- Konu Sahibi antidepresif
-
- #17.521
bende o dönem yazdı hamile şortu almıştım 2 tane bi kaçta üst şimdi pantalon bakıcam eşim tutturdu normal kotlarını giyme die gerçi kotlarım gündüz iyide akşamüstüne doğru rahatsız ediyo h.sonu belki çıkarım bende
bende o dönem yazdı hamile şortu almıştım 2 tane bi kaçta üst şimdi pantalon bakıcam eşim tutturdu normal kotlarını giyme die gerçi kotlarım gündüz iyide akşamüstüne doğru rahatsız ediyo h.sonu belki çıkarım bende
bu arada bende folbiol kullanmıştım günde 1 tane demişti doktorum.Doktor bilmiyor ama zaten eksikti bende şimdi tamamlanmıştır inşallah. Elevite başladım ben artık. onunda tadı kötü ama yutana kadar sıkıyorum dişimi artık
kızlar ben yine uyudum uyandım yaa yalnızlıktan olsa gerek uykucu oldum
benim de öyle cnm,sabah iyi de akşama doğru rahatsız ediyo...
Boşver en güzeli hamile pantolonu giymek,sıkılmasın bebişlerimiz........
Hem göbüşü de çıkartıyo hafiften o pantolonlar,kihhh kih kihhhhh
Moda gireriz biraz....
bu arada bende folbiol kullanmıştım günde 1 tane demişti doktorum.doktor bilmiyor ama zaten eksikti bende şimdi tamamlanmıştır inşallah. Elevite başladım ben artık. Onunda tadı kötü ama yutana kadar sıkıyorum dişimi artık
Kızlar ben yine uyudum uyandım yaa yalnızlıktan olsa gerek uykucu oldum
kızlar biliyonuz demi gözden çıkarttığınız pantolanların üstüne terzide penye ekleyip hamile pantolonu yapıyolar, ankarada 5 liraydı burda kaç bilmiyorum ama , ben şahsen öyle yapcam dünya para veremem gündelikler için ama özel bişeyler alcam kısmet olursa tabi .....
uyusun da büyüsün ninniiiiiiibu arada bende folbiol kullanmıştım günde 1 tane demişti doktorum.Doktor bilmiyor ama zaten eksikti bende şimdi tamamlanmıştır inşallah. Elevite başladım ben artık. onunda tadı kötü ama yutana kadar sıkıyorum dişimi artık
kızlar ben yine uyudum uyandım yaa yalnızlıktan olsa gerek uykucu oldum
kızlar biliyonuz demi gözden çıkarttığınız pantolanların üstüne terzide penye ekleyip hamile pantolonu yapıyolar, ankarada 5 liraydı burda kaç bilmiyorum ama , ben şahsen öyle yapcam dünya para veremem gündelikler için ama özel bişeyler alcam kısmet olursa tabi .....
yoruldum ablam nasıl ağlamıyım okadar büyüyen yumoşa
iğneye rağmen yine yok işte
GÜLE GÜLE GİY KUZUM BENDE GEÇEN HAMİLELİĞİMDE HEVESLE ALDIKLARIMI GÖZÜM GÖRMESİNDİE KALDIRMIŞTIM DÜN AKŞAM ONLARI ÇIKARTTIM RABBİM NASİP EDERSE İLERLEYEN ZAMANLARDA GİYERİM ARTIK
ABLA ÇOK TEZ BAKMISSIN TESTE DAHA VAR GÜNÜNE BELKİM NAZLI SEN YİNE TEKRARLARSIN TESTİ ÜZÜLME NOLURR
kız didoş sen napıyon orda sessiz sessiz?
eleviti bana şimdiden verdi .............
kim sordu bilemiyorum ama bana da dr. Hem öncesinden hem hamilelikte 1 tam verdi folbiol'u
evet kuzummmm bende bakıcam h.sonu yazada sortum hazır zaten üstleri geç giyerizde pantalonlar şimdiden şart
kız benim nasıl bi uyuyasım var gözkapaklarım yarıda duruyo
evet ben onu dün okudum nette ben geçenlerde neredeyse tüm pant. Anneme verdim giyilmedik bi dünya pant vardı ona hayıflandım akaşam yine kurcalıyayım bakım nelerden yaptırabilirim die
uyusun da büyüsün ninniiiiiii
tıpış tıpış yürüsün ninniiiiiii....
eeeeee eeee eeeeeee eeeeeeeeeeee.......
aaa evet onu ben de dymustum hatta bugün aklımdaydı sorayım bi terziye dedim.
benim bi tane çok düşük bel pantolonum var yazlık hiç giyemiyorum,onu yaptırsammı dedim kendi kendime... peki o kemer kısmını nasıl ayarlıyolar ki aklım ermedi?:44::44::44:
hemen annene sor kimseye vermediyse kap geri
BEL KISMINI KESİYO TATLIM, KEMER KALMIYO , FERMUARIDA ÇIKARIP ORAYI DİKİYO ÜST ÜSTE , YUKARIDA PENYESİ
YORGANDA KENE VAR KOPAR KOPAR GENE VAR
Allahımmmm iki gündür dilimde bu durup durup söylüyorum hee
hemen annene sor kimseye vermediyse kap geri
BEL KISMINI KESİYO TATLIM, KEMER KALMIYO , FERMUARIDA ÇIKARIP ORAYI DİKİYO ÜST ÜSTE , YUKARIDA PENYESİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?