- Konu Sahibi antidepresif
-
- #16.801
günaydın kızcelerimbeklenen haberi veriyorum ''hamileyiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm''
günayyyydınnn topikim. pazar pazar kimse yok tabe. benim kociş de uyuyo daha uyumaya da niyetli. ama beni uyku tutmadı çok erken kalktım. dedim bi kızçelere bakimm ne yapıyolar...
bacımmm tebrik ederim, bizim için sürpriz deildi zatiiii bekliyoduk. allahım sağlıkla tamamına erdirsin inşallahhhh
topikin patronu da hamişse artıkın bu topiği kimse tutamaz.illa ki ucundan bizlere de bulaşır
yalnız hatunlar herüfleriyle kızıştılar kızıştılar, estiler gürlediler ve hamiş kaldılar. ana acep hamişliğin yolu burdan mı geçer kiiii. du ben de gideyim bi kocişe bahaneden kaynıyımmm
günayyyydınnn topikim. pazar pazar kimse yok tabe. benim kociş de uyuyo daha uyumaya da niyetli. ama beni uyku tutmadı çok erken kalktım. dedim bi kızçelere bakimm ne yapıyolar...
bacımmm tebrik ederim, bizim için sürpriz deildi zatiiii bekliyoduk. allahım sağlıkla tamamına erdirsin inşallahhhh
topikin patronu da hamişse artıkın bu topiği kimse tutamaz.illa ki ucundan bizlere de bulaşır
yalnız hatunlar herüfleriyle kızıştılar kızıştılar, estiler gürlediler ve hamiş kaldılar. ana acep hamişliğin yolu burdan mı geçer kiiii. du ben de gideyim bi kocişe bahaneden kaynıyımmm
saolasın kuzuumbencede kocalarla önce kavga edin sonra ekşıııın
canım gözün aydın allah tamanına erdirsin inan cok sevindim..
fulyacım benim marttan ümit yok adetliyim su anda nisana kısmetse..
yaf siz ne zaman faceden grup açtınız hiç haberimiz olmadı
günaydın kübraaaaaaaaammmm
bebiş nasıl
ha haaa sadece şişsen iyyiiiiikızzzz zilli hayırlı olsun, anca beni şişirdiğinle kaldın
canım benimmm bak ben boş gebelik geçirmiş biri olarak şunu diyim sana, bi kere senin hafta hesaplaması yapman çok zor çünkü kaybının olduğu kanamadan sonra ne zaman yumurtladığın ve gebe kaldığın belli deil. bebiş görünene kadar yapılan hiç bir hafta tahminine inanma. ki ben 9. hafta içindeydim boş gebelik tanısı kesin konduğunda. senin hamişliğin daha çok kücük fatmacımkızlar ben geldim doktordan öncelikle kalbini duyamadıkkesesi kocaman olmuş 18.4 mm doktorun cağırdığı günden 3 gün önce gittik haftaya gelin dedi doktor.
kesenin şekli oval bir hal almış doktor beyaz bir bölüm gösterdi bebek burdan büyüyecek dedi umarım bebeğimm kesenin içindedir.
kanama devam etmediği için yapacak birşeyimiz yok dedi dinleneceksin bol su içeceksin dedi
aynur ablacım inşallahhhhCanım çok geçmiş olsun. Aman dikkat lütfen. Büyük tehlike atlatmışsın.
Bu ay senden çok umutluyum ben. Sıradaki müjde senden Tuğbadan ve Hülyadan gelecek bence. İçime doğan bu. İnşallah hayırlısıyla yanılmam:)) Sen bu ay neden korundun tam anlamadım ben canım.
Bu arada Hülyacım grupta gördüğüm Hülya sensen "Vay be" dedirttin ha bilesin:))
günaydın tatlım kız ben bu ay herifime kaynadımda noldu gene fos gene fos
bakalım bu ay neler olcak
valla ablacm iyidir herhalde hafiften agzımın tadı değişmeye basladı ya ekşimsi gibi böösen nasılsın
ha haaa sadece şişsen iyyiiiiiirem kıs ne çabuk eskidin kart anne adayı oldun bacımmmm
canım benimmm bak ben boş gebelik geçirmiş biri olarak şunu diyim sana, bi kere senin hafta hesaplaması yapman çok zor çünkü kaybının olduğu kanamadan sonra ne zaman yumurtladığın ve gebe kaldığın belli deil. bebiş görünene kadar yapılan hiç bir hafta tahminine inanma. ki ben 9. hafta içindeydim boş gebelik tanısı kesin konduğunda. senin hamişliğin daha çok kücük fatmacımsenin bu tür pimpiriklenme yapmana hiç gerek yok ayrıca bulantıların başladı. bu demek oluyoki kandaki değerin artıyo, kandaki değerin artıyo çünkü bebek var.
benim bulantım hiç olmamıştı. taakiii 8+5 e kadar. meğer o bulatı da kese beni zehirlemeye başladığı içinmiş.
ne olur üzme tatlı canını, bebbişin bence senle tatlım
aynur ablacım inşallahhhh
vayy ki ne vayyyyy. ben gelinlikli resmi görünce bi afalladım zaten. hülya abla 22 küsür diyodu evliliği.. ahanda bu ne dedimmmm
kübra ve hülya ablacım günaydınnnn.
nasılsınız.
ay benim kaynadığım aylarda hep fos çıktıydı da bu mart ayına has bi totem olabilir mi diye düşündüm bi an
ablacım sen de durumlar nasıl. kasık ağrım var demiştin yumurtlama belirtisi. şimdi nasılsın.
kasık ağrım geçti canım yumoş belirtisi gitti
şimdide acaba tuttumu diye telaş başladı ayyy ne salak karıyım yaaa
daha ne kadar var adı batasıca BATa
kasık ağrım geçti canım yumoş belirtisi gitti
şimdide acaba tuttumu diye telaş başladı ayyy ne salak karıyım yaaa
daha ne kadar var adı batasıca BATa
Burada herkeşlere günaydın kızlar.
Nasıl tutmasın canım ya, maşallah sekiz yumurta. Normalde sekiz ayda olması gereken hasılatı bir ayda yumurtladın maşşallah:))) Yumurta fabrikam benim:) Biri tutmasa biri mutlaka inşallah canım benim.
ablacim bi sey sorcam sana. catlatma igneni olmadan once hic agrin oldu mu. benim dun aksamdan beri ozellikle sag kasigimda hafif hafif bi agri var. tam yumurtlama agrisi deil ama. benim hapim bu aksam son sali da igne icin gitcem dr.a.
ben yine ne olur olmaz gazami mubarek edeyim bali
yumurtlamanin uzerine 14 gun saycaksin ablacim. insallah gelmez o batasica 9 ay boyunca...
Canım çok geçmiş olsun. Aman dikkat lütfen. Büyük tehlike atlatmışsın.
Bu ay senden çok umutluyum ben. Sıradaki müjde senden Tuğbadan ve Hülyadan gelecek bence. İçime doğan bu. İnşallah hayırlısıyla yanılmam:)) Sen bu ay neden korundun tam anlamadım ben canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?