- Konu Sahibi antidepresif
-
- #17.361
ben de kaçar kızlar. çok yoruldum bugün ve çok stres yapmışım eve gideyim çözüleyim rahatlayım azcık. Dışarda acayip bi yağmur var. ıslanmadan gitmek mümkün deil...
Hoşçakalınnn kendinize dikkat edin bacılarrrr
bulantilar icinmis canim ama makattan kullanamam bennnhehehehe yüzüm gülüyo gözlerim ve içim bayım bayımmmm
evet ilk başlarda bunu çok takıyodum anneme abime bile zor ikna ederdim trip atardım ama baktım kendi ailesinede öyle huyu bu şimdi tınlamıyom ben anama abime gidiyom diyorum zamanla arkadas olayınıda asıcazya ben onu açıcammm ya ben onu aşıcammm
kuzu gözün aydınnn ne ilacıymış o makattan alınan yahu ne için verdiki tövbe tövbeeee
insallah canim benim cok sagolohhh maşallahhhh canım. allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallaahhh
diarcım canım ben hiç anlamam ama sonuçtan anlayan arkadaslar cvp vericektir umarım güzel hbrler alırsınız bu sonuçtan üzme kendini arkadasım...
canıım sonuçların bazıları yüksek bazıları düşük çıkmış ama hareketli olan sperm sayısı hareketsizden daha az gibi görünüyor benim anladığım. ayrıcas spermogramın sonucu yazmıyor yani kaç milyoon spermi var anlamadım. umarım doktor iyi şeyler söyler
MAalesef cnm ikinizden başka yazan olmamış. Görmediysem onu bilmem ama baya okudm sayfaları... saol cnm çok saol
doktora yrn gidecek eşim inşallah bişey çıkmasın dua edin ne olr polikistik var birde bu olursa diye korkuyorum ne olur dua edin
ayy yerler o poğacayı annesi kurban olsun ona abla sanırım ben onu görene kadar kendimi çok hamile gibi hissetmiyorum sanırım inşallah onu göreyim analık duygularım kabaracak
ama bende biliyom ki oraları banada ısmarlayınnn
bilmem mi ablam ahh izmitim ahh bu hafta gelmeyi düşünüyorum ama sen hastasonu çalışmadığın için görüşemeyiz hafta içi gelmem lazımm :)))
MAalesef cnm ikinizden başka yazan olmamış. Görmediysem onu bilmem ama baya okudm sayfaları... saol cnm çok saol
doktora yrn gidecek eşim inşallah bişey çıkmasın dua edin ne olr polikistik var birde bu olursa diye korkuyorum ne olur dua edin
Canım benim, inan seni çok merak ediyorum ama o testler hakkında hiç bilgim yok. Burda bir doktor köşesi var bir de oraya danışsan. İnşallah iyidir. Polikistiği bu kadar büyütme gözünde canım. Benim kadar kötü olamaz durumun. Doğuştan polikistikmişim. Senede 3 defa zor adet görürüm ama bak gebeliğe engel değil bu canım. Senin ilaç tedavin neden ertelenmişti. Daha önce de sordum ama görmedin sanırım.
olsun yine cvplarım bana düşük dozda ilaç verdi ama polikistik aşırı duyarlı davranmış 8 yumurtam olmuş o yüzden adet olana kadar korun dedi.Çünkü 8iz 7 iz olurmuş bu yüzden ilaçı durdurdu iğneye başlayacağız bir terslik olmazsa inşallah
morfoloji diye bişey var o düşük ne der doktor bilmiyorum yrn gidecek işte. az öncede ne olursa olsun üzülmek yok dedik birbirimize sarıldık
Canım bak Hülyanın 8 yumurtası oluşmuş koca koca ona 4 tane çatlatma iğnesi de vurmuş doktor. Keşke korunmasaydın ya canım. Ne malum hepsinin tutacağı. Ama bi de tuttu diyelim ne olacak o da var değil mi...Allah hayırlısını versin sizin için. Bende bir yumurta zorla gelişmişti. Bence pko ile çok alakası yok. Genelde pkolularda yumurtlama sorunu olur. İlaçla bile. Hiç ters tepki vereni duymamıştım. Hemen ümitsizliğe kapılmayın canım. Şimdi herşeyin tedavisi var çok şükür. Düşük morfolojinin bile. İçin rahat olsun. Bak demedi deme önümüzdeki tedavin hayırla sonuçlanacak inşallah canım. Stres yaparsan olacağı varsa da olmaz. Kıyamam, üzülmüş saılmışlar...Allahım bu güzel ailenin de yüzüne gül ya Rabbim...
Kurban olurum sizi verene. Ulan katığı kapatırım sizin için beya:))
ciddi misiin
olsun yine cvplarım bana düşük dozda ilaç verdi ama polikistik aşırı duyarlı davranmış 8 yumurtam olmuş o yüzden adet olana kadar korun dedi.Çünkü 8iz 7 iz olurmuş bu yüzden ilaçı durdurdu iğneye başlayacağız bir terslik olmazsa inşallah
morfoloji diye bişey var o düşük ne der doktor bilmiyorum yrn gidecek işte. az öncede ne olursa olsun üzülmek yok dedik birbirimize sarıldık
bacılarrrr günaydın hepinize nasılsınızzzz....
bugün dr günü iremin günü di mi... onu bekliycez...var mı başka haberi olan bize...
günaydınnn didoş sen nasılsın..inşallah güzel soonuçlarla dönersiniz canım. Ama aynur abla sana ne güzel açıklamış bak o kadar çok yumurtan oluşabiliyo yani sen de bol bol yumoş var sen ümidini kaybetme tutar onlar :) Eşinin sonuçları da iyidir inşallah. Zaten onların da tedavisi var bak iremin kocası ilaç kullandı hemen o ay hamile kaldı .
haberlerini bekliyoruz canım
aynur abla dün katık muhabbeti yapmışsınız biraz okudum da ben hiç duymadım "katık" diye bir marka. her ilde de şubesi var demişsin ankarada bile hiç görmedim şu son 2 senede açıldıysa bilemem tabi
kızlar günaydınn herkeseee nasılsınızzz??? bugün doktora irem gidecekti akşama da kübra mı gidecekti?? inşallah mutlu mesut dönerler :)
Ben dün eşimi iyice bir terlettim nanelimonlar ıhlamurlarr baya bi besledimBugün daha iyiydi işe yolladım mecburen akşama nasıl gelecek bakalım.
bebişsiz olanlar var daha şeker... kadro tamamlanmadı...antiiiiiiiiiiiiiii inanmıyorum hamişmisin ayyy ne güzel bi yıl bu 2013 ne güzel bi ay bu mart :))))))))))))) allahım sitede bebişsiz kimse kalmadı yuppiiiiiiiiii gelsin bebişler canım kutlarım senide eşinide eee nasıl öğrendin kandamı kaç çıktı değerlerin
günaydın kızçelerim bebeklerim ben geldim
öncelikle GALATASARAY'ımdan dolayı çok mutluyum bize yine bayramı yaşattı
sonra bugün benim doğumgünüm 29 oldummm büyüyorum hala yaşlanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?