- Konu Sahibi antidepresif
-
- #17.201
ahhhh kıyamam....
ne iş yapıyon sen? miden yanıyosa bi kaç yudum süt iç.. iyi gelir....
napayım ben de iş yok yok.oturuyom arkadaşımla konuştum doğumu yaklaştı,, doğum muhabbeti yaptık azıcık... çok heyecanlı....
ben de ilk başlarda deli gibi şalgam istiyodu cnm,sonra çok fazla içtim sanırım,akıntımın rngi değişti,beyaz ama sanki pembemsi bişey oldu ama belli kan değil... ondan sonra tiksindim kokusundan bi daha da içemedim,ekşi de yiyemiyorum pek artık.tatlı yani başladım yemeye.. tuzlu vazgeçilmezim...
sende nar ekşisini içmeden rahat etmezsin bence al bir an önce..
belli ya benim midem yanıyo içim bulanıyo folic plus mı yapıo acababana geldiler bugün
aksama alıp salatama katıcam boool bol dediğin gibi acayip canım cekti
ahhhh kıyamam....
ne iş yapıyon sen? miden yanıyosa bi kaç yudum süt iç.. iyi gelir....
napayım ben de iş yok yok.oturuyom arkadaşımla konuştum doğumu yaklaştı,, doğum muhabbeti yaptık azıcık... çok heyecanlı....
ben de ilk başlarda deli gibi şalgam istiyodu cnm,sonra çok fazla içtim sanırım,akıntımın rngi değişti,beyaz ama sanki pembemsi bişey oldu ama belli kan değil... ondan sonra tiksindim kokusundan bi daha da içemedim,ekşi de yiyemiyorum pek artık.tatlı yani başladım yemeye.. tuzlu vazgeçilmezim...
sende nar ekşisini içmeden rahat etmezsin bence al bir an önce..
belli ya benim midem yanıyo içim bulanıyo folic plus mı yapıo acaba
bazı insanlarda yapıo cnm
dra gidene kadar cekicez artık napalım yarın kaçta kız randevun
selam kızlar yeniden geldim ben.. dışarda fırtına başladı vuuuu vuuuu sesleri geliyor
gülücüküm kaç kilo kaldırmamız gerektiğini yazmışsın ya. ilk aylarda dikkat etmek gerekiyor evet ama sonraki aylarda bence 5 kilo da kaldırsan bir şey olmaz. yani kaldırma derken alıp 5 litre suyu uzun mesafe yürümekten bahsetmiyorum mesela bardağına su dolduracaksın filan o şekilde. eşim bana da hiçbir şey kaldırtmıyor bu gidişle kas filan kalmayacak hiçbir yerimizde
kızlar ne çok aşeriyorsunuz yaaa :)) benim biraz geçti heralde size özendim
folik plus biraz mide bulantısı yapıyor fulicimm
5te kuzuum yaa
evet küboşumda öyle söyledi minnak iyi olsunda içicez mecbur hem dr gittiğimde söylerim
gelince bize hbr vericeksin değil mi?
o kadar aşerme muabbetine bizde acıktıkyemeğe kaçtımm
söylemem mi teyzoşşş yaaaa
ah cnmmmmmm kafa yorucu iş tam da...muhasebe finans kuzum benm işim işler birikmeden yapım dedim hazır etrafta sakin süt kalmamış aldırtayım bende
selam kızlar yeniden geldim ben.. dışarda fırtına başladı vuuuu vuuuu sesleri geliyor
gülücüküm kaç kilo kaldırmamız gerektiğini yazmışsın ya. ilk aylarda dikkat etmek gerekiyor evet ama sonraki aylarda bence 5 kilo da kaldırsan bir şey olmaz. yani kaldırma derken alıp 5 litre suyu uzun mesafe yürümekten bahsetmiyorum mesela bardağına su dolduracaksın filan o şekilde. eşim bana da hiçbir şey kaldırtmıyor bu gidişle kas filan kalmayacak hiçbir yerimizde
kızlar ne çok aşeriyorsunuz yaaa :)) benim biraz geçti heralde size özendim
folik plus biraz mide bulantısı yapıyor fulicimm
dunden beri sadece yedigim elmayla duruyorum surekli midem bulaniyo sabah iki yudum su ictim onu da tutamadim cikardim simdi yine bulaniyo hic istahim yok bebege bisey olucak diye cok korkuyorum yemek yemek istiyorum ama yemek lafi bile midemi bulandiriyo mutsuzummmm((( dr.a gidicem birazdan baktircam bebek iyimi yoksa icim rahat etmicek ((
ben yemek yiyebildim hatunlar canım belediye yemeği istiyomuş demekki yoğurt yedim börek yedim dolma yedim kendimi çok mutlu hissediyorum
ben yemek yiyebildim hatunlar canım belediye yemeği istiyomuş demekki yoğurt yedim börek yedim dolma yedim kendimi çok mutlu hissediyorum
ah cnmmmmmm kafa yorucu iş tam da...
hamilelik gerçekten çok unutkanlık yapıyo... daha önce konuşulmuş ya.. ben düşünüyorum mesela ama 1 dk sonra ne yapacağımı unutuyorum.....
hoşgeldin kuzucukkkkkkkkk.....
evet bugün hava biraz kapalı gibi burda...
ama fırtına yok... suyu falan kaldırmıyorum zaten. o yüzden eşim 1,5 lt.lik su alıyo.. ama işte iş yerinde ben alıyorum suyumu mecburen... uzun uzun taşımıyorum tabi.... valla benim her gördüğümden canım istiyo,yiyorum sonra bi daha yiyemiyorum,tiksiniyorum....
Ne kadar kötüsünüz yaaaa. Saymayın şu yemekleri ölür müsünüz...........Küstüm daha da Davosa gelmem............ALLAHIM NE ZAMAN BİTECEK HAYIRLISIYLA BENİM BU ZAMANLRIMMMMM ÜHÜHÜHÜHÜ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?