Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

senin hesap yapan parmaklarını yerim ben yerrrrrr alttan baktırmak istemiyorum ki ben olmadı önümüzdeki hafta göreyim iyi olsunda meleğimmm

bencede acele etme sonra ne oluyo doktorda gözükmedi acaba yok mu acaba dış mı acaba kimyasal mı en güzel sen gelecek pazartesiyi bekle 1000 lileri aşar gider sende görürsün inşallahhh

Sen kan tahlili yaptırmış mıydın canım. Ben unuttum. Hem çarşamba keseyi görürsünüz illaki. İnşallah herşey yolunda gider canım.

ablacm doktorumla görüştüm gerek yok yaptırma carsamba direkt bu buraya gel duruma göre gerekirse baktırırız dedi çarsambayı beklıyorum bakalım

bencede acele etme sonra ne oluyo doktorda gözükmedi acaba yok mu acaba dış mı acaba kimyasal mı en güzel sen gelecek pazartesiyi bekle 1000 lileri aşar gider sende görürsün inşallahhh

bencede acele etme canim benim degerim 4002 oldugunda karindan gozukmedi vajinal bakmislardi biraz daha bekle bence

evet kuzum benim türk kasım sizinkinden daha fazla druma zaten cuma akşamı gidicem bakar göremezse alttan baktırmak istemediğimi biliyo zaten minnakım iyi olsunda ben sabrederim ya kurban olurum onun miniminnacık canına ben

ablam evet değer güzel maşşallah drum cuma test yap gel demişti tekrarlar öyle giderim bir daha da gerek kalmaz inşallah

beklemek en iyisi kuzum ben şöyle düşünüyorum cuam genel bi muayne olur değerlere bakar sonrada haftaya cumaya çağırır o zamana da 5+5 olur

bende carsamba doktora gitmeyi düşünüyorum bakalım keseyi görcz mi

ablacm doktorumla görüştüm gerek yok yaptırma carsamba direkt bu buraya gel duruma göre gerekirse baktırırız dedi çarsambayı beklıyorum bakalım

tam dicektim kan tahlili verdin mi sen die ama yazmışsın kuzu sende türk kası yok o yüzden görülebilir kese

bencede acele etme canim benim degerim 4002 oldugunda karindan gozukmedi vajinal bakmislardi biraz daha bekle bence

uwww ben bide tombikimmm genel konrtole gideriz sonra dr ne zaman gel derse o zaman gideriz artık bu sonuç 2 günde yükseliş içime su serpti Rabbim korusun cümlemizin evladını sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin isteyenlerede tez zamanda nasip etsin inşallahhh

51kg oldugum halde hafiften o türk kasına sahibim bebeem

canım kevser suresini regl olduğun zamanda ukuyabilirsin
sadece besmeleyle başlama

Geçmişi şöyle bir kontrol edeyim dedim de, canımcım, bu bilgi yanlış olabilir mi. İstersensen de araştır da bak. Adetliyken ayet ve sureler okunamaz malesef. Ben yatarken bir sürü dua ve sure okurum, zamanla bu bende dil alışkanlığı oldu. Ne zaman yastığı görsem otomatik olarak duaları okumaya başlarım. Adetliyken de içimden okuyordum. Birgün bunu hocama sordum. (Hem ilahiyat fak,üültesi mezunudur hem de Kuran Kursu hocasıdır.) Besmele çekip uyumamı, ama temizlenene kadar Kuran ayetlerini ve surelerini okumamamı söyledi. Yanlış bilgi verip mesuliyet altına girmeyelim en iyisi canım. Emin değilsek en iyisi o işi yapmamaktır. Affına sığınarak söyleme ihtiyacı duydum canım benim.

kızçeler sonuç 221,57 yumurtlamadan sonraki 15. günüm :) ne yapsam çarşamba baktırsam mı ???

canım ben artışı güzel olunca bir daha baktırmamıştım, zaten kanla besleniyo bebeler veremem kan falan deyü , alttan baktırmayacaksanda biraz daha geç alabilirsin randevunu yada en azından konuşursun doktorunla için rahatlar

51kg oldugum halde hafiften o türk kasına sahibim bebeem

Oyy desene bölünsem rahat rahat senden iki tane çıkar benim bedenden:)) İkinciyi de doğurda sonra görürüm seni canım. Kızıma hamile kaldığımda 48 kloydum. Doğumdan kısa süre sonra 50 ye düştüm. Hep böyle giderim sandım. Ama 13 ay sonra bir daha hamile kaldım. O ikincinin kiloları gitmedi. Üstüne çaktırmadan eklendi de eklendi. Sonuç şu tedavilerden sonra 75ten 90 a çıktım. Artık 150 kiloyla doğurursam öpüp alnıma vuracağım:)) Ama ahdettim doğurur doğurmaz diyetisyene koşacağım...

Kıssssslaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr.....

Hatırlar mısınız bir lanvin vardı eskilerden... heni çok kafaya takıyodu... bi müddet girmedi topiğe...

Ara ara okudum sizleri ama elim gitmedi yazmaya...

Şimdi bakıyorum da hepiniz süpersinizzzzz.

Ne çok sevindim hamiş haberlerinizi takvimlerini görünce....

antimm, zizagım,,, flreyyy çoooooooooooooooooooook sevindim kızlar haberlerinizeeeeee.....
eskilerden unuttuğum atladığım hamişlik haberi varsa özür olsun şimdiden...
(diğer tüm hamişşşleeer sizleri de tebrik ediyorum)

Allah sizleri ve bebişlerinizi nazarlardan korusun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...Hayırlı evlatlar olsunlar

kardeşini merak ettim... nasıl, halloldu mu sıkıntılı durumu?? sana bi kez özel mesaj yazmıştım ama gönderemedim sanırsam...

Bu arada ne güzel büyüttün bebişini, kocaman olmuş bile takvi,minden takip edeibldiğim kadarı ile... allah nazarlardan saklasın sizi....

hoşgeldin canım benim saolasın sen nasılsın

evet kuzum güzel artmış değil mi ? cuma günü genel kontrol yaptırırım diye düşündüm

lanvincim kuzum çookkk teşekkürederimmmmm sen nasılsn ne var ne yok gelişmeler nasıl

hoşgeldin canım benim saolasın sen nasılsın

Canım benim topik patronum güzel annemmm...

ben çok takıyordum geçen ay tekrar gittim doktora baya bi ağladım olmadı yine diye
kadın sakinleştirdi filan.... malum altı ay oldu panikledim ben de iyice....

neyse bu ay çooooooooooook rahatım... hatta yarın geliyor kırmızılar üzülmüyorum artık....
bu arada taşınma telaşına düştük biz de .... yeni bir iş heyecanım var...
geçtiğimiz beş ayı sadece bebek düşünerek geçirmiştim çok şükür artık başka şeylere yoğunlaştırıyorum kendimi...

Bu da benim sınavım benim gibi sabırsız bir insanın sabrı öğrenme sınavı... şimdi ki durumum saldım çayıra Mevlam kayıra durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…