Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

sadece mide bulantısı değil ki tatlım, hiç bişey yok ben bunda kasık batması, wc ye gitme hiç bişey görmedim bakalım bekliycez yazmayın laannn böle şeyler bi daha keserim hepinizi :104::104::104::104::104:

benim vucudumda su topluyor çok tuzlu yiyorum sanırım o yüzden bende sık idrara gitmiyorum

günaydın kıslarrrrr. nasılsınız...
burda yağmurdan sonra parlak bi hava var. hava güzel olunca yürüyerek geldim işe ama dilim damağım kurudu. ateş bastı yaz geliyo mu ne

günaydın tubişşş evet havalar çook güzell burda bahar geldi gibi :)

günaydın canım burdada parlak bir güneş var ama benim dünyam hiç aydınlık değil midem çok kötü :18::18::18::18:

günaydın fatmişimmm minik kurbağa sana ceee diyo

günaydın kızlar..................

günaydın iremcim... belirtin olmayabilir başlar yakında merak etme. fatmanın da dediği gibi ararsın bulantısız günlerini. Bak ben 13 oldum 14 e gircem hala bulantım var sabah bi wc ye koşturma maratonu oldu :)

Günadın kızlar. Bugün iş başı yapıyorum. Hiç güzel değil işe gitmek:) Ama şükretmek lazım değil mi? Şimdi evden çıkıyorum. İşe varınca görüşürüz inşallah.

günaydın aynur abla.. iyi mesailer dilerim umarım rahat geçirirsin çalışma saatlerini.

kızlar yaaa geçmiş okumadınız mı yazdım bişeyler kimse cevap yazmamışşş

bu ucluyu yakaladim baska bi topikte (kasim anneleri topig) valllaa oraya burdan cok yazarsaniz totonuzu cimdiklerim haberiniz olsun. saka bi yana tabe. ama bizim papucu dama atmayin kislarrr..
bebişim bi merhaba dedik sadece bizim asıl topikimiz burası
günaydın kıslarrrrr. nasılsınız...
burda yağmurdan sonra parlak bi hava var. hava güzel olunca yürüyerek geldim işe ama dilim damağım kurudu. ateş bastı yaz geliyo mu ne

günaydın bebekimmmmm bende giymişim kapkalın montu kurdeşen döktüm kanda verdim geldim ter içindeyim zaten ateş basıyo eşimde dalga geciyo kar montumu giyilir bu havada ahanda akşama kaldırıyorum bu montu

günaydın canım burdada parlak bir güneş var ama benim dünyam hiç aydınlık değil midem çok kötü :18::18::18::18:

anammm belirtilerini yesinler seninnn

günaydın kızlar..................

günaydın iremiommmmmm

Günadın kızlar. Bugün iş başı yapıyorum. Hiç güzel değil işe gitmek:) Ama şükretmek lazım değil mi? Şimdi evden çıkıyorum. İşe varınca görüşürüz inşallah.

ablammm günaydınnn tatilden sonra iş sinir bozucu ama zaman çabuk geçer çalışan bayanlar heen adapte oluyor

belirti falan olmaz yazılmış ya ordan kafam takıldı halen bende bişry yok, bir gün içinde herhangi birine gitmek istemiyorum çarşamba gitcem zaten

bebeğim takılma bunlara ilkimiz hüsran oldu die pimpirikleniyoruz Rabbim hayırlısını versin bende tırsıyorum ama kuzu kuzu bekliyoruz sen çarşamba gidiceksin zaten ben taaaaa cuma zaten göbüş yağlı göstermez kendini alttan da ben baktırmak istemiyorum teee bi dahaki hafta belki görürüm ben

benim vucudumda su topluyor çok tuzlu yiyorum sanırım o yüzden bende sık idrara gitmiyorum

kız çok tuzlu yeme yememeye çalış ben hem çok susuyorum hem çok idrara gidiorum ama tuzlu yiyemiyorum gerçi canım öyle bişey istemiyo tatlıda yiyemiyorum yani iştahsızım biraz

günaydın güzel anne bu kurba canımı okuyacak sanırım
ne yazmıştın yavrum bi bakıyımm

günaydn bebeklerimmm

kan verdim geldim bakalımmm 12 gibi öğreniriz güzel bi artış alırsam çarşamba yaptırmayayım diyorum cuma gitmeden dra yaptırırım ama az bi artış varsa ki bundan tırsıyorum :18::18::18::18: çarşambada yaptırırım gerçi umutluyum yumurtladan sonraki 12. günde yaptırdım ben testi ortalama değerdeydim ilki gibi değil bu Rabbim sen koru cümlemizi

yawrum günaydın ne yazdın ben hiç bakmadım geçmişe bitanemm benimmm

güzel bir değer çıkar inşallah canım benim sonucu bir öğren ona göre tekrar ya yaptırırsın ya da yaptırmazsın içini ferah tut.

