- Konu Sahibi antidepresif
-
- #16.821
iyi akşamlar yawriiileeer
serephone diye bir ilaç kullandım klomen gibi bişey heralde düşük dozda kullanmama rağmen polikistik aşırı duyarlı tepki vermiş 8 tane yumurtam olmuş.3 tane falan olsaydı ilişki diyecekti 8 olunca 8iz yada 7iz bebek olur tehlikeli diye adet olana kadar korun dedi ilaç tedavisini kestik adetin 2.günü iğneye başlayacağız
böyle işte.. inşallah içine doğduğu gibi olur
İyi akşamlar bebeğim
Napıyonuz hatunuçeler) koçiş traş oluyo bende cepten yanınıza daldım dün ve bugün sadece direksiyon dersim için dışarı çıktım dinlendim bolca sabah kan vericem inşallah güzel bi artış alırız geçmişi okumadım sizler nasılsınız bebeklerim m
kiisssss kocan gormesin seni buralarda
ben son hapimi ictim gazami mubarek ettim geldim. saliyi bekliyom simdi.
yarin bizi de haberdar et bacimmm..
Hehehe hiç sorma en ufak bi seste irkiliyorum adrenalinli oluyo böyle) gazan mübarek olsun bitsem güzel olucak hersey Allah'ın izniyle yarın elbet hbr veririm kan sonucunu )
günaydın kıslarrrrr. nasılsınız...
burda yağmurdan sonra parlak bi hava var. hava güzel olunca yürüyerek geldim işe ama dilim damağım kurudu. ateş bastıyaz geliyo mu ne
günaydın kızlar..................
günaydın fıstık napıyosunn bebeğimmmmm
akşam sizin boş gebelik muhabbetinizi okuyp tırstım :18::18::18: onun dışında iyiyim .............
tırsma ya insanın aklına her ihtimal geliyor ama sen onu sakın kafaya takma biliyosun olumlu düşüncez ben hep şey diyorum annelerimiz bi test yaparmış hamile mi hamile sonra allah kerim 9 ay sonra doğarmış doktor randevusu yok kalp atışı yok bilmem neyi yok
biz her hafta hastanedeyiz yok zırtı yok pırtı takma kuzum kafana
Günadın kızlar. Bugün iş başı yapıyorum. Hiç güzel değil işe gitmek:) Ama şükretmek lazım değil mi? Şimdi evden çıkıyorum. İşe varınca görüşürüz inşallah.
belirti falan olmaz yazılmış ya ordan kafam takıldı halen bende bişry yok, bir gün içinde herhangi birine gitmek istemiyorum çarşamba gitcem zaten
kız benim 7 oldu anca başladı belirtiler midem berbat sen daha 5lerde değilmisin acele etme miden bulanınca eski günlerini arıcaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?