- Konu Sahibi antidepresif
-
- #16.941
2 beyinli
hamilelik unutkanlık da yapıyo da sende daha başlamamıştır heralde :) annesine yardım eder o kuzucukkk yazılı sınav da da zaten çıkmış soruları çözsen yaparsın 1-2 akşam bak yeter
ben cumartesi gittim eski hesaba göre tam 12+0 dı ama doktor 12+4 dedi. zaten 5 gün geriydi. ikili test için çağırmıştı yapcam demişti ama ense kalınlığı benim için bir kriter dedi güzel bir sonuç olunca gerek yok 3 lü yaparız dedi. 3 lü de down sendromundan hariç bir şeye daha bakılıyormuş ya adını unuttum o yüzden onu yaparız dedi.
nub teorisi filan duydum okudum ama ben daha henüz seçemiyorum bebeğin bacakarasını
Senin de randevuna az kalmış ablacım inşallah güzel bir sonuç alırsın sende.
cevizi bol ye
Aslında benimki hafta geriliği değil, geç döllenme. Herkes 14.gün yımırtlarken ben 21.gün hallettim o işi. Eee döllenene kadar da epeycik bir vakit geçmişti. O yüzden normal günün de yani. Ama işte.
Sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah canım benim. Testler haftalar işin bahanesi. Allah'a emanet hepsi.
Kızlar bu arada sizinle birşey paylaşmak istiyorum. Biliyorsuuz benim kızlarım genç kız olmak yolunda ilerliyor. Kızım 13 e girecek birkaç gün sonra. Bana çok düşkün, hatta bana hayran. Kendini hep benimle kıyaslıyor ve ben asla senin gibi olamayacağım diye ağlıyor bazen. Benim okul başarılarımı, yazdıklarımı çizdiklerimi içten içe kıskanıyor sanki. Hem gurur duyuyor hem üzülüyor. Ne yaptıysam ona kendisinin daha başarılı olacağını anlatamadım. Sürekli bana beni seviyor musun deyip duruyor. Oysa çocuklarına benim kadar arkadaşça davranan, değer veren bir anne daha görmedim etrafımda. Buna çok üzülüyorum. Dün bir yalanını yakaladım. Ve malesef saçını çektim( Söylerken bile içim acıyor. Ona o kadar güvendiğim halde, asla sıkmadığım, hiçbir şeyden mahrum bırakmadığım halde bana yalan söylemesi çok zoruma gitti. Annemi şimdi öyle iyi anlıyorum ki...Meğer evladının yalanını yakalamak kadar kötü bir duygu yokmuş...Benden bir arkadaşının doğum günü için izin aldı. Tabi babasından da. Adamcağız gitmiş hediye bile almış ona arkadaşına versin diye. Biz böyle şeyler görmedik ailemizden. Kızlarımızı dikkatli ama sıkmadan yetiştireceğiz diye kararımız var bizim. O da gitmiş benim evine gitmesine asla müsade etmediğim arkadaşına gitmiş. O evde delikanlı çocuklar var. O yüzden istemiyorum gitmesini. Ne olur ne olmaz. Bana yalan söyledi. Yengesine herşeyi anlatır, ona doğrusunu anlatmış. O da bana tabi. Neyse çok uzattım. Ona kaba davrandığım için çok üzgünüm. Ama bana yalan söylediği için daha da üzgünüm. Sizce ben ona nasıl yaklaşmalıyım. Bu yalanların önünü nasıl kesebileceğimi bilmiyorum. Çocuklarının sana sahte bir poz verip, gerçekte başka bir hayatta yaşamaları ağırdır bilirim. Annemden bilirim...
2 beyinli
Hamilelik unutkanlık da yapıyo da sende daha başlamamıştır heralde :) annesine yardım eder o kuzucukkk yazılı sınav da da zaten çıkmış soruları çözsen yaparsın 1-2 akşam bak yeter
Aslında benimki hafta geriliği değil, geç döllenme. Herkes 14.gün yımırtlarken ben 21.gün hallettim o işi. Eee döllenene kadar da epeycik bir vakit geçmişti. O yüzden normal günün de yani. Ama işte.
Sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah canım benim. Testler haftalar işin bahanesi. Allah'a emanet hepsi.
