- Konu Sahibi antidepresif
-
- #16.841
sadece mide bulantısı değil ki tatlım, hiç bişey yok ben bunda kasık batması, wc ye gitme hiç bişey görmedim bakalım bekliycez yazmayın laannn böle şeyler bi daha keserim hepinizi :104::104::104::104::104:
benim vucudumda su topluyor çok tuzlu yiyorum sanırım o yüzden bende sık idrara gitmiyorum
günaydın kıslarrrrr. nasılsınız...
burda yağmurdan sonra parlak bi hava var. hava güzel olunca yürüyerek geldim işe ama dilim damağım kurudu. ateş bastıyaz geliyo mu ne
günaydın canım burdada parlak bir güneş var ama benim dünyam hiç aydınlık değil midem çok kötü :18::18::18::18:
günaydın kızlar..................
Günadın kızlar. Bugün iş başı yapıyorum. Hiç güzel değil işe gitmek:) Ama şükretmek lazım değil mi? Şimdi evden çıkıyorum. İşe varınca görüşürüz inşallah.
bebişim bi merhaba dedik sadece bizim asıl topikimiz burasıbu ucluyu yakaladim baska bi topikte (kasim anneleri topig) valllaa oraya burdan cok yazarsaniz totonuzu cimdiklerim haberiniz olsun. saka bi yana tabe. ama bizim papucu dama atmayin kislarrr..
günaydın kıslarrrrr. nasılsınız...
burda yağmurdan sonra parlak bi hava var. hava güzel olunca yürüyerek geldim işe ama dilim damağım kurudu. ateş bastıyaz geliyo mu ne
günaydın canım burdada parlak bir güneş var ama benim dünyam hiç aydınlık değil midem çok kötü :18::18::18::18:
günaydın kızlar..................
Günadın kızlar. Bugün iş başı yapıyorum. Hiç güzel değil işe gitmek:) Ama şükretmek lazım değil mi? Şimdi evden çıkıyorum. İşe varınca görüşürüz inşallah.
belirti falan olmaz yazılmış ya ordan kafam takıldı halen bende bişry yok, bir gün içinde herhangi birine gitmek istemiyorum çarşamba gitcem zaten
benim vucudumda su topluyor çok tuzlu yiyorum sanırım o yüzden bende sık idrara gitmiyorum
günaydın tubişşş evet havalar çook güzell burda bahar geldi gibi :)
günaydın fatmişimmm minik kurbağa sana ceee diyo
günaydın iremcim... belirtin olmayabilir başlar yakında merak etme. fatmanın da dediği gibi ararsın bulantısız günlerini. Bak ben 13 oldum 14 e gircem hala bulantım var sabah bi wc ye koşturma maratonu oldu :)
günaydın aynur abla.. iyi mesailer dilerim umarım rahat geçirirsin çalışma saatlerini.
kızlar yaaa geçmiş okumadınız mı yazdım bişeyler kimse cevap yazmamışşş
Eki Görüntüle 653967 Eki Görüntüle 653968
kızlar ultrason resmi çok net değil ama belki farkedersiniz bebeğimi
günaydın tubişşş evet havalar çook güzell burda bahar geldi gibi :)
günaydın fatmişimmm minik kurbağa sana ceee diyo
günaydın iremcim... belirtin olmayabilir başlar yakında merak etme. fatmanın da dediği gibi ararsın bulantısız günlerini. Bak ben 13 oldum 14 e gircem hala bulantım var sabah bi wc ye koşturma maratonu oldu :)
günaydın aynur abla.. iyi mesailer dilerim umarım rahat geçirirsin çalışma saatlerini.
kızlar yaaa geçmiş okumadınız mı yazdım bişeyler kimse cevap yazmamışşş
günaydn bebeklerimmm
kan verdim geldim bakalımmm 12 gibi öğreniriz güzel bi artış alırsam çarşamba yaptırmayayım diyorum cuma gitmeden dra yaptırırım ama az bi artış varsa ki bundan tırsıyorum :18::18::18::18: çarşambada yaptırırımgerçi umutluyum yumurtladan sonraki 12. günde yaptırdım ben testi ortalama değerdeydim ilki gibi değil bu Rabbim sen koru cümlemizi
yerim ben siziiiiii yerimmmmmmmm 41,5 kere maşşallah didoşum benimmmmm
güzel bir değer çıkar inşallah canım benim sonucu bir öğren ona göre tekrar ya yaptırırsın ya da yaptırmazsın içini ferah tut.
