- 14 Kasım 2012
- 5.091
- 4.981
- 373
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #17.241
bende fulya canımm
kız en son dediğin kaçınca haftanda gördünnnanam benim haftaya daha 5+5 olucak ne görcem koca göbeğimden mrk ediyorum
herkeze slmlar ya maşallah hepinize burası aralık ocak ayında gebelik müjdesi bekleyenler değil hamileler birliği topişi olsunyau siz beni çatır çatır çatlatıcaksınız hiiiiiiii bir ya da 2 kişi kaldık nerdeyse hamiş olmayan tütütü maşallah size de bebişlerinizede
Didem iyisin dimi nasıl gidiyor ?
İrem keyfin yerindemi kalp atışı kese filan durumlar ne ? maşallah fasülye olmuş
Fatmaaaa geçen az buçuk göz gezdirdim kanaman vardı kuzum nasıl bebişin sen nasılsın
Hülya abla sende durumlar ne çalışmalara devam mı ?
Özge sen nasılsın cnm bebişin yemelere devam mı ?
Fulyaaa canm sen nasılsın bana bir ara detaylı anlat cnm durumunu ben kaldım senin gebeliğiine böleeneden mi tatlım hani hep ha adet geldi gelicek diye bekliyoduk ya ondan geçen diyorum kendi kendime vay anasına bayıda takip edemeyince yazıları yarım kaldım cnm bnm...
Sudemerve bebişini burdan takip ediyorum her geçen biraz daha büyüyor maşallah
Serap ne durumda kızlar kesin ikiz dimi onun bebişler
Ayvareçeli , umut , gülcan başka varmıydık ya :44: sizler nasılsınız bak bir elin parmak sayısı kadar kalmamışız tühhh bize meryemin slmı var hepinize kızlar girebildimi bilmiyorum ama çok karışık taşındı bende 2 hafta sonra nasip olursa uçuyorum yeni yuvama
Bu arada kübroş ne alemde yaptımı test ay ne üşengeçim okumadım geçmişi affedin kızlar
herkeze slmlar ya maşallah hepinize burası aralık ocak ayında gebelik müjdesi bekleyenler değil hamileler birliği topişi olsunyau siz beni çatır çatır çatlatıcaksınız hiiiiiiii bir ya da 2 kişi kaldık nerdeyse hamiş olmayan tütütü maşallah size de bebişlerinizede
İrem keyfin yerindemi kalp atışı kese filan durumlar ne ? maşallah fasülye olmuş
Fatmaaaa geçen az buçuk göz gezdirdim kanaman vardı kuzum nasıl bebişin sen nasılsın
Fulyaaa canm sen nasılsın bana bir ara detaylı anlat cnm durumunu ben kaldım senin gebeliğiine böleeneden mi tatlım hani hep ha adet geldi gelicek diye bekliyoduk ya ondan geçen diyorum kendi kendime vay anasına bayıda takip edemeyince yazıları yarım kaldım cnm bnm...
Ayvareçeli , umut , gülcan başka varmıydık ya :44: sizler nasılsınız bak bir elin parmak sayısı kadar kalmamışız tühhh bize meryemin slmı var hepinize kızlar girebildimi bilmiyorum ama çok karışık taşındı bende 2 hafta sonra nasip olursa uçuyorum yeni yuvama
Bu arada kübroş ne alemde yaptımı test ay ne üşengeçim okumadım geçmişi affedin kızlar
kuzucuk hoşgeldin sen bizi çok boşluyosun ama ses etmiyorum nasılsa hamile kalıp yanımızda alıcaksın soluğu
küboş hamile kuzum bende sana özelden msj atım bari yazıyom yazıyom okumuyosun
ayyy çok sevindim maşallah ne bereketli hatunlarsınız yahu ben ulasa söylüyorum diyorum topikte kiler çatır çatır hamiş kalıyolar hiç üzerine alınmıyor ooOoo ne hatunlar var be diyo uyuzfulyam çok afedersin haklısın okumadım daha dikkatli olucam inş.
