Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ben geçen hafta baya zorlandım şef bişi söylüyordu ben unutuyordum hamilelik unutkanlık yaparmış zaten

kırdınnn bacuuuummmm canım alttan baktırmak istemiyosan bence de beklemek en güzeli....

ahahahahaha dimi ama iki beyinliyizzzz

hem ben seni özledim bugün neden çok yordular ki benim masamd arma dağın hiç el atasım yok
sorma ya internet üzerinde bi sistem var. o kadan tarif ettim biri hala 3. kez hata yaptı. sil baştan sil baştan. bak az önce geldi gene yanlış...

mide bulantısı dışında pek bi sıkıntım yok çok şükür senin neden bu yoğunluğun
hafta başı yoğunluğu tatlım, çarşambaya rahatlarım.

gelsin belirtiler önden ziyanı yok ay sonu ikinizdende çıkıcak o müjde
bu ay çoookkk umutlanmak yok. geçen ay ağzımın payını aldım. şu hafta bitsin çatlayım patlayım, artık gerisi allahımın nasibi...
hiç düşünmücem ay buram ne oldu ay şuram ne oldu.
varsa kısmetimde yumoş bulur kendine göre birilerini aşağıda
aynen bide mümkünse birine kontrol ettir ben yavaştan çıkıyorum yavrular öpüldünüz

görüşürüz şeker

aynen bide mümkünse birine kontrol ettir ben yavaştan çıkıyorum yavrular öpüldünüz

evet öyle yaparım artık kuzum bizde seni öpüyoruz yani pardon sizi

evet bekleyelim bakalım bebekimmmm sende çok yorma kendini yarın kaçta gidiceksin dr a ?? bize ne zaman hbr edersin aklım fikrim sende heee yapcak daha çnemli işlerin var senin yormasınlar seni kırarım kafalarını

haklısın bebeğimde nedense çok içten hissediyorum yakında olucak die Rabbim duysun dualarımızı inşallah

kız sen salı mı gidiyon ayva reçeli bende sandım çarşamba patlatıyoz , la sizle yola çıkan biriniz öne almış biriniz benden sonraya arada kaldım ama 3 gün boyunca seviniriz heyecan olur iyi olmuş

kız sen salı mı gidiyon ayva reçeli bende sandım çarşamba patlatıyoz , la sizle yola çıkan biriniz öne almış biriniz benden sonraya arada kaldım ama 3 gün boyunca seviniriz heyecan olur iyi olmuş

iiwwwiiiittttttt yarın tubişime çarşamba senle anticiğimeee perşembe fatmikime sevinicez inşallahhh o zamanda bana sevinmeye 1 hafta kalıcak

Önümüzdeki 32 gün bebeğin kol ve bacak gelişimi için çok önemlidir. Birkaç saat içinde bebeğin kollarını oluşturacak tomurcuk birdenbire görünecektir. Göremesenizde bebeğinizin kalbinin attığını söyleyebiliriz. Gün içindeki dinlenme zamanlarını planlayarak yorgunluğunuz ile baş edebilirsiniz. Planlı günlük yaşam sizi yorgunluktan uzak tutacaktır.kızlar kol bacakları oluşmaya başlıyacakmış bebişiminnn tipini yediğim tipleniyo ya laaa kalp atışını duymasamda atışını görürüm bende belki, fulim senin zamanınada kalp atışına giderim kısmet olursaaa

yarın sabah 8de randevum canım.
benimde burda birilerinin kafasını kırasım var ammaa sabrediyommm
bu akşam ekşın yok allahtan yarın akşamdan itibaren diye tahmin ediyorum dr. verir. bu haftayı da ayva pestili olarak geçirebilirim haberiniz olsun

yes beybi ama benim yumoşlarn çatlaması kısmetse çarşamba o yüzden büyük gün ayın 13'ü dedim sana. fatma da bi gün sonraya kaydırmış galiba randevusunu.

evet bebekimmm haftaya duyarsın sen pıtpıtlarını bende ancak keseyi görürüm herhalde

o zaman gelir gelmez bize bilig verirsin 9 da geliyorum ben ofise 2 4 6 8 10 12 gözle bekliycem güzel gelişmelerini

evet famada bi gün sonraya aldı daha garanti olsun diye hepimiz güzel sonuçlarla gelelim inşallah bakalım bu cuma bombayı kim patlatıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…