- Konu Sahibi antidepresif
-
- #17.101
anammmmm bilmiyon mu kızzz makarnayı aynı pirinç pilavı gibi kavuruyon pilav gibi üstüne su koyup suyunu çekene kadar pişiriyon oohhh mis gibi oluyo valla makarna demeye bin şahit lazım ımmmmmmsuyuna varsa et suyu koy amanda aman
ölçüsü var mı kız zilli, daha neler öğrencem yarebbim kavururken sert zaten kızarıyo falan mı
tam ben sorcaktım makarna kavurması ne diye irem benden önce sormuş.
ben makarnayı deil de ev eriştesini böle yapıyo.
tımam azcuk senden çalayım menüyü. makarna köfte yapayım. salata yapayım. tarhana çorbam var zaten...
bu arada canım istavrit çekti ya laaa
alçak köfte irem.
ben pek acıkmadım daha. zira yediklerime dikkat ediyom ya. ara öğün yidim meyve. gözüm dönmedi henüz :)))
benim mesaim bitti şekerler kendinize ve kuzucuklarınıza iyi bakın. öpüyom hepiciğiniziiii
selamm kızlarrrrr ben geldimmmmmmmm... azcık geçmişe göz attım da yeni hamişlerde uyku bastırmaya başlamış galiba. ben oğluma hamileykken akşam 7 den sabah 7 ye uyurdum. bakalımmerak ettim şimdi erkek bebişin belirtisi olabilir belki de bildiğim erkek annelerinin çoğundan duydum bunu bakalım sizde durumlar ne olcakkkk
hoşgeldin örtmenimmmmmmm
anüüüüü yerim onları bennnnnnnnn sağlıklı olsunlarda kız erkek kurban oluruz canlarına
aynen tabi önce sağlıklı olmalrı için dua ediyoruz hep canımmm.. İnşaallah bebişlerinizi kucağınıza aldığınız zamanları da duycaz hayırlısıylaa
ablacım çatlatma iğnelerinde b hcg hormonu varmış o yüzden sen şimdi test yapsan hamiş olmasan bile + çıkarmış bi de aynı hamilelik belirtileri yaşanırmış. hormon kanda geziniyo ya
gelsin belirtiler önden ziyanı yok ay sonu ikinizdende çıkıcak o müjde
Manueller | |||||||
SEMENDE LOKOSİT BOYAMA | 0,1mil/ml | milyon/ml | |||||
Manueller | |||||||
Kruger Morfoloji | |||||||
Normal Morfoloji % | 2 | H | =>%4 | ||||
Baş Anomalisi % | 24 | ||||||
Boyun Anomalisi % | 21 | ||||||
Akrozom Anomalisi % | 28 | ||||||
Kuyruk Anomalisi % | 23 | ||||||
Diğer Anomaliler % | 2 | ||||||
Spermogram | |||||||
Hacim | 2,9 | H | >1.5 | ml | |||
Cinsel Perhiz Süresi | 3 | ||||||
Çözünme Süresi | 19 | N | <20 | dk | |||
Vizkozite | Normal | normal | |||||
PH | 7,5 | H | 7,2 | ||||
Konsantrasyon | 134mil/ml | H | >15 | milyon/mL | |||
Yuvarlak Hücre | 1,4mil/ml | H | <1 | milyon/mL | |||
Aglütinasyon | Yok | L | YOK | ||||
Motilite(İlk 60 dakika içinde).(A+B) | %68 | ||||||
A- Progressif hızlı hareket | 32mil/ml-%24 | H | >%32 | ||||
B- Progressif yavaş hareket | 59mil/ml-%44 | H | A+B>%40 | ||||
C- Hareketsiz | 43mil/ml-%32 | ||||||
Toplam | 134mil/ml-%100 | ||||||
SONUÇ | TERATOZOOSPERMİ | ||||||
Yıkama Sonrası Değerler |
kızçeler sonuç 221,57yumurtlamadan sonraki 15. günüm :) ne yapsam çarşamba baktırsam mı ???
eşim spermiyogrsam testi yaptıdı sonuçlarını aldık doktora göstremedik ama meraktan çatlıyorum bilen var araştırdıkça kafa karıştı
Manueller SEMENDE LOKOSİT BOYAMA 0,1mil/ml milyon/ml Manueller Kruger Morfoloji Normal Morfoloji % 2 H =>%4 Baş Anomalisi % 24 Boyun Anomalisi % 21 Akrozom Anomalisi % 28 Kuyruk Anomalisi % 23 Diğer Anomaliler % 2 Spermogram Hacim 2,9 H >1.5 ml Cinsel Perhiz Süresi 3 Çözünme Süresi 19 N <20 dk Vizkozite Normal normal PH 7,5 H 7,2 Konsantrasyon 134mil/ml H >15 milyon/mL Yuvarlak Hücre 1,4mil/ml H <1 milyon/mL Aglütinasyon Yok L YOK Motilite(İlk 60 dakika içinde).(A+B) %68 A- Progressif hızlı hareket 32mil/ml-%24 H >%32 B- Progressif yavaş hareket 59mil/ml-%44 H A+B>%40 C- Hareketsiz 43mil/ml-%32 Toplam 134mil/ml-%100 SONUÇ TERATOZOOSPERMİ Yıkama Sonrası Değerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?