamlar herkese,herkesler haftasonu olduğu için yoklar sanırım :26:
Sudemerve nasılsın cnm, nasıl gidiyor, bebisle epey olmuşsunuz
hamiş listeniz hayırlı olsunyeşillilere de listeye girmek nasip olsun inşallahhh
bu arada ben deniz "diar" mart ayı içinde hem taşınacağım hem iğne tedavisine başlayacağım sonra da yeni evimde haber alacağım inşallah.
dün akşam soba bi tüttü (kömür vardı bi de içinde ) ey büyük Allahım dedim iyiki şuanda hamile değilmişim dedim her işte vardır bir hayır
Eskiye göre biraz daha iyiyim canım. Sadece gece 3 sabah 6 ve öğleden sonra şiddetli bulantım oluyor. Bu saatler hiç şaşmıyor:) Hala birşey yiyemiyorum ama yavaş yavaş o da geçer sanırım. Sen ne yapıyorsun. Gerçi diğer topiklerden takip ediyorum seni ben. Hiç kaçırır mıyım:)) Nasıl gidiyor tedavi sürecin. Ne zaman yumoşların toplanacak tatlım.
waayyyy benim antime bak bee, helal kuzu sana
tebrik ederim cnm,
insaAllah hep böyle güzel sonuçlar alırsın
geçer cnm.. artık aşama aşama bunlar olacak o belil bisey =))
ben ne yapim, tedavi sürecimiz basladı çok sükür.. simdilik güzel gidiyor hersey, hep böyle devam eder insaAllah'ta bnde sizlerin arasında hamis günlerimi konusabilirim.. =))
cnm bnde görüyorum seni de, işte yazma fırsatı her zaman bulamıyoruz.. yoksa görüyorum profilden bazen bakıyorum çıkmışsın..
işet ilk görüsmeler yapıldı. kan tahlilleri verildi.. zaman sonraya, sonuçları çıkdı.. 2-3hafta oldu işte.. kan sonuçlarımız için gittik, geçtiğimiz persembe.. ve yine ilaç verildi. B 12 eksik çıkmıs.. ilaç verildi.. ve göbekten iğne baslandı, ilkini aksam yaptım, göbeğim bi zaman acıdıbunu öncekinde de vermislerdi.. diğer iğneler bunun gibi acıtmıyoda.. artık olursa şayet, ya 3ay yada 9 ay kullancakmısım bu iğneyi, artık delik desik olurum heralde katlanıyoruz bakalım, hersey bebis için.. şu normal hamile kalanlar gibi olmayı çok istemisimdir yıllar yılı.. ama kısmetimiz de böyleymiş..
bakalım insaAllah bu kezkinde olur da şu çektiğim sıkıntılarımı unuturum..
yumoşlar cn.. şuan henüz belil değil.. iğnelerle yumosları büyüteyim bi ondan sonra tarihi belil olur.. yazarım buraya..
ve yumoslarım da küçük benim.. normal verilen iğneden biraz fazlasını yaptırıyolar bana hep bu da canımı yakan bi basak noktaartık katlanıyoz bakalım.. kısmet olupta, Mevlam bu kez izin verirse , bende sonunda yüzü gülenlerden olmayı çok istiyorum
Canım benim ya, Allah biliyor ya, bu topikte hamile kalmasını en çok dilediğim kişi sensin. Eminim kızlar da benim gibi düşünüyordur. Çünkü sen neredeyse bir ömür bekledin. Allahım sana sabrının sonucunu hayırlısıyla verecek bu sefer inşallah. Hep dua ediyorum. Senin gibi hasretle bekleyen bütün kadınlara Allahım o güzel müjdeyi nasip etsin. Senin bebeğin altın kadar kıymetli olacak annesi. Ne çok beklendi o çünkü. Herkesin yavrusu kıymetli tabi o başka. Ama böyle hasretle beklenen bebek pamuklara sarılır sanırım:))
Hamile haberi aldıkça nasıl seviniyorsam her ay hüsran yaşayanlara da öyle derinden üzülüyorum. Buradaki bebeklerin hepsi benim de yavrum gibi. Hepimiz birbirimizin bebişlerinin annesi de sayılırız. Gelecek olanların da öyle. Umutcum, senin haberini aldığım gün bir fakire sadaka vereceğim inşallah. O kadar çok istiyorum işte. Bu arada yumurtaların için alternatif yöntemleri de dene. İncir ye bol bol. Tıka basa ye. Benim yumurtam da çok geç oluştu ve büyüdü. Umudu kesiyordu doktor neredeyse. Günde 4 klomen bile fayda etmemişti bana. Bol bol incir yedim. Faydası oldu.
Hadi bakalım inşallah güzel haberler almaya devam edeceğiz ve birlikte hamile topiğimizi açacağız.
Bu arada Hülyacım grupta gördüğüm Hülya sensen "Vay be" dedirttin ha bilesin:))
Bu arada Hülyacım grupta gördüğüm Hülya sensen "Vay be" dedirttin ha bilesin:))
yaa ne grubu bu banada söyleyin :44::44::44:
bakim bana ne dicen,valla çok merak ettim simdi
canım facede kapalı grubumuz var ordanda görüşüyoruz bize katılmak istersen fatmama
yani zizaga özelden adını ver eklesin senide tabi facein varsa hem ordan birbirimizin yüzünüde görüyoruz
canım çok teşekkür ederim ama senin ve fatmanın gözleri yanında benim esamem bile olamaz
allah nazarlardan saklasın
Olur mu canım, gerçi bir fotonu gördüm sadece ama yetti yani:) Maşallah valla. Bir de ben yaşlandım falan diyor. Hatun bildiğini taş :)) Fatmanın gözleri derya deniz maşallah evet canım:)
canım gözün aydın allah tamanına erdirsin inan cok sevindim..günaydın kızcelerimbeklenen haberi veriyorum ''hamileyiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm''
aaaannnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mart ayı ne bereketli bir geldi pir geldi mart çıkana kadar yelizim tuğbammmm umudummm bambim idarım çileğim perikızım ve adını hatırlayamadığım gacılarımında güzel hbrlerini alıcaz inşallaahhhhh
anti gel göbek tokuşturalımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?