Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

çok sıkıldım ben yaaa :84::84::84:

aynur ablacım dr ilaç fln vermiyomu ama yanlış hatırlamıyorsam ben hamileliklerimi hep zor geçiririm demiştin o zamanlarda hep 9 aya kadar sürdümü bu bulantı

ececik geldin mi dr dan iyimiymiş yiğenimiz nasılsın rahatladın mı biraz kuzum?

tubişim gelmedi ve ben onu çok mrk edyorum

evet evet evet ayni durumdayiz ablacimmm bazen esime kafa goz dalasım geliyo hep senin yüzünden diyorum ben ne yaptim diyor halbuki garibim gözümün icine bakiyo ne istiycem canim ne istiyo diye gecse su gunler biran once.

evet evet evet ayni durumdayiz ablacimmm bazen esime kafa goz dalasım geliyo hep senin yüzünden diyorum ben ne yaptim diyor halbuki garibim gözümün icine bakiyo ne istiycem canim ne istiyo diye gecse su gunler biran once.

canım doktor ne dedi bebiş ne yapıyormuş?

İlaç verdi doktor ama hiçbir işe yaramıyor. Otobüs tutmaları için yazıyor içine. Hiç bizim gibilere fayda eder mi. O kadar çok şey yiyesim var ama biliyorum önüme gelse asla yiyemem...Öbür hamileliklerimde yeme sorunum yoktu. İsteyerek yiyordum ama ardından hemen çıkıyordu. Yiyip çıkarmak bile fadalı ama...Tek birşey canım istiyor şu anda onu almaya çıkacaktım dışarı arkadaşın işi varmış beni idare eder misin dedi. Utandım birşey diyemedim. Kırkyılın başı birşey çekti canım yaa...İnşallah bu sözlerim isyana girmiyordur Allahım. Kendimden bıktım diyebilirim...

sekerlerimmm geldim ama randevusuz gittigim icin yogunluktan dolayi 15:15e verdiler randevuyu eve geldik, tekrar gitcez hastaneden de nefret ettim bahcede oturulmuyo ebem yasindaki kadinlarin elinde sigara var onlar icmese kim küser acaba

deme öyle ablam arkadasına söyle o zaman dışarı çıkmışken getirsin gelirken sana canın ne cektiyse kıyamam size ben

Siz yiyin için canlarım, bakmayın bana. Takılıyorum size öyle. Nasıl zaman geçireceğimi bilemiyorum ben de...Afiyet şeker olsun her yediğiniz içtiğiniz. Bebeklerinize şifa olsun kan olsun. Öperim kuzucuklaırnızı....

senin canın baya sıkılmış abla canın ne çektiyse arkadaşın alsın getirsin ya da o gelince iki dk sen çıkar alırsın. Seninde geçer bu günler yakında Allah sana bol bol iştah versinnn o zaman 3 ayın acısını çıkartırsın inşallah

şeyyy bu arada benim gerçek ismim de esra, yavas yavas sizlerin isimlerinizi de ezberlicem inşllah

Gerçekten öyle psikolojim bozuldu. Ben de geceleri kabuslarla uyanma da başladı. Bu gece eşimi kaç kere korkuttum kimbilir:))) Bence hepsi hormonların suçu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…