yerim ben siziiiiii yerimmmmmmmm 41,5 kere maşşallah didoşum benimmmmm

tşekkür ederiz fulya teyzesiii.. senin bebiş de görsün de hemen peşinden gelsinn

teyzesi kurban olsun onaaa inşallah kuzumm bizlerde sorunsuz o günlere geliriz inşallahh

günaydın kuzum çok kötüyüm ben ya midem beni perişan ediyor bide bişey çıksa dicem tamam boş öğürtü

senin sonuç ne zaman çıkacak

biz dün doktora gittik ense kalınlığına baktı doktor iyi dedi ve ikili test yapmadı.
Cinsiyeti için erkeğe benziyor dedi ama kesin değil 3 hafta sonra kesinleşecek.
biz gittiğimizde bebişim elini alnına koymuş uyuyordu çok tatlıydı :) Sonra doktor uyandırmak için uğraştı bizimkinde tık yokk. göbeğimi salladı filan da anca öyle uyandı yaramaz. Sonra bi başladı tekmeler eller kollar oynamaya

gelişimi de normal haftasına yetişmiş 5 gün geriden geliyodu o farkı kapatmış çok şükür. Boyu da 63 mm olmuş
Ben de haberler böyle kızlarr.. yarına da size foto yükleyeceğim

kendinize iyi bakınnnn

günaydın iremcim... belirtin olmayabilir başlar yakında merak etme. fatmanın da dediği gibi ararsın bulantısız günlerini. Bak ben 13 oldum 14 e gircem hala bulantım var sabah bi wc ye koşturma maratonu oldu :)

tatlım benim belirtim olsun gibi bir derdim yok zaten boş gebelikte belirti olmaz ddiler diye evham yaptım bi an ama yapılacak bişey yok bekliycem napayım....

bekliyom zaten tatlım yeterki güzelce değerlerin artsın beklemek inan zor olmuyo, ben değerim güzel artınca acayip rahatlamıştım akşama kadarda beklemek koymamıştı ayvareçelim le zizaga duyrulur
Eki Görüntüle 653967 Eki Görüntüle 653968

kızlar ultrason resmi çok net değil ama belki farkedersiniz bebeğimi

kız bu bebe amuda kalkmış ya sporcu olcak belli maşallah sanada erkek olabilir doktorun dediği gibi sadece bir göbüş görüryorum sanki

bulansın bulansın iyidir canım ilk 3 ay ondan sora hamişlikte balayı başlıyomuş.tabi kişiye göre değişir ama, çok kötü olyosan dr. de miden için rahatlatıcı bi şeyler versin.

günaydın aynur ablacım. allah ilk bi kaç gün kolaylık versin. tatil dönüşü normal sağlıklı bi insan da olsan bunalım oluyosun sersemliyosun işte. ama allahh sana ve bebişine sağlık versin de çalış ablacım. bekleriz yine

belirti falan olmaz yazılmış ya ordan kafam takıldı halen bende bişey yok, bir gün içinde herhangi birine gitmek istemiyorum çarşamba gitcem zaten
ireeeemmmm günaydın bacım. nassınn..
canım kişiden kişiye değişir, pimpiriklenme...çarşamba ,iyi haberlerle dönüceksin inşallahh

sadece mide bulantısı değil ki tatlım, hiç bişey yok ben bunda kasık batması, wc ye gitme hiç bişey görmedim bakalım bekliycez yazmayın laannn böle şeyler bi daha keserim hepinizi :104::104::104::104::104:
özür dilerim moral bozmöak istememiştim. ben sadece fatmayı teselli etmek istemiştim. ay sustum ben

Eki Görüntüle 653967 Eki Görüntüle 653968

kızlar ultrason resmi çok net değil ama belki farkedersiniz bebeğimi
oy oy maşallahhhhh yiğenimize la dünya gözüyle bi ultrason resmi gördüm topikde... darısı diğer hamişlerin başına inşallahh..
bacım sen zati zayıfmışsın göbiş pırtlamış direk

sabah bende biraz safra oluyo oda çok nadir gece wc ye falan çıkarsan ağzına bişeyler at gece midemiz öğütüyo yediklerimizi ondan oluyo bence
günaydın kuzum çok kötüyüm ben ya midem beni perişan ediyor bide bişey çıksa dicem tamam boş öğürtü

zor bitanem öyle ama sağlıklı olduğunu bilmek bu öğürmeye bile sevindiriyo insanı bizlerde bu belirtileri alsakta içimiz bi nebze rahatlasa 12 de çıkıcak kuzum ablaya yada eraya aldırıcam sonucu inşallah güzel artmıştır

:) benimki babasına çekecek heralde yerinde duramıyo Evet canım aynen sadece göbeğim var başka yerim kilo almıyo inşallah almaz da :)

maşallah tosuna ya ben okudum aslında ama telefondan yazamadım sana ne uykucu bebekmiş bu bu yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…