Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bende fulya canımm

kız en son dediğin kaçınca haftanda gördünnn anam benim haftaya daha 5+5 olucak ne görcem koca göbeğimden mrk ediyorum

ay ben 5+4de zar zor kesecigi gordum gobek falanda yok bende ama karindan gozukmediydi gerci devlet hastanesinin tarihi eser ultrason cihazinda anca oyle gozukur 7+4de de pitircigi gordum

herkeze slmlar ya maşallah hepinize burası aralık ocak ayında gebelik müjdesi bekleyenler değil hamileler birliği topişi olsun yau siz beni çatır çatır çatlatıcaksınız hiiiiiiii bir ya da 2 kişi kaldık nerdeyse hamiş olmayan tütütü maşallah size de bebişlerinizede

Didem iyisin dimi nasıl gidiyor ?
İrem keyfin yerindemi kalp atışı kese filan durumlar ne ? maşallah fasülye olmuş
Fatmaaaa geçen az buçuk göz gezdirdim kanaman vardı kuzum nasıl bebişin sen nasılsın
Hülya abla sende durumlar ne çalışmalara devam mı ?
Özge sen nasılsın cnm bebişin yemelere devam mı ?
Fulyaaa canm sen nasılsın bana bir ara detaylı anlat cnm durumunu ben kaldım senin gebeliğiine bölee neden mi tatlım hani hep ha adet geldi gelicek diye bekliyoduk ya ondan geçen diyorum kendi kendime vay anasına bayıda takip edemeyince yazıları yarım kaldım cnm bnm...

Sudemerve bebişini burdan takip ediyorum her geçen biraz daha büyüyor maşallah
Serap ne durumda kızlar kesin ikiz dimi onun bebişler
Ayvareçeli , umut , gülcan başka varmıydık ya :44: sizler nasılsınız bak bir elin parmak sayısı kadar kalmamışız tühhh bize meryemin slmı var hepinize kızlar girebildimi bilmiyorum ama çok karışık taşındı bende 2 hafta sonra nasip olursa uçuyorum yeni yuvama

Bu arada kübroş ne alemde yaptımı test ay ne üşengeçim okumadım geçmişi affedin kızlar

kuzucuk hoşgeldin sen bizi çok boşluyosun ama ses etmiyorum nasılsa hamile kalıp yanımızda alıcaksın soluğu

küboş hamile kuzum bende sana özelden msj atım bari yazıyom yazıyom okumuyosun

canım iyiyiz çok şükür perşembe görücez bebişi umarım bu sefer kalbinide duyarızz :

kuzucuk hoşgeldin sen bizi çok boşluyosun ama ses etmiyorum nasılsa hamile kalıp yanımızda alıcaksın soluğu

küboş hamile kuzum bende sana özelden msj atım bari yazıyom yazıyom okumuyosun

ayyy çok sevindim maşallah ne bereketli hatunlarsınız yahu ben ulasa söylüyorum diyorum topikte kiler çatır çatır hamiş kalıyolar hiç üzerine alınmıyor ooOoo ne hatunlar var be diyo uyuz fulyam çok afedersin haklısın okumadım daha dikkatli olucam inş.

kuzu msj attım sana sen silkelettir kendini bak ondada var bi keramet

ay ben 5+4de zar zor kesecigi gordum gobek falanda yok bende ama karindan gozukmediydi gerci devlet hastanesinin tarihi eser ultrason cihazinda anca oyle gozukur 7+4de de pitircigi gordum

oy maşşallahh kuzummm bakalım biz ne alemde olucaz bana kalırsa gözükmeyecek göbekten ama az sabırlı olmak lazım ben alttan baktırmak istemiyorum çünku

insallah göbişkodan görürsün

inşallah kuzum hamile olduğumu öğreneli 2 hafta olucak yani gittiğimde bakalım olmazsa genel muayne olmuş olurum minnakım iyi olsunda sabrederiz biz babasıyla napalım kalp atışını duyana kadar da kimseye söyleyemiyoruz şu günler bi geçseydi hayırlısıyla

bende fulya canımm

kız en son dediğin kaçınca haftanda gördünnn anam benim haftaya daha 5+5 olucak ne görcem koca göbeğimden mrk ediyorum

koca göbeğinden minick bir mercimek göreceksin canım karaltı şeklinde

Hoşgeldin denizcimm.. iyiyim ben çok şükür burdaki hamişlere ablalık yapıyorum

1kilo daha vermişim

canım kilo veriyorum diye üzülme aksine ilk dönem kilo almamak daha iyi çünkü 4. aydan itibaren zaten kilo almaya başlayacaksın çok kilo almanın bebeğe faydası yok biliyorsun. bende verdim 2 kilo. bir gün çıkıyorum tartıya eski kilomdayım bir gün çıkıyorum yine düşmüşüm öyle karışık gidiyor kilo işi .

