Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

canım ne bilim ilkki düşüktü ya dediğin gibi 12 den sonra rahatlarım inşallahhh

bu arada hülya ablacım hoşgeldinnnn nasılsın ablammmmm

canım eğer lekelenmen falan yoksa bence kullanma derim. neticede ilaç, dr. demeden alma.

günaydıııııın kızçelerim
topiğinizin anneannesi geldiiiii
hepinize güzel haftalar diliyorum
günaydınnn deniz abla nasılsın...
nerde kaldın abla gel biz de senle yumoşları tokuşturalım

günaydınlar efeniiim
günaydın patroniçeeee

kız bu kadar kişi dua ediyor sizde iyi çalışın kocanla psikopata bağlama döverimmm
tımammmmm
valla üşenmiyoz çalışıyoz bakalım, bizimkine keçi boynuzu pekmezi yedirdim. mırın kırın ediyi. ay midem yandi ay midem bulandı diye.pek bi nazlı valla. bu hafta çalışmaya falan da böle üşenirse yandım valla uyardım zaten işte kendini çok yorma, kimseye söz verme misafirliğe gitmek, misafir davet etmek yok bu hafta dedim. askeri disipline aldım kocişi
çok bulantısı olan kız derler

bizim burda 2 hamiş var sürekli muhabbet ettiği. biri o kadar bulanıyodu ki, öğürtüsü ta benim odadan duyulurdu. erkek oliyi. galiba bu işin standartı yok.

canım ne bilim ilkki düşüktü ya dediğin gibi 12 den sonra rahatlarım inşallahhh

bu arada hülya ablacım hoşgeldinnnn nasılsın ablammmmm

hoşbuldum ablam ben iyiyim sen nasılsın minnak yeğenim nasıl
bak beni kızdırıyosunuz en sonunda topikteki bütün hatunları üst üste koyup
bi güzel dövücem haberiniz ola illaki bi sorun arıyosunuz
ya yok bişey eskiden doktoramı gidilirdi bi başında bide doğumda yeter
çok bile şimdi herşeyi öğreniyosunuz diye huysuzlanıyosunuz valla kızıyorum

günaydın bitanem
benim yumoşlar çatladı patladı ama sonuç ne oldu bilmiyorum
bakalım görcez beraberce inşallah içerde birini bulmuştur kendine uygun

bulmuştur kendisine bir prens buluşmuıştur

kız o göbüşünle kız mı dedin sen geçen eşim diyoki kasan büyümüş 53 olmuşum bu arada

ben ayva göbekliydim canım normalde de ama sivri duruyo dimi

ama cumada erkek işareti geldi

cuma ne oldu ki anlamadım? fatmacım bu haftalarda öğürtü olması çok normal bende yaşadım onları midem rhatsız olurdu yatardım filan ama bence çok rahatsız edici bir durum değildi ben o yüzden çok bulantım olmadı diyorum. sbah kahvaltı hazırlardım mesela olur olmadık şeyin kokusu hemen bulantı yapardı ama çıkarmazdım öyle öyle geçtii... şimdilerde bile hala oluyo arada ama ben çok üstünde durmuyorum. :)

yawruşum şükür ne lekem ver kanama (ALLAH korusun) ne bilim pimpirikleniyorum işte bekleyelim bakalım

afferim al disipline kocayı 1 hafta sıksın kendini ne var ödülünü alıcak ay sonuna

günaydın bitanem
tokuşturalım anam bizde yumoş belirtilerini konuşalım ayyyyyyy
benim yumoşda çatladıya bir midem bulanıyo sorma
napalım bebiş yok bari yumoş tartışalım

valla yerden göğe kadar haklısın ablammmm biz yeni yetmeler osuruktan nem kapıyoruz Rabbime emanetiz işte sonunu sağlıcakla getirsin inşallahhh

kızlar
şu bebek sevdasına 8 aydır aldığım duşun haddi hesabı yok
o yetmezmiş gibi bide doktor iğneden sonra bir hafta hergün dediya
anaaam 5 gün yıkanmaktan yüzgeçlerim falan çıkmaya başladı
yakında su kurbağasına döncem hayır korkuyorum bu seferde
bebek yapabilmek için yakışıklı prens bulup öptürmem lazım kendimi

ay bi alemsinnnn gülmekten çatlıycam :)

duş almadan gelmiyo bebekler napalım abla temiz vücut istiyolar ak pak Ama sonrasında rahtlarsın istersen 1 ay yıkanma kocanın yüzünü görmeye de gerek kalmıyo zaten

gerçi benimki sen beni unutursun bebeğin doğunca diyo koca bebeğim

Allah iyiliğini versin abla seninnnn kahkaha attım resmen prens bulup öptürcem

belirti falan olmaz yazılmış ya ordan kafam takıldı halen bende bişry yok, bir gün içinde herhangi birine gitmek istemiyorum çarşamba gitcem zaten

Canım şu belirti meselesini takma artık kafana. Benim belirtilerim yoğun olarak 8. haftamda başladı. Zaten 6-7 haftadan sonra belirti başlar. Bende en başından beri var olan tek belirti göğüs sızısı. Bulantı kusma, yiyememe, uykusuzluk sonradan oldu tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…