Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kızlaaaar
bendeniz huysuz hatun olarak dayanamadım test yaptım
kocaman bir negatif aldım oturdum totomun üstüne
ben size dedim olmadı bu ayda olmadı hissediyorum
gerçi erken yaptım ama yok işte yok offffff yaaaaaaaa

ablam senin kaç günü kaldı ki test yaptın hatırlatırım bu arada ben 11. Günde negatifi görmüştüm amaaaaa .....

abla daha kaç gün var yaa sende aşk olsun heee moral bozuyosun kendi kendine

hoşgeldin umudum yorma kendini kısmetse yarın mı gidiyosun dra?

hsbuldum balım.. nassın..

napim kuzumu. ben yapmasam simdi kim yapacak.. evi aklım takılmaycak sekilde bırakmak istedim.. ondan yani..
e çamasrdı ütüydü .. mtfak topla makine çalıstır.. derken..
ama toparladım sükür ki..

bitek kendim kaldım onuda yapacam simdi.. bide bavul hazırlıycam..

evt kuzum yarın sabah ..
artık ne diyecek ne anlatacaklar o zaman görecezs..
ama sanırım bi baska iğnem daah baslışyccak bskada ne derlerse onu yapcas ..

Son düzenleme:

HADİ HAYIRLARLA GİT HAYIRLI HABERLERLE GEL UMUDUM BENİMMMM

benim bugün 7.gün ablam ama en azından silik milik bişey çıkardı o da yok

napıyım ablam yaaa valla yoruldum silik milik bişey çıkaydı en azından
ne biliyim aynurun 8. gün çıkmış bende tık yok

ABLAAAA YA HEMEN SU KOYVERME SEN 2 GÜNDE Bİ TEKRARLA BENCE TESTİ AĞLAYIPTA ÜZME YİĞENİMİ

HADİ HAYIRLARLA GİT HAYIRLI HABERLERLE GEL UMUDUM BENİMMMM

ABLAAAA YA HEMEN SU KOYVERME SEN 2 GÜNDE Bİ TEKRARLA BENCE TESTİ AĞLAYIPTA ÜZME YİĞENİMİ

olmayan yiğeninimi canım
boşverin siz beni asıl siz benim konularıma takılıp sıkılmayın
siz hamişsiniz size sıkılmak yok ben ağlar ağlar susarım nede olsa

kızlar arkadaşlarım bana lcwden hamile cicisi almışlar

GÜLE GÜLE GİY KUZUM BENDE GEÇEN HAMİLELİĞİMDE HEVESLE ALDIKLARIMI GÖZÜM GÖRMESİNDİE KALDIRMIŞTIM DÜN AKŞAM ONLARI ÇIKARTTIM RABBİM NASİP EDERSE İLERLEYEN ZAMANLARDA GİYERİM ARTIK

yoruldum ablam nasıl ağlamıyım okadar büyüyen yumoşa
iğneye rağmen yine yok işte

ABLA ÇOK TEZ BAKMISSIN TESTE DAHA VAR GÜNÜNE BELKİM NAZLI SEN YİNE TEKRARLARSIN TESTİ ÜZÜLME NOLURR

GÜLE GÜLE GİY KUZUM BENDE GEÇEN HAMİLELİĞİMDE HEVESLE ALDIKLARIMI GÖZÜM GÖRMESİNDİE KALDIRMIŞTIM DÜN AKŞAM ONLARI ÇIKARTTIM RABBİM NASİP EDERSE İLERLEYEN ZAMANLARDA GİYERİM ARTIK
sen de benim gibi bende atmıştım bazanın içine düşük yapınca...bende cıkardım. gerçi bi pantolon 2 de tişört var,bugün bi pantolon daha bakcam... bi süre yeter.. kızlar bir de dün doğumuna 1 ay kalan arkadaşımla konuştum,kıyafetleri alırken 1 beden büyük al dedi,son aylarda onlar bile sıkıyomuş çünkü...

benim bugün 7.gün ablam ama en azından silik milik bişey çıkardı o da yok

YA ÇIKMADI DİYORUM SANA , 11. GÜN SİLİK DEĞİL HİÇ BİŞEY ÇIKMADI BEN BAT GÜNÜ BAS BAS BAĞIRIYODUM NİSANA KALDI İŞİM İNŞALLAH NİSANDA OLUR DİYE AMA VARMIŞ MEĞER , ONDA ŞÖYLE BUNDA BÖYLE DEMİYCEZ, ZETEN KENDİ HAMİLELİKLERİMİZ BİLE BİRBİRİRNİ TUTMUYO BEN DİĞERİNDE NE BELİRTİLER YAŞAMIŞTIM BUNDA TIK YOK , O YÜZDEN KIR DİZİNİ GÜNÜNÜ BEKLE MORAL BOZMAKTA YOK SADECE DUA EDECEKSİN YOKSA BÜYÜK FALAN DEMEM BİLESİN( GERÇİ SENİ GÖREN BANA ABLA DER MAŞALLAH ABLAMA ) ............

bende o dönem yazdı hamile şortu almıştım 2 tane bi kaçta üst şimdi pantalon bakıcam eşim tutturdu normal kotlarını giyme die gerçi kotlarım gündüz iyide akşamüstüne doğru rahatsız ediyo h.sonu belki çıkarım bende

ablacım çok erken yapmışsın testi sen aynura filan bakma her bünye aynı değildir ki belki sen iğneden 24 saAT SONRA ÇATLADIN ve döllendiyse şu an rahme ancak gitmiştir. 5-6 günde ancak yerleşiyor çünkü ve o yerleşmeden sonra bhcg hormonu artıyor. boştan yere üzme kendini.. bekle daha 7 gün daha sabret

umuddduuummm allahım güle güle gitmeni güle güle göbişin dolu dolu geri gelmeni nasip etsin inşallahhh. rabbim emeklerinin karşılığını fazlasıyla versin inşallahhh.
ayy tüylerim diken diken oldu, duygusala bağladım

kızlar arkadaşlarım bana lcwden hamile cicisi almışlar
güle güle giy şeker. o kıyafetlerin içini göbişin doldurduğunda didoş gibi çeker fotonu koyarsın. biz de yorum yaparız

kızlaaaar
bendeniz huysuz hatun olarak dayanamadım test yaptım
kocaman bir negatif aldım oturdum totomun üstüne
ben size dedim olmadı bu ayda olmadı hissediyorum
gerçi erken yaptım ama yok işte yok offffff yaaaaaaaa

ahhh ablam daha teste çook erken. çatlatma iğnesinden 18 gün sora test yapın diyolar hep internet sitelerinde... sen hele bi dur, o kadaann da tez canlılık yapma...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…