Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

sen erelerdesin kuzummm öldüm ben merekatan ama güzel hbrlerle geldin yaaaa oynarım ben desene çift yada tek gümbür gümbür geliceksin ay sonuna inşallaaahhh kuzum benimmmm

kız zilli yarın akşam sıkı çalışınn tamam mı silkelet kendini sakın ayağa kalkma adama çakşır verr

bende 30 mart aslında ama ya 29 unda ya da 1 nisanda gideceğiz eşimin iş durumuna göre.

hoşgeldin masum köylüüü :)) kaçırdığın önemli bir gelişme yok seni merak ediyorduk nerdesin diye. :) iki yumoşun olmuş ne güzel hadi bakalım kendlerine bir şampiyon seçsinler artık dimi doktor ne düşündü bilmiyorum canım bu tedaviyle ilgili tecrübem olmadığı için

Didemcim meryemi arada baya bir geriyolarmış kızcağızı az çok biliyorsunuz bende face den konuşma fırsatı buluyorum telden giriyor buraya telden giremediği için uğrayamıyorum çok karıştım demişti bana 2 gün önce taşındı ev karışıklığı da cabası yani Allah yardımcısı olsun sizden haberleri toplayp aktarıyorum ona

oyy boşver yıpratma kendini başkaları yüzünden
bak ateş yönetimi iidir ben düzenli ölçmeden bile anlamıştım yüksek seyrediyordu en kısa zamanda bebeğin seninle olur dualarımdasınız
tosun üzdü beni şimdide midemi bulandırıyor ama katlanmak zorundayızz

bence sen de 1 nisanda git.... içimden öyle geçti....
ay kız o zaman seninkinin cinsiyeti de netleşir....
bana herkes kız diyo ama ben erkek hissediyorum.. bakalım ne çıkcak....

anladım canım inşallah düzene girer her şey .. bizden çok selam söyle ona en kısa zamanda interneti bağlattığında buraya da bekliyoruz kendisini :)

bence sen de 1 nisanda git.... içimden öyle geçti....
ay kız o zaman seninkinin cinsiyeti de netleşir....
bana herkes kız diyo ama ben erkek hissediyorum.. bakalım ne çıkcak....

:) eşim işten öyle her zaman izin alamıyor ya ona bağlıyız o yüzden ha 29 ha 1 pek farketmez
Evet canım cinsiyet kesinleşecek benim de karnım belirginleşir iyice göbekten mi kilo alıcam sadece kalça filan da büyüyecek mi göreceğiz

Bence senin erkek olmayacak ama şu göbek resmini bir görelim ona göre daha net yorumlarız

kızlar yaa benim koca hasta olmuşş birazdan eve gelecek

kuzum geçmiş olsun eniştemize sen sokulma fazla sanada bulaşmasın

pericim ateş iyidir ölç bende o yöntemin meyvesiyleyim şuan bu arada ben kesyi kısmetse yarın görcem öğleden sonra bekleyin beni anacımmm

evet göbüşe göre yorum yaparız. 1ay sonra koyarım bende göbüşümü...aslında şimdi bile göbek var da çaktırma.. kalça bel göbek hepsi aldı başını gidiyo

kuzum geçmiş olsun eniştemize sen sokulma fazla sanada bulaşmasın

teşekkür ederim canım. Ben onu iyileştiririm hemen soğuk soğuk yiyo ondan sonra hasta oluyo Uzaktan uzaktan bakarım artık

pericim ateş iyidir ölç bende o yöntemin meyvesiyleyim şuan bu arada ben kesyi kısmetse yarın görcem öğleden sonra bekleyin beni anacımmm

iremcim yarın güzel haberlerle gel inşallah sende canım...

Kızlar ben artık çıkyıorum yemek hazırlayayım aç gelir eşim. Kendinize iyi bakınn..
hoşçakalınnn

hoşbulduk bacılarımmmmm...
sen erelerdesin kuzummm öldüm ben merekatan ama güzel hbrlerle geldin yaaaa oynarım ben desene çift yada tek gümbür gümbür geliceksin ay sonuna inşallaaahhh kuzum benimmmm
ya kusura bakma fulimmm, aklıma da geldi kıslar merak etmiştir diye. ama elim hiç boşalmadı sabah beri
inşallahh canım perşembeye keşinleşir durum. içim bi buruk gibi ama sebebini bilemiyorum. hevesim kaçık gibi.
ben bu akşam ilişki der diye dün adamı bekletmiştim. artık bu gece de bekliycek yarın akşam 3. gün spermlerin canlılığına bi şey olmaz inşallahh. bi fncan kahve içiriyim bali önden
kız zilli yarın akşam sıkı çalışınn tamam mı silkelet kendini sakın ayağa kalkma adama çakşır verr
he he inşallahhh zilleri çala çala da gelirim bi gün bu topiğe. çakışır bulamadım canım bi de küçük yer burası herkes tanıdık, her yere de soramadım açıkçası. bi de benim koca yemez, keçi boynuzunu zor, yemedi bile

umarımm kendilerine uygun bi sipoş bulurlar içerde biz dr. ne derse yapıcaz bu ay, herşeyimiz ısmarlama oldu yane

bebeğim sen iyi ol bekleriz önemli değil umutsuz olma dicem ama en umutsuz anda umut oldu bebişler bize inşallah dediğin gibi zilleri çala çala geliceksin topiğe 3 gün daha kaliteli olmaz mı kız sen kahve içir ayaklansın uaynsın aylak olan sipoşlarda sonra hucummmmmmmmm

reçelim hayırlı olsun potansiyel bebelerin tatlım , inşallah ay sonu patlatcan kuzum güzel haberlerini...........
kuzu bekliyorum senide 2 4 6 8 10 12 gözle

inşallah canlarım tedirgin ama umutlu bir halde son saatlerimi sayıyorummm

Canım bende de aynısı olmuştu. Yumurta çatlatmak için diğerinin de 18 den yukarı olması lazımmış. Araaki ilişkiyi beklenmeyen bir çatlama olursa diye veriyor. Ama bir daha gittiğinde yumurtalar 22, 23 olurlar inşallah. O zaman mutlaka iğne iste. Bana ilkinde iğne yapılmadı. Yumurtalar kaderine terk edildi. Çok geç çatladılar biz de bir şey yamamıştık tutmadı. Ama çatlatma iğnesi oldum. 36. saat ilişki verdi. Sonra iki gün aralıksız ardından gün aşırı 10 gün. Ben sadece 36. saat işine uydum diğer hiçbir gün ilişki olmadı. Sonuç ortada. Çatlatma iğnesi işi garantiye alır. Vermese de mutlaka iste canım.

nasıl güzel yağmur başladı maşallah...
topiğimize bereket olsun bu yağmur,bi sürü bi sürü hamişimiz olsun inşallahhhhhhhhhhh....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…