Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

hahah ben izmitliyim ablamm bilmez miyim katığııı izmitte yağmur mu var senin iş yeri nerde ablam

Ohho, çıktı bir muayene parası daha. Sen bildiğinden şaşma o zaman tatlım. Korkma diyeceğim sana ama biliyorum faydasız. Aynı korku bunca tecrübeye rağmen bende de var. Her muayene zamanı insnaın içi kemiriliyor. Hele senin durumun daha bir zorr bekleyiş. Ama bak bu sefer kalp atışlarını duyacaksın bence. İçimden bir ses öyle diyor. Eğer karından duyamazsan alttan mutlaka baktır. Çekinme canım. Bu sıkıntıya bir hafta daha dayanmaktan kötü değil ya. Ama gerek kalmayacak, poğaçanı göreceksin bile bence. Böyle küçücük bir poğaça şekli:))) Görünce ablam dediydi dersin:))

selam kızlar nassınız bakimm ben geldim ama yorgun umud olarak geldim
hoşgeldin bacım, nassın. niye yoruldun bakem zaman ne kadar çabuk geçiyo di mi...tedavi sürecinde zaman çabuk geçsin ama hamiş kalınca keyfini sürelim çabuk geçmesin

5 temi bırakıyosun sen ben 6 ühüüüü hala önümde fatura yığını anam 1 saatte 2 fatura işliyom uyuşuk oldum ben
tteeeemmmmmbeeeeelllll fuuuliiiii hamişsin diye senle uğraşmıcam sanmaaaa

kıs ayva mı istedi canın. bak al ayvayı (beni deil ama meyve olanını) güzelce soy ye, sora ayvaya bulanmış parmağını yanaklarda gamze çıkan yerlere sür. bebiş gamzeli olsun bacımmmmm...

:76::76::76::76::76:ama bu halsızlık...
neyse ki karnım aç deil. öğlen burdaki bayanlar toplaştık, güzel mamalar yaptık (ne olduklarını yazmıyım) o yüzden tokum face eklerim fotoları görürsünüz

hahah ben izmitliyim ablamm bilmez miyim katığııı izmitte yağmur mu var senin iş yeri nerde ablam

O zaman Katıkın yerini de biliyorsun yürüyüş yolunun üzerinde. Hah işte orda cami varya. Halkevinin orda. İşte onun hemen yancağızında benim işyerim. Ama ben seyyar tayyar çalışıyorum. Haftanın bir iki günü orda bir iki günü depolarda, geri kalan günleri de köylerde bucaklardayım tatlım. Şimdi hamile olduğum için kendimi tenha bir yerde muhafaza ediyorum şimdilik:)) Vay be, o zaman ilk İzmite gelişinde sana Katık ısmarlayayım bare:))) Diğer kızlar özenmesin, artık her ilde şubesi varmış bu meredin:))

komserim reçelim ben senin o minnak yumoşlarını yirim
yumoş kardeşim benim perşembe günü gittiğinde iğneni olki hemencik çatlasınlar
bizde ay sonu güzel haberi beraber verelim

Bak bak, adlarını yazmıyor resimleriyle ağzımızı sulandıracak:))) At akşama da bakalım :) Belki böyle böyle iştahım gelir benim de:)

uğraş bebeğim uğraş benle

canım daha bişi istemiyo biz sülalecek gamzeliyiz ama az daha büyüsün bebişimm yiycem yinede bol bol

hem senide yerim ne var ki

bak ayın 14ünde de güzel haberler çifter çifter gelsin inşallah bende 14ünde gidicem

ahh kuzum inŞŞaAllahhh ...

eferin fulymm.. uyu bakam, dha sonra uyuyamıycan nasılsa
evt balım öyle.. zaman geçsin deyince geçmiyo ..insaAllah Rabbim nasip eder ..

ayy yerler o poğacayı annesi kurban olsun ona abla sanırım ben onu görene kadar kendimi çok hamile gibi hissetmiyorum sanırım inşallah onu göreyim analık duygularım kabaracak

Ben daha dayanamayacağım kızlar. Hem bebek de bir acayip kıpır kıpır. Galiba hemen yemek yemem lazım. Son kere hoşçakalın canlarım ciğerlerim.

ama bende biliyom ki oraları banada ısmarlayınnn

hoşgeldin bacım, nassın. niye yoruldun bakem zaman ne kadar çabuk geçiyo di mi...tedavi sürecinde zaman çabuk geçsin ama hamiş kalınca keyfini sürelim çabuk geçmesin

hsbuldum reçelim nassın kuzum
hani gidcem ya persembe günü.. artık eve 2 bilemedin 3hafta üstüne dönerim sanırım.. o yüzden evi temiz bırakiim dedim.. dünden beri temizlik yapıyodum.. ondan bahsediyom cnm geriç eşim döncek eve ama geldiğimed artık yapaak birilerini buluruz

tmm reçelim öyle olsun seni mi kırcam balım

Kalbim senle umut...Dualarla git hayırlısıyla gel inşallah. Çok umutluyum ben senden.

saolasın Sudemervem..

bilmem mi ablam ahh izmitim ahh bu hafta gelmeyi düşünüyorum ama sen hastasonu çalışmadığın için görüşemeyiz hafta içi gelmem lazımm :)))

Bak bak, adlarını yazmıyor resimleriyle ağzımızı sulandıracak:))) At akşama da bakalım :) Belki böyle böyle iştahım gelir benim de:)
şimdi telden yükledim ablacım bakabilirsiniz... ama bitmiş halini çekmeyi unutmuşuz yerken

komserim reçelim ben senin o minnak yumoşlarını yirim
yumoş kardeşim benim perşembe günü gittiğinde iğneni olki hemencik çatlasınlar
bizde ay sonu güzel haberi beraber verelim
he heeee evet üstüne basa basa isticem iğneyi.
yalnız bende 2 tane anca büyümüş. sendekilerin yanında esamesi okunmaz rekor sende ablacım.
ay sonu rekor da sen de olurmuş, patlatırmışsın ikiz.
biz istedik 1 tane allahım verir belki 2 tane belli mi olur...

ah canım o rekor anca bebiş gelirse olur bende bir sürü yumoş var ama
sanki yine olmadı gibime geliyo bence güzel haberi sen vericen

sen nerden biliyon bakalım

bilirim ben eheheheheh lisedeyken manitam ordaydı sonra üni okumamı istemedi bende okulu seçtim onu bıraktım iyikimde bırakmışımmm Koçişimi verdi rabbimmm

reçelll bana da gönder yaptıklarınızdan çok canım çektiii

yyyyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ama ben facede yokUMMM ühüüüüüü

Son düzenleme:

ohhh oda senin cezan gel artık ya, cazgırsın kocana geçmiyo hiç hükmünnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…