Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

aksama alıp salatama katıcam boool bol dediğin gibi acayip canım cekti

aksama alıp salatama katıcam boool bol dediğin gibi acayip canım cekti

benim de canım bi sebze çekti geçen gün... normalde hiç sevmezdim annem zorla yedirirdi... şimdi bebişim istedi... bu akşam onu yapayım diyorum... bir de dün konuşulmuş kavurma makarna.... çok severim... hatta arkadaşlarım benimle özdeşleştirmişti onu.... ünv. deyken hergün nerdeyse onu yapardım herkes bayılırdı...

muhasebe finans kuzum benm işim işler birikmeden yapım dedim hazır etrafta sakin süt kalmamış aldırtayım bende

selam kızlar yeniden geldim ben.. dışarda fırtına başladı vuuuu vuuuu sesleri geliyor

gülücüküm kaç kilo kaldırmamız gerektiğini yazmışsın ya. ilk aylarda dikkat etmek gerekiyor evet ama sonraki aylarda bence 5 kilo da kaldırsan bir şey olmaz. yani kaldırma derken alıp 5 litre suyu uzun mesafe yürümekten bahsetmiyorum mesela bardağına su dolduracaksın filan o şekilde. eşim bana da hiçbir şey kaldırtmıyor bu gidişle kas filan kalmayacak hiçbir yerimizde

kızlar ne çok aşeriyorsunuz yaaa :)) benim biraz geçti heralde size özendim

folik plus biraz mide bulantısı yapıyor fulicimm

evet küboşumda öyle söyledi minnak iyi olsunda içicez mecbur hem dr gittiğimde söylerim

gelince bize hbr vericeksin değil mi?

muhasebe finans kuzum benm işim işler birikmeden yapım dedim hazır etrafta sakin süt kalmamış aldırtayım bende
ah cnmmmmmm kafa yorucu iş tam da...
hamilelik gerçekten çok unutkanlık yapıyo... daha önce konuşulmuş ya.. ben düşünüyorum mesela ama 1 dk sonra ne yapacağımı unutuyorum.....

hoşgeldin kuzucukkkkkkkkk.....
evet bugün hava biraz kapalı gibi burda...
ama fırtına yok... suyu falan kaldırmıyorum zaten. o yüzden eşim 1,5 lt.lik su alıyo.. ama işte iş yerinde ben alıyorum suyumu mecburen... uzun uzun taşımıyorum tabi.... valla benim her gördüğümden canım istiyo,yiyorum sonra bi daha yiyemiyorum,tiksiniyorum....

Canım yiyememek yeterince sıkıntılı. Bir de bebeğime zararı var mı diye düşünüp dert etme. Bak beni kızlar biliyor. İki aydır yemek yiyemiyorum. Çıkartma, bulantı, tiksinme iştahsızlık had safhada. Doktoruma bebeğe zarar verir mi bu durum dedim, kesinlikle vermez dedi. İlk üç ay bebek annenin vitamin depolarından besleniyor. Dolayısıyla anne yiyemediği için güçsüz düşüyor. Çünkü kurtçuğun kemiriyor sende bir yandan:))Kendini hiç zorlama. Bak ben 12 haftamdan gidiyorum hala bulantı ve kusma iştahsızlık var. Bol bol ayran içiyorum sadece o kader. Benim artık yemeye başlamam lazım tabi. Ne yapacağımı bilmiyorum...Akşam güç bela bir makarna pişirdim. Millet yiyo ben onları izliyorum. Sonra kızdım kalktım sofradan. Sanki inadıma yiyorlar gibi geldi:) Aslında gariplerim ben yiyemeyince üzülüyorlar. Kocamdan emin değilim ama. O gayet fil gibi yiyordu. Zaten bu ara çok gözüme batmaya başladı. Yanıma gelse kızıyorum gelmese sorumsuz diyorum. O da ne yapacağını şaşırdı. Sanki bütün bunların sebebi oymuş gibi geliyor bana. İçten içe kin duyuyorum ona karşı. İşte yiyememenin insana kattığı fenalıklar...Seni çok iyi anlıyorum yani.

ben yemek yiyebildim hatunlar canım belediye yemeği istiyomuş demekki yoğurt yedim börek yedim dolma yedim kendimi çok mutlu hissediyorum

ben yemek yiyebildim hatunlar canım belediye yemeği istiyomuş demekki yoğurt yedim börek yedim dolma yedim kendimi çok mutlu hissediyorum

ohh afiyet olsun :) kız bana da yollsana dolmalardan akşama yapmayı düşünüyordum ama huylancam diye korkuyorum

sen ne zaman gidecektin doktora?

Ne kadar kötüsünüz yaaaa. Saymayın şu yemekleri ölür müsünüz...........Küstüm daha da Davosa gelmem............ALLAHIM NE ZAMAN BİTECEK HAYIRLISIYLA BENİM BU ZAMANLRIMMMMM ÜHÜHÜHÜHÜ

Ne kadar kötüsünüz yaaaa. Saymayın şu yemekleri ölür müsünüz...........Küstüm daha da Davosa gelmem............ALLAHIM NE ZAMAN BİTECEK HAYIRLISIYLA BENİM BU ZAMANLRIMMMMM ÜHÜHÜHÜHÜ

aynur abla yaa doktorun sana önerebileceği bir şey yokmuydu böyle çekiyosunn?? yakında yemekler rüyana girmeye başlayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…