- Konu Sahibi antidepresif
-
- #17.301
oyy boşver yıpratma kendini başkaları yüzünden
bak ateş yönetimi iidir ben düzenli ölçmeden bile anlamıştım yüksek seyrediyordu en kısa zamanda bebeğin seninle olur dualarımdasınız
tosun üzdü beni şimdide midemi bulandırıyor ama katlanmak zorundayızz
güle güle ablacım, sen de dikkat et kendine.Ben çıkıyorum, herkese iyi akşamlar şimdiden. Allah'a emanet olun cümleten.
yerim o tosunu yaaaa anası kurban ol sen onaaa beeeAllah razı olsun kızlar ayy öyle süpriz yapsada gelse ne halde olurum Allah bilir
ay bende yarın gidicektim ama toplantı olunca ofisteki 5 kişi gidecek kimse kalmıyor o yüzden ben perşembe gidicem bakalım
canım daha kaç senen var telafi programını tamamlamaya... bizim burdaki sözleşmeli herkes önümüzdeki sonbahar dönemini bekliyolar. belediyeler dahil bi çok sözleşmeliye kadro gelicekmiş. sen de sözleşmeliye geçersen bu seferkinde olmasa bile bi sonrakinde kadrolu olursun inşallahh..
kıssss uyuma, ben geldim. azcuk şarkı çal dicem ama ben burda dinleyemiyom ama sen uyanırsınradyo açık benim netten. onu da gönderebilsem sana.
canım daha kaç senen var telafi programını tamamlamaya... Bizim burdaki sözleşmeli herkes önümüzdeki sonbahar dönemini bekliyolar. Belediyeler dahil bi çok sözleşmeliye kadro gelicekmiş. Sen de sözleşmeliye geçersen bu seferkinde olmasa bile bi sonrakinde kadrolu olursun inşallahh..
Kıssss uyuma, ben geldim. Azcuk şarkı çal dicem ama ben burda dinleyemiyom ama sen uyanırsınRadyo açık benim netten. Onu da gönderebilsem sana.
ben çıkıyorum, herkese iyi akşamlar şimdiden. Allah'a emanet olun cümleten.
güle güle ablacım, sen de dikkat et kendine.
Valla bu ayın bebekleri hep sürpriz yumurta bebekleri hele fuliniki tammmmdarısı bizim başımıza canım benimmm...
selam kızlar nassınız bakimmben geldim ama yorgun umud olarak geldim
eminm öyledir ablacım.. inşallah o günleri de görürüz....Hele bir kucağına al kuzunu da bak canım. Annen aklına her düştükçe için burkulacak...
Içim uyuyo benimmm
Aaaa...Hastane sana yakın değil miydi canım, iş çıkışı git sen de benim gibi. Çatlarım ben valla, seni düşünemiyorum bilemmm
hoşgeldin yorgun umudum bende uykulu fuli nasılsın
eminm öyledir ablacım.. Inşallah o günleri de görürüz....
Benim de...... Son 1 saat 15dk......
çabuk geçse bari...
hehehe iyiyim cnm.. Allahım sana bol bol uyuma fırsatı versin.. eve dönüslerinde
2-3hafta önce ilk görüsmeye gititğimiz de dr la.. mart ın 14 ün de geliceksiniz demislerdi.. ozmn tarihe bi bakdım oooooooo dedim çok zaman var, bU zaman nasıl geçer.. Allahım sana sükür geçti,. insaAllah güzel sonuçlarla dönücem sizlere
hehehe iyiyim cnm.. Allahım sana bol bol uyuma fırsatı versin.. eve dönüslerinde
2-3hafta önce ilk görüsmeye gititğimiz de dr la.. mart ın 14 ün de geliceksiniz demislerdi.. ozmn tarihe bi bakdım oooooooo dedim çok zaman var, bU zaman nasıl geçer.. Allahım sana sükür geçti,. insaAllah güzel sonuçlarla dönücem sizlere
pericim ateş iyidir ölç bende o yöntemin meyvesiyleyim şuanbu arada ben kesyi kısmetse yarın görcem öğleden sonra bekleyin beni anacımmm
5 temi bırakıyosun sen ben 6 ühüüüü hala önümde fatura yığını anam 1 saatte 2 fatura işliyom uyuşuk oldum ben
Eki Görüntüle 655517
siz misiniz yemekçiler:)) alın size yemek:)) işte bunu canım istedi kaç gündür. öyle sıradan bir döner değil, katık'ın dürümü. Yağmur çamur demeyi gidip alacağım inşallah. Bakın sırf bunun için geri döndüm:)) yaşşasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?