- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #16.861
günaydın aynur ablacım. allah ilk bi kaç gün kolaylık versin. tatil dönüşü normal sağlıklı bi insan da olsan bunalım oluyosun
özür dilerimmoral bozmöak istememiştim. ben sadece fatmayı teselli etmek istemiştim. ay sustum ben
oy oy maşallahhhhh yiğenimizela dünya gözüyle bi ultrason resmi gördüm topikde... darısı diğer hamişlerin başına inşallahh..
bacım sen zati zayıfmışsın göbiş pırtlamış direk
kızz sen ne kadar zayıf bir kızçesinnn bebeğimmmm
biz dün doktora gittik ense kalınlığına baktı doktor iyi dedi ve ikili test yapmadı.
Cinsiyeti için erkeğe benziyor dedi ama kesin değil 3 hafta sonra kesinleşecek.
biz gittiğimizde bebişim elini alnına koymuş uyuyordu çok tatlıydı :) Sonra doktor uyandırmak için uğraştı bizimkinde tık yokk. göbeğimi salladı filan da anca öyle uyandı yaramaz. Sonra bi başladı tekmeler eller kollar oynamaya
gelişimi de normal haftasına yetişmiş 5 gün geriden geliyodu o farkı kapatmış çok şükür. Boyu da 63 mm olmuş
Ben de haberler böyle kızlarr.. yarına da size foto yükleyeceğim
kendinize iyi bakınnnn
oy maşallahhhhh. 63 mm dedin ya cetveli alıp baktım.biz dün doktora gittik ense kalınlığına baktı doktor iyi dedi ve ikili test yapmadı.
Cinsiyeti için erkeğe benziyor dedi ama kesin değil 3 hafta sonra kesinleşecek.
biz gittiğimizde bebişim elini alnına koymuş uyuyordu çok tatlıydı :) Sonra doktor uyandırmak için uğraştı bizimkinde tık yokk. göbeğimi salladı filan da anca öyle uyandı yaramaz. Sonra bi başladı tekmeler eller kollar oynamaya
gelişimi de normal haftasına yetişmiş 5 gün geriden geliyodu o farkı kapatmış çok şükür. Boyu da 63 mm olmuş
Ben de haberler böyle kızlarr.. yarına da size foto yükleyeceğim
kendinize iyi bakınnnn
tımam bi daha bu konuyu konuşmuyoz. ben de stres oliyim zati, eskiler aklıma geliyii..tatlım benim belirtim olsun gibi bir derdim yok zaten boş gebelikte belirti olmaz ddiler diye evham yaptım bi an ama yapılacak bişey yok bekliycem napayım....
bekliyom zaten tatlım yeterki güzelce değerlerin artsın beklemek inan zor olmuyo, ben değerim güzel artınca acayip rahatlamıştım akşama kadarda beklemek koymamıştı ayvareçelim le zizaga duyrulur
kız bu bebe amuda kalkmış ya sporcu olcak bellimaşallah sanada erkek olabilir doktorun dediği gibi sadece bir göbüş görüryorum sanki
zor bitanem öyle ama sağlıklı olduğunu bilmek bu öğürmeye bile sevindiriyo insanı bizlerde bu belirtileri alsakta içimiz bi nebze rahatlasa 12 de çıkıcak kuzum ablaya yada eraya aldırıcam sonucu inşallah güzel artmıştır
liste fikri zaten didoştan çıktı, bakalım az öğürtülü didoşta erkek olabilir kızçem az buçuk netleşiyo sankiioy maşallahhhhh. 63 mm dedin ya cetveli alıp baktım.allahh 50 küsür cmlere erdirsin inşallahh.
canım ultrasona girmeden yarım saat önce çikolata yersen uyanıyomuş hareketleniyomuş bebiş. dene bakalım bi.
oyyy oyyy pşa gelme ihtimali var demekkiii.. sen belirti listeni yaz irem ona göre kız bebek erkek bebek belirtisi diye çetele tutuyo istatistiklerine yazsın
tımam bi daha bu konuyu konuşmuyoz. ben de stres oliyim zati, eskiler aklıma geliyii..
inşallahhh bebeğim...
ayyy bu arada içinizde hamişlik takvimi olmayan bi ben varım haaa. çürük çıkık diş gibi kaldım aranızdaa.
heyyy diğer kızlar gelin yaw.... psikopata bağlıyom yoksa
ayyy bu arada içinizde hamişlik takvimi olmayan bi ben varım haaa. çürük çıkık diş gibi kaldım aranızdaa.
sabah bende biraz safra oluyo oda çok nadir gece wc ye falan çıkarsan ağzına bişeyler at gece midemiz öğütüyo yediklerimizi ondan oluyo bence
vall bende öyle diyodum ama insan içinde bulunduğu durumdan sürekli şikayettezor bitanem öyle ama sağlıklı olduğunu bilmek bu öğürmeye bile sevindiriyo insanı bizlerde bu belirtileri alsakta içimiz bi nebze rahatlasa 12 de çıkıcak kuzum ablaya yada eraya aldırıcam sonucu inşallah güzel artmıştır
ikinizde aynı şeyi demişsinizzayıf ama göbekliyim 59 kiloyum kızz o kadar da az sayılmaz
günaydınlar efeniiim
oy maşallahhhhh. 63 mm dedin ya cetveli alıp baktım.allahh 50 küsür cmlere erdirsin inşallahh.
canım ultrasona girmeden yarım saat önce çikolata yersen uyanıyomuş hareketleniyomuş bebiş. dene bakalım bi.
oyyy oyyy pşa gelme ihtimali var demekkiii.. sen belirti listeni yaz irem ona göre kız bebek erkek bebek belirtisi diye çetele tutuyo istatistiklerine yazsın
tımam bi daha bu konuyu konuşmuyoz. ben de stres oliyim zati, eskiler aklıma geliyii..
inşallahhh bebeğim...
liste fikri zaten didoştan çıktı, bakalım az öğürtülü didoşta erkek olabilir kızçem az buçuk netleşiyo sankiitalibi çok olacak bu gidişlee
kızlar ben sizlere birşey danışmak istiyorum deneyimli ablalarım arkadaslarım yardımcı olup fikir verirseniz sevinirim
ben cuma günü gidicem dr a ALLAH nasip ederse şuan progestan almıyorum ya ben dr keseyi görmeden veremem dedi e cuma ben göbüşten göremem gibi geliyo bana neyse 100 mg da olsa başlasammı ben kullanmaya bilemedim içim içimi kemiriyo ne dersiniz?
günaydıııııın kızçelerim
topiğinizin anneannesi geldiiiii
hepinize güzel haftalar diliyorum
liste fikri zaten didoştan çıktı, bakalım az öğürtülü didoşta erkek olabilir kızçem az buçuk netleşiyo sankiitalibi çok olacak bu gidişlee
ben çok bulantım var neymiş cinsiyeti bi söyleyin bakemmm
komik tubişşş cetvelle baktın haçikolatayı bir dahakine denerim canım onu bende duymuştum da o gün unuttum yemeyi.
çok kız kız deme bende kız kız dedim sonradan herkes erkek diyincee erkeğe daha bi çok inandımm. doktor da öyle diyincee....
sen bu ay ekliycen canımm az geriden gel sırayla doğurcaz sırayı bozmayalım :)
canım kanaman yok bir şeyin yoksa niye içeceksin ki? içsen de zararı olmayan bir ilaçmış ama neden içme gereği duydun anlamadım?sen hele öğlen 12 yi bi geçir de için rahatlar canım.
hoşgeldin dünürümm nasılsın?? yumoşlar ne alemde senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?