- Konu Sahibi antidepresif
-
- #17.141
günaydın ece hayırdır neden mutsuzsun??
Korkma iremim 10 gündür bekliyosun bir gün daha bekle yarın miniğini görünce geçecek bu evhamlarınUzun süre görmeyince bebeği acaba kötü bir şey mi var diye düşünüyoruz ama gereksiz bir sıkıntı bu. Rahat ol sen değerin çok güzeldi çünkü
canlarım kerkese günaydın
hepinizi kocaman öpüyorum
aynen valla...
eeee napıyosunuz bakalım dünden beri....
günaydın gacılarrrrrr hepücünüze mutlu bulantısız sorunsuz bir gün diliyorummm he birde yeni bebiş hbrli olsun inşallahh
hülya abla tubişim çipçileğim diar bambu yelizim merviş yok gene ortalıkta mervişim batasıca batlarınızı deyinde takip edelim yahuuuu
günaydın gacılarrrrrr hepücünüze mutlu bulantısız sorunsuz bir gün diliyorummm he birde yeni bebiş hbrli olsun inşallahh
hülya abla tubişim çipçileğim diar bambu yelizim merviş yok gene ortalıkta mervişim batasıca batlarınızı deyinde takip edelim yahuuuu
günaydın bol yumurtalı hülya abla :))
ben dün komşu gezmesi yaptım bebişe de yelek başladım onu becermeye çalışıyorum.. siz ne yapıyorsunuzz??
günaydın bol yumurtalı hülya abla :))
ben dün komşu gezmesi yaptım bebişe de yelek başladım onu becermeye çalışıyorum.. siz ne yapıyorsunuzz??
günaydın kuzucummm kıyamam ben sana bizde hem miğdemiz bulansın istiyoruz hem tırsıyoruz benim akşam içim bulandı azcık o kadar böyle bi gitti geldi içim canın istemesede tuzlu cubuk ye o bastırır zaten istedi die değil bastırsın die kuzum benimm
bebeğim basın sağolsun meknaı cennet olsun
dunden beri sadece yedigim elmayla duruyorum surekli midem bulaniyo sabah iki yudum su ictim onu da tutamadim cikardim simdi yine bulaniyo hic istahim yok bebege bisey olucak diye cok korkuyorum yemek yemek istiyorum ama yemek lafi bile midemi bulandiriyo mutsuzummmm((( dr.a gidicem birazdan baktircam bebek iyimi yoksa icim rahat etmicek ((
canlarım kerkese günaydın
hepinizi kocaman öpüyorum
dunden beri sadece yedigim elmayla duruyorum surekli midem bulaniyo sabah iki yudum su ictim onu da tutamadim cikardim simdi yine bulaniyo hic istahim yok bebege bisey olucak diye cok korkuyorum yemek yemek istiyorum ama yemek lafi bile midemi bulandiriyo mutsuzummmm((( dr.a gidicem birazdan baktircam bebek iyimi yoksa icim rahat etmicek ((
ohhhhhhh ne güzel..
becerebiliyon mu kız?????
bende iş yerinde uyumamak için direniyom daha şimdiden...
akşam olsa da uyusak
ablişko günaydınnnnnnn nasılsınnn
aynen ya zor duruyorum ofiste ilk hedefim öğle arasında uyumak sonra akşamı düşünürüm
günaydın çıtır anne yerim ben senin bebişinin yeleğini
ohhhhhhh ne güzel..
becerebiliyon mu kız?????
bende iş yerinde uyumamak için direniyom daha şimdiden...
akşam olsa da uyusak
damadımın diyecektin heralde
ececim bebeğin kanla besleniyor zaten o yüzden o her şekilde karnını doyurur diyeyim. Gülücükün de dediği gibi sen halsiz kalıyosun git bakalım doktora mide bulantısı ilacı filan verir.
pek bilmiyorum da komşular gösterdi işte bakalım ortaya ne çıkacak..
uykulu gözlerleee uyandım rüyamdannn sana sarı laleler aldım çiçek pazarından
herkese kocaaaaaaman bir günaydın
günaydın datlum benim
şimcik şöyle oluyo benim bat normalde 21 mart ama iğne
gecikme yapabilirmiş o yüzden bilemiyom canımcım
günaydın fulicimmm ve miniğiii :) bahar geldi bizim ayaklar iyice yerden kesilir artık göbüşlerimizle
kızlar yaa dün dışarı yürüyüşe çıkcam demiştim yaa yolda yürürken camlardan aynalardan kendime bakıyorum göbek baya baya belli oluyoduu çok mest oldum
ayy varya kocamda seviniyor bu iyiye işaret diye ama çektiğimi anca hamiş kadınlar anlarr
saolasın canım allah günahlarını affetsin
günaydın bitanem benim
ben iyiyim canım sen ve minik yeğenim nasıl
kurban olurum ben ona başladımı seni üzmeye
herkese kocaaaaaaman bir günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?