- Konu Sahibi antidepresif
-
- #17.321
Eki Görüntüle 655517
Siz misiniz yemekçiler:)) Alın size yemek:)) İşte bunu canım istedi kaç gündür. Öyle sıradan bir döner değil, Katık'ın dürümü. Yağmur çamur demeyi gidip alacağım inşallah. Bakın sırf bunun için geri döndüm:)) Yaşşasın...
yok abla çok yakın değil iş çıkışı otobüsler çok dolu oluyor taksiye binsek 30 tl filan tutuyo sonra ordan eve gitmek için taksiye biniyoz 20 lirada ona veriyoruz
geçen para gitmesin diye otobüse bindirdim kocamı nefes alamadım resmen kokulardan öldüm bittim
bide korkuyorum abla yarın duymazsam taaaaa 10 gün sonra derse bi gün daha duruyim ki kesinleşsin herşey cumartesi gittim ya keseyi görmeye daha rahatımmm
hoşgeldin bacım, nassın. niye yoruldun bakemselam kızlar nassınız bakimmben geldim ama yorgun umud olarak geldim
tteeeemmmmmbeeeeelllll fuuuliiiii5 temi bırakıyosun sen ben 6 ühüüüü hala önümde fatura yığını anam 1 saatte 2 fatura işliyom uyuşuk oldum ben
kıs ayva mı istedi canın. bak al ayvayı (beni deil ama meyve olanını[video=youtube;TZ4LFh701Hc]http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=TZ4LFh701Hc&feature=endscreen[/video]
TUBBİİİİİİİİİİİİİİİİİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞ
SENİ YERLER YERLERRR
Eki Görüntüle 655517
Siz misiniz yemekçiler:)) Alın size yemek:)) İşte bunu canım istedi kaç gündür. Öyle sıradan bir döner değil, Katık'ın dürümü. Yağmur çamur demeyi gidip alacağım inşallah. Bakın sırf bunun için geri döndüm:)) Yaşşasın...
hahah ben izmitliyim ablamm bilmez miyim katığııı izmitte yağmur mu var senin iş yeri nerde ablam
kızlar merhaba iananılmaz yoğunum, nefes zor alıyorum. ama bi beş dk. girip yazayım istedim. geçmişe bakamadım var mı kaçırdığım önemli gelişme.
bana gelinceeeee.
ufo gören masum köylü gibi ben de yumurta gören masum ayva oldumaday adayı bebişleri gördüm kızlar
sol yumurtalıkta 18 mm, sağ yumurtalıkta 16 mm 2 gelişmiş yumurtam var. dr. yarın akşam ilişki perşembe sabah tekrar kontrol dedi.
çatlatma iğnesi felan demedi. yumoşlar küçük gözüktü galiba gözünebelkim çatlamazlarsa iğne yapıcaktır.
bakalım bekleyip görücez...
hoşgeldin bacım, nassın. niye yoruldun bakemzaman ne kadar çabuk geçiyo di mi...tedavi sürecinde zaman çabuk geçsin ama hamiş kalınca keyfini sürelim çabuk geçmesin
tteeeemmmmmbeeeeelllll fuuuliiiiihamişsin diye senle uğraşmıcam sanmaaaa
kıs ayva mı istedi canın. bak al ayvayı (beni deil ama meyve olanını) güzelce soy ye, sora ayvaya bulanmış parmağını yanaklarda gamze çıkan yerlere sür. bebiş gamzeli olsun bacımmmmm...
:76::76::76::76::76:ama bu halsızlık...
neyse ki karnım aç deil. öğlen burdaki bayanlar toplaştık, güzel mamalar yaptık (ne olduklarını yazmıyım) o yüzden tokum face eklerim fotoları görürsünüz
hoşgeldin bacım, nassın. niye yoruldun bakemzaman ne kadar çabuk geçiyo di mi...tedavi sürecinde zaman çabuk geçsin ama hamiş kalınca keyfini sürelim çabuk geçmesin
tteeeemmmmmbeeeeelllll fuuuliiiiihamişsin diye senle uğraşmıcam sanmaaaa
kıs ayva mı istedi canın. bak al ayvayı (beni deil ama meyve olanını) güzelce soy ye, sora ayvaya bulanmış parmağını yanaklarda gamze çıkan yerlere sür. bebiş gamzeli olsun bacımmmmm...
