- 14 Kasım 2012
- 5.091
- 4.981
- 373
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #17.061
kuz birmi oturuyosunuz yakınmısınız nedir söyleyi ver rahatsız ediyo kokusu fln de olmaz mı ki ağlama tepinme
ohhhhh yarasın........valla ben koca bi bardak süt dolsurdum ohh onu içiyom şimdi
ayyyyy cnm kıyamammmmmm.....bana kaderiminn bir oyunu mu buuu aldı kapuskayı verdi paluğuuuuu
benm k.v oglen kapuska yapiyodu simdide balik kizartiyo aglicammm artik tutmayin beni :84:
yüce allahım nelere kadir... rabbim sen gönlümüzdekini bize hayırlısı ile nasip et...
bu arada topiğe yeni arkadaşlar katılmış hoşgeldiniz. ama siz olmuş meyve vermişsiniz bilem artık bizi de dualarınıza eklersiniz. allahım size de sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin...
biz altli ustlu oturuyoruz ama kendi evimize sadece uyumak icin cikiyoruz butun gun onlarlayizz kokuya dayanamadim ciktim zati ama koku bizim eve kadar gelmisss
ohhhhh yarasın........
ayyyyy cnm kıyamammmmmm.....
sende evine kaç canım... yada sende yapıyosa kv. gönder
hoşbulduk cnm.. etmezmiyiz hiç.. rabbim sizlerin ve isteyen herkesin önce göbüşlerini sonra kucaklarını doldursun inşallahhhhhhhh... amin.
ayyyyy cnm kıyamammmmmm.....
sende evine kaç canım... yada sende yapıyosa kv. gönder
QUOTE]
yok canim kendi mutfaginda yapiyodu kactim ordann
sen nerlerdesin bacııımmmmmmreçelim nasıl içten çağırdıysan bak koptum geldim aylar öncesinden.....
bağlama piskopata kızzzzzzz,,, demek ki daha hayırlı değil hakkımızda...
vakti zamanı gelince dolar göbüşlerimiz bzizim de....
maalesef bebikim en umutlu olduğum ay fos çıktı. ilaç kullanarak yumurta takibine başladım bu ay.kızlar ayvareçeli ve umuttan da güzel haberler var diyin nooooooooooooooooooluuuuuurrrrrrrrrr......
biri ayva mı dedibenimki ayva kası
kızçeler sonuç 221,57yumurtlamadan sonraki 15. günüm :) ne yapsam çarşamba baktırsam mı ???
geçmiş olsun canım...Tünaydın herkese,
ben cuma akşamından beri hastayım kızlar antibiyotik kullanıyorum,ateşim de yüksekti.Çok şükür biras daha iyiyim şimdi.
iyi haftalar.
Kızçeler ben geldimm napıyosunuzzzz
Kızçeler ben geldimm napıyosunuzzzz
ne çene çalmışınız be çenesi düşükler siziibelli bi sayfadan gerisini okuyamadım vallaaa..
sen nerlerdesin bacııımmmmmmuzatma arayı bi daha böle. sesim her zaman yetmiyo uzaklara, kalam oralarda
maalesef bebikim en umutlu olduğum ay fos çıktı. ilaç kullanarak yumurta takibine başladım bu ay.
hep derdim hamile kalmak neyse de önemli olan kesenin içini doldurmak. he he gördüm ebeminkini. ilk hamişlikte ilk aydan bunda 3. ay FOSSSSSSS
biri ayva mı dedi
kıs fuliiiiiii bu kez şeytanın bacağını kırıyon mu neeee
maşallahhhh maşalhhhhh yiğenimize
geçmiş olsun canım...
bu arada alıntı yaparken bazı alıntıları gööstermedi..
fulimmm senin iki beynli sayılırım lafına yarıldım gülmekten
ben çoook yoğun iş temposundan sonra salak gibiyim.
Sen nasılsın canım, var mı bi sıkıntın....
günaydın bitanem
tokuşturalım anam bizde yumoş belirtilerini konuşalım ayyyyyyy
benim yumoşda çatladıya bir midem bulanıyo sorma
napalım bebiş yok bari yumoş tartışalım
ablacım çatlatma iğnelerinde b hcg hormonu varmış o yüzden sen şimdi test yapsan hamiş olmasan bile + çıkarmış bi de aynı hamilelik belirtileri yaşanırmış. hormon kanda geziniyo ya
çok değil ama yatsam uyurum
çook uykum vaaar
çok değil ama yatsam uyurum
sen yatmayı mı düşünüosn ben gözüm acık uyuyorum
valla öğlen uyumuşum bi kendime geldim ki sormayın kızlar iyi geldi ara ara uyuyabilsek süper olur
yok ben şuan ortam sebebi ile tutuyorum kendimi ama diyorum ya bıraksalar ohhh ne güzel uyurum dün makineye çamaşır atıyorum hoppp uykuya dalmışımmm bi bakıyom makina ötüyo
işte bizde ortam müsait değil aslında olsa ne güzel olur mayış mayışım size yazmaya mecalim var ama çalışmaya yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?