ay ben 5+4de zar zor kesecigi gordum gobek falanda yok bende ama karindan gozukmediydi gerci devlet hastanesinin tarihi eser ultrason cihazinda anca oyle gozukur 7+4de de pitircigi gordum
canım iyiyiz çok şükür perşembe görücez bebişi umarım bu sefer kalbinide duyarızz :
oy maşşallahh kuzummm bakalım biz ne alemde olucaz bana kalırsa gözükmeyecek göbekten ama az sabırlı olmak lazım ben alttan baktırmak istemiyorum çünku
insallah göbişkodan görürsün
bende fulya canımm
kız en son dediğin kaçınca haftanda gördünnnanam benim haftaya daha 5+5 olucak ne görcem koca göbeğimden mrk ediyorum
1kilo daha vermişim
inş. inş. kanama filan yok dmi fatmam o neden olmuş kuzum ?
koca göbeğinden minick bir mercimek göreceksin canım karaltı şeklinde
Hoşgeldin denizcimm.. iyiyim ben çok şükür burdaki hamişlere ablalık yapıyorum
canım kilo veriyorum diye üzülme aksine ilk dönem kilo almamak daha iyi çünkü 4. aydan itibaren zaten kilo almaya başlayacaksın çok kilo almanın bebeğe faydası yok biliyorsun. bende verdim 2 kilo. bir gün çıkıyorum tartıya eski kilomdayım bir gün çıkıyorum yine düşmüşüm öyle karışık gidiyor kilo işi .
meryem uğramadı buraya da neden nasıl karışık taşındı ki anlamadım yine kayınvalidesigil sorun mu çıkardılar?
kuzu msj attım sana sen silkelettir kendini bak ondada var bi keramet
anüüü yerim ben o mercimeğiidr beni kovalamazsa iyi zaten folic plus iyice şişirdi miğdemle bir oldu göbeğim bugün
canım ben 1 nisanda gidicem.... 11+3 olcaz kısmetse.... ikili testi yapıcam dedi o gün.. devlette sonuçlar biraz daha geç alınıyo... senin ne zman tekrar?sen ne zaman gidecektin doktora?
şeyyy bu arada benim gerçek ismim de esra, yavas yavas sizlerin isimlerinizi de ezberlicem inşllah
yok canım neden olduğu konusunda bişey söyleyemem böyle devam etmeyen kanamaların nedeni pek bilinmiyor dedi doktor kesede sağlıklıydı ama bebeği göremedik cumartesi günü
sende nevar ne yok ateş ölcüyon mu
fulim silkeletme işlerini filan ertelicem 1-2 ay cnm korunmayalım diyo ulas ama üzerine düşmicem çünkü bu ay sonu taşınıyorum ya tatlım ben şimdi eve bir dalarım kimse tutamaz beniyakınlarımdan kimse bilmiyor yA kimseye de soramıyorum hamile olsam iş güç yapsam bişi olur mu diye :44: ama nasip işte olmadı olmadı 4 aydır taşıncam ay mı olcak geçen ay silkeletme işe yaramadı yada biz beceremedik
:)) bir şey olmaz yaa o mide şişliği oluyor. Bir de gaz problemi oluyor ya hani o göbekten bakıldığı zaman içerde görünüyo balooncuk şeklindeBen ilk gördüğümde onları bebek sanmıştım ama değilmiş sonradan kendime çok güldüm
doktor da söylüyo zaten gaz var diye ama normal şeyler bunlar diyor yani hiç yadırgamıyor
canım ben 1 nisanda gidicem.... 11+3 olcaz kısmetse.... ikili testi yapıcam dedi o gün.. devlette sonuçlar biraz daha geç alınıyo... senin ne zman tekrar?
memnun oldum cnm benim de söylemesi biraz zor bi isim ama adım fitnet....
fakat genelde fitoş derler.. öyle de hitab edebilirsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?