- Konu Sahibi antidepresif
-
- #17.261
kızlar merhaba iananılmaz yoğunum, nefes zor alıyorum. ama bi beş dk. girip yazayım istedim. geçmişe bakamadım var mı kaçırdığım önemli gelişme.
bana gelinceeeee.
ufo gören masum köylü gibi ben de yumurta gören masum ayva oldumaday adayı bebişleri gördüm kızlar
sol yumurtalıkta 18 mm, sağ yumurtalıkta 16 mm 2 gelişmiş yumurtam var. dr. yarın akşam ilişki perşembe sabah tekrar kontrol dedi.
çatlatma iğnesi felan demedi. yumoşlar küçük gözüktü galiba gözünebelkim çatlamazlarsa iğne yapıcaktır.
bakalım bekleyip görücez...
kızlar merhaba iananılmaz yoğunum, nefes zor alıyorum. ama bi beş dk. girip yazayım istedim. geçmişe bakamadım var mı kaçırdığım önemli gelişme.
bana gelinceeeee.
ufo gören masum köylü gibi ben de yumurta gören masum ayva oldumaday adayı bebişleri gördüm kızlar
sol yumurtalıkta 18 mm, sağ yumurtalıkta 16 mm 2 gelişmiş yumurtam var. dr. yarın akşam ilişki perşembe sabah tekrar kontrol dedi.
çatlatma iğnesi felan demedi. yumoşlar küçük gözüktü galiba gözünebelkim çatlamazlarsa iğne yapıcaktır.
canım ben 1 nisanda gidicem.... 11+3 olcaz kısmetse.... ikili testi yapıcam dedi o gün.. devlette sonuçlar biraz daha geç alınıyo... senin ne zman tekrar?
memnun oldum cnm benim de söylemesi biraz zor bi isim ama adım fitnet....
fakat genelde fitoş derler.. öyle de hitab edebilirsiniz...
bana gelinceeeee.
koca göbeğinden minick bir mercimek göreceksin canım karaltı şeklinde
Hoşgeldin denizcimm.. iyiyim ben çok şükür burdaki hamişlere ablalık yapıyorum
canım kilo veriyorum diye üzülme aksine ilk dönem kilo almamak daha iyi çünkü 4. aydan itibaren zaten kilo almaya başlayacaksın çok kilo almanın bebeğe faydası yok biliyorsun. bende verdim 2 kilo. bir gün çıkıyorum tartıya eski kilomdayım bir gün çıkıyorum yine düşmüşüm öyle karışık gidiyor kilo işi .
meryem uğramadı buraya da neden nasıl karışık taşındı ki anlamadım yine kayınvalidesigil sorun mu çıkardılar?
cnm çok şükür geçen hafta sonu görümcemden dolayı sinir krizleri geçirdim ama şimdi atlattım...
ateş ölçüyorum bu yöntem tam benlik şimdilik diyebilirim , hani bahsediyordum periyodlar bende düzensiz diye aslında bu yöntemle düzensiz olmadığımı anlatım her ay adet oluyorum şükür sadece periyod günleri yumyumlara göre her kadında değişiyormuş 21-40 gün arası periyod olabiliyormuş bende 33-35 gün arası adet döngüsü olanlardanım bu yöntemle bu ay çok rahat hamile olmadığımı ve kırmızıların geliceğini çok net anladım ve boşuna ümitlenmedim sağolsun bu konu hakkıında kızlar diğer topikte çok yardımcı oldular ...İnş. bidaha senin minnak anasını korkutmaz
bende 30 mart aslında ama ya 29 unda ya da 1 nisanda gideceğiz eşimin iş durumuna göre.
hoşgeldin masum köylüüü :)) kaçırdığın önemli bir gelişme yok seni merak ediyorduk nerdesin diye. :) iki yumoşun olmuş ne güzel hadi bakalım kendlerine bir şampiyon seçsinler artık dimidoktor ne düşündü bilmiyorum canım bu tedaviyle ilgili tecrübem olmadığı için
Didemcim meryemi arada baya bir geriyolarmış kızcağızı az çok biliyorsunuz bende face den konuşma fırsatı buluyorum telden giriyor buraya telden giremediği için uğrayamıyorum çok karıştım demişti bana 2 gün önce taşındı ev karışıklığı da cabası yani Allah yardımcısı olsun sizden haberleri toplayp aktarıyorum ona
bence sen de 1 nisanda git.... içimden öyle geçti....
ay kız o zaman seninkinin cinsiyeti de netleşir....
bana herkes kız diyo ama ben erkek hissediyorum.. bakalım ne çıkcak....
