Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ne güzel bu topikte herkes hamiş nerdeyse..
yani herkes istediğine dileklerine kavusmuş....
ve eğlenceli... bundan sonra ben de aranızdayım kızlar....

Amin ablacım ay inşaallh ne kadar heyecanlıyım bi bilsen ama bekleyeceğim bu topiğin uğuru banada bulaşır İNŞAALLAH çok umutlanmıyorum hayırlısı artık.......

Amin ablacım ay inşaallh ne kadar heyecanlıyım bi bilsen ama bekleyeceğim bu topiğin uğuru banada bulaşır İNŞAALLAH çok umutlanmıyorum hayırlısı artık.......

İnşallah tatlım. Var mı belirti. Gerçi belirtilere çok da itibar etmemek lazım ama bazen yol gösterici oluyorlar. Mesela bende en erken belirti göğüs sızısı ve beyaz akıntıydı. O akıntıdan hamile olduğumu anlamıştım. Gittikçe artınca da test yapmıştım. Bu günlerde bulantı baş dönmesi falan olmaz genelde zaten.

kızçeler sonuç 221,57 yumurtlamadan sonraki 15. günüm :) ne yapsam çarşamba baktırsam mı ???

Son düzenleme:
ablam senin kızların tam zamanı gelmiş sen aba altından sopayı göster bence

Zaten sopa her zaman arkamda durdu. Ucunu gösterdim bazı bazı. Ama korkutmayla olmuyor bu işler. Fakat hakkın var, yüz vermeyeceğim. Ben anneme hiç yalan söylemedim. 16 yaşında aşık oldum, gittim anlattım ona. O da çok gençti. 29 yaşındaydı inanabiliyor musunuz. 12 yaşında evlendi 13 te beni doğurdu. Benim maceralarımı dinlemeye bayılırdı. Ama sertti tabi. Çok da yüz vermezdi. Babam daha yumuşaktı bana karşı. Annemden gizli buluşmaya yollardı beni:) Bana bir kere "Bak kızım benim hiçbir şeyim yok, bir kuru namusum var. O da sende. Ne yapıyorsan ona göre yap." dedi, ömrüm geçse unutmayacağım o lafı. Rehberim bu sözdü hep. Üniversitedeyken eşimle birlikte okudum ta Elazığlarda. Onları utandıracak tek hareketim olmadı. O zaten ilk aşkımdı evlendim. Baştan beri babam da bildi annem de...Benimkiler de öyle yapsın istiyorum. Ama kader tabi. Kul kaderini yaşar bahtına ne çıkarsa...

kız elime makine aldım hesap yaptım 6 kat filann artmışş süper yaa eğer normal hızde giderse haftasonuna görürsün keseyi ama alttan 1000 li değerleri bulur

senin hesap yapan parmaklarını yerim ben yerrrrrr alttan baktırmak istemiyorum ki ben olmadı önümüzdeki hafta göreyim iyi olsunda meleğimmm

kız bu göbüşle göbekten görünürmü kiii ben cuma sabahı tekrarlıyım testi değere göre gözükür gözükmez anlarız

canım doktora sorarsın ne gün geleyim diye karından baktırmak istiyorum dersin o da ona göre gün verir sana. Yağ depolarından görünmesi engellenebilir tabi ama tuvalete de baya bi sıkış o zaman daha net görünüyor :)

sen geçen hafta cume öğrendin ya hamileliğini genelde 10 gün sonra gel diyo doktorlar haftaya çarşamba filan gitsen gözükür karından :)) tabi fuli annesi sabredebilirse

evet kuzum cuma 38 di 2 gün sonra 221 bidaha cuma dr giderken mi baktırsam ???

Ya canım tamamdır Allahın izniyle. Benim hatama düşme. 10 kere test yaptırdım. Senin şimdi gördüğün değeri görene kadar kaç günüm geçti benim. İçini ferah tut. Daha da yaptırma. Doktor gerek görürse yaptırır zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…