- Konu Sahibi antidepresif
-
- #17.281
ayy ben 2 dakka kocama gittim geldim
iyi yaptın yawrummm bende halen faturalarla uğrasıyorum uyşuk uyuşuk birde 2 ay alımlarımız çok olmuş bitmediler hala
güzel haber verme sırası sana geldi bacım. inaşallhhh yarın hem keseni hem bebişi görürsün
ne susuyonuz yine beyaaa
okul var akşama hiç gidesim yok yaaa off off
Kızlarım okuldan sırılsıklam dönecek şimdiKeşke evde olup onları kurulayabilseydim. Şimdi kurulanmaz da onlar, incecik de giyerler. Off off...
nasıl güzel yağmur başladı maşallah...
Topiğimize bereket olsun bu yağmur,bi sürü bi sürü hamişimiz olsun inşallahhhhhhhhhhh....
okul var akşama hiç gidesim yok yaaa off off
inşallah tatlım sıralancaz güzel haberlerle inşallah
Ben 2 gündür baş ağrısı çekiyom, başım mı , 20 lik dişim mi , bebişim mi neden bilemedim ama dağıldım azcukun
Kız sana sorcam ne zamandır , ne okuluna gidiyon sen ...........
kızlarım okuldan sırılsıklam dönecek şimdikeşke evde olup onları kurulayabilseydim. şimdi kurulanmaz da onlar, incecik de giyerler. Off off...
aminn kuzummmmm
gitmesen ne olur kii ??
yawru gebelikte yaparmış ama minoset içebiliyormussun bende migren varya dr direk herhangi bi ağrın olduğunda sadece minoset içebilirsin demişti
ablammm sen nasıl bi duygusallık içindesin kıyamam ki ben sana
aminn kuzummmmm
gitmesen ne olur kii ??
yawru gebelikte yaparmış ama minoset içebiliyormussun bende migren varya dr direk herhangi bi ağrın olduğunda sadece minoset içebilirsin demişti
ablammm sen nasıl bi duygusallık içindesin kıyamam ki ben sana
ben 20 liklerimden şüpheleniyom tatlım , dayanamayacağım kadar ağrımıyo henüzde gözlerime vurur baş ağrım odaklanma sıkıntım var
inşallah güzel haberlerle gelelim aynur ablam gör bakalım kızçen mi oğluşun mu oluyoay ne heyecanlı ya
aaaaaahhhhhhhhhhhhh ana işte ana.... neleri düşünüyo....
her geçen gün annemin değerini daha çok anlıyorum...
inşallah tatlım sıralancaz güzel haberlerle inşallah
ben 2 gündür baş ağrısı çekiyom, başım mı , 20 lik dişim mi , bebişim mi neden bilemedim ama dağıldım azcukun
kız sana sorcam ne zamandır , ne okuluna gidiyon sen ...........
yok ben yarın gidecem kısmetse kesemizi görcez inşallah, fatoş ta erşembe gidecekkbenim üçüncü olduğu halde müthiş heyecanlıyım, sizleri tahmin edebiliyorum. Ne kadar mutlusunuzdur, yere basmalara bile kıyamıyorsunuzdur siz şimdi. Canlarım benim. Sen de mi cuma gidecektin canım. Inşallah güzel haberlerle dönersin sende. Fatma sen ne zaman gidiyordun canım, o kadar doktor işi çıktı ki, herkes birbirine karıştı yaa:))) maşallah topiğimize...
biraz karışık lise telafi diye bi program var lise diplomamı meslek lisesi diplomasına çevirmek için mesleki eğitim alıyoruz. Kurumda sözleşmeli olmak için taşerondan çalışıyorum ben burda
aslında üni mezunuyum ama sosyal bilimler olunca sözleşmeli olamıyosun
yok ben yarın gidecem kısmetse kesemizi görcez inşallah, fatoş ta yarın gidecekk
anladım canım sözleşmeli olmak iyi belki geçiş iznide verilir yeni verildi ama belli olmaz hükümetin işleri ............
yok ben yarın gidecem kısmetse kesemizi görcez inşallah, fatoş ta yarın gidecekk
anladım canım sözleşmeli olmak iyi belki geçiş iznide verilir yeni verildi ama belli olmaz hükümetin işleri ............
Hadi bakalım o zaman. Fatmanın kalp atışlarını senin de keseni dört gözle bekliyoruz. Allah hayırlı ve yüz güldüren sonuçlar almanızı nasip etsin. Bak zaman geçecek, doğum için peş peşe gün alacağız. Daha doğrusu sezeryanlılar gün alacak, fırt diye doğuracak olan şanslı hatunlar ise ben doğurmaya giiyorum kızlaaarrr diye not düşecek buraya:)))
bacımmmm yettim be yaaaa.ne susuyonuz yine beyaaa
bilgilendirdiğin için teşekkür ederim ablacım. inşallah benim yumoşlarım da 22-23 mm olurlar.mutlaka isterim perşembe günü iğneyi.Canım bende de aynısı olmuştu. Yumurta çatlatmak için diğerinin de 18 den yukarı olması lazımmış. Araaki ilişkiyi beklenmeyen bir çatlama olursa diye veriyor. Ama bir daha gittiğinde yumurtalar 22, 23 olurlar inşallah. O zaman mutlaka iğne iste. Bana ilkinde iğne yapılmadı. Yumurtalar kaderine terk edildi. Çok geç çatladılar biz de bir şey yamamıştık tutmadı. Ama çatlatma iğnesi oldum. 36. saat ilişki verdi. Sonra iki gün aralıksız ardından gün aşırı 10 gün. Ben sadece 36. saat işine uydum diğer hiçbir gün ilişki olmadı. Sonuç ortada. Çatlatma iğnesi işi garantiye alır. Vermese de mutlaka iste canım.
amiiiinnnnnnnnnasıl güzel yağmur başladı maşallah...
topiğimize bereket olsun bu yağmur,bi sürü bi sürü hamişimiz olsun inşallahhhhhhhhhhh....
anne kalbiiiiKızlarım okuldan sırılsıklam dönecek şimdiKeşke evde olup onları kurulayabilseydim. Şimdi kurulanmaz da onlar, incecik de giyerler. Off off...
Hadi bakalım o zaman. Fatmanın kalp atışlarını senin de keseni dört gözle bekliyoruz. Allah hayırlı ve yüz güldüren sonuçlar almanızı nasip etsin. Bak zaman geçecek, doğum için peş peşe gün alacağız. Daha doğrusu sezeryanlılar gün alacak, fırt diye doğuracak olan şanslı hatunlar ise ben doğurmaya giiyorum kızlaaarrr diye not düşecek buraya:)))
canım daha kaç senen var telafi programını tamamlamaya... bizim burdaki sözleşmeli herkes önümüzdeki sonbahar dönemini bekliyolar. belediyeler dahil bi çok sözleşmeliye kadro gelicekmiş. sen de sözleşmeliye geçersen bu seferkinde olmasa bile bi sonrakinde kadrolu olursun inşallahh..biraz karışık lise telafi diye bi program var lise diplomamı meslek lisesi diplomasına çevirmek için mesleki eğitim alıyoruz. kurumda sözleşmeli olmak için taşerondan çalışıyorum ben burda
aslında üni mezunuyum ama sosyal bilimler olunca sözleşmeli olamıyosun
kıssss uyuma, ben geldim. azcuk şarkı çal dicem ama ben burda dinleyemiyom ama sen uyanırsınIçim uyuyo benimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?