:76::76::76::76::76:ama bu halsızlık...
neyse ki karnım aç deil. öğlen burdaki bayanlar toplaştık, güzel mamalar yaptık (ne olduklarını yazmıyım) o yüzden tokum face eklerim fotoları görürsünüz
bak ayın 14ünde de güzel haberler çifter çifter gelsin inşallah bende 14ünde gidicem
EVE GİDİNCE UYUYORUM KUZUM SOLONDA UZANDIĞIM YERDE Bİ UYUYORUM Bİ KALKIYORUM FLN
AH KUZUM AHHH İÇİNDEYKEN ZAMAN ZOR GEÇİYO İŞTE BAK BİŞEY KALMADI ÇOK GÜZEL HBRLERLE GEL İNŞALLAH DUALARIMIZDASIN HEP TEZ ZAMANDA SEVİNCİNİ DUYALIM
Ohho, çıktı bir muayene parası daha. Sen bildiğinden şaşma o zaman tatlım. Korkma diyeceğim sana ama biliyorum faydasız. Aynı korku bunca tecrübeye rağmen bende de var. Her muayene zamanı insnaın içi kemiriliyor. Hele senin durumun daha bir zorr bekleyiş. Ama bak bu sefer kalp atışlarını duyacaksın bence. İçimden bir ses öyle diyor. Eğer karından duyamazsan alttan mutlaka baktır. Çekinme canım. Bu sıkıntıya bir hafta daha dayanmaktan kötü değil ya. Ama gerek kalmayacak, poğaçanı göreceksin bile bence. Böyle küçücük bir poğaça şekli:))) Görünce ablam dediydi dersin:))
O zaman Katıkın yerini de biliyorsun yürüyüş yolunun üzerinde. Hah işte orda cami varya. Halkevinin orda. İşte onun hemen yancağızında benim işyerim. Ama ben seyyar tayyar çalışıyorum. Haftanın bir iki günü orda bir iki günü depolarda, geri kalan günleri de köylerde bucaklardayım tatlım. Şimdi hamile olduğum için kendimi tenha bir yerde muhafaza ediyorum şimdilik:)) Vay be, o zaman ilk İzmite gelişinde sana Katık ısmarlayayım bare:))) Diğer kızlar özenmesin, artık her ilde şubesi varmış bu meredin:))
Kalbim senle umut...Dualarla git hayırlısıyla gel inşallah. Çok umutluyum ben senden.
O zaman Katıkın yerini de biliyorsun yürüyüş yolunun üzerinde. Hah işte orda cami varya. Halkevinin orda. İşte onun hemen yancağızında benim işyerim. Ama ben seyyar tayyar çalışıyorum. Haftanın bir iki günü orda bir iki günü depolarda, geri kalan günleri de köylerde bucaklardayım tatlım. Şimdi hamile olduğum için kendimi tenha bir yerde muhafaza ediyorum şimdilik:)) Vay be, o zaman ilk İzmite gelişinde sana Katık ısmarlayayım bare:))) Diğer kızlar özenmesin, artık her ilde şubesi varmış bu meredin:))
ama bende biliyom ki oraları banada ısmarlayınnn
şimdi telden yükledim ablacım bakabilirsiniz... ama bitmiş halini çekmeyi unutmuşuz yerkenBak bak, adlarını yazmıyor resimleriyle ağzımızı sulandıracak:))) At akşama da bakalım :) Belki böyle böyle iştahım gelir benim de:)
he heeeekomserim reçelim ben senin o minnak yumoşlarını yirim
yumoş kardeşim benim perşembe günü gittiğinde iğneni olki hemencik çatlasınlar
bizde ay sonu güzel haberi beraber verelim
şimdi telden yükledim ablacım bakabilirsiniz... ama bitmiş halini çekmeyi unutmuşuz yerken
he heeeeevet üstüne basa basa isticem iğneyi.
yalnız bende 2 tane anca büyümüş. sendekilerin yanında esamesi okunmaz rekor sende ablacım.
ay sonu rekor da sen de olurmuş, patlatırmışsın ikiz.
biz istedik 1 tane allahım verir belki 2 tane belli mi olur...
sen nerden biliyon bakalım
şimdi telden yükledim ablacım bakabilirsiniz... Ama bitmiş halini çekmeyi unutmuşuz yerken
He heeeeEvet üstüne basa basa isticem iğneyi.
Yalnız bende 2 tane anca büyümüş. Sendekilerin yanında esamesi okunmaz rekor sende ablacım.
Ay sonu rekor da sen de olurmuş, patlatırmışsın ikiz.
Biz istedik 1 tane allahım verir belki 2 tane belli mi olur...
reçelll bana da gönder yaptıklarınızdan çok canım çektiii
bilirim ben eheheheheh lisedeyken manitam ordaydı sonra üni okumamı istemedi bende okulu seçtim onu bıraktım iyikimde bırakmışımmmKoçişimi verdi rabbimmm
yyyyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ama ben facede yok ühüüüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?