meryem uğramadı buraya da neden nasıl karışık taşındı ki anlamadım yine kayınvalidesigil sorun mu çıkardılar?

inş. inş. kanama filan yok dmi fatmam o neden olmuş kuzum ?

yok canım neden olduğu konusunda bişey söyleyemem böyle devam etmeyen kanamaların nedeni pek bilinmiyor dedi doktor kesede sağlıklıydı ama bebeği göremedik cumartesi günü
sende nevar ne yok ateş ölcüyon mu

anüüü yerim ben o mercimeğii dr beni kovalamazsa iyi zaten folic plus iyice şişirdi miğdemle bir oldu göbeğim bugün

kuzu msj attım sana sen silkelettir kendini bak ondada var bi keramet

fulim silkeletme işlerini filan ertelicem 1-2 ay cnm korunmayalım diyo ulas ama üzerine düşmicem çünkü bu ay sonu taşınıyorum ya tatlım ben şimdi eve bir dalarım kimse tutamaz beni yakınlarımdan kimse bilmiyor yA kimseye de soramıyorum hamile olsam iş güç yapsam bişi olur mu diye :44: ama nasip işte olmadı olmadı 4 aydır taşıncam ay mı olcak geçen ay silkeletme işe yaramadı yada biz beceremedik

anüüü yerim ben o mercimeğii dr beni kovalamazsa iyi zaten folic plus iyice şişirdi miğdemle bir oldu göbeğim bugün

:)) bir şey olmaz yaa o mide şişliği oluyor. Bir de gaz problemi oluyor ya hani o göbekten bakıldığı zaman içerde görünüyo balooncuk şeklinde Ben ilk gördüğümde onları bebek sanmıştım ama değilmiş sonradan kendime çok güldüm
doktor da söylüyo zaten gaz var diye ama normal şeyler bunlar diyor yani hiç yadırgamıyor

sen ne zaman gidecektin doktora?
canım ben 1 nisanda gidicem.... 11+3 olcaz kısmetse.... ikili testi yapıcam dedi o gün.. devlette sonuçlar biraz daha geç alınıyo... senin ne zman tekrar?
şeyyy bu arada benim gerçek ismim de esra, yavas yavas sizlerin isimlerinizi de ezberlicem inşllah

memnun oldum cnm benim de söylemesi biraz zor bi isim ama adım fitnet....
fakat genelde fitoş derler.. öyle de hitab edebilirsiniz...

kızlar merhaba iananılmaz yoğunum, nefes zor alıyorum. ama bi beş dk. girip yazayım istedim. geçmişe bakamadım var mı kaçırdığım önemli gelişme.
bana gelinceeeee.
ufo gören masum köylü gibi ben de yumurta gören masum ayva oldum aday adayı bebişleri gördüm kızlar
sol yumurtalıkta 18 mm, sağ yumurtalıkta 16 mm 2 gelişmiş yumurtam var. dr. yarın akşam ilişki perşembe sabah tekrar kontrol dedi.
çatlatma iğnesi felan demedi. yumoşlar küçük gözüktü galiba gözüne belkim çatlamazlarsa iğne yapıcaktır.
bakalım bekleyip görücez...

cnm çok şükür geçen hafta sonu görümcemden dolayı sinir krizleri geçirdim ama şimdi atlattım...
ateş ölçüyorum bu yöntem tam benlik şimdilik diyebilirim , hani bahsediyordum periyodlar bende düzensiz diye aslında bu yöntemle düzensiz olmadığımı anlatım her ay adet oluyorum şükür sadece periyod günleri yumyumlara göre her kadında değişiyormuş 21-40 gün arası periyod olabiliyormuş bende 33-35 gün arası adet döngüsü olanlardanım bu yöntemle bu ay çok rahat hamile olmadığımı ve kırmızıların geliceğini çok net anladım ve boşuna ümitlenmedim sağolsun bu konu hakkıında kızlar diğer topikte çok yardımcı oldular ...İnş. bidaha senin minnak anasını korkutmaz

canım tabi önce evine taşın ne olur ne olmaz bende diyordum 3 sene ara vericem die nasip belli olmaz gerçi tutarmı tutar sen yinede dikkat et kendine ev taşıyıp temizlerken bizde ksımetse önümüzdeki ay tasınıcaz kendi evimize bakalım neler olucak

hihihih gazwomen gibiyim zaten pııssss tıısssss mrk ediyor ve heyecanlanıyorum işte bende

menun oldum fitoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…