Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bu ay ben de serophene kullandim bakalim benimkiler ne alem.
sana ilaci vermeden once yumurtaliklarini takibe almismiydi canim. ben son 3 aydir duzenli gittim hic catlamayan yumurtam yoktu.acaba sen de vardi da dr. faretmedi mi.
insallah bu adetinle birlikte hepsini atarsin canim yeni aya umutla baslarsin

Napıyonuz hatunuçeler ) koçiş traş oluyo bende cepten yanınıza daldım dün ve bugün sadece direksiyon dersim için dışarı çıktım dinlendim bolca sabah kan vericem inşallah güzel bi artış alırız geçmişi okumadım sizler nasılsınız bebeklerim m

kiisssss kocan gormesin seni buralarda
ben son hapimi ictim gazami mubarek ettim geldim. saliyi bekliyom simdi.
yarin bizi de haberdar et bacimmm..

kiisssss kocan gormesin seni buralarda
ben son hapimi ictim gazami mubarek ettim geldim. saliyi bekliyom simdi.
yarin bizi de haberdar et bacimmm..

Hehehe hiç sorma en ufak bi seste irkiliyorum adrenalinli oluyo böyle ) gazan mübarek olsun bitsem güzel olucak hersey Allah'ın izniyle yarın elbet hbr veririm kan sonucunu )

bu ucluyu yakaladim baska bi topikte (kasim anneleri topig) valllaa oraya burdan cok yazarsaniz totonuzu cimdiklerim haberiniz olsun. saka bi yana tabe. ama bizim papucu dama atmayin kislarrr..

günaydın kıslarrrrr. nasılsınız...
burda yağmurdan sonra parlak bi hava var. hava güzel olunca yürüyerek geldim işe ama dilim damağım kurudu. ateş bastı yaz geliyo mu ne

günaydın kıslarrrrr. nasılsınız...
burda yağmurdan sonra parlak bi hava var. hava güzel olunca yürüyerek geldim işe ama dilim damağım kurudu. ateş bastı yaz geliyo mu ne

günaydın canım burdada parlak bir güneş var ama benim dünyam hiç aydınlık değil midem çok kötü :18::18::18::18:

akşam sizin boş gebelik muhabbetinizi okuyp tırstım :18::18::18: onun dışında iyiyim .............

tırsma ya insanın aklına her ihtimal geliyor ama sen onu sakın kafaya takma biliyosun olumlu düşüncez ben hep şey diyorum annelerimiz bi test yaparmış hamile mi hamile sonra allah kerim 9 ay sonra doğarmış doktor randevusu yok kalp atışı yok bilmem neyi yok
biz her hafta hastanedeyiz yok zırtı yok pırtı takma kuzum kafana

Günadın kızlar. Bugün iş başı yapıyorum. Hiç güzel değil işe gitmek:) Ama şükretmek lazım değil mi? Şimdi evden çıkıyorum. İşe varınca görüşürüz inşallah.

belirti falan olmaz yazılmış ya ordan kafam takıldı halen bende bişry yok, bir gün içinde herhangi birine gitmek istemiyorum çarşamba gitcem zaten

Günadın kızlar. Bugün iş başı yapıyorum. Hiç güzel değil işe gitmek:) Ama şükretmek lazım değil mi? Şimdi evden çıkıyorum. İşe varınca görüşürüz inşallah.

oo sizin mesai kaçta başlıyor bizim bir saat oldu bile sabah bende öyle düşündüm hiç iyi değil işe gitmek ama şükür oturarak çalışıyoruzzz

belirti falan olmaz yazılmış ya ordan kafam takıldı halen bende bişry yok, bir gün içinde herhangi birine gitmek istemiyorum çarşamba gitcem zaten

kız benim 7 oldu anca başladı belirtiler midem berbat sen daha 5lerde değilmisin acele etme miden bulanınca eski günlerini arıcaksın

kız benim 7 oldu anca başladı belirtiler midem berbat sen daha 5lerde değilmisin acele etme miden bulanınca eski günlerini arıcaksın

sadece mide bulantısı değil ki tatlım, hiç bişey yok ben bunda kasık batması, wc ye gitme hiç bişey görmedim bakalım bekliycez yazmayın laannn böle şeyler bi daha keserim hepinizi :104::104::104::104::104:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…