Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

seroya ben güldüm sen çekiyon sıkıntıyı tuzlu çubukla kardeş ol artık

oyy canım benimmm senin vücut daha alışacak tabi içerde bir canlı beslediğinee:) tuzlu çubuk ye canım ve açık çay da bastırır mideni

dün geceden beri yarım kase çorba bi kaç parça kaşar yedim sabahta kaşarlı ekmek yedim tuzlu kraker bile istemiyor canımm

oyy iremim umarım bulantıların olmaz çok kötü bişeymiş

dün gece çok kötü geçti tam yatmaya hazırlanıyordum öz halam gibi yakın olan bir akrabamız vefat etti daha 53 yaşındaydı

Allah rahmet eylesin ccanım daha gençmiş.

miden neyi alıyorsa onu ye iç canım ama boş bırakma

haftaya seni de göreceğiz canım benim bakalım nsıl olacaksın?

didoş ben korkmaya başladım ya yarın giderim kötü bişey olursa diye , ben bulantısında falan değilim şuan inan,

fatoşum başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun rabbim rahmet eylesin .................

günaydın kızçelerrrr bahar gelmiş baharrr haydin kalkın pikniğe gidelimm
günaydınlar herkeşlere........
ben de eğer tavuk mangal yapcaksanız gelmem... ıyyyyyyyy çok kötüüüüüüüüüü........
zaten bizim piknik menümüz olsa olsa,peynir,ekmek,salça,zeytin,ayran falan olur bence.....

gunaydin fistiklar ben cok mutsuzummm ((

günaydın tatlım neden mutsuzsun noldu ki?

günaydın ece hayırdır neden mutsuzsun??

Korkma iremim 10 gündür bekliyosun bir gün daha bekle yarın miniğini görünce geçecek bu evhamların Uzun süre görmeyince bebeği acaba kötü bir şey mi var diye düşünüyoruz ama gereksiz bir sıkıntı bu. rahat ol sen değerin çok güzeldi çünkü

günaydın hoşgelsin gülücük.
bu kadar hamileyle zaten piknikte başka ne yenir ki herkes bir şeyden huylanır

fatmam başınız sağolsun mekanı cennet olsun

diarcım canım ben hiç anlamam ama sonuçtan anlayan arkadaslar cvp vericektir umarım güzel hbrler alırsınız bu sonuçtan üzme kendini arkadasım...
fulyamm sonucun tavan yapmıs be kuzum

umudummm yapmış dimi teeee haftaya perşembe gidicem dra çok ama çok mrk ediyorum

günaydın kızçelerrrr bahar gelmiş baharrr haydin kalkın pikniğe gidelimm

igünaydın didoşummm
wwwiiiitttt kuş sesleriyle uyandım valla bende bu sabahhh içimde minik bir kelebek var zaten

günaydın kızlar..................

günaydın iremiommmmm

günaydın bebekim ben gelemem midem çok kötü

günaydın kuzucummm kıyamam ben sana bizde hem miğdemiz bulansın istiyoruz hem tırsıyoruz benim akşam içim bulandı azcık o kadar böyle bi gitti geldi içim canın istemesede tuzlu cubuk ye o bastırır zaten istedi die değil bastırsın die kuzum benimm

bebeğim basın sağolsun meknaı cennet olsun

günaydın ececik nen var kuzum hamilelik buhranımı yoksa ???

günaydın gülücükkkk evet bunca hamişe ancak böyle bi menü iyi gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…