Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

temizlesinler kuzum bedavadan babanne hala olmak yok sen sıkıntı yapma yat sefasını sür bitanemm

öle tabi.. bedavadan yok
öle bütün nazımı yapacam onlara.. ayy şuraya yastık koyun. ayy uff.. derkene telef oluyolarmıss
nysemm işin şakası bi yana, Rabbim güzelliklerle hayırlı sonucumu alabilmemi nasıp eylesin..

haydin ben kaçtım.. sizleri seviyorum durdukça zaman geçiyo.. isler beni bekliyo.. umud gider

ya kadın var ama kocam çağırmıyo bende iş yaparım diye kadında ben evde yokken gelmiyor ne olacak bilmiyorummm

şişkinliğimde yok ama Neyse ya taktım günahımaaa

boşver canım yaa doğumdan sonra verirsin kiloları ne olacak sanki:) çalışan hatunsun zaten gider o kilolar

sen zaten taşınmayacak mısın canım ne temizliği yapacaksın cam kapı olarak? yıkanacakları yıkarsın evde kurutmalığın varsa ona asması da yormaz seni eşin versin çamaşırları sen diz eğilip kalkma yorar seni.

bana kalsa bugunden gitcem aslinda ama beklemeyi ogrenmeliyim diyorum kendi kendime bazen belirtilerim kayboluyo acaip tirsiyorum falan Allah sonumu hayir etsin ya ne zormus bu isler

Ay canım benim, bebeğine de göbeğine de baktım. Maşallah binlerce kere. Bebeğinin haftasını yetişmesine de sevindim. Bende de 9 gün gerilik vardı bakalım ne olacak. Sen kontrole gittiğinde tam olarak kaçıncı haftandaydın. Benim taa 18. de randevum. Sana imrendim gitsem mi acaba dedim.Benim hesabıma göre 11+4 teyim bugün. Hareketlerini gayet iyi hissediyorum. Kesinlikle emiim gaz falan değil. Gaz olsa hep aynı noktada olması büyük tesadüf olurdu:)) Bence bebeğin erkek. Nub teorisi diye birşey var. Ona göre söyledim. Senin bebeğinin çıkıntısı o yönde sinyal veriyor tatlım. Zaten bu sene erkek senesi demişti benim doktorum. Bakalım bize ne diyecek. İkili testi neden yapmadı acaba. İnşallah benimki de sorunsuz çıkar da teste gerek kalmaz.

Ay çok heyecanlı yaa:) Allah herkesin bebeğini korusun. Adaylarımıza da tez zamanda bu heyecanı yaşamayı nasip etsin.

ya kadın var ama kocam çağırmıyo bende iş yaparım diye kadında ben evde yokken gelmiyor ne olacak bilmiyorummm

yapmam de bitanem basında dur yeter sende sürme elini işe sakası yok bu işin bizim abla gelicek sağolsun gerçi emeğinin karsılığını almıycaksan gelme dedim eli çok temiz ben yanında olurum yardım edemem ama dedim ben seni bu durumda oturduğun yerden kaldırmam zaten dedi inan o olmasa bende baskasını çağıramazdım

bebeğim tasınıcaz ama nisan sonu nerden baksan 1 ay var bi temizlensin şimdi zaten tasınma telasına k.validem de gelir annemde yardıma burdaki ablada yeni evide ben güzelce temizlerim diyo (tabi aileler bilmiyo daha hamile olduğumu öğrenince kesin gelir bana iş yaptırmazlar) e evide nakilyeci tasıycak toplama yerleştirme var gelir yardım ederler ama şimdi bi temizlik şart kurtlanırız yoksa

yapıyor saolsun ama dip köşeyi bilemez ki o annemi çağırıcam yanınada kadın alıcam ben otururum artık

ben cumartesi gittim eski hesaba göre tam 12+0 dı ama doktor 12+4 dedi. zaten 5 gün geriydi. ikili test için çağırmıştı yapcam demişti ama ense kalınlığı benim için bir kriter dedi güzel bir sonuç olunca gerek yok 3 lü yaparız dedi. 3 lü de down sendromundan hariç bir şeye daha bakılıyormuş ya adını unuttum o yüzden onu yaparız dedi.

nub teorisi filan duydum okudum ama ben daha henüz seçemiyorum bebeğin bacakarasını

Senin de randevuna az kalmış ablacım inşallah güzel bir sonuç alırsın sende.

evin durumunu sen benden daha iyi bilirsin tabi canım. bir kere dip köşe yapsan o yeter sana gidene kadar. zaten eşyalar toplanırken temizlenir de toplanır.:)

yapıyor saolsun ama dip köşeyi bilemez ki o annemi çağırıcam yanınada kadın alıcam ben otururum artık

evet canım bilmiyorlar doğru diyosun. bizim evi de örümcekler basacak dün bir tane gördüm minicik bir şey de akşam gördüğüm için temizletemedim tekrardan. sobayı kaldırmayı bekliyorum bende şurda mart sonunda filan kalkar sonra bi dip köşe temizlik yapılacak. o zamana kadar bebek de iyice büyür bir sıkıntı olmaz diyorum.

annen gelebiliyosa gelsin canım yapsın için rahat eder

evet kuzum h.sonu yapılcak temizlik anca yeter toplanırkende temizlenir bu ev artık k.validemle annemin ellerinden öpücek

ayyy bide benim c.tesi ehliyet sınavım var aanaaammmmmmmmmmmmmmmmmm

Tünaydın herkese,
ben cuma akşamından beri hastayım kızlar antibiyotik kullanıyorum,ateşim de yüksekti.Çok şükür biras daha iyiyim şimdi.
iyi haftalar.

fulicm laflaya laflaya saat 11 olmuş hadi bakalım 1 saat kaldı :)

haftasonu direksiyon sınavını da geçersin senn bebeğin yardım eder sana

valla sorma saati 11 ettik

yazılı sınavım h.sonu ondan sonrada direksyon sınavım geçeriz inşallah ben artık 2 beyinliyim dimi

2 beyinli
hamilelik unutkanlık da yapıyo da sende daha başlamamıştır heralde :) annesine yardım eder o kuzucukkk yazılı sınav da da zaten çıkmış soruları çözsen yaparsın 1-2 akşam bak yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…