Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

hey maşşallahh banada verceği ilaçlar aynı olur 21 marta kadar sabır sonra bende ALLAH kısmet ederse tanışıp gelicem kuzumla

aslında bu cuma gidicektim cnm ama ben alttan muayne olmak istemiyorum o yüzden haftaya perşembeye randevu aldım şimdilik uslu uslu bekliyoruz

ultrason için değil de mesela benim de düşüğüm oldu dr adetin geçer geçmez gel dedi ertesi gün gittim kanda çıkmıştı zaten ilk başta kanda baktı tekrar ama ilaçlarımı yazdı hemen başla dedi. yani sadece görüşme gibi bişi yapsamıydın ki diye dedim :44::44:
sonuçta sen bak demeden alttan bakamaz ki bir de en son değerin hangi gün ne kadardı?

canım haklısın aklımda o da var ben cuma günü 38 di pazartesi 221,57 oldu cuma günü tekrarlayacağım testi belki giderim belki gitmem bilmiyorum şimdilik ben en son ocak 12 de hastalandım subatta adet görmedim subat 24 te yumurtam çatladı 8 marttada yani yumurtlamanın üstünden 12 gün sonra kanda 38 çıkmıştı benim bebeiş ben dahil bu topikteki herkese süpriz geldi

ohh çok şükür gözün aydın yavrucummm çok sevindimmm

hey maşşallahh banada verceği ilaçlar aynı olur 21 marta kadar sabır sonra bende ALLAH kısmet ederse tanışıp gelicem kuzumla

inşallah tatlım aynı olacak gidiş zamanlarımız senin kide 6 haftalık olur o zamana heralde , yerim minnakını senin bende bu arada bana folbiol u günde yarım at yeter dedi .......

inşallah tatlım aynı olacak gidiş zamanlarımız senin kide 6 haftalık olur o zamana heralde , yerim minnakını senin bende bu arada bana folbiol u günde yarım at yeter dedi .......

fobliol folik plusa göre daha ağır zannedersem dr dediyse vardır bi bildiği kuzucummm darısı pıtpıtlarına bitanem 41,5 kere maşşallah size

fobliol folik plusa göre daha ağır zannedersem dr dediyse vardır bi bildiği kuzucummm darısı pıtpıtlarına bitanem 41,5 kere maşşallah size

evet plus galiba günde birden fazla alınıyo bu günde bir di normalde yarıma düşürdü doktorum dinliycez nasıl derse o az iş yapam bacılar

kız sütyenle yatılır mı aslaa yatmamam

folbiol folicplustan daha ağır bir ilaç o yüzden günde yarım veriyolar kızlar benimki de yarım verdi folbiolu

selam kızlar nassınız, bugün de baska baska isler yaptım.. adım yorgun umuta çıkacak.. ahanda bülem oldum..

folbiol folicplustan daha ağır bir ilaç o yüzden günde yarım veriyolar kızlar benimki de yarım verdi folbiolu
ben günde bir tane tam alıyorum folbiol u doktor birşey demedi bana yahu

kız osmangazide bi dünya mahalle var benim amcamlar beşyolda oturuyorr
tam bilmiyorum ama buraları daha yeniyimdeee

kızlaaaar
bendeniz huysuz hatun olarak dayanamadım test yaptım
kocaman bir negatif aldım oturdum totomun üstüne
ben size dedim olmadı bu ayda olmadı hissediyorum
gerçi erken yaptım ama yok işte yok offffff yaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…