- Konu Sahibi antidepresif
-
- #17.381
günaydın kuzum iiyim saol sen nasılsınnnn
inşallah güzel soonuçlarla dönersiniz canım. Ama aynur abla sana ne güzel açıklamış bak o kadar çok yumurtan oluşabiliyo yani sen de bol bol yumoş var sen ümidini kaybetme tutar onlar :) Eşinin sonuçları da iyidir inşallah. Zaten onların da tedavisi var bak iremin kocası ilaç kullandı hemen o ay hamile kaldı .
haberlerini bekliyoruz canım
aynur abla dün katık muhabbeti yapmışsınız biraz okudum da ben hiç duymadım "katık" diye bir marka. her ilde de şubesi var demişsin ankarada bile hiç görmedim şu son 2 senede açıldıysa bilemem tabi
kızlar günaydınn herkeseee nasılsınızzz??? bugün doktora irem gidecekti akşama da kübra mı gidecekti?? inşallah mutlu mesut dönerler :)
Ben dün eşimi iyice bir terlettim nanelimonlar ıhlamurlarr baya bi besledimBugün daha iyiydi işe yolladım mecburen akşama nasıl gelecek bakalım.
günaydınnn didoş sen nasılsın..
eşin için de geçmiş olsun canım..
bebişsiz olanlar var daha şeker... kadro tamamlanmadı...
inşallah bu mart ayı kalan bizlere de umut olur...
günaydın şeker.
heepiii bööörrrtt daaaayyy heeepiii bbööörrrrttt daaayyy tuuuu yuuuuu
canım doğum günün kutlu olsun. bebişin sana hediyesini yarın vericek, artık yarına kadar azcuk bekliycen. yarın da yeni yaşında yeni güzel haberler seninle olsun. hatta sadece yarın deil ömrün boyunca, maviş arkadaşımmmm
bi fenerli olarak Schalke'yi yenmenizden ötürü ben de memnunum tebrijk ederim...
ben de iyyim canım evde dinlendim sabah yürüyüşünü yaptım geldim. enerjikim yani...
bi de akıntım başladı, galiba yumoşlar hareketleniyo içerde
günaydın kızçelerim bebeklerim ben geldim
öncelikle GALATASARAY'ımdan dolayı çok mutluyum bize yine bayramı yaşattı
sonra bugün benim doğumgünüm 29 oldummm büyüyorum hala yaşlanmıyorum
dr. bugün dedihadi bakalım çalışmaya yarın mı başlıcaksınız yavrımm
günayyydınnn ece...günaydınlar olsun herkese hayırlı ve bol bereketli bir gün olur inşallah
günaydın canım doğum günün kutlu olsun bebeğinle eşinle mutlu huzurlu sağlıklı yıllara
dr. bugün dedi
yarın sabah tekrar gidicem dr.a bakalım yarın ne diycek
günayyydınnn ece...
sen nasılsın. ben pek tanımıyorum henüz seni hikayeni bilmiyorum.. bebişin nasıl...
fatmam canım eşin ve bebişinle san bir ömür boyu mutluluklar diliyorum
ii doğdun bitanem
günaydın annişler,bebişler ve pek muhterem bebiş adayı yumoşlar........[/QUO
sana bebişinede günaydın tatlım
Günaydın arkadaşlaaaaaaaaaaaarrr hamile olanlar hamile olmak isteyenler herkese günaydınnnnnn........Ben de 2 gün geçti kırmızılar gelmedi hala ama kasık ağrısı var hala Allah tan hayırlısı DİAR AYVAREÇELİ inşaallh müjdeli haberleri tez zamanda alırız
günaydın annişler,bebişler ve pek muhterem bebiş adayı yumoşlar........
fatoşşşşşş...
Bu arada doğum gününmüş....
Nice yılllara inşallah cnm,
doğun günün kutlu olsun......
dr. bugün dedi
yarın sabah tekrar gidicem dr.a bakalım yarın ne diycek
günayyydınnn ece...
sen nasılsın. ben pek tanımıyorum henüz seni hikayeni bilmiyorum.. bebişin nasıl...
kizlar idrar sonucum;
glukoz | E | negatif
protein | E | negatif
bilirubin | E | negatif
urobilinojen |E| - 0,2 normal
pH-idrar 7 5-7
dansite |H| - 1025 1,005-1,030
blood | E | negatif
keton | E | - 3 negatif
nitrit | E | negatif
lokosit | E | - 1 negatif
gorunum - berrak
renk - sari
lokosit (mikroskopi) - | H | 37 0 - 5 HPF
eritrosit - 4 0 - 4 HPF
bakteri | E | - 0 nadir HPF
maya hucresi - 0 0 - 0 HPF
epitel | H | - 57 0 -0 HPF
MAalesef cnm ikinizden başka yazan olmamış. Görmediysem onu bilmem ama baya okudm sayfaları... saol cnm çok saol
doktora yrn gidecek eşim inşallah bişey çıkmasın dua edin ne olr polikistik var birde bu olursa diye korkuyorum ne olur dua edin
Kurban olurum sizi verene. Ulan katığı kapatırım sizin için beya:))
inşallah güzel soonuçlarla dönersiniz canım. Ama aynur abla sana ne güzel açıklamış bak o kadar çok yumurtan oluşabiliyo yani sen de bol bol yumoş var sen ümidini kaybetme tutar onlar :) Eşinin sonuçları da iyidir inşallah. Zaten onların da tedavisi var bak iremin kocası ilaç kullandı hemen o ay hamile kaldı .
haberlerini bekliyoruz canım
aynur abla dün katık muhabbeti yapmışsınız biraz okudum da ben hiç duymadım "katık" diye bir marka. her ilde de şubesi var demişsin ankarada bile hiç görmedim şu son 2 senede açıldıysa bilemem tabi
kızlar günaydınn herkeseee nasılsınızzz??? bugün doktora irem gidecekti akşama da kübra mı gidecekti?? inşallah mutlu mesut dönerler :)
Ben dün eşimi iyice bir terlettim nanelimonlar ıhlamurlarr baya bi besledimBugün daha iyiydi işe yolladım mecburen akşama nasıl gelecek bakalım.
bacılarrrr günaydın hepinize nasılsınızzzz....
bugün dr günü iremin günü di mi... onu bekliycez...var mı başka haberi olan bize...
günaydınlar olsun herkese hayırlı ve bol bereketli bir gün olur inşallah
herkese günaydın
herkese mutlu sağlıklı huzurlu günler diliyorum
günaydın annişler,bebişler ve pek muhterem bebiş adayı yumoşlar........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?