Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

yerim o tosunu yaaaa anası kurban ol sen onaaa beee Allah razı olsun kızlar ayy öyle süpriz yapsada gelse ne halde olurum Allah bilir

Ben çıkıyorum, herkese iyi akşamlar şimdiden. Allah'a emanet olun cümleten.
güle güle ablacım, sen de dikkat et kendine.
yerim o tosunu yaaaa anası kurban ol sen onaaa beee Allah razı olsun kızlar ayy öyle süpriz yapsada gelse ne halde olurum Allah bilir

valla bu ayın bebekleri hep sürpriz yumurta bebekleri hele fuliniki tammmmdarısı bizim başımıza canım benimmm...

eylülde yada ekimde biticek okul çocuğumun bereketine bakarsın sözleşmeli oluveririm yoksa 2014 kpssye hazırlanacağımmm

ezan bitsin açarım bişey bizim iş yerinin burda çok yakında camii hocada bi güzel okuyo ki sorma ...

ben çıkıyorum, herkese iyi akşamlar şimdiden. Allah'a emanet olun cümleten.

görürşürüz ablacımmm

güle güle ablacım, sen de dikkat et kendine.

Valla bu ayın bebekleri hep sürpriz yumurta bebekleri hele fuliniki tammmmdarısı bizim başımıza canım benimmm...

evet ya ben dahil herkes şok içinde eşim bile daha yeni yeni idrak ediyo garibime dünkü artıştan sonra kutlama yaptı kendi de

Aaaa...Hastane sana yakın değil miydi canım, iş çıkışı git sen de benim gibi. Çatlarım ben valla, seni düşünemiyorum bilemmm

yok abla çok yakın değil iş çıkışı otobüsler çok dolu oluyor taksiye binsek 30 tl filan tutuyo sonra ordan eve gitmek için taksiye biniyoz 20 lirada ona veriyoruz
geçen para gitmesin diye otobüse bindirdim kocamı nefes alamadım resmen kokulardan öldüm bittim

bide korkuyorum abla yarın duymazsam taaaaa 10 gün sonra derse bi gün daha duruyim ki kesinleşsin herşey cumartesi gittim ya keseyi görmeye daha rahatımmm

hoşgeldin yorgun umudum bende uykulu fuli nasılsın

hehehe iyiyim cnm.. Allahım sana bol bol uyuma fırsatı versin.. eve dönüslerinde

2-3hafta önce ilk görüsmeye gititğimiz de dr la.. mart ın 14 ün de geliceksiniz demislerdi.. ozmn tarihe bi bakdım oooooooo dedim çok zaman var, bU zaman nasıl geçer.. Allahım sana sükür geçti,. insaAllah güzel sonuçlarla dönücem sizlere

bak ayın 14ünde de güzel haberler çifter çifter gelsin inşallah bende 14ünde gidicem

EVE GİDİNCE UYUYORUM KUZUM SOLONDA UZANDIĞIM YERDE Bİ UYUYORUM Bİ KALKIYORUM FLN

AH KUZUM AHHH İÇİNDEYKEN ZAMAN ZOR GEÇİYO İŞTE BAK BİŞEY KALMADI ÇOK GÜZEL HBRLERLE GEL İNŞALLAH DUALARIMIZDASIN HEP TEZ ZAMANDA SEVİNCİNİ DUYALIM

[video=youtube;TZ4LFh701Hc]http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=TZ4LFh701Hc&feature=endscreen[/video]

TUBBİİİİİİİİİİİİİİİİİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞ

SENİ YERLER YERLERRR

Siz misiniz yemekçiler:)) Alın size yemek:)) İşte bunu canım istedi kaç gündür. Öyle sıradan bir döner değil, Katık'ın dürümü. Yağmur çamur demeyi gidip alacağım inşallah. Bakın sırf bunun için geri döndüm:)) Yaşşasın...

pericim ateş iyidir ölç bende o yöntemin meyvesiyleyim şuan bu arada ben kesyi kısmetse yarın görcem öğleden sonra bekleyin beni anacımmm

inş. cnm ama bu yöntem hoş bir yöntem en azından ne zaman kırmızının ya da bebişin geliceğini bilebiliyorsun Hadi hbrlerini bekliyoruz kuzu ...

[video=youtube;T_kNCC1eAaE]http://www.youtube.com/watch?v=T_kNCC1eAaE[/video]
5 temi bırakıyosun sen ben 6 ühüüüü hala önümde fatura yığını anam 1 saatte 2 fatura işliyom uyuşuk oldum ben

evet cnm 5 te bırakıyorum... ama eve git yemek yap evi topla,sonra sızıp kalıyom zaten...

Kalbim senle umut...Dualarla git hayırlısıyla gel inşallah. Çok umutluyum ben senden.

ooohhhhh afiyet olsun ablammmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…