anladım canım inşallah düzene girer her şey .. bizden çok selam söyle ona en kısa zamanda interneti bağlattığında buraya da bekliyoruz kendisini :)
:) eşim işten öyle her zaman izin alamıyor ya ona bağlıyız o yüzden ha 29 ha 1 pek farketmez
Evet canım cinsiyet kesinleşecek benim de karnım belirginleşir iyice göbekten mi kilo alıcam sadece kalça filan da büyüyecek mi göreceğiz
Bence senin erkek olmayacak ama şu göbek resmini bir görelim ona göre daha net yorumlarız
kızlar yaa benim koca hasta olmuşş birazdan eve gelecek
anladım canım inşallah düzene girer her şey .. bizden çok selam söyle ona en kısa zamanda interneti bağlattığında buraya da bekliyoruz kendisini :)
:) eşim işten öyle her zaman izin alamıyor ya ona bağlıyız o yüzden ha 29 ha 1 pek farketmez
Evet canım cinsiyet kesinleşecek benim de karnım belirginleşir iyice göbekten mi kilo alıcam sadece kalça filan da büyüyecek mi göreceğiz
Bence senin erkek olmayacak ama şu göbek resmini bir görelim ona göre daha net yorumlarız
kızlar yaa benim koca hasta olmuşş birazdan eve gelecek
pericim ateş iyidir ölç bende o yöntemin meyvesiyleyim şuanbu arada ben kesyi kısmetse yarın görcem öğleden sonra bekleyin beni anacımmm
kuzum geçmiş olsun eniştemize sen sokulma fazla sanada bulaşmasın
pericim ateş iyidir ölç bende o yöntemin meyvesiyleyim şuanbu arada ben kesyi kısmetse yarın görcem öğleden sonra bekleyin beni anacımmm
ya kusura bakma fulimmm, aklıma da geldi kıslar merak etmiştir diye. ama elim hiç boşalmadı sabah berisen erelerdesin kuzummm öldüm ben merekatan ama güzel hbrlerle geldin yaaaa oynarım bendesene çift yada tek gümbür gümbür geliceksin ay sonuna inşallaaahhh kuzum benimmmm
he he inşallahhh zilleri çala çala da gelirim bi gün bu topiğe. çakışır bulamadım canım bi de küçük yer burası herkes tanıdık, her yere de soramadım açıkçası. bi de benim koca yemez, keçi boynuzunu zor, yemedi bilekız zilli yarın akşam sıkı çalışınn tamam mı silkelet kendini sakın ayağa kalkma adama çakşır verr
umarımm kendilerine uygun bi sipoş bulurlar içerdebende 30 mart aslında ama ya 29 unda ya da 1 nisanda gideceğiz eşimin iş durumuna göre.
hoşgeldin masum köylüüü :)) kaçırdığın önemli bir gelişme yok seni merak ediyorduk nerdesin diye. :) iki yumoşun olmuş ne güzel hadi bakalım kendlerine bir şampiyon seçsinler artık dimidoktor ne düşündü bilmiyorum canım bu tedaviyle ilgili tecrübem olmadığı için
hoşbulduk bacılarımmmmm...
ya kusura bakma fulimmm, aklıma da geldi kıslar merak etmiştir diye. ama elim hiç boşalmadı sabah beri
inşallahh canım perşembeye keşinleşir durum. içim bi buruk gibi ama sebebini bilemiyorum. hevesim kaçık gibi.
ben bu akşam ilişki der diye dün adamı bekletmiştim. artık bu gece de bekliycekyarın akşam 3. gün spermlerin canlılığına bi şey olmaz inşallahh. bi fncan kahve içiriyim bali önden
he he inşallahhh zilleri çala çala da gelirim bi gün bu topiğe. çakışır bulamadım canım bi de küçük yer burası herkes tanıdık, her yere de soramadım açıkçası. bi de benim koca yemez, keçi boynuzunu zor, yemedi bile
marımm kendilerine uygun bi sipoş bulurlar içerdebiz dr. ne derse yapıcaz bu ay, herşeyimiz ısmarlama oldu yane
kuzu bekliyorum senide 2 4 6 8 10 12 gözle
teşekkür ederim canım. Ben onu iyileştiririm hemen soğuk soğuk yiyo ondan sonra hasta oluyoUzaktan uzaktan bakarım artık
iremcim yarın güzel haberlerle gel inşallah sende canım...
Kızlar ben artık çıkyıorum yemek hazırlayayım aç gelir eşim. Kendinize iyi bakınn..
hoşçakalınnn
bana gelinceeeee.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?