- Konu Sahibi antidepresif
-
- #17.461
kızlar irem ne zaman gelecek yaa
günaydın kızlaaaaar
herkes iyi mi???
ya bu dokunulmazlık olayı ilk üç ay dikkat istiyor aslında dr başka risk görmedikten sonra 3 ay dolduktan sonra belli kurallar dahilinde sıkıntı olmazmış hiç yaa sonuçta eşlerinizi düşünün yahu yazık günah ...
defacto nun da hamile bölümü var cnm ona da bak istersen
biz de iyiyiz canım sağolasınya her şey nasip kısmet sonuçta Allah isterse nasip ederse olur hepimizin hakkında hayırlısı olsun yaa
kızzzlarr iremden bi haber yok mu daha merak ettim ona bakmaya geldimm...
ben geldim kızlarrrrkesemizi gördük haftamızla uyumluymuş 6 haftalık minnakımla geldim canlar 2 hafta sonra kalp atışına çağırdı , vitamin coraspin ve fitil olarak progesteron verdi doktorcum bana ...........
ben geldim kızlarrrrkesemizi gördük haftamızla uyumluymuş 6 haftalık minnakımla geldim canlar 2 hafta sonra kalp atışına çağırdı , vitamin coraspin ve fitil olarak progesteron verdi doktorcum bana ...........
kızlar benim göğüslerim kocaman oldu bide çok acıolar
sığdıramıyorum bi yere h.sonu bende bi kaç biey bakmaya çıkmak istiyorum ama dr gitmeden çok gezinmesem mi die de düşünüyorum istemeden
esra canım bursanın neresindesin ben bursada doğdum çok severim bursayııı
hoşgeldin iremmm miniğini sevsinler seninnnnkaç mm miş kesen ?? progesteron u her doktor veriyo ilginç geldi bizm burda moda değil heralde
maşallah canım 2 hafta sonra pıt pıtları da duyarsın inşallah
canımm destekli çamaşır kullan çok faydası oluyor gece yatarken de çıkartma yoksa sağdan sola dönerken yerlerinden kalkmıyolar
çok dolaşmadan çok yormadan biraz yürümenin zararı olmaz canım. biz haftasoonları eşimle bir çıkıyoruz 1,5 saatten önce dönemiyoruz o kadar yürüyüş çok iyi değil aslında
evet kuzum gece mahfediyolar özellikle beni çıkartmadan deniyim bidekuzu bebiş otursa bende dolanıcamda daha dr gitmedim ya ilki de düşüktü ister istemez tırsıyorum pazar günü hava güzel olursa çıkarız biraz hem hava alır hemde bakınırız
kızlar nerdesin yaaa bugün işlere daldınız heralde
kızlar benim göğüslerim kocaman oldu bide çok acıolar
sığdıramıyorum bi yere h.sonu bende bi kaç biey bakmaya çıkmak istiyorum ama dr gitmeden çok gezinmesem mi die de düşünüyorum istemeden
evet kuzum gece mahfediyolar özellikle beni çıkartmadan deniyim bidekuzu bebiş otursa bende dolanıcamda daha dr gitmedim ya ilki de düşüktü ister istemez tırsıyorum pazar günü hava güzel olursa çıkarız biraz hem hava alır hemde bakınırız
ayyy doktorcuğunu yesinler seninnnn..
maşallahhhh maşalllaahhh minnakına kuzumallahım sağlıkla pıt pıtları da duyması nasip etsin inşallahhh...
hoşgeldinizzz bebeklerimmmmmm maşşallah benim minnak yiğenimeeeekız göbüşten baktırdın dimi gerçi zen zayıfsın hemencik gözükmüştür ben daha şimiden haftayı düşünüyüroum bende gittiğimde senin bugun gittiğin gibi olucam çünkü
hoşgeldin iremmm miniğini sevsinler seninnnnkaç mm miş kesen ?? progesteron u her doktor veriyo ilginç geldi bizm burda moda değil heralde
maşallah canım 2 hafta sonra pıt pıtları da duyarsın inşallah
birazcık sabret büyücek daha acıcak daama geçio bi kaç hafta sık dişini kuzum
sen neden dr a hala gitmedin cnm ben mi okumadm kaçırdım alla alla???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?