Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

benim de öyle cnm,sabah iyi de akşama doğru rahatsız ediyo...
boşver en güzeli hamile pantolonu giymek,sıkılmasın bebişlerimiz........
hem göbüşü de çıkartıyo hafiften o pantolonlar,kihhh kih kihhhhh
moda gireriz biraz....

bu arada bende folbiol kullanmıştım günde 1 tane demişti doktorum.Doktor bilmiyor ama zaten eksikti bende şimdi tamamlanmıştır inşallah. Elevite başladım ben artık. onunda tadı kötü ama yutana kadar sıkıyorum dişimi artık

kızlar ben yine uyudum uyandım yaa yalnızlıktan olsa gerek uykucu oldum

kızlar biliyonuz demi gözden çıkarttığınız pantolanların üstüne terzide penye ekleyip hamile pantolonu yapıyolar, ankarada 5 liraydı burda kaç bilmiyorum ama , ben şahsen öyle yapcam dünya para veremem gündelikler için ama özel bişeyler alcam kısmet olursa tabi .....

eleviti bana şimdiden verdi .............

yaz günü şort da pek rahat olur dimi

evet kuzummmm bende bakıcam h.sonu yazada sortum hazır zaten üstleri geç giyerizde pantalonlar şimdiden şart

kız benim nasıl bi uyuyasım var gözkapaklarım yarıda duruyo

evet ben onu dün okudum nette ben geçenlerde neredeyse tüm pant. Anneme verdim giyilmedik bi dünya pant vardı ona hayıflandım akaşam yine kurcalıyayım bakım nelerden yaptırabilirim die

uyusun da büyüsün ninniiiiiii
tıpış tıpış yürüsün ninniiiiiii....
eeeeee eeee eeeeeee eeeeeeeeeeee.......

aaa evet onu ben de dymustum hatta bugün aklımdaydı sorayım bi terziye dedim.
benim bi tane çok düşük bel pantolonum var yazlık hiç giyemiyorum,onu yaptırsammı dedim kendi kendime... peki o kemer kısmını nasıl ayarlıyolar ki aklım ermedi?:44::44::44:

teşekkür ederim canım inşallah kaldırmak zorunda kalmayız tekrar

iyi fikir aslında yaa dar gelen bir pantolonum var onu yaptırsam mı ama beli gelmiyor onu ayarlarlar mı sence?

kız didoş sen napıyon orda sessiz sessiz?

yazıyorum kızzz daha ayılamadım da :))

eleviti bana şimdiden verdi .............

hmmm.. devlet hastanesindeki doktorum bana decavit vermişti ama ben kullanmamıştım kafasına göre verdi diye

vitamin zaten içsen de zararı olmaz

[video=youtube;cSNM7mcw6Mw]http://www.youtube.com/watch?v=cSNM7mcw6Mw[/video]

ahanda buda şarkısı dinleyin bacılarımmmm :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118: :118::118::118:

hemen annene sor kimseye vermediyse kap geri

BEL KISMINI KESİYO TATLIM, KEMER KALMIYO , FERMUARIDA ÇIKARIP ORAYI DİKİYO ÜST ÜSTE , YUKARIDA PENYESİ

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…