- Konu Sahibi antidepresif
-
- #17.481
kızlar yemeğe arkadaşlar bekliyodu hemen yazıp çıktım o yüzden kusura bakmayın, sağolun canlarım reçelim fulim darısı sizin başınıza inşallah, fulim evet göbüşten baktı mm ini vesikalığınüstüne yazdıda bakmak hiç aklıma gelmedi akşam bakarım , didoşum progesteronu düşüğüm için verdi aspirinide o yüzden düşük geçmişin olursa veriyolar bildiğim kadarıyla, ama benim ki fitil hiçte sevmiyom ama napalım yapcam kuzum için
doktor dedi bulantı kusma var mı, dedim hiç bişey yok, rahatım diyosun yani dedi güldü ulturasonda gaz göründü dedim o sıkıntımda yok iyisin sen dedi
aslında bu cuma gidicektim cnm ama ben alttan muayne olmak istemiyorum o yüzden haftaya perşembeye randevu aldım şimdilik uslu uslu bekliyoruz
ultrason için değil de mesela benim de düşüğüm oldu dr adetin geçer geçmez gel dedi ertesi gün gittim kanda çıkmıştı zaten ilk başta kanda baktı tekrar ama ilaçlarımı yazdı hemen başla dedi. yani sadece görüşme gibi bişi yapsamıydın ki diye dedim :44::44:
sonuçta sen bak demeden alttan bakamaz ki bir de en son değerin hangi gün ne kadardı?
ben geldim kızlarrrrkesemizi gördük haftamızla uyumluymuş 6 haftalık minnakımla geldim canlar 2 hafta sonra kalp atışına çağırdı , vitamin coraspin ve fitil olarak progesteron verdi doktorcum bana ...........
hey maşşallahh banada verceği ilaçlar aynı olur21 marta kadar sabır sonra bende ALLAH kısmet ederse tanışıp gelicem kuzumla
ohh çok şükür gözün aydın yavrucummm çok sevindimmm
inşallah tatlım aynı olacak gidiş zamanlarımız senin kide 6 haftalık olur o zamana heralde , yerim minnakını senin bendebu arada bana folbiol u günde yarım at yeter dedi .......
osmangazideyim ben canım
fobliol folik plusa göre daha ağır zannedersem dr dediyse vardır bi bildiği kuzucummm darısı pıtpıtlarına bitanem 41,5 kere maşşallah size
evet plus galiba günde birden fazla alınıyo bu günde bir di normalde yarıma düşürdü doktorum dinliycez nasıl derse oaz iş yapam bacılar
evet kuzum gece mahfediyolar özellikle beni çıkartmadan deniyim bidekuzu bebiş otursa bende dolanıcamda daha dr gitmedim ya ilki de düşüktü ister istemez tırsıyorum pazar günü hava güzel olursa çıkarız biraz hem hava alır hemde bakınırız
inşallah tatlım aynı olacak gidiş zamanlarımız senin kide 6 haftalık olur o zamana heralde , yerim minnakını senin bendebu arada bana folbiol u günde yarım at yeter dedi .......
sağol tatlım yarında senin minnakının kalp atışlarına sevincez inşallah ...............
kız sütyenle yatılır mı aslaa yatmamam
ben günde bir tane tam alıyorum folbiol u doktor birşey demedi bana yahufolbiol folicplustan daha ağır bir ilaç o yüzden günde yarım veriyolar kızlar benimki de yarım verdi folbiolu
tam bilmiyorum ama buraları daha yeniyimdeeekız osmangazide bi dünya mahalle var benim amcamlar beşyolda oturuyorr
selam kızlar nassınız, bugün de baska baska isler yaptım.. adım yorgun umuta çıkacak.. ahandabülem oldum..
ben günde bir tane tam alıyorum folbiol u doktor birşey demedi bana yahu
tam bilmiyorum ama buraları daha yeniyimdeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?