- Konu Sahibi antidepresif
-
- #17.181
senin baya zormuş ya,ben 20 dk yürüyerek evdeyim...tabi bu hamilelik hızında... popomu kaldırmaya halim olmadığından ağır vasıta gibi ilerliyorum...ben hergün 1 saat servisle yol gidiyorum evime ulaşmak için
ofiste uyuyorum kafamı koyuyorum masaya resmen uyumuşum
valla doğru diyosun ha,ağzımızdan bişey çıkmasa da canımız çekebilliyo valla...günaydınnnn kübüş... sen hamileyim diyince senin eşin ne tepki verdi anlatmadın sanırımm :)
bünye meselesi heralde canım 3 hafta sonra kesinleşecek kız mı erkek mi :)
bu arada ağzımızı açsak bir şeyden bir şeyler aklımızza geliyo bu ne yaaa :))) aşerme böyle bir şey olsa gerek
şu anda benimde canım bir şey istedi gideyim de yapayım bari
hem de evi bir toparlayayım kızlar görüşürüz yine
insallah ablacim
insallah besleniyodur canim yaa iki kilo verdim bende hic derman kalmadi olu balik gibi bakiyorum etrafa insallah o iyidir ben herseye raziyim kahvalti yapip cikcaz insallah guzel haberlerle donerim sagliklidir ufaklik
kızlar bu arada bişey sorcam...
Hamilelikte kaç kilo ağrılık kaldırabiliriz en fazla kafama takıldı?
bilmiyorum kuzum da ben gerekmedikçe kaldırmıyorum bişey
ya ben arada markete gidiyorum da su almak için 3kg. Falan kaldırıyorum...
Ama çok değil herhalde değil mi... çok şükür bi şikayetim yok ama...
senin baya zormuş ya,ben 20 dk yürüyerek evdeyim...tabi bu hamilelik hızında... popomu kaldırmaya halim olmadığından ağır vasıta gibi ilerliyorum...
valla doğru diyosun ha,ağzımızdan bişey çıkmasa da canımız çekebilliyo valla...
yorma sakın kendini... hadi bakalım... benim evi bi görseniz yada görmeyin daha iyi....her taraf toz içinde....ıyyyyyyy tiksindim evimden.....
hadi bakalım cnm güzel haberlerini bekliyouz...
ya ben arada markete gidiyorum da su almak için 3kg. falan kaldırıyorum...
ama çok değil herhalde değil mi... çok şükür bi şikayetim yok ama...
valla benim kanamam olduğu için geçenlerde kocam hiç birşey kaldırtmıyor bana
eeeeee sustunuz yine bebeler.....
eeeeee sustunuz yine bebeler.....
meyvelere karsı bir soğukluk geldi içimee:26:sabahtan beri aklımda nar ekşisi vaaaaralıp içesim var
ahhhh kıyamam....ben faturalara boğuldumBirde miğdem yanıyo
napayım ben de iş yok yok.oturuyom arkadaşımla konuştum doğumu yaklaştı,, doğum muhabbeti yaptık azıcık... çok heyecanlı....ayyy canım halim yok kiii konuşmaya sen napıyosunnn
meyvelere karsı bir soğukluk geldi içimee:26:sabahtan beri aklımda nar ekşisi vaaaaralıp içesim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?