- Konu Sahibi antidepresif
-
- #17.421
esracım ben testten anlamam kuzum sen ne zaman dra götürüceksin testini ?
canım benim arkadaslarda bilgisi olmadığı için cvplamamışlardır sen moralini yuksek tut bu sene çok bereketli muradına ericeksin arkadasım
ablaaaa bizde sana kurban oluruz yaaaaa
günaydın didoşummmmm enişteye tekrardan geçmişler olsunnn tatlım 1 gecede iyi ettin he herifi helal sana
günaydın ballılokmam nasılsınnnn iremio ve akşamada küboşun hbrini bekliycez hayırlı güzel hbrlerle gelsinler
fatmikimmm maviş gözlü prensesimmmm doğum günün kutlu olsun canım yarın ömrünün en güzel hediyesini alıcaksın dilerim yeni yasında en güzel mutlulukları biriktirzaten yeni yasını tamamlarken bebeğini kucağına alıcaksın nice mutlu senelere arkadasımmm
günaydın esracımmmm
ablişko günaydınnnnnnnnnnn
günaydın fitoşşş nassınnn
cümleten günaydın hatuniçeler minnak bebeler ve bebeiş olma yolunda ilerleyen yumoşlar
Ablacım biraz daha bekleyim diyorum netleşsin diye cuma günü yapcam naipse senin en son yumoşlar büyümüştü şimdi ne durumdalar.
doğru hatırlıyosun tatlım adı batasıca BAT 21 mart bakalım neler olcak ama sanki yok gibi
inş olmaz bulantıninşallah canım inceden bulantım var ama çıkarıcak gibi değil daha şimdiden olurmu bilmiyorum ama bence folic plusta etkiliyo gibime geliyo Rabbim sorunsuz sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh
nice mutlu seneleree fatmişimmm bebişnle sana Allah uzun ve güzel bir ömür versin:119::119::119::119::119:
günaydınnn sen test yap artık adetinde geçmişş güzel bir haber al inşallah
çok teşekkür ederim bitanemm 13.03 doğumluyum benim için 13 hiç bir zaman ugursuz olmadu bu sene 2013 inşallah bu 13 te yavrumu getirecek bana
böle düşünmek için erken deil mi ablacım daha 10 gün var nerden baksan (hani iğne de biraz geciktiriyomuş ya)nerden kapıldın bu hisse. gerçi tecrübelisin bizlerden daha çok ama. bu arada battaniye çok güzel. avatarından anlayamamıştım tam ama dün faceden baktım. kızının ellerine sağlık maşallahhh
açıldım valla. iyi geldi azcuk kalori yaktım. yidiklerime dikkat ediyom. birazdan ara öğünüm var onu tüketicem. ayyy cuma çok uzak bekleyemeyiz o saate. sen de anti gibi şişircen mi biziAnaaam yapacam ama korkuyorum cumaya kadar bekleyeceğim inşaallah ......sen nasılsın ooooohhhhhhh yürüyüşte yaptın açıldın........
Rabbimin izniyle tutar o yumoşlar sipoşları ablammmm dualarımız dileklermiz hep bu yönde
tubişimmmm günaydınnn bebekimmmmm düzltmeyle yazmışsın yeni gördüm nasssınnn kuzummmm
getircek tabi kuzum benimmmm ayy ben ççok ağlak oldum çabuk gözlerim doluyo gözümün önünde canlandı bebeklerimizi kucağımıza aldığımızkurban olurum yaradana
inş olmaz bulantın
Aminnnnn inşş o günleri iple çekiyoruz
tam da didoş nerde ki diycektim ki geldi...
naber kız didem?
aman off bende sürekli ağlıyorumm yaaa
açıldım valla. iyi geldi azcuk kalori yaktım. yidiklerime dikkat ediyom. birazdan ara öğünüm var onu tüketicem. ayyy cuma çok uzak bekleyemeyiz o saate. sen de anti gibi şişircen mi bizi
iyyim kuzucukkk. akşamı bekliyommm300 500 300 50000000000000000000
hissediyorum sanki ablam yaa bide adet olcakmış gibi kasuk ağrım gittikçe çoğalıyo
Ayyyyyyyy şimdi daha bi heyecan yaptım alayım mı diyosunuz ama hiç olmuş gibi hissetmiyorummm....
ablacım okadar yumoşaa öyle ağrın olması normal bence sen kötüyü düşünme içlerinden biri elbet tutar (ya da daha fazlası )
Ayyyyyyyy şimdi daha bi heyecan yaptım alayım mı diyosunuz ama hiç olmuş gibi hissetmiyorummm....
açıldım valla. iyi geldi azcuk kalori yaktım. yidiklerime dikkat ediyom. birazdan ara öğünüm var onu tüketicem. ayyy cuma çok uzak bekleyemeyiz o saate. sen de anti gibi şişircen mi bizi
iyyim kuzucukkk. akşamı bekliyommm300 500 300 50000000000000000000
gül gül sen o 300 500 300 500000 lerin meyvesi sonradan pırtladı
tombabız yap artık şu testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?