Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

sonucumu bugün göstercem doktora

ablalarım bacılarım aranızda en küçük benim yupppiiiiii bana esoş diyebilirsiniz arkadaşlarım öyle seslenir de

sanada günaydın tatlişkom minnak yeğenimiz nasıl sen nasılsın

kıslar yarın ihale var gelenim gidenim çok yineee...başım kalabalık...ama burlardayım yazamasamda, okurum
herkese günaydın
herkese mutlu sağlıklı huzurlu günler diliyorum
günaydın ablacım, benim de tokuşturacak yumoşlarım var artıkın. biz burdayız diye hissettiriyolar bana

hadi bakem sizin ordan bir deprem bekliyorum bu akşam
siperrrr alın kıslarrrrrrr

günaydın annişler,bebişler ve pek muhterem bebiş adayı yumoşlar........
günaydınnnn....

günaydınnnn. anaaam neyi bekliyon yapsana bi testtt. fuli karısını da kartlaştıralım, kart anne adayı yapalım onu daaa

wwaaaavvvv...20 buçuk anaaammm pek körpemişsin sen ece...
allahım ömür boyu mutlu mesut etsin inşallahhhh, eminim bebiş haberi babanı da yumuşatacaktır.
ben de ayva receli. heyecanlı ayvayı yiyip göbişimi şişireceğim günü bekliyom. ben de 30,5 yaşındayım. ama tam 35'liyim

fuliiiiiiii günaydın bacımmmm nassssıııınnn

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız
fulyacımmm canım tebrik ederimm gözün aydınn Rabbim tamamına erdirsinn inşşş

anticimmde hamileymişşş çok sevindimmm Rabbim kimsenin kucagını boş koymasınnn

Allahımm tüm isteyen herkese nasip etsinnn

sanada günaydın tatlişkom minnak yeğenimiz nasıl sen nasılsın

günaydın ablam iyiyim şükür minnakımızda iyidir herhalde arada bi miğdem kalkıyo ama öyle bulantı gibi değil belki diyorum folic plus yapıyodur zaten şiştim kotumum düğmesini fermuarını indirdim üstüne çektim badyi oturuyorum

senin yumoşlardan ne haber ablişko haftaya patlatıyosun bombayı inşallah 21 martmıydı benmi yanlış hatırlıyorum :44::44:

evet yaaa bende kartlıyım artıkınnnnn okaa ayağımı sürüyommm tez zamanda gelin peşimden

esra canım bursanın neresindesin ben bursada doğdum çok severim bursayııı

selencikimmm çoookkk teşekkürederimmmm canımmm nasılsınnnn

aman hissettirsin o yumoşlar bu ay onlara çok ihtiyacımız car

günaydın kızçelerim bebeklerim ben geldim
öncelikle GALATASARAY'ımdan dolayı çok mutluyum bize yine bayramı yaşattı
sonra bugün benim doğumgünüm 29 oldummm büyüyorum hala yaşlanmıyorum

nice mutlu seneleree fatmişimmm bebişnle sana Allah uzun ve güzel bir ömür versin:119::119::119::119::119:

günaydınnn sen test yap artık adetinde geçmişş güzel bir haber al inşallah

doğru hatırlıyosun tatlım adı batasıca BAT 21 mart bakalım neler olcak ama sanki yok gibi

Anaaam yapacam ama korkuyorum cumaya kadar bekleyeceğim inşaallah ......sen nasılsın ooooohhhhhhh yürüyüşte yaptın açıldın........

saol bitanem iyiyim bulantılarım biraz azaldıı hamdolsun sanada kolay bulantısız bi hamilelik geçirmeni diliyorumm inşşş

inşallah canım inceden bulantım var ama çıkarıcak gibi değil daha şimdiden olurmu bilmiyorum ama bence folic plusta etkiliyo gibime geliyo Rabbim sorunsuz sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…