- Konu Sahibi antidepresif
-
- #17.001
evet kuzum güzel artmış değil mi ? cuma günü genel kontrol yaptırırım diye düşündüm
lanvincim kuzum çookkk teşekkürederimmmmm sen nasılsn ne var ne yok gelişmeler nasıl
evet kuzum güzel artmış değil mi ? cuma günü genel kontrol yaptırırım diye düşündüm
lanvincim kuzum çookkk teşekkürederimmmmm sen nasılsn ne var ne yok gelişmeler nasıl
kardeşini merak ettim... nasıl, halloldu mu sıkıntılı durumu?? sana bi kez özel mesaj yazmıştım ama gönderemedim sanırsam...
Bu arada ne güzel büyüttün bebişini, kocaman olmuş bile takvi,minden takip edeibldiğim kadarı ile... allah nazarlardan saklasın sizi....
hadi bakalım peşimden gel bende geçen pazartesi bulutlar üstündeydim güzel armış deyüüü
kızlar ben bi şekerleme yaptım da geldimm
kübracım sen kan vercektin bugün noldu vermedin mi?
canııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmm çoooooooook sevindim haberine kızzzzz... sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallaaaaah....
ben de durumlar aynı,, sadece mutsuz değilim artık
takmıyorum eskisi kadar... zamanı gelince gelecektir....
Canım benim topik patronum güzel annemmm...
ben çok takıyordum geçen ay tekrar gittim doktora baya bi ağladım olmadı yine diye
kadın sakinleştirdi filan.... malum altı ay oldu panikledim ben de iyice....
neyse bu ay çooooooooooook rahatım... hatta yarın geliyor kırmızılar üzülmüyorum artık....
bu arada taşınma telaşına düştük biz de .... yeni bir iş heyecanım var...
geçtiğimiz beş ayı sadece bebek düşünerek geçirmiştim çok şükür artık başka şeylere yoğunlaştırıyorum kendimi...
Bu da benim sınavım benim gibi sabırsız bir insanın sabrı öğrenme sınavı... şimdi ki durumum saldım çayıra Mevlam kayıra durumu
Canım ya, sen nerelerdeydin. Gitme bir daha olur mu? Bak kalanlar hep hamile. Allem etti kallem etti hamile kaldılar zilliler:)) Kardeşimin durumu düzeldi canım. Bir gün sonra saldılar. Mesajını almadım malesef, yoksa cevapsız bırakmazdım.
Bebeğe gelince çok sıkıntılar çektim, hala çekiyorum ama şükür bugünlere geldik canım. Darısı senin başına. Senden ne haber. Bat ne zaman. Ne yaptın ne ettin yokken anlatsana. Özlemişim ben seni...
...İnşallah tatlım. Var mı belirti. Gerçi belirtilere çok da itibar etmemek lazım ama bazen yol gösterici oluyorlar. Mesela bende en erken belirti göğüs sızısı ve beyaz akıntıydı. O akıntıdan hamile olduğumu anlamıştım. Gittikçe artınca da test yapmıştım. Bu günlerde bulantı baş dönmesi falan olmaz genelde zaten.
ay bende iyiyim şuan
yawrum iyi ettinn kübra iek çarşamba dra gidicekmiş
bebeğim çok saol tez zamanda alırız güzel hbrini inşallah benimki süpriz oldu bende umudu kesmiştim ocakta hastalamadım dr sçktürücü verdi kontrole gideceğim gün test yaptım çift çizgiyi gördüm inan çıkmadık candan umut kesilmez rabbim sağlıcakla versin inşallahhh
kizzz gulucukkk sende mi burdasinnn ekim annelerine girince moralim bozuluyo benim bende artikin burdayim
ayberk bende ekim annesiyim giremiyorum oraya he üzücü haber geliyo sonra bebeğim için endişeleniyorum gülücükte sende hoşgeldin
Kıssssslaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr.....
Hatırlar mısınız bir lanvin vardı eskilerden... heni çok kafaya takıyodu... bi müddet girmedi topiğe...
Ara ara okudum sizleri ama elim gitmedi yazmaya...
Şimdi bakıyorum da hepiniz süpersinizzzzz.
Ne çok sevindim hamiş haberlerinizi takvimlerini görünce....
antimm, zizagım,,, flreyyy çoooooooooooooooooooook sevindim kızlar haberlerinizeeeeee.....
eskilerden unuttuğum atladığım hamişlik haberi varsa özür olsun şimdiden...
(diğer tüm hamişşşleeer sizleri de tebrik ediyorum)
Allah sizleri ve bebişlerinizi nazarlardan korusun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...Hayırlı evlatlar olsunlar
kızlar en güzeli bizim topik ait olduğumuz ay topiğinede uğrarız ama burası hep neşe kaynağımız hem burda büyütücez göbüşleri demedik mi
kızlar hoşgeldiniz aramızaaa
kızlar en güzeli bizim topik ait olduğumuz ay topiğinede uğrarız ama burası hep neşe kaynağımız hem burda büyütücez göbüşleri demedik mi
kızlar hoşgeldiniz aramızaaa
kizzz gulucukkk sende mi burdasinnn ekim annelerine girince moralim bozuluyo benim bende artikin burdayim
kızlar ben bi şekerleme yaptım da geldimm
kübracım sen kan vercektin bugün noldu vermedin mi?
ayberk bende ekim annesiyim giremiyorum oraya he üzücü haber geliyo sonra bebeğim için endişeleniyorum gülücükte sende hoşgeldin
ayyy bu arada içinizde hamişlik takvimi olmayan bi ben varım haaa. çürük çıkık diş gibi kaldım aranızdaa.
heyyy diğer kızlar gelin yaw.... psikopata bağlıyom yoksa
yavrum bide ay topiğine gerek kalmadı hepimiz hamileyiz yarımız kasım annesi yarısı ekim annesi ben öbür tarafta kendimi çok yabancı hissettim
hem burda herkes birbirinden tecrübeli :))
evet kızlar ya,ben de çok üzülüyorum kötü haberlere,bir de sanki oraya girince kendimi daha çok dinliyorum,arada geyik yapmak lazım çok üstüne düşmemek için ama orda olmuyo malesef....orayı da terketmeden burda takılıcam ben bundan sonra...
yeşilcikim bende dedim bu kız neden sustu....ohhhhhh ne güzel benim yerime de şekerleseydin... azıcık dışarı çıktım hava çok güzel bi yürüyeyim dedim. resmen ayakta uyumak deyimini yaşadım ya.yürürken bi uykum geldi bi uykum geldiiiii.........kız sen keşke turgutluda olsaydın ya... takılırdık beraber...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?