Kızlar bu arada sizinle birşey paylaşmak istiyorum. Biliyorsuuz benim kızlarım genç kız olmak yolunda ilerliyor. Kızım 13 e girecek birkaç gün sonra. Bana çok düşkün, hatta bana hayran. Kendini hep benimle kıyaslıyor ve ben asla senin gibi olamayacağım diye ağlıyor bazen. Benim okul başarılarımı, yazdıklarımı çizdiklerimi içten içe kıskanıyor sanki. Hem gurur duyuyor hem üzülüyor. Ne yaptıysam ona kendisinin daha başarılı olacağını anlatamadım. Sürekli bana beni seviyor musun deyip duruyor. Oysa çocuklarına benim kadar arkadaşça davranan, değer veren bir anne daha görmedim etrafımda. Buna çok üzülüyorum. Dün bir yalanını yakaladım. Ve malesef saçını çektim( Söylerken bile içim acıyor. Ona o kadar güvendiğim halde, asla sıkmadığım, hiçbir şeyden mahrum bırakmadığım halde bana yalan söylemesi çok zoruma gitti. Annemi şimdi öyle iyi anlıyorum ki...Meğer evladının yalanını yakalamak kadar kötü bir duygu yokmuş...Benden bir arkadaşının doğum günü için izin aldı. Tabi babasından da. Adamcağız gitmiş hediye bile almış ona arkadaşına versin diye. Biz böyle şeyler görmedik ailemizden. Kızlarımızı dikkatli ama sıkmadan yetiştireceğiz diye kararımız var bizim. O da gitmiş benim evine gitmesine asla müsade etmediğim arkadaşına gitmiş. O evde delikanlı çocuklar var. O yüzden istemiyorum gitmesini. Ne olur ne olmaz. Bana yalan söyledi. Yengesine herşeyi anlatır, ona doğrusunu anlatmış. O da bana tabi. Neyse çok uzattım. Ona kaba davrandığım için çok üzgünüm. Ama bana yalan söylediği için daha da üzgünüm. Sizce ben ona nasıl yaklaşmalıyım. Bu yalanların önünü nasıl kesebileceğimi bilmiyorum. Çocuklarının sana sahte bir poz verip, gerçekte başka bir hayatta yaşamaları ağırdır bilirim. Annemden bilirim...
iremiommm serap nerelerde nasıl iyimi birde ikizmi bebişleri
Eki Görüntüle 653967 Eki Görüntüle 653968
kızlar ultrason resmi çok net değil ama belki farkedersiniz bebeğimi
kız ben senin göbüşünü de, göbüşündeki bebişini de yerim yerim......:125::125::125:
ne tatlısınız siz öyle... bebiş iyice seçiliyo...normal insan yavrusu artık....
maşallahhhhhhh
rabbim kucağını doldursun inşallah.........
birde bişey diyeyimmi?
benim daha şimdiden senin ki kadar göbüşüm var
benim sonum ne olcak çok merak ediyorum....:26::26:
mide bulantıları var hala doktorun verdiği ilacıda kullanmıyormuş korkusundan çekiyo , bebişlerde bir kesin diğeri sadece kese olarak görünmüş doktor belki erir belki diğer muayenede bebiş görünür demiş ....
Tavsiyeleriniz için teşekkürler kızlar. Size sormamın sebebi benden genç olmanız. Gençliği daha kolay anlayabilirsiniz siz. Ben biraz katıyım bazı konularda. Kız dediler mi aklım gidiyor inanın. Benim bir kız kardeşim yaptığı yanlış tercihler sonucunda hayatını mahvetti ve şu an eşinden ayrıldı ve 3 çocuğuyla sığınma evinde. Burası Türkiye, ve kızların çok dikkatli davranması gerekiyor. Bunda en büyük rol de annelere düşüyor. Hep evhamlı bir anne oldum...Ne zaman onlara kötü davransam, ya da okula giderken arkalarından "sizi seviyorum" demeyi unutsam o gün akşamı zor ederim. Ya geri dönemezlerse diye. Ya bir daha onlara...Ya neyse, çok ağlaktım daha da ğlak oldum. Anne kalbi...Şu hayatta en güzel ama kötü şey anne olmak...
tavsiyeleriniz için teşekkürler kızlar. Size sormamın sebebi benden genç olmanız. Gençliği daha kolay anlayabilirsiniz siz. Ben biraz katıyım bazı konularda. Kız dediler mi aklım gidiyor inanın. Benim bir kız kardeşim yaptığı yanlış tercihler sonucunda hayatını mahvetti ve şu an eşinden ayrıldı ve 3 çocuğuyla sığınma evinde. Burası türkiye, ve kızların çok dikkatli davranması gerekiyor. Bunda en büyük rol de annelere düşüyor. Hep evhamlı bir anne oldum...ne zaman onlara kötü davransam, ya da okula giderken arkalarından "sizi seviyorum" demeyi unutsam o gün akşamı zor ederim. Ya geri dönemezlerse diye. Ya bir daha onlara...ya neyse, çok ağlaktım daha da ğlak oldum. Anne kalbi...şu hayatta en güzel ama kötü şey anne olmak...
Merhaba arkadaşlarrr.........Cidden hamileler topiği olmuş burası maaşallah.......Antidepresif senide tebrik ediyorummmm..........Beni sorarsanız bat dündü test yapmadım şubat 28 çektiği için belki geç gelir diyorum hayırlısı bakalım.... Sude merve ablacım gönderdiğin fotoyu gördüm Allah mutluluğunuzu daim etsin inşaallah......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?