Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kızz sen ne kadar zayıf bir kızçesinnn bebeğimmmm

ikinizde aynı şeyi demişsiniz zayıf ama göbekliyim 59 kiloyum kızz o kadar da az sayılmaz

anammmm yerim onu yerrrr maşşallah kuzummmmm koca abi oldu bizim yiğen bizim susamların fasulyelerin ellerinden tutup gezdiricek yerim onları ben yerrrr

oy maşallahhhhh. 63 mm dedin ya cetveli alıp baktım. allahh 50 küsür cmlere erdirsin inşallahh.
canım ultrasona girmeden yarım saat önce çikolata yersen uyanıyomuş hareketleniyomuş bebiş. dene bakalım bi.
oyyy oyyy pşa gelme ihtimali var demekkiii.. sen belirti listeni yaz irem ona göre kız bebek erkek bebek belirtisi diye çetele tutuyo istatistiklerine yazsın

tımam bi daha bu konuyu konuşmuyoz. ben de stres oliyim zati, eskiler aklıma geliyii..

inşallahhh bebeğim...

liste fikri zaten didoştan çıktı, bakalım az öğürtülü didoşta erkek olabilir kızçem az buçuk netleşiyo sankii talibi çok olacak bu gidişlee

ayyy bu arada içinizde hamişlik takvimi olmayan bi ben varım haaa. çürük çıkık diş gibi kaldım aranızdaa.
heyyy diğer kızlar gelin yaw.... psikopata bağlıyom yoksa

kızlar ben sizlere birşey danışmak istiyorum deneyimli ablalarım arkadaslarım yardımcı olup fikir verirseniz sevinirim

ben cuma günü gidicem dr a ALLAH nasip ederse şuan progestan almıyorum ya ben dr keseyi görmeden veremem dedi e cuma ben göbüşten göremem gibi geliyo bana neyse 100 mg da olsa başlasammı ben kullanmaya bilemedim içim içimi kemiriyo ne dersiniz?

sabah bende biraz safra oluyo oda çok nadir gece wc ye falan çıkarsan ağzına bişeyler at gece midemiz öğütüyo yediklerimizi ondan oluyo bence

ayy uyanamıyorum ki ya yatakta oturup bişey yemek lazım sanırım sabah kalkmadan

vall bende öyle diyodum ama insan içinde bulunduğu durumdan sürekli şikayette

ikinizde aynı şeyi demişsiniz zayıf ama göbekliyim 59 kiloyum kızz o kadar da az sayılmaz

valla benim göbeğim senden çok o kadar yaniiii

komik tubişşş cetvelle baktın ha çikolatayı bir dahakine denerim canım onu bende duymuştum da o gün unuttum yemeyi.

liste fikri zaten didoştan çıktı, bakalım az öğürtülü didoşta erkek olabilir kızçem az buçuk netleşiyo sankii talibi çok olacak bu gidişlee

çok kız kız deme bende kız kız dedim sonradan herkes erkek diyincee erkeğe daha bi çok inandımm. doktor da öyle diyincee....

ayyy bu arada içinizde hamişlik takvimi olmayan bi ben varım haaa. çürük çıkık diş gibi kaldım aranızdaa.
heyyy diğer kızlar gelin yaw.... psikopata bağlıyom yoksa

sen bu ay ekliycen canımm az geriden gel sırayla doğurcaz sırayı bozmayalım :)

canım kanaman yok bir şeyin yoksa niye içeceksin ki? içsen de zararı olmayan bir ilaçmış ama neden içme gereği duydun anlamadım?sen hele öğlen 12 yi bi geçir de için rahatlar canım.

günaydıııııın kızçelerim
topiğinizin anneannesi geldiiiii
hepinize güzel haftalar diliyorum

hoşgeldin dünürümm nasılsın?? yumoşlar ne alemde senin?

günaydın bitanem
benim yumoşlar çatladı patladı ama sonuç ne oldu bilmiyorum
bakalım görcez beraberce inşallah içerde birini bulmuştur kendine uygun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…