Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ölçüsü var mı kız zilli, daha neler öğrencem yarebbim kavururken sert zaten kızarıyo falan mı

ölçüsü var mı kız zilli, daha neler öğrencem yarebbim kavururken sert zaten kızarıyo falan mı

yawruş ne kadar yapmak istiyosan o kadar koy makarnayı dediğin gibi sert ya bi süre sonra kahve rengi oluyo birde yağına ben 1 yemek kaşığı sıvı yağ 1 yemek kaşığı tereyağı ile kavuruyorum suyuda üstüne çıkana kadar koyuyosun mis gibi oluyo valla bide üstüne et didiceksin böyleee anammm açıktık ya la bizzz

tam ben sorcaktım makarna kavurması ne diye irem benden önce sormuş.
ben makarnayı deil de ev eriştesini böle yapıyo.
tımam azcuk senden çalayım menüyü. makarna köfte yapayım. salata yapayım. tarhana çorbam var zaten...
bu arada canım istavrit çekti ya laaa
alçak köfte irem.
ben pek acıkmadım daha. zira yediklerime dikkat ediyom ya. ara öğün yidim meyve. gözüm dönmedi henüz :)))
benim mesaim bitti şekerler kendinize ve kuzucuklarınıza iyi bakın. öpüyom hepiciğiniziiii

dene kuzucuğum pişman olmazsınnn bencede güzel menü bak buzluğa koyduğum köfteleri çıkaraydım yanına ne ka güzel olurdu

kuzucuk iyi bak kendine bizde seni öpüyoruz ummahhhhh

selamm kızlarrrrr ben geldimmmmmmmm... azcık geçmişe göz attım da yeni hamişlerde uyku bastırmaya başlamış galiba. ben oğluma hamileykken akşam 7 den sabah 7 ye uyurdum. bakalımmerak ettim şimdi erkek bebişin belirtisi olabilir belki de bildiğim erkek annelerinin çoğundan duydum bunu bakalım sizde durumlar ne olcakkkk

hoşgeldin örtmenimmmmmmm
anüüüüü yerim onları bennnnnnnnn sağlıklı olsunlarda kız erkek kurban oluruz canlarına

hoşgeldin örtmenimmmmmmm
anüüüüü yerim onları bennnnnnnnn sağlıklı olsunlarda kız erkek kurban oluruz canlarına

aynen tabi önce sağlıklı olmalrı için dua ediyoruz hep canımmm.. İnşaallah bebişlerinizi kucağınıza aldığınız zamanları da duycaz hayırlısıylaa

ablacım çatlatma iğnelerinde b hcg hormonu varmış o yüzden sen şimdi test yapsan hamiş olmasan bile + çıkarmış bi de aynı hamilelik belirtileri yaşanırmış. hormon kanda geziniyo ya

evet canım bende okumuştum
hahaha bi ara bugün düşündüm dedimki aylardır çift çizgi göremedik
bi test yapıyımda bari yalandanda olsa görüyim accuk kendimi kandırım
dedim ama sonra vazcaydım dedim sonra çıkmaz daha çok üzülürüm

kızlar an itibariyle benim kociş kafayı yemiş bulunuyo
benim evimle iş yerimin arası yürüyerek 3 dakika falan yani
işyerim ana cadde üzerinde evim iki sokak arkada bizim dükkanın üst katı
boş 1+1 adam kiraya veriyo şimdi benimki tutturmuş orayı tutcakmış neymiş efendim
hamile hamile yemek yapmak için falan eve gidip gelmiycekmişim orda yaparmışım
gündüzleri çıkıp biraz dinlenirmişim falan diyo tamam anlıyorum beni düşünüyo ama
şimdi durduk yere boşu boşuna bi dünya kira vercez adam aylık 700 tl istiyo
ben yazık günah diyom ama o yok efendim senden kıymetlimi diyo
deli bu herif

eşim spermiyogrsam testi yaptıdı sonuçlarını aldık doktora göstremedik ama meraktan çatlıyorum bilen var araştırdıkça kafa karıştı

Manueller
SEMENDE LOKOSİT BOYAMA 0,1mil/ml milyon/ml
Manueller
Kruger Morfoloji
Normal Morfoloji % 2 H =>%4
Baş Anomalisi % 24
Boyun Anomalisi % 21
Akrozom Anomalisi % 28
Kuyruk Anomalisi % 23
Diğer Anomaliler % 2
Spermogram
Hacim 2,9 H >1.5 ml
Cinsel Perhiz Süresi 3
Çözünme Süresi 19 N <20 dk
Vizkozite Normal normal
PH 7,5 H 7,2
Konsantrasyon 134mil/ml H >15 milyon/mL
Yuvarlak Hücre 1,4mil/ml H <1 milyon/mL
Aglütinasyon Yok L YOK
Motilite(İlk 60 dakika içinde).(A+B) %68
A- Progressif hızlı hareket 32mil/ml-%24 H >%32
B- Progressif yavaş hareket 59mil/ml-%44 H A+B>%40
C- Hareketsiz 43mil/ml-%32
Toplam 134mil/ml-%100
SONUÇ TERATOZOOSPERMİ
Yıkama Sonrası Değerler

canıım sonuçların bazıları yüksek bazıları düşük çıkmış ama hareketli olan sperm sayısı hareketsizden daha az gibi görünüyor benim anladığım. ayrıcas spermogramın sonucu yazmıyor yani kaç milyoon spermi var anlamadım. umarım doktor iyi şeyler söyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…