Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kızlar irem ne zaman gelecek yaa

evet bende mrk ediyorumm bi ara kayboldum geldim iremiom halen gelmemiş

günaydın armenacımmm bizler iyiyiz sen nasılsın

defacto nun da hamile bölümü var cnm ona da bak istersen
biz de iyiyiz canım sağolasın ya her şey nasip kısmet sonuçta Allah isterse nasip ederse olur hepimizin hakkında hayırlısı olsun yaa

de factoda olduğunu bilmiyodum oraya da bi bakayım...
tabi cnm, herşey nasip o yüzden diyorum hep biz elimizden geleni yapalım da bebeklerimiz Allah a emanet....

ben geldim kızlarrrr kesemizi gördük haftamızla uyumluymuş 6 haftalık minnakımla geldim canlar 2 hafta sonra kalp atışına çağırdı , vitamin coraspin ve fitil olarak progesteron verdi doktorcum bana ...........

ayyy doktorcuğunu yesinler seninnnn..
maşallahhhh maşalllaahhh minnakına kuzum allahım sağlıkla pıt pıtları da duyması nasip etsin inşallahhh...

hoşgeldinizzz bebeklerimmmmmm maşşallah benim minnak yiğenimeeee kız göbüşten baktırdın dimi gerçi zen zayıfsın hemencik gözükmüştür ben daha şimiden haftayı düşünüyüroum bende gittiğimde senin bugun gittiğin gibi olucam çünkü

kızlar benim göğüslerim kocaman oldu bide çok acıolar

sığdıramıyorum bi yere h.sonu bende bi kaç biey bakmaya çıkmak istiyorum ama dr gitmeden çok gezinmesem mi die de düşünüyorum istemeden

Son düzenleme:

hoşgeldin iremmm miniğini sevsinler seninnnn kaç mm miş kesen ?? progesteron u her doktor veriyo ilginç geldi bizm burda moda değil heralde

maşallah canım 2 hafta sonra pıt pıtları da duyarsın inşallah

sığdıramıyorum bi yere h.sonu bende bi kaç biey bakmaya çıkmak istiyorum ama dr gitmeden çok gezinmesem mi die de düşünüyorum istemeden

canımm destekli çamaşır kullan çok faydası oluyor gece yatarken de çıkartma yoksa sağdan sola dönerken yerlerinden kalkmıyolar

çok dolaşmadan çok yormadan biraz yürümenin zararı olmaz canım. biz haftasoonları eşimle bir çıkıyoruz 1,5 saatten önce dönemiyoruz o kadar yürüyüş çok iyi değil aslında

evet kuzum gece mahfediyolar özellikle beni çıkartmadan deniyim bide kuzu bebiş otursa bende dolanıcamda daha dr gitmedim ya ilki de düşüktü ister istemez tırsıyorum pazar günü hava güzel olursa çıkarız biraz hem hava alır hemde bakınırız

dikkat edersin canım biraz yürür biraz otura otura vakit geçirirsin işte.

bende idrar sonuçumu gosterdim doktora çok az enfeksiyon var ddi bol bol su içmem gerekiyormus ah bide icebilsem neyse ki iki gündür rahatım ama, 3hafta sonra ikili test için gel ddi ama yaptırmayı düşünmüyorum kızlar siz ne diyosunuz eşimle 1.dereceden olmasa da çoook uzaktan bi akrabalık var ama bilemedim şimdi

birazcık sabret büyücek daha acıcak da ama geçio bi kaç hafta sık dişini kuzum
sen neden dr a hala gitmedin cnm ben mi okumadm kaçırdım alla alla???

ayyy doktorcuğunu yesinler seninnnn..
maşallahhhh maşalllaahhh minnakına kuzum allahım sağlıkla pıt pıtları da duyması nasip etsin inşallahhh...

hoşgeldin iremmm miniğini sevsinler seninnnn kaç mm miş kesen ?? progesteron u her doktor veriyo ilginç geldi bizm burda moda değil heralde

maşallah canım 2 hafta sonra pıt pıtları da duyarsın inşallah

kızlar yemeğe arkadaşlar bekliyodu hemen yazıp çıktım o yüzden kusura bakmayın, sağolun canlarım reçelim fulim darısı sizin başınıza inşallah, fulim evet göbüşten baktı mm ini vesikalığın üstüne yazdıda bakmak hiç aklıma gelmedi akşam bakarım , didoşum progesteronu düşüğüm için verdi aspirinide o yüzden düşük geçmişin olursa veriyolar bildiğim kadarıyla, ama benim ki fitil hiçte sevmiyom ama napalım yapcam kuzum için
doktor dedi bulantı kusma var mı, dedim hiç bişey yok, rahatım diyosun yani dedi güldü ulturasonda gaz göründü dedim o sıkıntımda yok iyisin sen dedi

birazcık sabret büyücek daha acıcak da ama geçio bi kaç hafta sık dişini kuzum
sen neden dr a hala gitmedin cnm ben mi okumadm kaçırdım alla alla???

aslında bu cuma gidicektim cnm ama ben alttan muayne olmak istemiyorum o yüzden haftaya perşembeye randevu aldım şimdilik uslu uslu bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…