- Konu Sahibi antidepresif
-
- #17.341
bilirim ben eheheheheh lisedeyken manitam ordaydı sonra üni okumamı istemedi bende okulu seçtim onu bıraktım iyikimde bırakmışımmmKoçişimi verdi rabbimmm
yyyyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ama ben facede yokUMMM ühüüüüüü
tatlım sen farklı bi şehirde mi tedavi olcaksın...hsbuldum reçelim nassın kuzum
hani gidcem ya persembe günü.. artık eve 2 bilemedin 3hafta üstüne dönerim sanırım.. o yüzden evi temiz bırakiim dedim.. dünden beri temizlik yapıyodum.. ondan bahsediyom cnmgeriç eşim döncek eve ama geldiğimed artık yapaak birilerini buluruz
tmm reçelim öyle olsun seni mi kırcam balım
saolasın Sudemervem..
sen gel ben ellerimlen bi daha yaparım sanareçelll bana da gönder yaptıklarınızdan çok canım çektiii
niye umutsuzluğa kapıldın ablacım.ah canım o rekor anca bebiş gelirse olur bende bir sürü yumoş var ama
sanki yine olmadı gibime geliyo bence güzel haberi sen vericen
bilirim ben eheheheheh lisedeyken manitam ordaydı sonra üni okumamı istemedi bende okulu seçtim onu bıraktım iyikimde bırakmışımmmKoçişimi verdi rabbimmm
yyyyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ama ben facede yokUMMM ühüüüüüü
ohhh oda senin cezan gel artık ya, cazgırsın kocana geçmiyo hiç hükmünnn
gidelim bigün izmite hem kübrayı hem aynur ablayı görmüş oluruzzz
tatlım sen farklı bi şehirde mi tedavi olcaksın...
Sen gel ben ellerimlen bi daha yaparım sana
Niye umutsuzluğa kapıldın ablacım.
Kısmetin kocişin seni çağırmış o sırada da senin haberin yokmuş bacım.
Kız sen ne zaman gelcen face. Yasak kalkmadı mı daha...
kız dur veledinin kalbini fln duysun damardan giricem bakalım nolcak olmassaaa fuli başka çözümler getiricek olaya
evey ne kaa güzel olurrrrBiz bandırmaya giderken hep dolaşıyoruz izmiti (topçulardan yalovaya aktarma yapmıyoruz yani) küboşla aynur ablamı geçiriyom içimden
kız dur veledinin kalbini fln duysun damardan giricem bakalım nolcak olmassaaa fuli başka çözümler getiricek olaya
evey ne kaa güzel olurrrrBiz bandırmaya giderken hep dolaşıyoruz izmiti (topçulardan yalovaya aktarma yapmıyoruz yani) küboşla aynur ablamı geçiriyom içimden
gelin laaa körfezdeyim ben bekleriim
anüüüü ne kaa ne kaaa çok geçiyoruz ordan kim bilir hangi evdesin önünden geçiyom gidip gelirkene ayy duygulandım ben
su bulantılar fln bir bitsin gitsn hava ısınsın da su buluşma olayını yapalımbize gelın beklerim cidden
benim herüf hepten ölüm küsü koyar herhalde aramızaEn büyük hayalim sizlerle buluşmakta benim adamın net lafı ben insan sevmiyim der uyuz ne kendi gider bi yere ne beni yollar
fuliiii bak ne çalıyo radyoda..
.....herkes nasibini alır giderli şarkılardan
arkasına bakmadan çekip giden birisi var
eminim bu gidişin yarın u dönüşü var
o şimdi kaf dağında ve kendinden çok emin
tabi kaderin her zaman son bir gülüşü var ......
ciddi misiin
ben geldimmmm bebegimin keyfi yerinde 3gunluk farki da kapatmis massallah dr. Idrar tahlili istedi bide bulantilar icin makattan kullanmam gereken ilac yazdi ama makattan hayatta kullanamam almadim o yuzdenAcaip rahatladim insallah idrar sonucuda temiz cikar :)
ben geldimmmm bebegimin keyfi yerinde 3gunluk farki da kapatmis massallah dr. idrar tahlili istedi bide bulantilar icin makattan kullanmam gereken ilac yazdi ama makattan hayatta kullanamam almadim o yuzdenacaip rahatladim insallah idrar sonucuda temiz cikar :)
bu arada kızlar bi şey daha yazayım size. Hani bana kurumda kan tahlili yapılmıştı ya ve 3 doz hepatit aşısı olman gerekli demişti hemşireler.
Doktora sordum. Hamileliğin hiç bir ayında hepatit aşısı olunmazmış. Istersem ilk dozu şimdi olurmuşum ama 2. Ve 3. Doz hamileliğime denk geleceği için (bu arada dr. Bu kadar kesin hamileliğine denk gelir deyince çok mutlu oldum, umut görüyo dr. Yani) aşı takvimi yarım kalırmış. Zaten hepatit kan ürünlerinden geçer. Dikkatli olursun dedi.
Ben şimdi yaptırmak istemiyorum, içime kurt düşer dedim. Yaptırma dedi..
kızlar ben kaçar bana dua edin güzel haberlerle gelirim inşallah
çeviyom hepinizi
Kızlar ben kaçar bana dua edin güzel haberlerle gelirim inşallah
çeviyom hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?