- Konu Sahibi antidepresif
-
- #17.221
Ne kadar kötüsünüz yaaaa. Saymayın şu yemekleri ölür müsünüz...........Küstüm daha da Davosa gelmem............ALLAHIM NE ZAMAN BİTECEK HAYIRLISIYLA BENİM BU ZAMANLRIMMMMM ÜHÜHÜHÜHÜ
ohh afiyet olsun :) kız bana da yollsana dolmalardanakşama yapmayı düşünüyordum ama huylancam diye korkuyorum
Canım yiyememek yeterince sıkıntılı. Bir de bebeğime zararı var mı diye düşünüp dert etme. Bak beni kızlar biliyor. İki aydır yemek yiyemiyorum. Çıkartma, bulantı, tiksinme iştahsızlık had safhada. Doktoruma bebeğe zarar verir mi bu durum dedim, kesinlikle vermez dedi. İlk üç ay bebek annenin vitamin depolarından besleniyor. Dolayısıyla anne yiyemediği için güçsüz düşüyor. Çünkü kurtçuğun kemiriyor sende bir yandan:))Kendini hiç zorlama. Bak ben 12 haftamdan gidiyorum hala bulantı ve kusma iştahsızlık var. Bol bol ayran içiyorum sadece o kader. Benim artık yemeye başlamam lazım tabi. Ne yapacağımı bilmiyorum...Akşam güç bela bir makarna pişirdim. Millet yiyo ben onları izliyorum. Sonra kızdım kalktım sofradan. Sanki inadıma yiyorlar gibi geldi:) Aslında gariplerim ben yiyemeyince üzülüyorlar. Kocamdan emin değilim ama. O gayet fil gibi yiyordu. Zaten bu ara çok gözüme batmaya başladı. Yanıma gelse kızıyorum gelmese sorumsuz diyorum. O da ne yapacağını şaşırdı. Sanki bütün bunların sebebi oymuş gibi geliyor bana. İçten içe kin duyuyorum ona karşı. İşte yiyememenin insana kattığı fenalıklar...Seni çok iyi anlıyorum yani.
evet evet evet ayni durumdayiz ablacimmm bazen esime kafa goz dalasım geliyo hep senin yüzünden diyorum ben ne yaptim diyor halbuki garibim gözümün icine bakiyo ne istiycem canim ne istiyo diye gecse su gunler biran once.
İlaç verdi doktor ama hiçbir işe yaramıyor. Otobüs tutmaları için yazıyor içine. Hiç bizim gibilere fayda eder mi. O kadar çok şey yiyesim var ama biliyorum önüme gelse asla yiyemem...Öbür hamileliklerimde yeme sorunum yoktu. İsteyerek yiyordum ama ardından hemen çıkıyordu. Yiyip çıkarmak bile fadalı ama...Tek birşey canım istiyor şu anda onu almaya çıkacaktım dışarı arkadaşın işi varmış beni idare eder misin dedi. Utandım birşey diyemedim. Kırkyılın başı birşey çekti canım yaa...İnşallah bu sözlerim isyana girmiyordur Allahım. Kendimden bıktım diyebilirim...
canım doktor ne dedi bebiş ne yapıyormuş?
deme öyle ablam arkadasına söyle o zaman dışarı çıkmışken getirsin gelirken sana canın ne cektiyse kıyamam size ben
Siz yiyin için canlarım, bakmayın bana. Takılıyorum size öyle. Nasıl zaman geçireceğimi bilemiyorum ben de...Afiyet şeker olsun her yediğiniz içtiğiniz. Bebeklerinize şifa olsun kan olsun. Öperim kuzucuklaırnızı....
canim yogunluk vardi o yuzden 3u ceyrek gece tekrar gitcem
anladım canım gör bakalım bebişini kaç cm oolmuştur kim bilir
senin canın baya sıkılmış abla canın ne çektiyse arkadaşın alsın getirsin ya da o gelince iki dk sen çıkar alırsın. Seninde geçer bu günler yakında Allah sana bol bol iştah versinnn o zaman 3 ayın acısını çıkartırsın inşallah
en son 1bucuk cm di
10. haftamda benim 33 mm di. seninde büyümüştür 3-4 cm olmuştur
şeyyy bu arada benim gerçek ismim de esra, yavas yavas sizlerin isimlerinizi de ezberlicem inşllah
en son 1bucuk cm di
10. haftamda benim 33 mm di. seninde büyümüştür 3-4 cm olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?