- Konu Sahibi antidepresif
-
- #17.021
evet kızlar ya,ben de çok üzülüyorum kötü haberlere,bir de sanki oraya girince kendimi daha çok dinliyorum,arada geyik yapmak lazım çok üstüne düşmemek için ama orda olmuyo malesef....orayı da terketmeden burda takılıcam ben bundan sonra...
yeşilcikim bende dedim bu kız neden sustu....ohhhhhh ne güzel benim yerime de şekerleseydin... azıcık dışarı çıktım hava çok güzel bi yürüyeyim dedim. resmen ayakta uyumak deyimini yaşadım ya.yürürken bi uykum geldi bi uykum geldiiiii.........kız sen keşke turgutluda olsaydın ya... takılırdık beraber...
evet ya,şimdi burda uyusam ne güzel olurdu demi... patron gelince uyandırıversin işi ne....sabah uyumamıştım canım güneşi de görünce mayıştım kaldım :) bak seninde uyku zamanın gelmiş biraz kestiriver :) bende biraz sonra bi yürüyüş yapayım geleyim diyorum güzel havadan istifade evet canım ya da sen burda olsaydın canım sıkıldıkça gelirdim yanına akşamları da yürüyüş yapardık birlikte
evet canım direk hamilelik topiği olunca herkes orada onla ilgili konuşuyor biz burda aiile gibi olduk vur patlasın cal olynasınnn
fulyacım bak bende diyordum sayfada birşeyler eksik meğer senin şarkıların eksikmiş o da tamamlandı şimdi
kızlar ben bi yemek yiyeceğim siz çoktan yemişsinizdir sonra da biraz yürüyüşe çıkacağım kaçırmayayım bu havayı
evet ya,şimdi burda uyusam ne güzel olurdu demi... patron gelince uyandırıversin işi ne....ben işyerinde zaten çoğunlukla yalnızım işte o yüzden uykum geliyo...
karşımda da park var ohhhhh yürüyüşümüzü de orda yapardık...
evet cnm aynen öyle valla....
hadi o zaman halaya bakalım......64:
hoşbulduk canımmmmm :)ayberk bende ekim annesiyim giremiyorum oraya he üzücü haber geliyo sonra bebeğim için endişeleniyorum gülücükte sende hoşgeldin
kızlar en güzeli bizim topik ait olduğumuz ay topiğinede uğrarız ama burası hep neşe kaynağımız hem burda büyütücez göbüşleri demedik mi
bende burda büyütcem göbişkomuuuu
kızlar hoşgeldiniz aramızaaa
ben geldiiiiiiiiiiiiim
fulyam maşallah değerin çok güzel artmış
aramıza yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz
ben işleri anca hallettim oturdum ama birazdan ine kaçıcam
akşam yemek falan yapmam lazım sıra evde evi toparlamam lazım
oooffffff yandım ben yine bu arada bana akıl versenize akşama ne yemek yapıyım
fulyacım bak bende diyordum sayfada birşeyler eksik meğer senin şarkıların eksikmiş o da tamamlandı şimdi
kızlar ben bi yemek yiyeceğim siz çoktan yemişsinizdir sonra da biraz yürüyüşe çıkacağım kaçırmayayım bu havayı
ben geldiiiiiiiiiiiiim
fulyam maşallah değerin çok güzel artmış
aramıza yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz
ben işleri anca hallettim oturdum ama birazdan ine kaçıcam
akşam yemek falan yapmam lazım sıra evde evi toparlamam lazım
oooffffff yandım ben yine bu arada bana akıl versenize akşama ne yemek yapıyım
kızçeler ben koçişle konuştum eğer bi sorun yaşamazsak cuma gitmiycez dr a (rabbim sıkıntı dert sorun vermesin inşallah) haftaya perşembeye randevu aldım yani 10 gün sonraya zaten anca görünür o zamana göbüşten
ayy abla bende bilmiyorum ne yapıcammm mutfağa girmeye bile halim yok
kızz çok sallama sakın göbeğii yavaştan halaya haydee bakemmm :118: :118:
bende öğle arasında uyudumm uyandımm çok ii geldi kendime geldimm
eksiği de tamaladıkksana afiyet olsun kuzummm ummaahhhh
ablam sağolasın sanda kolay gelsin ben yine ofiste işlere elimi sürmedim doğuma kadar kovulmasam bari
kızlar en güzeli bizim topik ait olduğumuz ay topiğinede uğrarız ama burası hep neşe kaynağımız hem burda büyütücez göbüşleri demedik mi
Kızlar hoşgeldiniz aramızaaa
iyi yapmışsın bence eğer alttan baktırmayacaksan istersen cuma bir test daha yapar 1000 i geçtiğini görürsünkızçeler ben koçişle konuştum eğer bi sorun yaşamazsak cuma gitmiycez dr a (rabbim sıkıntı dert sorun vermesin inşallah) haftaya perşembeye randevu aldım yani 10 gün sonraya zaten anca görünür o zamana göbüşten
bende kendimi tanıtayımmm 21 yaşına gircemmm mayısta 20buçuk yaşındayımbursada yaşıyorum 8 ay olcak evleneli öyle işteh
valla sıkıldım yemek derdinden erkek olmak varmış
aslında mutfağı severim ama bugün canım hiç istemiyo midem çok bulanıyo
yemek görmek istemiyorum
iyi yapmışsın kuzum acele etmeye gerek yok bencede bende çarşamba gitmicem bi gün geç gidiyim daha iyi olur perşembeye alıcam randevu
bende kendimi tanıtayımmm 21 yaşına gircemmm mayısta 20buçuk yaşındayımbursada yaşıyorum 8 ay olcak evleneli öyle işteh
kız kim kovabilir seni varmı öyle delikanlı o ofiste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?