Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

çok teşekkür ederim bitanemm 13.03 doğumluyum benim için 13 hiç bir zaman ugursuz olmadu bu sene 2013 inşallah bu 13 te yavrumu getirecek bana

Günaydın kızlar,
nasılsınız? sabah sabah benim uyuz patronum sinirlerimi bozdu neymiş efendim 9 a kadar kahvaltı bitcekmiş,özel telefonlar iş yerinde görüşüülmeyecekmiş,sanki tel elimden hiç düşmüyo gibi konusuyoya çıldırıyorum.içimden ne küfürler saydımmm.
bu kadın hamile der,biras anlayışlı olur ama nerdeee öyle hoşgörülü insanlar.

doğru hatırlıyosun tatlım adı batasıca BAT 21 mart bakalım neler olcak ama sanki yok gibi

böle düşünmek için erken deil mi ablacım daha 10 gün var nerden baksan (hani iğne de biraz geciktiriyomuş ya)nerden kapıldın bu hisse. gerçi tecrübelisin bizlerden daha çok ama. bu arada battaniye çok güzel. avatarından anlayamamıştım tam ama dün faceden baktım. kızının ellerine sağlık maşallahhh

inş olmaz bulantın
Aminnnnn inşş o günleri iple çekiyoruz

çok teşekkür ederim bitanemm 13.03 doğumluyum benim için 13 hiç bir zaman ugursuz olmadu bu sene 2013 inşallah bu 13 te yavrumu getirecek bana

getircek tabi kuzum benimmmm ayy ben ççok ağlak oldum çabuk gözlerim doluyo gözümün önünde canlandı bebeklerimizi kucağımıza aldığımız kurban olurum yaradana

hissediyorum sanki ablam yaa bide adet olcakmış gibi kasuk ağrım gittikçe çoğalıyo

Anaaam yapacam ama korkuyorum cumaya kadar bekleyeceğim inşaallah ......sen nasılsın ooooohhhhhhh yürüyüşte yaptın açıldın........
açıldım valla. iyi geldi azcuk kalori yaktım. yidiklerime dikkat ediyom. birazdan ara öğünüm var onu tüketicem. ayyy cuma çok uzak bekleyemeyiz o saate. sen de anti gibi şişircen mi bizi
Rabbimin izniyle tutar o yumoşlar sipoşları ablammmm dualarımız dileklermiz hep bu yönde

tubişimmmm günaydınnn bebekimmmmm düzltmeyle yazmışsın yeni gördüm nasssınnn kuzummmm

iyyim kuzucukkk. akşamı bekliyommm 300 500 300 50000000000000000000

tam da didoş nerde ki diycektim ki geldi...
naber kız didem?

iyidir fitoşşş senden naber?

işlerimi yaptım yemeğimi de yaptımm sabah herşey koktu burnuma mutfağı çamaşır suyuyla temizledim evi de havalandırıyorum bir güzel öyle iştee

sen napıyosun

Ayyyyyyyy şimdi daha bi heyecan yaptım alayım mı diyosunuz ama hiç olmuş gibi hissetmiyorummm....

gül gül sen o 300 500 300 500000 lerin meyvesi sonradan pırtladı

Ayyyyyyyy şimdi daha bi heyecan yaptım alayım mı diyosunuz ama hiç olmuş gibi hissetmiyorummm....

tombabız yap artık şu testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…