Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ayy bi kerede aklıma gelse şu 300 500lerr soğudum iice doktorda ilişki yasağı verdi zati kocama üzülüyorum evliliğin 8. ayında benden mahrum kaldı

:)) göbüşünce bebiş var tabiii ama soonra canın ister yine şöyle bi 12 13. haftalara gel de :)

doktor yasak verdiyse zaten 3 aya kadar yasak sonra serbest o zaman koca bırakmaz peşini

ayy bi kerede aklıma gelse şu 300 500lerr soğudum iice doktorda ilişki yasağı verdi zati kocama üzülüyorum evliliğin 8. ayında benden mahrum kaldı

benimde gelmiyo ama bende üzülüyorum herife ama azcıkta sıkıcaklar dişlerini 9 ay böyle olcak hali yok herhalde kuzum

mahrum etme kocişi tatlım sen ufak ufak sokul yanına yazık
hem adamcağızın kanında halanda azda olsa çakışır vardır

benimde gelmiyo ama bende üzülüyorum herife ama azcıkta sıkıcaklar dişlerini 9 ay böyle olcak hali yok herhalde kuzum

:)) göbüşünce bebiş var tabiii ama soonra canın ister yine şöyle bi 12 13. haftalara gel de :)

doktor yasak verdiyse zaten 3 aya kadar yasak sonra serbest o zaman koca bırakmaz peşini

arada azcık sokuluyorum canım o kadarda değil

küçük kanamalar oldu ya doktor riske atmıyor o yüzden

mahrum etme kocişi tatlım sen ufak ufak sokul yanına yazık
hem adamcağızın kanında halanda azda olsa çakışır vardır

tabi canımmm hülya abla doğru söylüyor kanında olmasa bile tabiatlarında var ona göre işte kocanı memnun edecek kadar yapın bişeyler sen anladın onu

iyidir fitoşşş senden naber?

işlerimi yaptım yemeğimi de yaptımm sabah herşey koktu burnuma mutfağı çamaşır suyuyla temizledim evi de havalandırıyorum bir güzel öyle iştee

sen napıyosun
ben de napıyım.. çok değişik bişey yapıyorum. iş yerinde uyukluyorum
kız sen ne hamarat hatunsun böyle sabah erkenden yemeğini de yaptın.. ohhh aferin sana....neyse ki benim de dünden yemeğim var,akşama kociş te erken çıkcak,biraz çarşıda dolaşıp,kıyafet bakıcaz bana malum şişko oldum ya
ohhhhh evin misssss. benim tek tiksinmediğim koku domestos herhalde.....ben de sabah kallktım çamaşırlarımı astım... tostumu yaptım yedim işe geldim....ya yaz gelse de adam akıllı kahvaltı yapsak ya...sağlıksız besleniyomusum gibi geliyo,ama şimdi sütüm var yanımda onu içicem....

valla daha salya sümüğe bağlamadım ama hemen gözlerim doldu dolu veriyo iniyo bi kaç damla yaş toparlıyorum sonra kendimi bide çabuk sinirleniyorum sesim yükseliyo istemeden
ayyy bende öyleyim ya,geçen midem ağrıyodu,yatmay gittim,eşim neden benimle yatmaya gelmedi diye,söylemediğim laf kalmadı,üstelik gece gece bi ağladım bi ağladım..kıyamam sus pus bana bakıyo.. gece uyanıp uyanıp iyimisin bişey istiyo musun diye soruyo...

ben de ben dee..... bizim daha önce kaybımız olduğu için yasağı doktor değil eşim koydu,yazık adama ya, 9ay dokunmam diyo ve sözünde de duruyo garibim. bende diyorum gel aşkım kardeş kardeş yatalım.... benim de canım hiç istemiyo zaten...

arada azcık sokuluyorum canım o kadarda değil

küçük kanamalar oldu ya doktor riske atmıyor o yüzden

tabi canımmm hülya abla doğru söylüyor kanında olmasa bile tabiatlarında var ona göre işte kocanı memnun edecek kadar yapın bişeyler sen anladın onu

yapıoz cnm o kaaa ama onlara göre o onun yerini tutmuyo daha ben henüz dr gitmedim ama ilk gebeliğimde dr hiç bişey yokken yasaklamıştı ona göre davranıyoruz bizde

değişik bir şey yapıyormuşsun gerçekten uykucu :)
bak sabah sabah sende yapmışsın iş güç. valla canım deterjan kokuları pek etkilemiyo beni...

kıyafet bak bakalım bir şeyler bulabilecek misin bende ayın 15 ini bekliyorum ama bakalım yaa bu ay da belki alamayız düğün işi var..belki sadece bir hamile pantolonu

şu duygusallık acayip bir şey ben geçen gün canım sıkılıyo diye ağladım eşim de yazık teselli etmeye çalışıyo :)

ah bu bebişleri yapana kadar 7/24 çalış yapınca 9 ay hasret çek

bizimde kimyasalımız vardı kocama gel desem gelmez zati

günaydın kızlaaaaar
herkes iyi mi???
ya bu dokunulmazlık olayı ilk üç ay dikkat istiyor aslında dr başka risk görmedikten sonra 3 ay dolduktan sonra belli kurallar dahilinde sıkıntı olmazmış hiç yaa sonuçta eşlerinizi düşünün yahu yazık günah ...

günaydın kuzum iyiyiz canım sen nasılsın ayy biz şu ilk üç ayı bir geçirsek rahatlıcaz canım sen renkli çektirdin mi 20. haftan gelmişş

Hanımlar Merhaba
Ben aranıza yeni katıldım ve 18+4 hamileyim. Ben de 21. hafta detaylı ultrasona gireceğim.
Muhtemel doğum tarihimizi 6 ağustos görünüyor bakalım hayırlısıyla:)
Bu arada benim hamile günlüğümü yazdığım bir blog um var; sizinle de paylaşmak isterim Miniannecik
sevgiler

lcw da buldum bi tane pudra tonlarında dar paça,ben de bir tek onu alırım şimdilik...

ah bu bebişleri yapana kadar 7/24 çalış yapınca 9 ay hasret çek
aynen valla ya göbeğim çatladı yapana kadar... şimdi tık yok....

bizimde kimyasalımız vardı kocama gel desem gelmez zati
benim ki de öyle bazen ben diyorum ben istesem olmaz mı diye,olmaz diyo...

çok şükür iyiyiz.. sen nasılsın?
valla bilmiyorum da bizim ilk bebekte ilk 3 ay hiç sıkıntı yoktu tam sıkıntılı zamn geçti dedik,12 haftalıkken kanamam başladı 17 haftalıkken kaybettik... o yüzden risk alamıyoruz... Allahın bileceği iş tabi ama....

günaydın kuzum iyiyiz canım sen nasılsın ayy biz şu ilk üç ayı bir geçirsek rahatlıcaz canım sen renkli çektirdin mi 20. haftan gelmişş

biz de iyiyiz oğlumla tv izliyoruz detay ultrasonu haftaya bugün çekilicek canım 19+4 teyiz bugün 20+4 te bakıcak dr umuz datay ultrasona

Son düzenleme:

defacto nun da hamile bölümü var cnm ona da bak istersen
biz de iyiyiz canım sağolasın ya her şey nasip kısmet sonuçta Allah isterse nasip ederse olur hepimizin hakkında hayırlısı olsun yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…