Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

2 beyinli
hamilelik unutkanlık da yapıyo da sende daha başlamamıştır heralde :) annesine yardım eder o kuzucukkk yazılı sınav da da zaten çıkmış soruları çözsen yaparsın 1-2 akşam bak yeter

hihihihi eder kuzum bana yardımm bende öyle yapıyorum kuzum çıkmış sorulara bakıyorum zatena rabayı kullnaıyorum onda sıkıntı yokta yazılı sınavda sansım bol olsun

Aslında benimki hafta geriliği değil, geç döllenme. Herkes 14.gün yımırtlarken ben 21.gün hallettim o işi. Eee döllenene kadar da epeycik bir vakit geçmişti. O yüzden normal günün de yani. Ama işte.

Sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah canım benim. Testler haftalar işin bahanesi. Allah'a emanet hepsi.

Kızlar bu arada sizinle birşey paylaşmak istiyorum. Biliyorsuuz benim kızlarım genç kız olmak yolunda ilerliyor. Kızım 13 e girecek birkaç gün sonra. Bana çok düşkün, hatta bana hayran. Kendini hep benimle kıyaslıyor ve ben asla senin gibi olamayacağım diye ağlıyor bazen. Benim okul başarılarımı, yazdıklarımı çizdiklerimi içten içe kıskanıyor sanki. Hem gurur duyuyor hem üzülüyor. Ne yaptıysam ona kendisinin daha başarılı olacağını anlatamadım. Sürekli bana beni seviyor musun deyip duruyor. Oysa çocuklarına benim kadar arkadaşça davranan, değer veren bir anne daha görmedim etrafımda. Buna çok üzülüyorum. Dün bir yalanını yakaladım. Ve malesef saçını çektim( Söylerken bile içim acıyor. Ona o kadar güvendiğim halde, asla sıkmadığım, hiçbir şeyden mahrum bırakmadığım halde bana yalan söylemesi çok zoruma gitti. Annemi şimdi öyle iyi anlıyorum ki...Meğer evladının yalanını yakalamak kadar kötü bir duygu yokmuş...Benden bir arkadaşının doğum günü için izin aldı. Tabi babasından da. Adamcağız gitmiş hediye bile almış ona arkadaşına versin diye. Biz böyle şeyler görmedik ailemizden. Kızlarımızı dikkatli ama sıkmadan yetiştireceğiz diye kararımız var bizim. O da gitmiş benim evine gitmesine asla müsade etmediğim arkadaşına gitmiş. O evde delikanlı çocuklar var. O yüzden istemiyorum gitmesini. Ne olur ne olmaz. Bana yalan söyledi. Yengesine herşeyi anlatır, ona doğrusunu anlatmış. O da bana tabi. Neyse çok uzattım. Ona kaba davrandığım için çok üzgünüm. Ama bana yalan söylediği için daha da üzgünüm. Sizce ben ona nasıl yaklaşmalıyım. Bu yalanların önünü nasıl kesebileceğimi bilmiyorum. Çocuklarının sana sahte bir poz verip, gerçekte başka bir hayatta yaşamaları ağırdır bilirim. Annemden bilirim...

he yiyomm umreden gelen annecik düna rıyo beni sana hurma getirdim bol bol ye süt olsun bebeğin gamzeli olsun dedim hangi bebek dedi var o ben biliyorum yakında alıcaksın sende müjdeyi (hbrvermedik ya kimseye) bu akşam uğrıycam hem hoşgeldine hemde el öpmeye arkadasım dün akşam getirdi hurmaları yiyom yanınada ceviz

valla ablam ne diyim bilemedim ki senin için zor bi durum tabi bizlerde anne olcağız Allah nasip ederse nasıl bir yol izleriz bilmiyorum sen bizden kat be kat tecrubelisin bende annemle hep arkadas gibi yetiştim ama yinede ona söylemediğim yada eksik anlattığım şeyler olmuştur sanırım o da anne olmadan anlayamayacak bu ince çizgiyi sen bir anne olarak üstüne düşeni yapıyorsun ablam eminim ki kızınıda kendine çekeceksindir ve sana bir daha yalan söylemeyecektir.

ablacım üzülme verdiğin tepkiye ben şahsen pamuklar içinde büyütülmesine karşıyım çocukların,arada yiyecekler dayak şahsen ben annemle arkadaş gibi hiç olmadım o hep annemdi benim, ama bilmesi gereken herşeyi bilir , o mesafe sevgiye engel değil bazen senden tırsmalı neyi neden istemediğini bilsin , az surat as ve sonrası niye kızdığını anlat ona, yengeside söylesin hatta, yaptığı davranıştan öte yalana kızdığınızı gizli şeylerin olmasının onun hem korumanızı ve her zaman arkasında olmanızı etkileyeceğini bilsin, eminim oda üzülmüştür seni üzdüğü için tam ergenlik dönemi çok üzülme sende olur öyle şeyler .....

