Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

günayyyydınnn topikim. pazar pazar kimse yok tabe. benim kociş de uyuyo daha uyumaya da niyetli. ama beni uyku tutmadı çok erken kalktım. dedim bi kızçelere bakimm ne yapıyolar...

günaydın kızcelerimbeklenen haberi veriyorum ''hamileyiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm''

bacımmm tebrik ederim, bizim için sürpriz deildi zatiiii bekliyoduk. allahım sağlıkla tamamına erdirsin inşallahhhh
topikin patronu da hamişse artıkın bu topiği kimse tutamaz. illa ki ucundan bizlere de bulaşır
yalnız hatunlar herüfleriyle kızıştılar kızıştılar, estiler gürlediler ve hamiş kaldılar. ana acep hamişliğin yolu burdan mı geçer kiiii. du ben de gideyim bi kocişe bahaneden kaynıyımmm

saolasın kuzuumbencede kocalarla önce kavga edin sonra ekşıııın

günaydın tatlım kız ben bu ay herifime kaynadımda noldu gene fos gene fos
bakalım bu ay neler olcak

kızzzz zilli hayırlı olsun, anca beni şişirdiğinle kaldın
ha haaa sadece şişsen iyyiiiii irem kıs ne çabuk eskidin kart anne adayı oldun bacımmmm

canım benimmm bak ben boş gebelik geçirmiş biri olarak şunu diyim sana, bi kere senin hafta hesaplaması yapman çok zor çünkü kaybının olduğu kanamadan sonra ne zaman yumurtladığın ve gebe kaldığın belli deil. bebiş görünene kadar yapılan hiç bir hafta tahminine inanma. ki ben 9. hafta içindeydim boş gebelik tanısı kesin konduğunda. senin hamişliğin daha çok kücük fatmacım senin bu tür pimpiriklenme yapmana hiç gerek yok ayrıca bulantıların başladı. bu demek oluyoki kandaki değerin artıyo, kandaki değerin artıyo çünkü bebek var.
benim bulantım hiç olmamıştı. taakiii 8+5 e kadar. meğer o bulatı da kese beni zehirlemeye başladığı içinmiş.
ne olur üzme tatlı canını, bebbişin bence senle tatlım

aynur ablacım inşallahhhh

Bu arada Hülyacım grupta gördüğüm Hülya sensen "Vay be" dedirttin ha bilesin:))

vayy ki ne vayyyyy. ben gelinlikli resmi görünce bi afalladım zaten. hülya abla 22 küsür diyodu evliliği.. ahanda bu ne dedimmmm

günaydın tatlım kız ben bu ay herifime kaynadımda noldu gene fos gene fos
bakalım bu ay neler olcak

kübra ve hülya ablacım günaydınnnn.
nasılsınız.
ay benim kaynadığım aylarda hep fos çıktıydı da bu mart ayına has bi totem olabilir mi diye düşündüm bi an
ablacım sen de durumlar nasıl. kasık ağrım var demiştin yumurtlama belirtisi. şimdi nasılsın.

Son düzenleme:

kız o resim geçen seneki 14 şubatta çekildi benim kızla kociş bana süpriz yapmışlar bi restorantta arkadaşları toplamışlar nikah tazeledik yani anlıycan eşimin bana süpriziydi

kasık ağrım geçti canım yumoş belirtisi gitti
şimdide acaba tuttumu diye telaş başladı ayyy ne salak karıyım yaaa
daha ne kadar var adı batasıca BATa

Nasıl tutmasın canım ya, maşallah sekiz yumurta. Normalde sekiz ayda olması gereken hasılatı bir ayda yumurtladın maşşallah:))) Yumurta fabrikam benim:) Biri tutmasa biri mutlaka inşallah canım benim.

ablacim bi sey sorcam sana. catlatma igneni olmadan once hic agrin oldu mu. benim dun aksamdan beri ozellikle sag kasigimda hafif hafif bi agri var. tam yumurtlama agrisi deil ama. benim hapim bu aksam son sali da igne icin gitcem dr.a.
ben yine ne olur olmaz gazami mubarek edeyim bali
yumurtlamanin uzerine 14 gun saycaksin ablacim. insallah gelmez o batasica 9 ay boyunca...

Nasıl tutmasın canım ya, maşallah sekiz yumurta. Normalde sekiz ayda olması gereken hasılatı bir ayda yumurtladın maşşallah:))) Yumurta fabrikam benim:) Biri tutmasa biri mutlaka inşallah canım benim.

inşallah canım ama ne biliyim ben yinede pek ümitli değilim zaten bu ay o yumurtalarla bebiş olmazsa bende artık iş yok demektir

bendede oldu canım ama hafif bende herhalde yumurtluyom dedim
çalışma yaptım ama sonra doktor henüz çatlamamış deyince boşuna kocişe sarmışım
onu anladım demekki ilaç yapıyo büyütüyoya ondan herhalde

canlarııııımmm
hepiniz biliyosunuz ben bu ay eşime çakışır yedirdim
kendim bal tarçın çörek otu klomen kullandım yetmedi çatlatma iğnesi oldum
oda yetmedi kendimi silkeledim belimin altına yastık koyup yattım
rabbim kabul ederse 41 gün meryem suresini okudum eeee daha napıyım
eğer yine fos çıkarsa ben karar aldım alt tarafı mumla doldurup mühürlüycem
ve kullanıma kapatıcam

selam kızlar nasılsınız?

biz dün doktora gittik ense kalınlığına baktı doktor iyi dedi ve ikili test yapmadı.
Cinsiyeti için erkeğe benziyor dedi ama kesin değil 3 hafta sonra kesinleşecek.
biz gittiğimizde bebişim elini alnına koymuş uyuyordu çok tatlıydı :) Sonra doktor uyandırmak için uğraştı bizimkinde tık yokk. göbeğimi salladı filan da anca öyle uyandı yaramaz. Sonra bi başladı tekmeler eller kollar oynamaya

gelişimi de normal haftasına yetişmiş 5 gün geriden geliyodu o farkı kapatmış çok şükür. Boyu da 63 mm olmuş
Ben de haberler böyle kızlarr.. yarına da size foto yükleyeceğim

kendinize iyi bakınnnn

serephone diye bir ilaç kullandım klomen gibi bişey heralde düşük dozda kullanmama rağmen polikistik aşırı duyarlı tepki vermiş 8 tane yumurtam olmuş.3 tane falan olsaydı ilişki diyecekti 8 olunca 8iz yada 7iz bebek olur tehlikeli diye adet olana kadar korun dedi ilaç tedavisini kestik adetin 2.günü iğneye başlayacağız

böyle işte.. inşallah içine doğduğu gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…