- 14 Kasım 2012
- 5.091
- 4.981
- 373
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #17.401
sanada günaydın tatlişkom minnak yeğenimiz nasıl sen nasılsınesracım ben testten anlamam kuzum sen ne zaman dra götürüceksin testini ?
canım benim arkadaslarda bilgisi olmadığı için cvplamamışlardır sen moralini yuksek tut bu sene çok bereketli muradına ericeksin arkadasım
ablaaaa bizde sana kurban oluruz yaaaaa
günaydın didoşummmmm enişteye tekrardan geçmişler olsunnn tatlım 1 gecede iyi ettin he herifi helal sana
günaydın ballılokmam nasılsınnnn iremio ve akşamada küboşun hbrini bekliycez hayırlı güzel hbrlerle gelsinler
fatmikimmm maviş gözlü prensesimmmm doğum günün kutlu olsun canım yarın ömrünün en güzel hediyesini alıcaksın dilerim yeni yasında en güzel mutlulukları biriktirzaten yeni yasını tamamlarken bebeğini kucağına alıcaksın nice mutlu senelere arkadasımmm
günaydın esracımmmm
ablişko günaydınnnnnnnnnnn
günaydın fitoşşş nassınnn
cümleten günaydın hatuniçeler minnak bebeler ve bebeiş olma yolunda ilerleyen yumoşlar
günaydın ablacım, benim de tokuşturacak yumoşlarım var artıkın. biz burdayız diye hissettiriyolar banaherkese günaydın
herkese mutlu sağlıklı huzurlu günler diliyorum
hadi bakem sizin ordan bir deprem bekliyorum bu akşam
günaydınnnn....günaydın annişler,bebişler ve pek muhterem bebiş adayı yumoşlar........
günaydınnnn. anaaam neyi bekliyon yapsana bi testtt. fuli karısını da kartlaştıralım, kart anne adayı yapalım onu daaaGünaydın arkadaşlaaaaaaaaaaaarrr hamile olanlar hamile olmak isteyenler herkese günaydınnnnnn........Ben de 2 gün geçti kırmızılar gelmedi hala ama kasık ağrısı var hala Allah tan hayırlısı DİAR AYVAREÇELİ inşaallh müjdeli haberleri tez zamanda alırız
wwaaaavvvv...20 buçuk anaaammm pek körpemişsin sen ece...günaydınnnn iyiyim teşekkür ederim ben buraya yeni transfer oldum 20buçuk yaşında 8aylık evliyim ve bursadayım adım esra, ben kaçak bi gelinim esimle kaçarak evlendk bazı sebeplerden dolayı ailemle yüzyüze daha hiç görüşmedim ama babam hariç telefonda sık sık konuşuyorum annem ve kardeşlermlebebegimde iyi en son dün gördüm kendilerini :)
benim hikayemde böyle iste :)
cicişleeeeerrrrrrrrrr ( ;
sanada günaydın tatlişkom minnak yeğenimiz nasıl sen nasılsın
kıslar yarın ihale var gelenim gidenim çok yineee...başım kalabalık...ama burlardayım yazamasamda, okurum
günaydın ablacım, benim de tokuşturacak yumoşlarım var artıkın. biz burdayız diye hissettiriyolar bana
siperrrr alın kıslarrrrrrr
günaydınnnn....
günaydınnnn. anaaam neyi bekliyon yapsana bi testtt. fuli karısını da kartlaştıralım, kart anne adayı yapalım onu daaa
wwaaaavvvv...20 buçuk anaaammm pek körpemişsin sen ece...
allahım ömür boyu mutlu mesut etsin inşallahhhh, eminim bebiş haberi babanı da yumuşatacaktır.
