Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ben de kaçar kızlar. çok yoruldum bugün ve çok stres yapmışım eve gideyim çözüleyim rahatlayım azcık. dışarda acayip bi yağmur var. ıslanmadan gitmek mümkün deil...
hoşçakalınnn kendinize dikkat edin bacılarrrr

sende dikkat et kuzum kendine çok ıslanma üşütme sakın

bulantilar icinmis canim ama makattan kullanamam bennn
ohhh maşallahhhh canım. allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallaahhh
insallah canim benim cok sagol

kizlar idrar sonucum;

glukoz | E | negatif
protein | E | negatif
bilirubin | E | negatif
urobilinojen |E| - 0,2 normal
pH-idrar 7 5-7
dansite |H| - 1025 1,005-1,030
blood | E | negatif
keton | E | - 3 negatif
nitrit | E | negatif
lokosit | E | - 1 negatif

gorunum - berrak
renk - sari
lokosit (mikroskopi) - | H | 37 0 - 5 HPF
eritrosit - 4 0 - 4 HPF
bakteri | E | - 0 nadir HPF
maya hucresi - 0 0 - 0 HPF
epitel | H | - 57 0 -0 HPF

diarcım canım ben hiç anlamam ama sonuçtan anlayan arkadaslar cvp vericektir umarım güzel hbrler alırsınız bu sonuçtan üzme kendini arkadasım...

MAalesef cnm ikinizden başka yazan olmamış. Görmediysem onu bilmem ama baya okudm sayfaları... saol cnm çok saol

doktora yrn gidecek eşim inşallah bişey çıkmasın dua edin ne olr polikistik var birde bu olursa diye korkuyorum ne olur dua edin

canım inşallah yarın güzel haberler alırsın sakın umutsuzluğa kapılmak
bak görceksin rabbim seninde benimde ve bizim gibi bebek isteyen
herkesin yüzüne gülücek

ayy yerler o poğacayı annesi kurban olsun ona abla sanırım ben onu görene kadar kendimi çok hamile gibi hissetmiyorum sanırım inşallah onu göreyim analık duygularım kabaracak

Evet canım, kalp atışlarından sonra hah hamileyim ben diyor insan:)) Zaten taa 8 haftaya girecen. E yeter gari görünsün nazlı şey:))

Canım benim, inan seni çok merak ediyorum ama o testler hakkında hiç bilgim yok. Burda bir doktor köşesi var bir de oraya danışsan. İnşallah iyidir. Polikistiği bu kadar büyütme gözünde canım. Benim kadar kötü olamaz durumun. Doğuştan polikistikmişim. Senede 3 defa zor adet görürüm ama bak gebeliğe engel değil bu canım. Senin ilaç tedavin neden ertelenmişti. Daha önce de sordum ama görmedin sanırım.

olsun yine cvplarım bana düşük dozda ilaç verdi ama polikistik aşırı duyarlı davranmış 8 yumurtam olmuş o yüzden adet olana kadar korun dedi.Çünkü 8iz 7 iz olurmuş bu yüzden ilaçı durdurdu iğneye başlayacağız bir terslik olmazsa inşallah

morfoloji diye bişey var o düşük ne der doktor bilmiyorum yrn gidecek işte. az öncede ne olursa olsun üzülmek yok dedik birbirimize sarıldık

Canım bak Hülyanın 8 yumurtası oluşmuş koca koca ona 4 tane çatlatma iğnesi de vurmuş doktor. Keşke korunmasaydın ya canım. Ne malum hepsinin tutacağı. Ama bi de tuttu diyelim ne olacak o da var değil mi...Allah hayırlısını versin sizin için. Bende bir yumurta zorla gelişmişti. Bence pko ile çok alakası yok. Genelde pkolularda yumurtlama sorunu olur. İlaçla bile. Hiç ters tepki vereni duymamıştım. Hemen ümitsizliğe kapılmayın canım. Şimdi herşeyin tedavisi var çok şükür. Düşük morfolojinin bile. İçin rahat olsun. Bak demedi deme önümüzdeki tedavin hayırla sonuçlanacak inşallah canım. Stres yaparsan olacağı varsa da olmaz. Kıyamam, üzülmüş saılmışlar...Allahım bu güzel ailenin de yüzüne gül ya Rabbim...

