- Konu Sahibi antidepresif
-
- #17.041
hoşgeldin canım
benim kızımla yaşıtsın
memnun oldum tanıştığıma bende bendenizde topiğin en kart hatunu
hülya ablan canım
bende aynıyım ya normalde çok sevrim mutfakta uğraşmayı... ama şimdi canm hiç istemiyo.. tavsiyelerinizi bekliyorum ben de.. ne pişirsek acaba?
valla hak verdim sana
iyi yapmışsın bence eğer alttan baktırmayacaksan istersen cuma bir test daha yapar 1000 i geçtiğini görürsün
aha en büyük belirti gazwomen seniiidimi ama kendimiz çalıp kendimiz söylüyoruz orda en iyisi bizim topik
Evet kuzu alttan baktırmıycam o yüzden cuma yada p.tesi baktırayım değer haftaya perşembede dra giderim zatennn
ayy ben gaz bombası gibiyimmmmm bi ağrı giriyo aklım gidiyo bi bakıom gaz pısssssssss
[video=youtube;5-Oukg0rWHI]http://www.youtube.com/watch?v=5-Oukg0rWHI[/video]
aha en büyük belirti gazwomen seniii
ay ablacım o da zor valla... Allahtan benim ki önüne ne koysam yer,sevmediği bişey olsada bir yumurta kır bana o da yeter der.. kıyamam.benim kocişde nalettir biraz herşeyi yemez
sebze hiç yemez sadece et oda nereye kadar gut olcaz valla bu adam yüzünden
kızzz anaaaaa ağladım ya la ben şimdi bundaaa yerim o içimizdeki canı bennnn
Bir gün evli bir çift Hz. Musayı görür ve ondan Allaha kendileri için dua etmesini ve bir çocuk sahibi olmak istediklerini söylerler.Hz. Musada Allaha dua eder ve Allahtan şöyle bir cevap gelir:
'Ya Musa söyle o çifte asla çocukları olmayacak onlar döl tutamaz.'
Hz. Musada gidip Allahın sözlerini o çifte anlatır.Aradan bir kaç sene geçer.Hz Musa o evli çiftle tekrar karşılaşır.Yanlarında birde küçük çocuk vardır ve onu Hz Musa ile tanıştırırlar.Bu bizim çocuğumuz diye. Hz. Musa çok şaşırır ve Rabbine sorar bu durumu. O zaman O yüce yaradandan şöyle bir cevap gelir :
'Ya Musa ben onlara kendi peygamberimle olmaz diye cevap göndermeme rağmen onlar benden hiç ümit kesmediler ve hep dua ettiler.O çocuk dualarının mükafatıdır der.'
Rabbim Evlat hasretiyle yanan , anne olmak isteyen tüm kadinlara Bedir sehitlerinin hürmetine , Cuma günlerin hürmetine, Ism-i Azam dualarin hürmetine, 99 Esma-ül Hüsna isimlerinin ve en sevdiginin Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (S.a.v)'in o nur yüzü suyu hürmetine hayirli saglikli evlatlar nasip eyler insallah.. Amin Amin Amin
yeni gelen kızcelerim topiciğimize hoşgeldiniiiz
nie sustunuz beyaaaa
bende aynı şeyi diyoodum....
uyudular mı kızlar ne?
bana kaderiminn bir oyunu mu buuu aldı kapuskayı verdi paluğuuuuu
benm k.v oglen kapuska yapiyodu simdide balik kizartiyo aglicammm artik tutmayin beni :84:
Bir gün evli bir çift Hz. Musayı görür ve ondan Allaha kendileri için dua etmesini ve bir çocuk sahibi olmak istediklerini söylerler.Hz. Musada Allaha dua eder ve Allahtan şöyle bir cevap gelir:
'Ya Musa söyle o çifte asla çocukları olmayacak onlar döl tutamaz.'
Hz. Musada gidip Allahın sözlerini o çifte anlatır.Aradan bir kaç sene geçer.Hz Musa o evli çiftle tekrar karşılaşır.Yanlarında birde küçük çocuk vardır ve onu Hz Musa ile tanıştırırlar.Bu bizim çocuğumuz diye. Hz. Musa çok şaşırır ve Rabbine sorar bu durumu. O zaman O yüce yaradandan şöyle bir cevap gelir :
'Ya Musa ben onlara kendi peygamberimle olmaz diye cevap göndermeme rağmen onlar benden hiç ümit kesmediler ve hep dua ettiler.O çocuk dualarının mükafatıdır der.'
Rabbim Evlat hasretiyle yanan , anne olmak isteyen tüm kadinlara Bedir sehitlerinin hürmetine , Cuma günlerin hürmetine, Ism-i Azam dualarin hürmetine, 99 Esma-ül Hüsna isimlerinin ve en sevdiginin Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (S.a.v)'in o nur yüzü suyu hürmetine hayirli saglikli evlatlar nasip eyler insallah.. Amin Amin Amin
kızlar ben geldim ama inanılmaz yoğun bir gün geçiriyorum çok yoruldum.
ben yokken neler yaptınız, fuliiimmm sonucunu aldın mı tatlım. diğer kıslar küsmesin bugünün merakını sana yönlendirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?