Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

evet kuzum güzel artmış değil mi ? cuma günü genel kontrol yaptırırım diye düşündüm

lanvincim kuzum çookkk teşekkürederimmmmm sen nasılsn ne var ne yok gelişmeler nasıl

hadi bakalım peşimden gel bende geçen pazartesi bulutlar üstündeydim güzel armış deyüüü

kızlar ben bi şekerleme yaptım da geldimm

kübracım sen kan vercektin bugün noldu vermedin mi?

evet kuzum güzel artmış değil mi ? cuma günü genel kontrol yaptırırım diye düşündüm

lanvincim kuzum çookkk teşekkürederimmmmm sen nasılsn ne var ne yok gelişmeler nasıl

canııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmm çoooooooook sevindim haberine kızzzzz... sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallaaaaah....

ben de durumlar aynı,, sadece mutsuz değilim artık
takmıyorum eskisi kadar... zamanı gelince gelecektir....

Canım ya, sen nerelerdeydin. Gitme bir daha olur mu? Bak kalanlar hep hamile. Allem etti kallem etti hamile kaldılar zilliler:)) Kardeşimin durumu düzeldi canım. Bir gün sonra saldılar. Mesajını almadım malesef, yoksa cevapsız bırakmazdım.
Bebeğe gelince çok sıkıntılar çektim, hala çekiyorum ama şükür bugünlere geldik canım. Darısı senin başına. Senden ne haber. Bat ne zaman. Ne yaptın ne ettin yokken anlatsana. Özlemişim ben seni...

hadi bakalım peşimden gel bende geçen pazartesi bulutlar üstündeydim güzel armış deyüüü

ay bende iyiyim şuan

yawrum iyi ettinn kübra iek çarşamba dra gidicekmiş

bebeğim çok saol tez zamanda alırız güzel hbrini inşallah benimki süpriz oldu bende umudu kesmiştim ocakta hastalamadım dr sçktürücü verdi kontrole gideceğim gün test yaptım çift çizgiyi gördüm inan çıkmadık candan umut kesilmez rabbim sağlıcakla versin inşallahhh

sana bisey diym mi burdaki herkes ne zaman saldı cayıra o zamn geldi bebekler ınan

oooh canım benim ya çok merak etmiştim... hem kardeşin adına hem de senin adına... diyordum ki sudemerveciğime şu güzel haberi aldığı zaman stres verme Allahım....

inan ki ben de özledim... gelmiyordum ama dualarımdam hiç eksik etmedim sizi.... veee gelip görünce çooooooooook mutlu oldum....

benim için bu altı ay çok güzel bir öğrenme süreci oldu... hep şükrederdim elimdekilere ama bebeğe takılınca dengem bozulmuştu... şimdi sabrı öğreniyorum... ve her gün Allahın verdiği nimetlere daha içten şükretmeyi öğreniyorum... yaşadıkça öğrenmek böyle bişeymiş ve görüyorum ki daha mutlu bi insanım artıkkkk....

Bat yarın gelecek kırmızılar verdi sinyallerini.... olsun varsın gelsin... hem hamiş olmasaydım hem de gelmeseydi daha zordu....

...
Abla geç gördüm kusura bakma belirti olarak regl bitttikten 1 hafta falan sonra başlayan kasık ağrısı regl olacakmış gibi hala da dev
am ediyo ......

ay canım ya ne çok sevindim bi bilsen... çok çılgın bir anne olacaksın kız sen....
amin inşallaaaah benimle beraber tüm isteyenlere bekleyenlere versin hayırlısıyla....

ayberk bende ekim annesiyim giremiyorum oraya he üzücü haber geliyo sonra bebeğim için endişeleniyorum gülücükte sende hoşgeldin

kızlar en güzeli bizim topik ait olduğumuz ay topiğinede uğrarız ama burası hep neşe kaynağımız hem burda büyütücez göbüşleri demedik mi

kızlar hoşgeldiniz aramızaaa

teşekkür ederimömmm canımcımmm

kızlar en güzeli bizim topik ait olduğumuz ay topiğinede uğrarız ama burası hep neşe kaynağımız hem burda büyütücez göbüşleri demedik mi

kızlar hoşgeldiniz aramızaaa

yavrum bide ay topiğine gerek kalmadı hepimiz hamileyiz yarımız kasım annesi yarısı ekim annesi ben öbür tarafta kendimi çok yabancı hissettim

kizzz gulucukkk sende mi burdasinnn ekim annelerine girince moralim bozuluyo benim bende artikin burdayim

ayberk bende ekim annesiyim giremiyorum oraya he üzücü haber geliyo sonra bebeğim için endişeleniyorum gülücükte sende hoşgeldin

evet kızlar ya,ben de çok üzülüyorum kötü haberlere,bir de sanki oraya girince kendimi daha çok dinliyorum,arada geyik yapmak lazım çok üstüne düşmemek için ama orda olmuyo malesef....orayı da terketmeden burda takılıcam ben bundan sonra...

yeşilcikim bende dedim bu kız neden sustu....ohhhhhh ne güzel benim yerime de şekerleseydin... azıcık dışarı çıktım hava çok güzel bi yürüyeyim dedim. resmen ayakta uyumak deyimini yaşadım ya.yürürken bi uykum geldi bi uykum geldiiiii.........kız sen keşke turgutluda olsaydın ya... takılırdık beraber...

ayyy bu arada içinizde hamişlik takvimi olmayan bi ben varım haaa. çürük çıkık diş gibi kaldım aranızdaa.
heyyy diğer kızlar gelin yaw.... psikopata bağlıyom yoksa

reçelim nasıl içten çağırdıysan bak koptum geldim aylar öncesinden.....
bağlama piskopata kızzzzzzz,,, demek ki daha hayırlı değil hakkımızda...
vakti zamanı gelince dolar göbüşlerimiz bzizim de....

hoşbulduk arkadaşar hosbulduk... ben kendimi tanıtayım bari tanımayanlar için...
27 yaşındayım,1bucuk senelik evliyim,dahada fazla olabilir...
çalışıyorum,bir büroda sekreterim....
manisalıyım....
nasip olursa ekim annesi olacağım... inşallahhhhhhhhhhhhh
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim...........

yavrum bide ay topiğine gerek kalmadı hepimiz hamileyiz yarımız kasım annesi yarısı ekim annesi ben öbür tarafta kendimi çok yabancı hissettim

evet kuzum burdan başka topiğe ait hissedemiyorum bende kendimi yazıyorum mesela oaraya ama kendim çalıp kandim oynuyorum

hem burda herkes birbirinden tecrübeli :))

evet kuzucummmmmm benimmm

sabah uyumamıştım canım güneşi de görünce mayıştım kaldım :) bak seninde uyku zamanın gelmiş biraz kestiriver :) bende biraz sonra bi yürüyüş yapayım geleyim diyorum güzel havadan istifade evet canım ya da sen burda olsaydın canım sıkıldıkça gelirdim yanına akşamları da yürüyüş yapardık birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…