Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

valla hak verdim sana

iyi yapmışsın bence eğer alttan baktırmayacaksan istersen cuma bir test daha yapar 1000 i geçtiğini görürsün

dimi ama kendimiz çalıp kendimiz söylüyoruz orda en iyisi bizim topik

evet kuzu alttan baktırmıycam o yüzden cuma yada p.tesi baktırayım değer haftaya perşembede dra giderim zatennn

ayy ben gaz bombası gibiyimmmmm bi ağrı giriyo aklım gidiyo bi bakıom gaz pısssssssss

aha en büyük belirti gazwomen seniii

benim kocişde nalettir biraz herşeyi yemez
sebze hiç yemez sadece et oda nereye kadar gut olcaz valla bu adam yüzünden
ay ablacım o da zor valla... Allahtan benim ki önüne ne koysam yer,sevmediği bişey olsada bir yumurta kır bana o da yeter der.. kıyamam.
kızzz anaaaaa ağladım ya la ben şimdi bundaaa yerim o içimizdeki canı bennnn

ağlak hamiş.... belirtiler tamam....
bebiş doğduğunda hep bununla uyutma hayalim var....

Bir gün evli bir çift Hz. Musayı görür ve ondan Allaha kendileri için dua etmesini ve bir çocuk sahibi olmak istediklerini söylerler.Hz. Musada Allaha dua eder ve Allahtan şöyle bir cevap gelir:
'Ya Musa söyle o çifte asla çocukları olmayacak onlar döl tutamaz.'
Hz. Musada gidip Allahın sözlerini o çifte anlatır.Aradan bir kaç sene geçer.Hz Musa o evli çiftle tekrar karşılaşır.Yanlarında birde küçük çocuk vardır ve onu Hz Musa ile tanıştırırlar.Bu bizim çocuğumuz diye. Hz. Musa çok şaşırır ve Rabbine sorar bu durumu. O zaman O yüce yaradandan şöyle bir cevap gelir :
'Ya Musa ben onlara kendi peygamberimle olmaz diye cevap göndermeme rağmen onlar benden hiç ümit kesmediler ve hep dua ettiler.O çocuk dualarının mükafatıdır der.'

Rabbim Evlat hasretiyle yanan , anne olmak isteyen tüm kadinlara Bedir sehitlerinin hürmetine , Cuma günlerin hürmetine, Ism-i Azam dualarin hürmetine, 99 Esma-ül Hüsna isimlerinin ve en sevdiginin Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (S.a.v)'in o nur yüzü suyu hürmetine hayirli saglikli evlatlar nasip eyler insallah.. Amin Amin Amin

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bana kaderiminn bir oyunu mu buuu aldı kapuskayı verdi paluğuuuuu

benm k.v oglen kapuska yapiyodu simdide balik kizartiyo aglicammm artik tutmayin beni :84:

kızlar ben geldim ama inanılmaz yoğun bir gün geçiriyorum çok yoruldum.
ben yokken neler yaptınız, fuliiimmm sonucunu aldın mı tatlım. diğer kıslar küsmesin bugünün merakını sana yönlendirdim

yüce allahım nelere kadir... rabbim sen gönlümüzdekini bize hayırlısı ile nasip et...
bu arada topiğe yeni arkadaşlar katılmış hoşgeldiniz. ama siz olmuş meyve vermişsiniz bilem artık bizi de dualarınıza eklersiniz. allahım size de sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…