- Konu Sahibi antidepresif
-
- #17.541
sorim valla doğru diyon gııı
teşekkür ederim canım inşallah kaldırmak zorunda kalmayız tekrar
ay yazın düğün var ben nasıl oynucam yaaaaa
sor tabi, ben işe gelip giderken evde giyeceklerime çok para vermek istemiyorum zaten uzun sürelide giymeycen , hamile kıyafetleride çok pahalı anam
hımmmmm güzel yöntem...hemen annene sor kimseye vermediyse kap geri
BEL KISMINI KESİYO TATLIM, KEMER KALMIYO , FERMUARIDA ÇIKARIP ORAYI DİKİYO ÜST ÜSTE , YUKARIDA PENYESİ
ay yazın düğün var ben nasıl oynucam yaaaaa
evet çok pahalı kuzum dediğin gibi gecici bi dönem hem bu dönemi ucuz hem de rahat geçirmeliyiz çünkü daha bi çok şeye mangır lazım
kızzzzzzzzzzzzzzzzzzz
yaz günü şort da pek rahat olur dimi
ben şimdiden birikime başladım yaza başlarım alışverişe altında o zamana yükselir diye aldım kızçeme diyecektim ya2 çeyrek
ayyy bazen öle özlüyorum ki izmirdeki rahat giyimimi. buraya gelince maalesef gardırobumu değiştirdim. nerde şort, kapri giysen bile tuhaf karşılanıyo. eskiden çok güzel eşortman takımlarım vardı, hafta sonları bazen giyer onlarla çıkardım, burda öle çıkınca da tuhaf oluyo
iyi yapmışsın tutumlu hatun seni :)
bizde babası biriktirsin annesinden hayır yok6. ayda başlarız heralde alışverişe 3 ayda yavaş yavaş eksiklerini tamamlarız. beşiği dedesinden olcak nasıl oolsa
ben şimdiden birikime başladım yaza başlarım alışverişe altında o zamana yükselir diye aldım kızçeme diyecektim ya2 çeyrek
ben yapamam o ayrı :)
seni tutumlu gacı seniiiii rabbim sana resmindeki gibi kızçe nasip etsin yumuk yumuk ak pak sapsağlıklı
ya ben yaparımda kotlar gitti
kızlar başım ağrıyorr dünden beri ne yapsam bir fikriniz var mıı
kızlar başım ağrıyorr dünden beri ne yapsam bir fikriniz var mıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?