Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

güzel haber verme sırası sana geldi bacım. inaşallhhh yarın hem keseni hem bebişi görürsün

inşallah tatlım sıralancaz güzel haberlerle inşallah
ne susuyonuz yine beyaaa

ben 2 gündür baş ağrısı çekiyom, başım mı , 20 lik dişim mi , bebişim mi neden bilemedim ama dağıldım azcukun

okul var akşama hiç gidesim yok yaaa off off

kız sana sorcam ne zamandır , ne okuluna gidiyon sen ...........

Kızlarım okuldan sırılsıklam dönecek şimdi Keşke evde olup onları kurulayabilseydim. Şimdi kurulanmaz da onlar, incecik de giyerler. Off off...

nasıl güzel yağmur başladı maşallah...
Topiğimize bereket olsun bu yağmur,bi sürü bi sürü hamişimiz olsun inşallahhhhhhhhhhh....

aminn kuzummmmm

okul var akşama hiç gidesim yok yaaa off off

gitmesen ne olur kii ??

yawru gebelikte yaparmış ama minoset içebiliyormussun bende migren varya dr direk herhangi bi ağrın olduğunda sadece minoset içebilirsin demişti

kızlarım okuldan sırılsıklam dönecek şimdi keşke evde olup onları kurulayabilseydim. şimdi kurulanmaz da onlar, incecik de giyerler. Off off...

ablammm sen nasıl bi duygusallık içindesin kıyamam ki ben sana

Doktor sırasına beni de ekleyin kızlar. Cuma günü ikili test için randevum var. Cinsiyetini de öğrenebileceğiz sanırım. Dua edin, ölçümleri iyi çıksın bebişin. Bunu da atlatırsam rahatlayacağım...

ben 20 liklerimden şüpheleniyom tatlım , dayanamayacağım kadar ağrımıyo henüzde gözlerime vurur baş ağrım odaklanma sıkıntım var

inşallah güzel haberlerle gelelim aynur ablam gör bakalım kızçen mi oğluşun mu oluyo ay ne heyecanlı ya

Ah canım bu olağan ana duygusallığı. Hamilelik yokken de vardı. Sen de bebeğini kucağına al, sonra onu birine emanet etmek zorunda bırak beni daha iyi anlayacaksınız. Çok zor. Benim çocuklarım 6 yaşından beri ben yokken kendi kendilerini bakıyorlar bir de. 6 yaşında büyük kızım 4 yaşındaki kardeşiyle okuldan benim iş yerime gelirdi. Anahtarı alıp eve giderledi. Kışsa ufoyu açar onlar için hazırladığım atıştırmalıkları yerlerdi. Kardeşinin altını değiştirdiği bile çok oldu kuzumun. Çok zor günlerden bugünlere geldim Allaha şükür. Babamız da yoktu yıllarca. Üçümüz kedi gibi bir birimize sıkışıp yaşadık(( O yüzden kızlarım benim için çok değerli, çok başka, arkadaşım onlar...Bu bebek için henüz bir duygum yok. Ama o da onlardan farklı olmayacak tabi....

Benim üçüncü olduğu halde müthiş heyecanlıyım, sizleri tahmin edebiliyorum. Ne kadar mutlusunuzdur, yere basmalara bile kıyamıyorsunuzdur siz şimdi. Canlarım benim. Sen de mi Cuma gidecektin canım. İnşallah güzel haberlerle dönersin sende. Fatma sen ne zaman gidiyordun canım, o kadar doktor işi çıktı ki, herkes birbirine karıştı yaa:))) MAŞALLAH TOPİĞİMİZE...

biraz karışık lise telafi diye bi program var lise diplomamı meslek lisesi diplomasına çevirmek için mesleki eğitim alıyoruz. kurumda sözleşmeli olmak için taşerondan çalışıyorum ben burda
aslında üni mezunuyum ama sosyal bilimler olunca sözleşmeli olamıyosun

yok ben yarın gidecem kısmetse kesemizi görcez inşallah, fatoş ta erşembe gidecekk

anladım canım sözleşmeli olmak iyi belki geçiş iznide verilir yeni verildi ama belli olmaz hükümetin işleri ............

Son düzenleme:

Hadi bakalım o zaman. Fatmanın kalp atışlarını senin de keseni dört gözle bekliyoruz. Allah hayırlı ve yüz güldüren sonuçlar almanızı nasip etsin. Bak zaman geçecek, doğum için peş peşe gün alacağız. Daha doğrusu sezeryanlılar gün alacak, fırt diye doğuracak olan şanslı hatunlar ise ben doğurmaya giiyorum kızlaaarrr diye not düşecek buraya:)))

ay bende yarın gidicektim ama toplantı olunca ofisteki 5 kişi gidecek kimse kalmıyor o yüzden ben perşembe gidicem bakalım

ne susuyonuz yine beyaaa
bacımmmm yettim be yaaaa.
öldürdü la beni bugün işyeri bittim vallaaaa...
ama bugünlük işler bitti gibi acil bi şey olmazsa eğer.

bilgilendirdiğin için teşekkür ederim ablacım. inşallah benim yumoşlarım da 22-23 mm olurlar.mutlaka isterim perşembe günü iğneyi.
acemiyim ben bu konuda senin gibi tecrübelilerin sölediklerine ihtiyacım var. benim de içim burulmuştu istenilen gelişme olmadı mı diye internetten de araştıramadım yoğunluktan. rahatlattın beni teşekkür ederim tekrar aynur ablacım.
nasıl güzel yağmur başladı maşallah...
topiğimize bereket olsun bu yağmur,bi sürü bi sürü hamişimiz olsun inşallahhhhhhhhhhh....
amiiiinnnnnnnn
burda da fırtına var uçuyo heryer. hele dün akşam rüzgarla beraber sanki kovayla su atıyolar üzerine gibiydi..

Kızlarım okuldan sırılsıklam dönecek şimdi Keşke evde olup onları kurulayabilseydim. Şimdi kurulanmaz da onlar, incecik de giyerler. Off off...
anne kalbiiii

biz sezeryanlıyı beklerken normal douranlar ben doğurdum der büyük ihtimal bizde ne ara deriz

canım daha kaç senen var telafi programını tamamlamaya... bizim burdaki sözleşmeli herkes önümüzdeki sonbahar dönemini bekliyolar. belediyeler dahil bi çok sözleşmeliye kadro gelicekmiş. sen de sözleşmeliye geçersen bu seferkinde olmasa bile bi sonrakinde kadrolu olursun inşallahh..

Içim uyuyo benimmm
kıssss uyuma, ben geldim. azcuk şarkı çal dicem ama ben burda dinleyemiyom ama sen uyanırsın radyo açık benim netten. onu da gönderebilsem sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…