- Konu Sahibi antidepresif
-
- #17.161
günaydın patron nasılsın
ablişko inşallah 9 ay hiç gelmesin o bebiş gelsin kardeş istiyoruz bizzz
günaydınnnn hihihihi miniğim var benimde dimi kihkihkihhhh yerim ben senin dükkan camlarından belli olan göbüşünüüüüü ve içindeki koca yiğenimi
kuzu mrk etme bebişin iyidir git tabi dra için rahatlar hem belki bulantın için bişeyler verir büyüo annesi artık iyice ben burdayım die msj gönderiyo sana minik kuzun
evet onlar artık önce minnakların sağlığını düşünüyolar benimkide tutturmuş hamile pant alalım onlardan giy die kotla bebişe baskı yapmasın dio teee allaaahımmm
iyiyiz şükür ablammm daha biz minnakla haftaya perşembe tanışıcaz rabbim nasip kısmet ederse üzmek değilde bazen içim bulanıyo tam miğde bulantısı gibi değil ama iştahsızım işte öyle ana yemekler dısında bişeyler yiyesim yok işime gelmiyo değilöküz kiminim zaten gereksiz kilo almıyım
günaydın küboşummmm az kaldı yarın tanışıyosun minnakla
erkek bebekte uyku hali çok olurmuş derler ama bilemem tabi...gerçi benim ablam da sürekli uyuyodu ama kızı oldu...damadımın diyecektin heralde
ececim bebeğin kanla besleniyor zaten o yüzden o her şekilde karnını doyurur diyeyim. Gülücükün de dediği gibi sen halsiz kalıyosun git bakalım doktora mide bulantısı ilacı filan verir.
pek bilmiyorum da komşular gösterdi işte bakalım ortaya ne çıkacak..
uykulu gözlerleee uyandım rüyamdannn sana sarı laleler aldım çiçek pazarından
günaydın başkan.....herkese kocaaaaaaman bir günaydın
herkese kocaaaaaaman bir günaydın
günaydın kızcelerimbeklenen haberi veriyorum ''hamileyiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm''
OLEEEEEEEEEEEEEEEEYYY
canım benim hayırlı uğurlu olsun sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah bebeğinsağlıcakla önce kese sonra pıt pıtlar duyar veee sonunda da sağlıcakla kucağına alırsın bebişini inşallah
bugün veriverseydin kanını pazartesiye ikiye katlamasını görürdünhem zaten hemen dr a git pztsi bence progestan corasprin falan başlar belki hemencik iyi bak gelinime
ablişko inşallah 9 ay hiç gelmesin o bebiş gelsin kardeş istiyoruz bizzz
günaydınnnn hihihihi miniğim var benimde dimi kihkihkihhhh yerim ben senin dükkan camlarından belli olan göbüşünüüüüü ve içindeki koca yiğenimi
kuzu mrk etme bebişin iyidir git tabi dra için rahatlar hem belki bulantın için bişeyler verir büyüo annesi artık iyice ben burdayım die msj gönderiyo sana minik kuzun
evet onlar artık önce minnakların sağlığını düşünüyolar benimkide tutturmuş hamile pant alalım onlardan giy die kotla bebişe baskı yapmasın dio teee allaaahımmm
iyiyiz şükür ablammm daha biz minnakla haftaya perşembe tanışıcaz rabbim nasip kısmet ederse üzmek değilde bazen içim bulanıyo tam miğde bulantısı gibi değil ama iştahsızım işte öyle ana yemekler dısında bişeyler yiyesim yok işime gelmiyo değilöküz kiminim zaten gereksiz kilo almıyım
günaydın küboşummmm az kaldı yarın tanışıyosun minnakla
erkek bebekte uyku hali çok olurmuş derler ama bilemem tabi...gerçi benim ablam da sürekli uyuyodu ama kızı oldu...
lale dedin de aklıma ot geldi... şöyle soğanlı bi ot kavurması olsa ne güzel olurdu...
günaydın başkan.....
günaydın ablaaa iyiyim sen nasılsn
öğle arasında nerde uyuyon kız?
benim öyle bi imkanım yok,keşke evim yakın olsaydı,hem yemek hemde uyku konusunda sıkıntım olmazdı...
inşallah gelmez canım ama ben yine ümidimi yitirdim galiba olmadı
sana da günaydın canım benim
sana yazdım ama görmemiştin sanırım bidaha yazıyım da sonra dünürüm beni tebrik etmedi falan dersin
canım inan cok yogunum arada kacırıyorum bazı mesajlarısaolasın canım beniim
herkese kocaaaaaaman bir günaydın
erkek bebekte uyku hali çok olurmuş derler ama bilemem tabi...gerçi benim ablam da sürekli uyuyodu ama kızı oldu...
lale dedin de aklıma ot geldi... şöyle soğanlı bi ot kavurması olsa ne güzel olurdu...
günaydın başkan.....
kızlar ben biraz çıkıyorum işlerimi halledip hemen gelcem
günaydınnnn kübüş... sen hamileyim diyince senin eşin ne tepki verdi anlatmadın sanırımm :)
bünye meselesi heralde canım 3 hafta sonra kesinleşecek kız mı erkek mi :)
bu arada ağzımızı açsak bir şeyden bir şeyler aklımızza geliyo bu ne yaaa :))) aşerme böyle bir şey olsa gerek
şu anda benimde canım bir şey istedi gideyim de yapayım bari
hem de evi bir toparlayayım kızlar görüşürüz yine
günaydınnnn kübüş... sen hamileyim diyince senin eşin ne tepki verdi anlatmadın sanırımm :)
bünye meselesi heralde canım 3 hafta sonra kesinleşecek kız mı erkek mi :)
bu arada ağzımızı açsak bir şeyden bir şeyler aklımızza geliyo bu ne yaaa :))) aşerme böyle bir şey olsa gerek
şu anda benimde canım bir şey istedi gideyim de yapayım bari
hem de evi bir toparlayayım kızlar görüşürüz yine
olsun tatlım sadece bil istedim çok sevindim en kısa zamanda keseyi gör inşallah
aynı dr a mı gidiceksin?
insallah ablacimkorkma bitanem bebişinde bişey yok
sadece büyüyo annesi o yüzden rahatsız
cnm bebişin iyidir sen onu merak etme annesi...
ama sen halsiz kalıyosun kıyamam...
bebek herşekildebeslenir senin depolarından ama olan sana oluyo.bence bi dr.a gitte bulantını kesecek bişeyler varsa onları kullan canım... sen halden düşüyosun yoksa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?