- Konu Sahibi antidepresif
-
- #16.981
senin hesap yapan parmaklarını yerim ben yerrrrrralttan baktırmak istemiyorum ki ben olmadı önümüzdeki hafta göreyim iyi olsunda meleğimmm
bende carsamba doktora gitmeyi düşünüyorum bakalım keseyi görcz mi
hoş gördük efendimmmmmmmmmmm hoş gördük.......
Sen kan tahlili yaptırmış mıydın canım. Ben unuttum. Hem çarşamba keseyi görürsünüz illaki. İnşallah herşey yolunda gider canım.
bencede acele etme sonra ne oluyo doktorda gözükmedi acaba yok mu acaba dış mı acaba kimyasal mı en güzel sen gelecek pazartesiyi bekle 1000 lileri aşar gider sende görürsün inşallahhh
canım doktora sorarsın ne gün geleyim diye karından baktırmak istiyorum dersin o da ona göre gün verir sana. Yağ depolarından görünmesi engellenebilir tabi ama tuvalete de baya bi sıkış o zaman daha net görünüyor :)
sen geçen hafta cume öğrendin ya hamileliğini genelde 10 gün sonra gel diyo doktorlar haftaya çarşamba filan gitsen gözükür karından :)) tabi fuli annesi sabredebilirse
Ya canım tamamdır Allahın izniyle. Benim hatama düşme. 10 kere test yaptırdım. Senin şimdi gördüğün değeri görene kadar kaç günüm geçti benim. İçini ferah tut. Daha da yaptırma. Doktor gerek görürse yaptırır zaten.
bencede acele etme sonra ne oluyo doktorda gözükmedi acaba yok mu acaba dış mı acaba kimyasal mı en güzel sen gelecek pazartesiyi bekle 1000 lileri aşar gider sende görürsün inşallahhh
bende carsamba doktora gitmeyi düşünüyorum bakalım keseyi görcz mi
ablacm doktorumla görüştüm gerek yok yaptırma carsamba direkt bu buraya gel duruma göre gerekirse baktırırız dedi çarsambayı beklıyorum bakalım
bencede acele etme canim benim degerim 4002 oldugunda karindan gozukmedi vajinal bakmislardi biraz daha bekle bence
evet kuzum benim türk kasım sizinkinden daha fazla druma zaten cuma akşamı gidicem bakar göremezse alttan baktırmak istemediğimi biliyo zaten minnakım iyi olsunda ben sabrederim ya kurban olurum onun miniminnacık canına ben
ablam evet değer güzel maşşallah drum cuma test yap gel demişti tekrarlar öyle giderim bir daha da gerek kalmaz inşallah
beklemek en iyisi kuzum ben şöyle düşünüyorum cuam genel bi muayne olur değerlere bakar sonrada haftaya cumaya çağırır o zamana da 5+5 olur
tam dicektim kan tahlili verdin mi sen die ama yazmışsınkuzu sende türk kası yok o yüzden görülebilir kese
51kg oldugum halde hafiften o türk kasına sahibim bebeem
canım kevser suresini regl olduğun zamanda ukuyabilirsin
sadece besmeleyle başlama
kızçeler sonuç 221,57yumurtlamadan sonraki 15. günüm :) ne yapsam çarşamba baktırsam mı ???
51kg oldugum halde hafiften o türk kasına sahibim bebeem
Kıssssslaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr.....
Hatırlar mısınız bir lanvin vardı eskilerden... heni çok kafaya takıyodu... bi müddet girmedi topiğe...
Ara ara okudum sizleri ama elim gitmedi yazmaya...
Şimdi bakıyorum da hepiniz süpersinizzzzz.
Ne çok sevindim hamiş haberlerinizi takvimlerini görünce....
antimm, zizagım,,, flreyyy çoooooooooooooooooooook sevindim kızlar haberlerinizeeeeee.....
eskilerden unuttuğum atladığım hamişlik haberi varsa özür olsun şimdiden...
(diğer tüm hamişşşleeer sizleri de tebrik ediyorum)
Allah sizleri ve bebişlerinizi nazarlardan korusun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...Hayırlı evlatlar olsunlar
canım ben artışı güzel olunca bir daha baktırmamıştım, zaten kanla besleniyo bebeler veremem kan falan deyü, alttan baktırmayacaksanda biraz daha geç alabilirsin randevunu yada en azından konuşursun doktorunla için rahatlar
Kıssssslaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr.....
Hatırlar mısınız bir lanvin vardı eskilerden... heni çok kafaya takıyodu... bi müddet girmedi topiğe...
Ara ara okudum sizleri ama elim gitmedi yazmaya...
Şimdi bakıyorum da hepiniz süpersinizzzzz.
Ne çok sevindim hamiş haberlerinizi takvimlerini görünce....
antimm, zizagım,,, flreyyy çoooooooooooooooooooook sevindim kızlar haberlerinizeeeeee.....
eskilerden unuttuğum atladığım hamişlik haberi varsa özür olsun şimdiden...
(diğer tüm hamişşşleeer sizleri de tebrik ediyorum)
Allah sizleri ve bebişlerinizi nazarlardan korusun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...Hayırlı evlatlar olsunlar
hoşgeldin canım benim saolasın sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?