Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

uzun süreden beri görmek olsa o kadar kasılmayacam ilk buluşma sıkıntısı bu galiba

günaydın gacılarrrrrr hepücünüze mutlu bulantısız sorunsuz bir gün diliyorummm he birde yeni bebiş hbrli olsun inşallahh

hülya abla tubişim çipçileğim diar bambu yelizim merviş yok gene ortalıkta mervişim batasıca batlarınızı deyinde takip edelim yahuuuu

günaydın datlum benim
şimcik şöyle oluyo benim bat normalde 21 mart ama iğne
gecikme yapabilirmiş o yüzden bilemiyom canımcım

günaydın fulicimmm ve miniğiii :) bahar geldi bizim ayaklar iyice yerden kesilir artık göbüşlerimizle

kızlar yaa dün dışarı yürüyüşe çıkcam demiştim yaa yolda yürürken camlardan aynalardan kendime bakıyorum göbek baya baya belli oluyoduu çok mest oldum

dunden beri sadece yedigim elmayla duruyorum surekli midem bulaniyo sabah iki yudum su ictim onu da tutamadim cikardim simdi yine bulaniyo hic istahim yok bebege bisey olucak diye cok korkuyorum yemek yemek istiyorum ama yemek lafi bile midemi bulandiriyo mutsuzummmm ((( dr.a gidicem birazdan baktircam bebek iyimi yoksa icim rahat etmicek ((

günaydın bol yumurtalı hülya abla :))

ben dün komşu gezmesi yaptım bebişe de yelek başladım onu becermeye çalışıyorum.. siz ne yapıyorsunuzz??

ohhhhhhh ne güzel..
becerebiliyon mu kız?????
bende iş yerinde uyumamak için direniyom daha şimdiden...
akşam olsa da uyusak

ayy varya kocamda seviniyor bu iyiye işaret diye ama çektiğimi anca hamiş kadınlar anlarr

saolasın canım allah günahlarını affetsin

korkma bitanem bebişinde bişey yok
sadece büyüyo annesi o yüzden rahatsız

cnm bebişin iyidir sen onu merak etme annesi...
ama sen halsiz kalıyosun kıyamam...
bebek herşekildebeslenir senin depolarından ama olan sana oluyo.bence bi dr.a gitte bulantını kesecek bişeyler varsa onları kullan canım... sen halden düşüyosun yoksa...

günaydın çıtır anne yerim ben senin bebişinin yeleğini

damadımın diyecektin heralde

ececim bebeğin kanla besleniyor zaten o yüzden o her şekilde karnını doyurur diyeyim. Gülücükün de dediği gibi sen halsiz kalıyosun git bakalım doktora mide bulantısı ilacı filan verir.

ohhhhhhh ne güzel..
becerebiliyon mu kız?????
bende iş yerinde uyumamak için direniyom daha şimdiden...
akşam olsa da uyusak

pek bilmiyorum da komşular gösterdi işte bakalım ortaya ne çıkacak..

uykulu gözlerleee uyandım rüyamdannn sana sarı laleler aldım çiçek pazarından

pardon canım yerim ben damadımın yeleğini

günaydın datlum benim
şimcik şöyle oluyo benim bat normalde 21 mart ama iğne
gecikme yapabilirmiş o yüzden bilemiyom canımcım

ablişko inşallah 9 ay hiç gelmesin o bebiş gelsin kardeş istiyoruz bizzz

günaydınnnn hihihihi miniğim var benimde dimi kihkihkihhhh yerim ben senin dükkan camlarından belli olan göbüşünüüüüü ve içindeki koca yiğenimi

kuzu mrk etme bebişin iyidir git tabi dra için rahatlar hem belki bulantın için bişeyler verir büyüo annesi artık iyice ben burdayım die msj gönderiyo sana minik kuzun

ayy varya kocamda seviniyor bu iyiye işaret diye ama çektiğimi anca hamiş kadınlar anlarr

saolasın canım allah günahlarını affetsin

evet onlar artık önce minnakların sağlığını düşünüyolar benimkide tutturmuş hamile pant alalım onlardan giy die kotla bebişe baskı yapmasın dio teee allaaahımmm

günaydın bitanem benim
ben iyiyim canım sen ve minik yeğenim nasıl
kurban olurum ben ona başladımı seni üzmeye

iyiyiz şükür ablammm daha biz minnakla haftaya perşembe tanışıcaz rabbim nasip kısmet ederse üzmek değilde bazen içim bulanıyo tam miğde bulantısı gibi değil ama iştahsızım işte öyle ana yemekler dısında bişeyler yiyesim yok işime gelmiyo değil öküz kiminim zaten gereksiz kilo almıyım

herkese kocaaaaaaman bir günaydın

günaydın küboşummmm az kaldı yarın tanışıyosun minnakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…