- Konu Sahibi antidepresif
-
- #16.961
senin bebişinin de bu hallerini göreceğiz inşallah canım :)
senin göbüşe de maşallah o zamanaramızda 1 ay var zaten büyür seninki de :) koca göbüşlü olur gezeriz
Amin ablacım ay inşaallh ne kadar heyecanlıyım bi bilsen ama bekleyeceğim bu topiğin uğuru banada bulaşır İNŞAALLAH çok umutlanmıyorum hayırlısı artık.......Teşekkürler canım, darısı sana inşallah. İnşallah bu ay beklediğin müjdeyi alırsın. Test yapınca mutlaka haber ver bize. Bir iki gün bekle yine de test için canım. İnşallah seni de hamileler kervanında göreceğiz.
göbüşlerimizi tokuştururuz.....
Amin ablacım ay inşaallh ne kadar heyecanlıyım bi bilsen ama bekleyeceğim bu topiğin uğuru banada bulaşır İNŞAALLAH çok umutlanmıyorum hayırlısı artık.......
ne güzel bu topikte herkes hamiş nerdeyse..
yani herkes istediğine dileklerine kavusmuş....
ve eğlenceli... bundan sonra ben de aranızdayım kızlar....
seninki kız olursa benimki içerde rahat durmaz el kol sallar senin bebişe
hoşgeldin tatlımmm sefa getirdin
kızçeler sonuç 221,57ne yapsam çarşamba baktırsam mı ???
ablam senin kızların tam zamanı gelmiş sen aba altından sopayı göster bence
kız daha baktırmaya gerek var mı katlamış ya maşallah cuma mı baktırmıştın sen 38den 221e
kızçeler sonuç 221,57yumurtlamadan sonraki 15. günüm :) ne yapsam çarşamba baktırsam mı ???
evet kuzum cuma 38 di 2 gün sonra 221 bidaha cuma dr giderken mi baktırsam ???
değerin maşallah canım güzel bence bir daha kan testi yaptırmana gerek yok. sen git cuma günü kese görmeye :))
kız elime makine aldım hesap yaptım 6 kat filann artmışş süper yaa eğer normal hızde giderse haftasonuna görürsün keseyi ama alttan 1000 li değerleri bulur
kız bu göbüşle göbekten görünürmü kiiiben cuma sabahı tekrarlıyım testi değere göre gözükür gözükmez anlarız
evet kuzum cuma 38 di 2 gün sonra 221 bidaha cuma dr giderken mi baktırsam ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?