Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

gidelim bigün izmite hem kübrayı hem aynur ablayı görmüş oluruzzz

tatlım sen farklı bi şehirde mi tedavi olcaksın...

reçelll bana da gönder yaptıklarınızdan çok canım çektiii
sen gel ben ellerimlen bi daha yaparım sana

ah canım o rekor anca bebiş gelirse olur bende bir sürü yumoş var ama
sanki yine olmadı gibime geliyo bence güzel haberi sen vericen
niye umutsuzluğa kapıldın ablacım.

kısmetin kocişin seni çağırmış o sırada da senin haberin yokmuş bacım.
kız sen ne zaman gelcen face. yasak kalkmadı mı daha...

ohhh oda senin cezan gel artık ya, cazgırsın kocana geçmiyo hiç hükmünnn

kız dur veledinin kalbini fln duysun damardan giricem bakalım nolcak olmassaaa fuli başka çözümler getiricek olaya

gidelim bigün izmite hem kübrayı hem aynur ablayı görmüş oluruzzz

evey ne kaa güzel olurrrr Biz bandırmaya giderken hep dolaşıyoruz izmiti (topçulardan yalovaya aktarma yapmıyoruz yani) küboşla aynur ablamı geçiriyom içimden

yok bacım şincik huyuna gidiyom azbucuk burdan girdiğimi biliyoda üstelemiyom bi bebeişinin sarhoşluğu bassın onu o zaman devreye giricem Derin bi plan izliyorumm

gelin laaa körfezdeyim ben bekleriim

ayy benim anamda orda çok severim ben izmitimii

su bulantılar fln bir bitsin gitsn hava ısınsın da su buluşma olayını yapalımbize gelın beklerim cidden

benim herüf hepten ölüm küsü koyar herhalde aramıza En büyük hayalim sizlerle buluşmakta benim adamın net lafı ben insan sevmiyim der uyuz ne kendi gider bi yere ne beni yollar

fuliiii bak ne çalıyo radyoda..

.....Herkes nasibini alır giderli şarkılardan

Arkasına bakmadan çekip giden birisi var
Eminim bu gidişin yarın u dönüşü var
O şimdi kaf dağında ve kendinden çok emin
Tabi kaderin her zaman son bir gülüşü var ......

ben geldimmmm bebegimin keyfi yerinde 3gunluk farki da kapatmis massallah dr. idrar tahlili istedi bide bulantilar icin makattan kullanmam gereken ilac yazdi ama makattan hayatta kullanamam almadim o yuzden acaip rahatladim insallah idrar sonucuda temiz cikar :)

bu arada kızlar bi şey daha yazayım size. hani bana kurumda kan tahlili yapılmıştı ya ve 3 doz hepatit aşısı olman gerekli demişti hemşireler.
doktora sordum. hamileliğin hiç bir ayında hepatit aşısı olunmazmış. istersem ilk dozu şimdi olurmuşum ama 2. ve 3. doz hamileliğime denk geleceği için (bu arada dr. bu kadar kesin hamileliğine denk gelir deyince çok mutlu oldum, umut görüyo dr. yani) aşı takvimi yarım kalırmış. zaten hepatit kan ürünlerinden geçer. dikkatli olursun dedi.
ben şimdi yaptırmak istemiyorum, içime kurt düşer dedim. yaptırma dedi..

hehehehe yüzüm gülüyo gözlerim ve içim bayım bayımmmm

evet ilk başlarda bunu çok takıyodum anneme abime bile zor ikna ederdim trip atardım ama baktım kendi ailesinede öyle huyu bu şimdi tınlamıyom ben anama abime gidiyom diyorum zamanla arkadas olayınıda asıcaz ya ben onu açıcammm ya ben onu aşıcammm

kuzu gözün aydınnn ne ilacıymış o makattan alınan yahu ne için verdiki tövbe tövbeeee

ohhh maşallahhhh canım. allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallaahhh

drun ne güzel konuşmuş öyleee Böle sarılasım geldiii

Yaptırma kuzum drunda dediği gibi kan ile bulaşır dikkat ediceksin sana kandan kim ne geçirebilir ki???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…