ben de ayva receli. heyecanlı ayvayı yiyip göbişimi şişireceğim günü bekliyom. ben de 30,5 yaşındayım. ama tam 35'liyim
günaydınnnn iyiyim teşekkür ederim ben buraya yeni transfer oldum 20buçuk yaşında 8aylık evliyim ve bursadayım adım esra, ben kaçak bi gelinim esimle kaçarak evlendk bazı sebeplerden dolayı ailemle yüzyüze daha hiç görüşmedim ama babam hariç telefonda sık sık konuşuyorum annem ve kardeşlermleBebegimde iyi en son dün gördüm kendilerini :)
benim hikayemde böyle iste :)
günaydın kızlar nasılsınız
fulyacımmm canım tebrik ederimm gözün aydınn Rabbim tamamına erdirsinn inşşş
anticimmde hamileymişşş çok sevindimmm Rabbim kimsenin kucagını boş koymasınnn
Allahımm tüm isteyen herkese nasip etsinnn
aman hissettirsin o yumoşlar bu ay onlara çok ihtiyacımız carkıslar yarın ihale var gelenim gidenim çok yineee...başım kalabalık...ama burlardayım yazamasamda, okurum
günaydın ablacım, benim de tokuşturacak yumoşlarım var artıkın. biz burdayız diye hissettiriyolar bana
günaydınnnn....
günaydınnnn. anaaam neyi bekliyon yapsana bi testtt. fuli karısını da kartlaştıralım, kart anne adayı yapalım onu daaa
allahım ömür boyu mutlu mesut etsin inşallahhhh, eminim bebiş haberi babanı da yumuşatacaktır.
ben de ayva receli. heyecanlı ayvayı yiyip göbişimi şişireceğim günü bekliyom. ben de 30,5 yaşındayım. ama tam 35'liyim
fuliiiiiiii günaydın bacımmmm nassssıııınnn
günaydın kızçelerim bebeklerim ben geldim
öncelikle GALATASARAY'ımdan dolayı çok mutluyum bize yine bayramı yaşattı
sonra bugün benim doğumgünüm 29 oldummm büyüyorum hala yaşlanmıyorum
Günaydın arkadaşlaaaaaaaaaaaarrr hamile olanlar hamile olmak isteyenler herkese günaydınnnnnn........Ben de 2 gün geçti kırmızılar gelmedi hala ama kasık ağrısı var hala Allah tan hayırlısı DİAR AYVAREÇELİ inşaallh müjdeli haberleri tez zamanda alırız
günaydın ablam iyiyim şükür minnakımızda iyidir herhalde arada bi miğdem kalkıyo ama öyle bulantı gibi değil belki diyorum folic plus yapıyodur zaten şiştim kotumum düğmesini fermuarını indirdim üstüne çektim badyi oturuyorum
senin yumoşlardan ne haber ablişko haftaya patlatıyosun bombayı inşallah 21 martmıydı benmi yanlış hatırlıyorum :44::44:
evet yaaa bende kartlıyım artıkınnnnn okaa ayağımı sürüyommm tez zamanda gelin peşimden
cicişleeeeerrrrrrrrrr ( ;
saol bitanem iyiyim bulantılarım biraz azaldıı hamdolsunselencikimmm çoookkk teşekkürederimmmm canımmm nasılsınnnn
Anaaam yapacam ama korkuyorum cumaya kadar bekleyeceğim inşaallah ......sen nasılsın ooooohhhhhhh yürüyüşte yaptın açıldın........kıslar yarın ihale var gelenim gidenim çok yineee...başım kalabalık...ama burlardayım yazamasamda, okurum
günaydınnnn....
fuliiiiiiii günaydın bacımmmm nassssıııınnn
doğru hatırlıyosun tatlım adı batasıca BAT 21 mart bakalım neler olcak ama sanki yok gibi
Anaaam yapacam ama korkuyorum cumaya kadar bekleyeceğim inşaallah ......sen nasılsın ooooohhhhhhh yürüyüşte yaptın açıldın........
Ablacım biraz daha bekleyim diyorum netleşsin diye cuma günü yapcam naipse senin en son yumoşlar büyümüştü şimdi ne durumdalar.sanada günaydın tatlım test yapsana tatlım
inşallah bebiş vardır
saol bitanem iyiyim bulantılarım biraz azaldıı hamdolsunsanada kolay bulantısız bi hamilelik geçirmeni diliyorumm inşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?