Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

[video=youtube;SXbTFKpud58]http://www.youtube.com/watch?v=SXbTFKpud58[/video]

benden hepücüğünüze gelsinnnn

kurumda olup açamayanlar için sözleri;

Kaybedecek zamanımız yok sevgilim
Bizi bundan sonra mutluluk ifade ediyor
Bırak bizi kendi halimize
Aşka borçlu kalmayalım

Ayrılığın esiri olmak yerine
Her saat her dakika göz göze yanyana kalalım
Benim senden başka kimim var ki
Yalancı rüyalara kanmayalım

Ecel kapıyı çalmak zorunda kaldığında
Bana son sözün ne diye merak ediyorum
Hayatın gerçekleriyle karşılaştığında
Cennetin kapılarında bekliyorum

Sen beni gülümseten bir meleksin
Hayat bağlı kalmama tek sebepsin

Kaybedecek zamanımız yok sevgilim!!

evet canım direk hamilelik topiği olunca herkes orada onla ilgili konuşuyor biz burda aiile gibi olduk vur patlasın cal olynasınnn

fulyacım bak bende diyordum sayfada birşeyler eksik meğer senin şarkıların eksikmiş o da tamamlandı şimdi

kızlar ben bi yemek yiyeceğim siz çoktan yemişsinizdir sonra da biraz yürüyüşe çıkacağım kaçırmayayım bu havayı

evet ya,şimdi burda uyusam ne güzel olurdu demi... patron gelince uyandırıversin işi ne.... ben işyerinde zaten çoğunlukla yalnızım işte o yüzden uykum geliyo...
karşımda da park var ohhhhh yürüyüşümüzü de orda yapardık...
evet canım direk hamilelik topiği olunca herkes orada onla ilgili konuşuyor biz burda aiile gibi olduk vur patlasın cal olynasınnn

evet cnm aynen öyle valla....
hadi o zaman halaya bakalım......64:

ben geldiiiiiiiiiiiiim
fulyam maşallah değerin çok güzel artmış
aramıza yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz
ben işleri anca hallettim oturdum ama birazdan ine kaçıcam
akşam yemek falan yapmam lazım sıra evde evi toparlamam lazım
oooffffff yandım ben yine bu arada bana akıl versenize akşama ne yemek yapıyım

kızz çok sallama sakın göbeğii yavaştan halaya haydee bakemmm :118: :118:

bende öğle arasında uyudumm uyandımm çok ii geldi kendime geldimm

ayberk bende ekim annesiyim giremiyorum oraya he üzücü haber geliyo sonra bebeğim için endişeleniyorum gülücükte sende hoşgeldin
hoşbulduk canımmmmm :)

hoşbuldukkk

ayy abla bende bilmiyorum ne yapıcammm mutfağa girmeye bile halim yok

eksiği de tamaladıkk sana afiyet olsun kuzummm ummaahhhh

ablam sağolasın sanda kolay gelsin ben yine ofiste işlere elimi sürmedim doğuma kadar kovulmasam bari

kızçeler ben koçişle konuştum eğer bi sorun yaşamazsak cuma gitmiycez dr a (rabbim sıkıntı dert sorun vermesin inşallah) haftaya perşembeye randevu aldım yani 10 gün sonraya zaten anca görünür o zamana göbüşten

iyi yapmışsın kuzum acele etmeye gerek yok bencede bende çarşamba gitmicem bi gün geç gidiyim daha iyi olur perşembeye alıcam randevu

bende kendimi tanıtayımmm 21 yaşına gircemmm mayısta 20buçuk yaşındayım bursada yaşıyorum 8 ay olcak evleneli öyle işteh

kızz çok sallama sakın göbeğii yavaştan halaya haydee bakemmm :118: :118:

bende öğle arasında uyudumm uyandımm çok ii geldi kendime geldimm

tamam yavaş yavaş. bazzen kanım kaynıyo müzik duyunca.. oynayasım geliyo.. sonra diyom bebişi rahastsız etmeeeeee... otur oturduğun yere...

kızlar en güzeli bizim topik ait olduğumuz ay topiğinede uğrarız ama burası hep neşe kaynağımız hem burda büyütücez göbüşleri demedik mi

Kızlar hoşgeldiniz aramızaaa

valla hak verdim sana

iyi yapmışsın bence eğer alttan baktırmayacaksan istersen cuma bir test daha yapar 1000 i geçtiğini görürsün

valla sıkıldım yemek derdinden erkek olmak varmış
aslında mutfağı severim ama bugün canım hiç istemiyo midem çok bulanıyo
yemek görmek istemiyorum

bende aynıyım ya normalde çok sevrim mutfakta uğraşmayı... ama şimdi canm hiç istemiyo.. tavsiyelerinizi bekliyorum ben de.. ne pişirsek acaba?

iyi yapmışsın kuzum acele etmeye gerek yok bencede bende çarşamba gitmicem bi gün geç gidiyim daha iyi olur perşembeye alıcam randevu

evet kuzum erken gidince endişe daha çok oluyo

bende kendimi tanıtayımmm 21 yaşına gircemmm mayısta 20buçuk yaşındayım bursada yaşıyorum 8 ay olcak evleneli öyle işteh

oohhh hem genç hem taze evli hem anne maşşallahhhh kartladık biz kartladıkkk

kız kim kovabilir seni varmı öyle delikanlı o ofiste

dimi abla bende göremedim öyle bi delikanlı ofiste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…