Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kuz birmi oturuyosunuz yakınmısınız nedir söyleyi ver rahatsız ediyo kokusu fln de olmaz mı ki ağlama tepinme

biz altli ustlu oturuyoruz ama kendi evimize sadece uyumak icin cikiyoruz butun gun onlarlayizz kokuya dayanamadim ciktim zati ama koku bizim eve kadar gelmisss

valla ben koca bi bardak süt dolsurdum ohh onu içiyom şimdi
ohhhhh yarasın........

bana kaderiminn bir oyunu mu buuu aldı kapuskayı verdi paluğuuuuu

benm k.v oglen kapuska yapiyodu simdide balik kizartiyo aglicammm artik tutmayin beni :84:
ayyyyy cnm kıyamammmmmm.....
sende evine kaç canım... yada sende yapıyosa kv. gönder

hoşbulduk cnm.. etmezmiyiz hiç.. rabbim sizlerin ve isteyen herkesin önce göbüşlerini sonra kucaklarını doldursun inşallahhhhhhhh... amin.

biz altli ustlu oturuyoruz ama kendi evimize sadece uyumak icin cikiyoruz butun gun onlarlayizz kokuya dayanamadim ciktim zati ama koku bizim eve kadar gelmisss

uyy kıyamam aç camı pencereyi canım benim

sağolasın cnm yaradı valla

ne çene çalmışınız be çenesi düşükler sizii belli bi sayfadan gerisini okuyamadım vallaaa..
sen nerlerdesin bacııımmmmmm uzatma arayı bi daha böle. sesim her zaman yetmiyo uzaklara, kalam oralarda

kızlar ayvareçeli ve umuttan da güzel haberler var diyin nooooooooooooooooooluuuuuurrrrrrrrrr......
maalesef bebikim en umutlu olduğum ay fos çıktı. ilaç kullanarak yumurta takibine başladım bu ay.
hep derdim hamile kalmak neyse de önemli olan kesenin içini doldurmak. he he gördüm ebeminkini. ilk hamişlikte ilk aydan bunda 3. ay FOSSSSSSS

benimki ayva kası
biri ayva mı dedi

kızçeler sonuç 221,57 yumurtlamadan sonraki 15. günüm :) ne yapsam çarşamba baktırsam mı ???
kıs fuliiiiiii bu kez şeytanın bacağını kırıyon mu neeee
maşallahhhh maşalhhhhh yiğenimize

Tünaydın herkese,
ben cuma akşamından beri hastayım kızlar antibiyotik kullanıyorum,ateşim de yüksekti.Çok şükür biras daha iyiyim şimdi.
iyi haftalar.
geçmiş olsun canım...

Kızçeler ben geldimm napıyosunuzzzz

napalım bebeğim yarı uykulu iş yapmaya çalışıyorum sabahtan beri iki sayfa iş yaptım anca

tubişimmm kırdımmı dersinnnn haftaya perşembe gitmeye karar verdim dra nasılsa daha gözükmeyecek Rabbim nasip ederse 10 gün sonra görürüz tanışırız minnakımla

günaydın bitanem
tokuşturalım anam bizde yumoş belirtilerini konuşalım ayyyyyyy
benim yumoşda çatladıya bir midem bulanıyo sorma
napalım bebiş yok bari yumoş tartışalım

ablacım çatlatma iğnelerinde b hcg hormonu varmış o yüzden sen şimdi test yapsan hamiş olmasan bile + çıkarmış bi de aynı hamilelik belirtileri yaşanırmış. hormon kanda geziniyo ya

sen yatmayı mı düşünüosn ben gözüm acık uyuyorum

yok ben şuan ortam sebebi ile tutuyorum kendimi ama diyorum ya bıraksalar ohhh ne güzel uyurum dün makineye çamaşır atıyorum hoppp uykuya dalmışımmm bi bakıyom makina ötüyo

valla öğlen uyumuşum bi kendime geldim ki sormayın kızlar iyi geldi ara ara uyuyabilsek süper olur

işte bizde ortam müsait değil aslında olsa ne güzel olur mayış mayışım size yazmaya mecalim var ama çalışmaya yok

minnaklar uyutuo biziiiyiriiim laa onların totosunuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…