Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

selam kızlar.. günaydınlar.. nasılsınız bakim.. hepinize mutlu bir hafta diliyorummm
artık prsembe gideceğim için, gidene kadar evi toparlayıp, temizlik yapmam lazım.. cünkü geri geldiğimde yatacağım için..içim rahat gideyim evden..cam silcem, tül yıkayım diyorum zaten evim küçük, çabuk biter.. çok yorulmam..
artık ben gelene kadar esim illa ki eve gelecek işi nedeniyle.. yine tozlancak ev amaolsun.. yeter ik olsun da.. temizletcek adam buluruk.. görümcem ve k.valde ikilisi halleder diye düsünüyorum

benimkide aynısını diyo sen beni sevmezsin artık diyo

yaaa didooşş benim koca kokuyo sanki bana çok kötü adam çok üzülüyor anlıyorum bana sokuldukça ben kafamı çeviriyorummm

ben normalde 47-50 arasında gider gelir kilom geçen hamileliğimde 52 yi görmüştüm sadece , ilk hamişliği öğrendiğimde tartılmadım ama geçenlerde tartıldım perşembe günüydü galiba 53 ben şimdiden böyle alırsam bilemiyom sonumu , kız çıtır olmaya çıtırımda çok kilo almak iyi bişey değil ...............
53 derken kilon mu 53? sen benden de çıtırmışsın

oooo meleklerim sen böyle dersen.. benim 15 yılımın haddi hesabı yok..valla alemsin hee

ama emin ol çok rahatlıyosun içinden safra gidiyo

evet hülya abla gerçekten öyle o rahatlamada en az bir hafta idare ediyo

selamm hoşgeldinn.. TEmizle evini canım ohh mis gibi de hava için rahat etsin. Hem vakit de daha çok geçer senin için. ama yine de perde filan asarken dikkat et karnın gerilmesin.

yaaa didooşş benim koca kokuyo sanki bana çok kötü adam çok üzülüyor anlıyorum bana sokuldukça ben kafamı çeviriyorummm

canım kendini huylandırma kocandan. sevdiğin bir koku kullansın ya da şampuan vs o şekilde bu düşüncenden kurtulabilrisin belki.

çok kilo tabiki iyi bir şey değil canım. senin şimdi aldım sandığın kilo kilo değildir canım. şişlikten olmuştur öyle. tuvalet düzeni ve mide düzeni yerine geldiğinde iner o kilo. 60 a çıktım ben sonra 56 ya düşmüştüm iştah filan kesilince. ama şimdi normal kilomdayım

günaydınnnn umudummmmmmm sen şimdi kendini fazla yormadan yap işlerini gerisini koy ver gitsin bebiş gelsin ben bile gelir temizlerim evini (bak kendi evimi temizlemiyom kıymetini bil )

ama yalanmı bitanem
zaten karar verdim bu ayda olmazsa alt bölgeye
mum doldurup mühürliycem ve kullanıma kapatcam
yeter artık aaaa

deme öyle ablam demeeee :)))

Son düzenleme:

tiksinmek istemiyorum adamdan parfüm sürmese yeter heraldeee

günaydınnnn umudummmmmmm sen şimdi kendini fazla yormadan yap işlerini gerisini koy ver gitsin bebiş gelsin ben bile gelir temizlerim evini (bak kendi evimi temizlemiyom kıymetini bil )

fulyam.. şu güzel uydu ..
koyver gitsin, bebis gelsin .. tam slogan tarzında bi söz oldu cnm
ahh kusum sen yorulma.. ben yoracak adam buldum, bunca senedir hep kendim yapıyodum.. gelsinler, bu kezde hala olma sevdasına, bababnne olma sevdasına yapsınlar nolcak görümce evi temizler azıcık, kvaldeyemek pişirir..
umut yatar hahahaha zaten onca sıkıntılı islemlerden geçmis olacam..
yattığım zamanda bile sıkınıtlarım oluyo.. ev işinden ne var

Son düzenleme:
sen nerelerdesin kızzz?? ne alemdesin bebişin nasıl maşallah sende 9 haftalık olmuşsun

ekim annelerindeyim canimmm ama orda cok fazla kotu haber var girince moralim bozuluyo artik bebisim de iyidir insallah en son 1martta gordum kendilerini kalp atisini falan da gorduk 1nisani bekliyorum simdi gunler gecmiyo korkuyorum bi yandan da

yaa biri gelip benim evimide temizlese kocam kadın aldırmıyor şimdi ben onun peşine gezermişim annemi çağırcam heralde şöyle bi üstten yapsın

temizlesinler kuzum bedavadan babanne hala olmak yok sen sıkıntı yapma yat sefasını sür bitanemm

şişkinliğimde yok ama Neyse ya taktım günahımaaa

yaa biri gelip benim evimide temizlese kocam kadın aldırmıyor şimdi ben onun peşine gezermişim annemi çağırcam heralde şöyle bi üstten yapsın

valla ben ikna ettim (tabi burda yemeğmizi twemilziğimizi yapan abla gelicek o olmasa izin vermezdi) c.tesi gelicek sağolsun dün yavastan çamaşır yıkdım serdim bende 2 saat yattım çamasır astım hoş 2 saat daha yattım bi daha astım e mutfak zaten temiz ev derli toplku ama kçşe bucak silinip süpürülmesi toz alınması camı kapısı var nasıl yaparız biz en iyisi ya bi kadn ya anneni çağır bebeğim eline güvendiğin biri olur hiç olmazsa

o zaman kocan yapsın temizliğii ben yaptırıyorum ohh öğrensin hem ben doğuma gidince ev pis mi kalacak

ekim annelerindeyim canimmm ama orda cok fazla kotu haber var girince moralim bozuluyo artik bebisim de iyidir insallah en son 1martta gordum kendilerini kalp atisini falan da gorduk 1nisani bekliyorum simdi gunler gecmiyo korkuyorum bi yandan da

anladım canım.. maşallah canım büyüyordur bebeğin. nisanda gittiğinde eli yüzü belirginleşmiş olur artık minyatür insan gibi:) istersen bir hafta önce gidersin dayanamadım geldim dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…