- Konu Sahibi antidepresif
-
- #16.901
oyy o an kim düşünüyo süt içmeyi agzıma bişi koyamam kii
ay bi alemsinnnn gülmekten çatlıycam :)
duş almadan gelmiyo bebekler napalım abla temiz vücut istiyolar ak pakAma sonrasında rahtlarsın istersen 1 ay yıkanma kocanın yüzünü görmeye de gerek kalmıyo zaten
gerçi benimki sen beni unutursun bebeğin doğunca diyo koca bebeğim
Ay bi alemsinnnn gülmekten çatlıycam :)
duş almadan gelmiyo bebekler napalım abla temiz vücut istiyolar ak pakAma sonrasında rahtlarsın istersen 1 ay yıkanma Kocanın yüzünü görmeye de gerek kalmıyo zaten
Gerçi benimki sen beni unutursun bebeğin doğunca diyo koca bebeğim
Allah iyiliğini versin abla seninnnn kahkaha attım resmen prens bulup öptürcem
53 derken kilon mu 53? sen benden de çıtırmışsın
kızlar
şu bebek sevdasına 8 aydır aldığım duşun haddi hesabı yok
o yetmezmiş gibi bide doktor iğneden sonra bir hafta hergün dediya
anaaam 5 gün yıkanmaktan yüzgeçlerim falan çıkmaya başladı
yakında su kurbağasına döncem hayır korkuyorum bu seferde
bebek yapabilmek için yakışıklı prens bulup öptürmem lazım kendimi
ama emin ol çok rahatlıyosun içinden safra gidiyo
selam kızlar.. günaydınlar.. nasılsınız bakim.. hepinize mutlu bir hafta diliyorummm
artık prsembe gideceğim için, gidene kadar evi toparlayıp, temizlik yapmam lazım.. cünkü geri geldiğimde yatacağım için..içim rahat gideyim evden..cam silcem, tül yıkayım diyorum zaten evim küçük, çabuk biter.. çok yorulmam..
artık ben gelene kadar esim illa ki eve gelecek işi nedeniyle.. yine tozlancak ev amaolsun.. yeter ik olsun da.. temizletcek adam buluruk.. görümcem ve k.valde ikilisi halleder diye düsünüyorum
yaaa didooşş benim koca kokuyo sanki bana çok kötü adam çok üzülüyor anlıyorum bana sokuldukça ben kafamı çeviriyorummm
oooo meleklerim sen böyle dersen.. benim 15 yılımın haddi hesabı yok..valla alemsin hee
ben normalde 47-50 arasında gider gelir kilom geçen hamileliğimde 52 yi görmüştüm sadece , ilk hamişliği öğrendiğimde tartılmadım ama geçenlerde tartıldım perşembe günüydü galiba 53ben şimdiden böyle alırsam bilemiyom sonumu , kız çıtır olmaya çıtırımda çok kilo almak iyi bişey değil ...............
selam kızlar.. günaydınlar.. nasılsınız bakim.. hepinize mutlu bir hafta diliyorummm
artık prsembe gideceğim için, gidene kadar evi toparlayıp, temizlik yapmam lazım.. cünkü geri geldiğimde yatacağım için..içim rahat gideyim evden..cam silcem, tül yıkayım diyorum zaten evim küçük, çabuk biter.. çok yorulmam..
artık ben gelene kadar esim illa ki eve gelecek işi nedeniyle.. yine tozlancak ev amaolsun.. yeter ik olsun da.. temizletcek adam buluruk.. görümcem ve k.valde ikilisi halleder diye düsünüyorum
ama yalanmı bitanem
zaten karar verdim bu ayda olmazsa alt bölgeye
mum doldurup mühürliycem ve kullanıma kapatcam
yeter artık aaaa
evet hülya abla gerçekten öyle o rahatlamada en az bir hafta idare ediyo
Selamm hoşgeldinn.. Temizle evini canım ohh mis gibi de hava için rahat etsin. Hem vakit de daha çok geçer senin için. Ama yine de perde filan asarken dikkat et karnın gerilmesin.
Canım kendini huylandırma kocandan. Sevdiğin bir koku kullansın ya da şampuan vs o şekilde bu düşüncenden kurtulabilrisin belki.
günaydınnnn umudummmmmmmsen şimdi kendini fazla yormadan yap işlerini gerisini koy ver gitsin bebiş gelsin ben bile gelir temizlerim evini (bak kendi evimi temizlemiyom kıymetini bil )
sen nerelerdesin kızzz?? ne alemdesin bebişin nasıl maşallah sende 9 haftalık olmuşsun
selam kızlar.. Günaydınlar.. Nasılsınız bakim.. Hepinize mutlu bir hafta diliyorummm
Artık prsembe gideceğim için, gidene kadar evi toparlayıp, temizlik yapmam lazım.. Cünkü geri geldiğimde yatacağım için..içim rahat gideyim evden..cam silcem, tül yıkayım diyorum zaten evim küçük, çabuk biter.. çok yorulmam..
Artık ben gelene kadar esim illa ki eve gelecek işi nedeniyle.. Yine tozlancak ev amaolsun.. Yeter ik olsun da.. Temizletcek adam buluruk.. Görümcem ve k.valde ikilisi halleder diye düsünüyorum
fulyam.. şu güzel uydu ..
koyver gitsin, bebis gelsin .. tam slogan tarzında bi söz oldu cnm
ahh kusum sen yorulma.. ben yoracak adam buldum, bunca senedir hep kendim yapıyodum.. gelsinler, bu kezde hala olma sevdasına, bababnne olma sevdasına yapsınlar nolcakgörümce evi temizler azıcık, kvaldeyemek pişirir..
umut yatar hahahahazaten onca sıkıntılı islemlerden geçmis olacam..
yattığım zamanda bile sıkınıtlarım oluyo.. ev işinden ne var
çok kilo tabiki iyi bir şey değil canım. Senin şimdi aldım sandığın kilo kilo değildir canım. şişlikten olmuştur öyle. Tuvalet düzeni ve mide düzeni yerine geldiğinde iner o kilo. 60 a çıktım ben sonra 56 ya düşmüştüm iştah filan kesilince. Ama şimdi normal kilomdayım
yaa biri gelip benim evimide temizlese kocam kadın aldırmıyor şimdi ben onun peşine gezermişim annemi çağırcam heralde şöyle bi üstten yapsın
yaa biri gelip benim evimide temizlese kocam kadın aldırmıyor şimdi ben onun peşine gezermişim annemi çağırcam heralde şöyle bi üstten yapsın
ekim annelerindeyim canimmm ama orda cok fazla kotu haber var girince moralim bozuluyo artikbebisim de iyidir insallah en son 1martta gordum kendilerini kalp atisini falan da gorduk 1nisani bekliyorum simdi gunler gecmiyo korkuyorum bi yandan da
şişkinliğimde yok amaNeyse ya taktım günahımaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?