- Konu Sahibi antidepresif
-
- #17.121
günaydın kızçelerrrr bahar gelmiş baharrr haydin kalkın pikniğe gidelimm
seroya ben güldüm sen çekiyon sıkıntıyıgünaydın bebekim ben gelemem midem çok kötü
günaydın bebekim ben gelemem midem çok kötü
seroya ben güldüm sen çekiyon sıkıntıyıtuzlu çubukla kardeş ol artık
günaydın kızlar..................
seroya ben güldüm sen çekiyon sıkıntıyıtuzlu çubukla kardeş ol artık
oyy canım benimmm senin vücut daha alışacak tabi içerde bir canlı beslediğinee:) tuzlu çubuk ye canım ve açık çay da bastırır mideni
dün geceden beri yarım kase çorba bi kaç parça kaşar yedim sabahta kaşarlı ekmek yedim tuzlu kraker bile istemiyor canımm
oyy iremim umarım bulantıların olmaz çok kötü bişeymiş
dün gece çok kötü geçti tam yatmaya hazırlanıyordum öz halam gibi yakın olan bir akrabamız vefat etti daha 53 yaşındaydı
haftaya seni de göreceğiz canım benim bakalım nsıl olacaksın?
Allah rahmet eylesin ccanım daha gençmiş.
miden neyi alıyorsa onu ye iç canım ama boş bırakma
günaydınlar herkeşlere........günaydın kızçelerrrr bahar gelmiş baharrr haydin kalkın pikniğe gidelimm
gunaydin fistiklar ben cok mutsuzummm((
didoş ben korkmaya başladım ya yarın giderim kötü bişey olursa diye , ben bulantısında falan değilim şuan inan,
fatoşum başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun rabbim rahmet eylesin .................
günaydınlar herkeşlere........
ben de eğer tavuk mangal yapcaksanız gelmem... ıyyyyyyyy çok kötüüüüüüüüüü........
zaten bizim piknik menümüz olsa olsa,peynir,ekmek,salça,zeytin,ayran falan olur bence.....
günaydın tatlım neden mutsuzsun noldu ki?
didoş ben korkmaya başladım ya yarın giderim kötü bişey olursa diye , ben bulantısında falan değilim şuan inan,
fatoşum başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun rabbim rahmet eylesin .................
dün geceden beri yarım kase çorba bi kaç parça kaşar yedim sabahta kaşarlı ekmek yedim tuzlu kraker bile istemiyor canımm
dün gece çok kötü geçti tam yatmaya hazırlanıyordum öz halam gibi yakın olan bir akrabamız vefat etti daha 53 yaşındaydı
günaydın hoşgelsin gülücük.
bu kadar hamileyle zaten piknikte başka ne yenir ki herkes bir şeyden huylanır
fatmam başınız sağolsun mekanı cennet olsun
eşim spermiyogrsam testi yaptıdı sonuçlarını aldık doktora göstremedik ama meraktan çatlıyorum bilen var araştırdıkça kafa karıştı
Manueller SEMENDE LOKOSİT BOYAMA 0,1mil/ml milyon/ml Manueller Kruger Morfoloji Normal Morfoloji % 2 H =>%4 Baş Anomalisi % 24 Boyun Anomalisi % 21 Akrozom Anomalisi % 28 Kuyruk Anomalisi % 23 Diğer Anomaliler % 2 Spermogram Hacim 2,9 H >1.5 ml Cinsel Perhiz Süresi 3 Çözünme Süresi 19 N <20 dk Vizkozite Normal normal PH 7,5 H 7,2 Konsantrasyon 134mil/ml H >15 milyon/mL Yuvarlak Hücre 1,4mil/ml H <1 milyon/mL Aglütinasyon Yok L YOK Motilite(İlk 60 dakika içinde).(A+B) %68 A- Progressif hızlı hareket 32mil/ml-%24 H >%32 B- Progressif yavaş hareket 59mil/ml-%44 H A+B>%40 C- Hareketsiz 43mil/ml-%32 Toplam 134mil/ml-%100 SONUÇ TERATOZOOSPERMİ Yıkama Sonrası Değerler
fulyammsonucun tavan yapmıs be kuzum
günaydın kızçelerrrr bahar gelmiş baharrr haydin kalkın pikniğe gidelimm
günaydın kızlar..................
günaydın bebekim ben gelemem midem çok kötü
günaydınlar herkeşlere........
ben de eğer tavuk mangal yapcaksanız gelmem... ıyyyyyyyy çok kötüüüüüüüüüü........
zaten bizim piknik menümüz olsa olsa,peynir,ekmek,salça,zeytin,ayran falan olur bence.....
günaydın tatlım neden mutsuzsun noldu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?