- Konu Sahibi antidepresif
-
- #16.881
günaydıııııın kızçelerim
topiğinizin anneannesi geldiiiii
hepinize güzel haftalar diliyorum
hoşgeldin ablacımmmmmm
kız o göbüşünle kız mı dedin sençok kız kız deme bende kız kız dedim sonradan herkes erkek diyincee erkeğe daha bi çok inandımm. doktor da öyle diyincee....
çok bulantısı olan kız derler
komik tubişşş cetvelle baktın haçikolatayı bir dahakine denerim canım onu bende duymuştum da o gün unuttum yemeyi.
çok kız kız deme bende kız kız dedim sonradan herkes erkek diyincee erkeğe daha bi çok inandımm. doktor da öyle diyincee....
sen bu ay ekliycen canımm az geriden gel sırayla doğurcaz sırayı bozmayalım :)
canım kanaman yok bir şeyin yoksa niye içeceksin ki? içsen de zararı olmayan bir ilaçmış ama neden içme gereği duydun anlamadım?sen hele öğlen 12 yi bi geçir de için rahatlar canım.
hoşgeldin dünürümm nasılsın?? yumoşlar ne alemde senin?
canım eğer lekelenmen falan yoksa bence kullanma derim. neticede ilaç, dr. demeden alma.kızlar ben sizlere birşey danışmak istiyorum deneyimli ablalarım arkadaslarım yardımcı olup fikir verirseniz sevinirim
ben cuma günü gidicem dr a ALLAH nasip ederse şuan progestan almıyorum ya ben dr keseyi görmeden veremem dedi e cuma ben göbüşten göremem gibi geliyo bana neyse 100 mg da olsa başlasammı ben kullanmaya bilemedim içim içimi kemiriyo ne dersiniz?
günaydınnn deniz abla nasılsın...günaydıııııın kızçelerim
topiğinizin anneannesi geldiiiii
hepinize güzel haftalar diliyorum
günaydın patroniçeeeegünaydınlar efeniiim
tımammmmmkız bu kadar kişi dua ediyor sizde iyi çalışın kocanla psikopata bağlama döverimmm
çok bulantısı olan kız derler
kız o göbüşünle kız mı dedin sengeçen eşim diyoki kasan büyümüş 53 olmuşum bu arada
canım ne bilim ilkki düşüktü ya dediğin gibi 12 den sonra rahatlarım inşallahhh
bu arada hülya ablacım hoşgeldinnnn nasılsın ablammmmm
günaydın bitanem
benim yumoşlar çatladı patladı ama sonuç ne oldu bilmiyorum
bakalım görcez beraberce inşallah içerde birini bulmuştur kendine uygun
kız o göbüşünle kız mı dedin sengeçen eşim diyoki kasan büyümüş 53 olmuşum bu arada
ama cumada erkek işareti geldi
canım eğer lekelenmen falan yoksa bence kullanma derim. neticede ilaç, dr. demeden alma.
günaydınnn deniz abla nasılsın...
nerde kaldın abla gel biz de senle yumoşları tokuşturalım
günaydın patroniçeeee
tımammmmm
valla üşenmiyoz çalışıyoz bakalım, bizimkine keçi boynuzu pekmezi yedirdim. mırın kırın ediyi. ay midem yandi ay midem bulandı diye.pek bi nazlı valla. bu hafta çalışmaya falan da böle üşenirse yandım vallauyardım zaten işte kendini çok yorma, kimseye söz verme misafirliğe gitmek, misafir davet etmek yok bu hafta dedim. askeri disipline aldım kocişi
bizim burda 2 hamiş var sürekli muhabbet ettiği. biri o kadar bulanıyodu ki, öğürtüsü ta benim odadan duyulurdu. erkek oliyi. galiba bu işin standartı yok.
Eki Görüntüle 653967 Eki Görüntüle 653968
kızlar ultrason resmi çok net değil ama belki farkedersiniz bebeğimi
canım eğer lekelenmen falan yoksa bence kullanma derim. neticede ilaç, dr. demeden alma.
günaydınnn deniz abla nasılsın...
nerde kaldın abla gel biz de senle yumoşları tokuşturalım
günaydın patroniçeeee
tımammmmm
valla üşenmiyoz çalışıyoz bakalım, bizimkine keçi boynuzu pekmezi yedirdim. mırın kırın ediyi. ay midem yandi ay midem bulandı diye.pek bi nazlı valla. bu hafta çalışmaya falan da böle üşenirse yandım vallauyardım zaten işte kendini çok yorma, kimseye söz verme misafirliğe gitmek, misafir davet etmek yok bu hafta dedim. askeri disipline aldım kocişi
bizim burda 2 hamiş var sürekli muhabbet ettiği. biri o kadar bulanıyodu ki, öğürtüsü ta benim odadan duyulurdu. erkek oliyi. galiba bu işin standartı yok.
hoşbuldum ablam ben iyiyim sen nasılsın minnak yeğenim nasıl
bak beni kızdırıyosunuz en sonunda topikteki bütün hatunları üst üste koyup
bi güzel dövücem haberiniz ola illaki bi sorun arıyosunuz
ya yok bişey eskiden doktoramı gidilirdi bi başında bide doğumda yeter
çok bile şimdi herşeyi öğreniyosunuz diye huysuzlanıyosunuz valla kızıyorum
masallahhhhhhh göbüste baya cikmissssss
hoşbuldum bitanem
minik yeğenim annesini başlamış rahatsız etmeye
kıyamam ben size canım miden bulanmaya başlayınca
boş boş öğürme yarım bardak süt iç safrayı atar dışarı rahatlarsın
kızlar
şu bebek sevdasına 8 aydır aldığım duşun haddi hesabı yok
o yetmezmiş gibi bide doktor iğneden sonra bir hafta hergün dediya
anaaam 5 gün yıkanmaktan yüzgeçlerim falan çıkmaya başladı
yakında su kurbağasına döncem hayır korkuyorum bu seferde
bebek yapabilmek için yakışıklı prens bulup öptürmem lazım kendimi
kızlar
şu bebek sevdasına 8 aydır aldığım duşun haddi hesabı yok
o yetmezmiş gibi bide doktor iğneden sonra bir hafta hergün dediya
anaaam 5 gün yıkanmaktan yüzgeçlerim falan çıkmaya başladı
yakında su kurbağasına döncem hayır korkuyorum bu seferde
bebek yapabilmek için yakışıklı prens bulup öptürmem lazım kendimi
belirti falan olmaz yazılmış ya ordan kafam takıldı halen bende bişry yok, bir gün içinde herhangi birine gitmek istemiyorum çarşamba gitcem zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?