tşekkür ederiz fulya teyzesiii.. senin bebiş de görsün de hemen peşinden gelsinn
bebişim bi merhaba dedik sadece bizim asıl topikimiz burası
günaydın bebekimmmmm bende giymişim kapkalın montu kurdeşen döktüm kanda verdim geldim ter içindeyim zaten ateş basıyo eşimde dalga geciyo kar montumu giyilir bu havada ahanda akşama kaldırıyorum bu montu
anammm belirtilerini yesinler seninnn
günaydın iremiommmmmm
ablammm günaydınnn tatilden sonra iş sinir bozucu ama zaman çabuk geçer çalışan bayanlar heen adapte oluyor
bebeğim takılma bunlara ilkimiz hüsran oldu die pimpirikleniyoruz Rabbim hayırlısını versin bende tırsıyorum ama kuzu kuzu bekliyoruz sen çarşamba gidiceksin zaten ben taaaaa cuma zaten göbüş yağlı göstermez kendini alttan da ben baktırmak istemiyorum teee bi dahaki hafta belki görürüm ben
kız çok tuzlu yeme yememeye çalış ben hem çok susuyorum hem çok idrara gidiorum ama tuzlu yiyemiyorum gerçi canım öyle bişey istemiyo tatlıda yiyemiyorum yani iştahsızım biraz
bekliyom zaten tatlım yeterki güzelce değerlerin artsın beklemek inan zor olmuyo, ben değerim güzel artınca acayip rahatlamıştım akşama kadarda beklemek koymamıştı ayvareçelim le zizaga duyrulurgünaydın iremiommmmmm
bebeğim takılma bunlara ilkimiz hüsran oldu die pimpirikleniyoruz Rabbim hayırlısını versin bende tırsıyorum ama kuzu kuzu bekliyoruz sen çarşamba gidiceksin zaten ben taaaaa cuma zaten göbüş yağlı göstermez kendini alttan da ben baktırmak istemiyorum teee bi dahaki hafta belki görürüm ben
bulansın bulansın iyidirgünaydın canım burdada parlak bir güneş var ama benim dünyam hiç aydınlık değil midem çok kötü :18::18::18::18:
günaydın aynur ablacım. allah ilk bi kaç gün kolaylık versin. tatil dönüşü normal sağlıklı bi insan da olsan bunalım oluyosun sersemliyosun işte. ama allahh sana ve bebişine sağlık versin de çalış ablacım. bekleriz yineGünadın kızlar. Bugün iş başı yapıyorum. Hiç güzel değil işe gitmek:) Ama şükretmek lazım değil mi? Şimdi evden çıkıyorum. İşe varınca görüşürüz inşallah.
ireeeemmmm günaydın bacım. nassınn..belirti falan olmaz yazılmış ya ordan kafam takıldı halen bende bişey yok, bir gün içinde herhangi birine gitmek istemiyorum çarşamba gitcem zaten
özür dilerimsadece mide bulantısı değil ki tatlım, hiç bişey yok ben bunda kasık batması, wc ye gitme hiç bişey görmedim bakalım bekliycez yazmayın laannn böle şeyler bi daha keserim hepinizi :104::104::104::104::104:
oy oy maşallahhhhh yiğenimizeEki Görüntüle 653967 Eki Görüntüle 653968
günaydın kuzum çok kötüyüm ben ya midem beni perişan ediyor bide bişey çıksa dicem tamam boş öğürtü
senin sonuç ne zaman çıkacak
günaydın kuzum çok kötüyüm ben ya midem beni perişan ediyor bide bişey çıksa dicem tamam boş öğürtü
senin sonuç ne zaman çıkacak
tatlım benim belirtim olsun gibi bir derdim yok zaten boş gebelikte belirti olmaz ddiler diye evham yaptım bi an ama yapılacak bişey yok bekliycem napayım....
bekliyom zaten tatlım yeterki güzelce değerlerin artsın beklemek inan zor olmuyo, ben değerim güzel artınca acayip rahatlamıştım akşama kadarda beklemek koymamıştı ayvareçelim le zizaga duyrulur
kız bu bebe amuda kalkmış ya sporcu olcak bellimaşallah sanada erkek olabilir doktorun dediği gibi sadece bir göbüş görüryorum sanki
biz dün doktora gittik ense kalınlığına baktı doktor iyi dedi ve ikili test yapmadı.
Cinsiyeti için erkeğe benziyor dedi ama kesin değil 3 hafta sonra kesinleşecek.
biz gittiğimizde bebişim elini alnına koymuş uyuyordu çok tatlıydı :) Sonra doktor uyandırmak için uğraştı bizimkinde tık yokk. göbeğimi salladı filan da anca öyle uyandı yaramaz. Sonra bi başladı tekmeler eller kollar oynamaya
gelişimi de normal haftasına yetişmiş 5 gün geriden geliyodu o farkı kapatmış çok şükür. Boyu da 63 mm olmuş
Ben de haberler böyle kızlarr.. yarına da size foto yükleyeceğim
kendinize iyi bakınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?