amiinn çok teşekkür ederim yazdıkların için inşallahhh öyle olur.Allahım bizim gibi tüm isteyenlere versin inşallah

inşallah güzel soonuçlarla dönersiniz canım. Ama aynur abla sana ne güzel açıklamış bak o kadar çok yumurtan oluşabiliyo yani sen de bol bol yumoş var sen ümidini kaybetme tutar onlar :) Eşinin sonuçları da iyidir inşallah. Zaten onların da tedavisi var bak iremin kocası ilaç kullandı hemen o ay hamile kaldı .

haberlerini bekliyoruz canım

Kurban olurum sizi verene. Ulan katığı kapatırım sizin için beya:))

aynur abla dün katık muhabbeti yapmışsınız biraz okudum da ben hiç duymadım "katık" diye bir marka. her ilde de şubesi var demişsin ankarada bile hiç görmedim şu son 2 senede açıldıysa bilemem tabi

kızlar günaydınn herkeseee nasılsınızzz??? bugün doktora irem gidecekti akşama da kübra mı gidecekti?? inşallah mutlu mesut dönerler :)

Ben dün eşimi iyice bir terlettim nanelimonlar ıhlamurlarr baya bi besledim Bugün daha iyiydi işe yolladım mecburen akşama nasıl gelecek bakalım.

bacılarrrr günaydın hepinize nasılsınızzzz....
bugün dr günü iremin günü di mi... onu bekliycez...var mı başka haberi olan bize...

günaydın kızçelerim bebeklerim ben geldim
öncelikle GALATASARAY'ımdan dolayı çok mutluyum bize yine bayramı yaşattı
sonra bugün benim doğumgünüm 29 oldummm büyüyorum hala yaşlanmıyorum

canım benimmm. eşinin sonuçları ile ilgili maalesef hiç bir yorum yapamadım. bilmediğim bi konu. yumoşlar için daha önce de yazmıştım. dr. iyice ultrasonda bakmadı mı adetin 3. günü. çünkü pko olsan o gelişecek 8 yumurta oluşumu seçilirdi. inci gibi dizilmiş. ona göre bi sonraki ay uygun dozda başlardı. istersen başka bi dr. dan da fikişr al. gerçi dr. dan dr. çoook değişiyo durumlar. senin dr. korun demiş mesala hülya ablanın ki devam demiş.
önümüzdeki ay iğne tedavisi daha çok işe yarayacaktır. artık dr. anlamış. sadece 1 ay kaybın olmuş olucak. bugün eşin dr. gitçekmiş sonuçlardan haberdar et bizi canım..
ayrıca eşinizle birbirinize destek oluşunuz içimi bi hoş etti. allahım mutluluğunuzu bozmasın inşallahhh

günaydınnn didoş sen nasılsın..
eşin için de geçmiş olsun canım..

bebişsiz olanlar var daha şeker... kadro tamamlanmadı...
inşallah bu mart ayı kalan bizlere de umut olur...

günaydın kızçelerim bebeklerim ben geldim
öncelikle GALATASARAY'ımdan dolayı çok mutluyum bize yine bayramı yaşattı
sonra bugün benim doğumgünüm 29 oldummm büyüyorum hala yaşlanmıyorum

günaydın şeker.
heepiii bööörrrtt daaaayyy heeepiii bbööörrrrttt daaayyy tuuuu yuuuuu
canım doğum günün kutlu olsun. bebişin sana hediyesini yarın vericek, artık yarına kadar azcuk bekliycen. yarın da yeni yaşında yeni güzel haberler seninle olsun. hatta sadece yarın deil ömrün boyunca, maviş arkadaşımmmm
bi fenerli olarak Schalke'yi yenmenizden ötürü ben de memnunum tebrijk ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…