aynur ablacım fulyanın da dediği gibi sen bizden kat kat tecrübelisin. kızın bu dönemde arkadaş çevresinden çok etkilenecek biliyorsun ki ve ailesinin kendisini anlamadığını düşünebilir.bu durumda onun güvenini kaybetmemeye senden uzaklaşmamasını sağlamalısın. arkdaş grubu içinde rencide olmak istemediği için sana yalan söylemiştir. yalan söylediği için üzgün olduğunu ona belirtmelisin. ona her zamanki gibi arkdaşça yakklaşmaya devam et. bazı şeylerde ortak nokta bulabileceğinizi belirt. mesela o eve gitmesini istemiyorsan ve oraya gidenler arasında onayladığın bir arkdaşı varsa onun size gelmesini sağlayabilirsin.

Ergenlikte bende buna benzer şeyler yaşadım ailemin görüşmemi istemediği arkdaşlarım vardı ama görüşmeye devam etmiştim. sonra annemi sıkıştırdım neden istemiyorsun görüşmemi diye bana mantıklı bir açıklama yap bende görüşmeyeyim demiştim. ve annemde söylemişti sebebini sonra bende zaten görüşmeyi kendiliğimden bırakmıştım.

uzun yazdım biraz ama umarım bir fikir verir sana aynur abla.

mide bulantıları var hala doktorun verdiği ilacıda kullanmıyormuş korkusundan çekiyo , bebişlerde bir kesin diğeri sadece kese olarak görünmüş doktor belki erir belki diğer muayenede bebiş görünür demiş ....
iremiommm serap nerelerde nasıl iyimi birde ikizmi bebişleri

Eki Görüntüle 653967 Eki Görüntüle 653968

kızlar ultrason resmi çok net değil ama belki farkedersiniz bebeğimi

kız ben senin göbüşünü de, göbüşündeki bebişini de yerim yerim......:125::125::125:
ne tatlısınız siz öyle... bebiş iyice seçiliyo...normal insan yavrusu artık....
maşallahhhhhhh
rabbim kucağını doldursun inşallah.........
birde bişey diyeyimmi?
benim daha şimdiden senin ki kadar göbüşüm var
benim sonum ne olcak çok merak ediyorum....:26::26:

senin bebişinin de bu hallerini göreceğiz inşallah canım :)

senin göbüşe de maşallah o zaman aramızda 1 ay var zaten büyür seninki de :) koca göbüşlü olur gezeriz

anladım cnm diğer muaynesi ne zaman acaba kuzum kıyamam sağlıklı olsunlar ilaç işin içine girince tedirgin oluyoruz işte

Merhaba arkadaşlarrr.........Cidden hamileler topiği olmuş burası maaşallah.......Antidepresif senide tebrik ediyorummmm..........Beni sorarsanız bat dündü test yapmadım şubat 28 çektiği için belki geç gelir diyorum hayırlısı bakalım.... Sude merve ablacım gönderdiğin fotoyu gördüm Allah mutluluğunuzu daim etsin inşaallah......

Tavsiyeleriniz için teşekkürler kızlar. Size sormamın sebebi benden genç olmanız. Gençliği daha kolay anlayabilirsiniz siz. Ben biraz katıyım bazı konularda. Kız dediler mi aklım gidiyor inanın. Benim bir kız kardeşim yaptığı yanlış tercihler sonucunda hayatını mahvetti ve şu an eşinden ayrıldı ve 3 çocuğuyla sığınma evinde. Burası Türkiye, ve kızların çok dikkatli davranması gerekiyor. Bunda en büyük rol de annelere düşüyor. Hep evhamlı bir anne oldum...Ne zaman onlara kötü davransam, ya da okula giderken arkalarından "sizi seviyorum" demeyi unutsam o gün akşamı zor ederim. Ya geri dönemezlerse diye. Ya bir daha onlara...Ya neyse, çok ağlaktım daha da ğlak oldum. Anne kalbi...Şu hayatta en güzel ama kötü şey anne olmak...

ay ablaaa dur ağlatma benide yaaa zordur elbet kız anası olmak

ablam senin kızların tam zamanı gelmiş sen aba altından sopayı göster bence

Teşekkürler canım, darısı sana inşallah. İnşallah bu ay beklediğin müjdeyi alırsın. Test yapınca mutlaka haber ver bize. Bir iki gün bekle yine de test için canım. İnşallah seni de hamileler kervanında göreceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…