Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

teşekkür ederim canım inşallah kaldırmak zorunda kalmayız tekrar

deme öyle deme düşünmek istemiyorum ben öyle şeyler

ay yazın düğün var ben nasıl oynucam yaaaaa

kız yaza koca göbüşlü oluruz oynarsın rahat rahat benim bi arkadasım 9. ayonda düğün düğün gezip oynuyodu oynarken doğurucak bu gacı diyoduk

sor tabi, ben işe gelip giderken evde giyeceklerime çok para vermek istemiyorum zaten uzun sürelide giymeycen , hamile kıyafetleride çok pahalı anam

evet çok pahalı kuzum dediğin gibi gecici bi dönem hem bu dönemi ucuz hem de rahat geçirmeliyiz çünkü daha bi çok şeye mangır lazım

hemen annene sor kimseye vermediyse kap geri

BEL KISMINI KESİYO TATLIM, KEMER KALMIYO , FERMUARIDA ÇIKARIP ORAYI DİKİYO ÜST ÜSTE , YUKARIDA PENYESİ
hımmmmm güzel yöntem...
nette de naktım şimdik,evet evet ben de akşam dolabı kurcalıyayım bakalım neler varmış.....

ay yazın düğün var ben nasıl oynucam yaaaaa

bizim de bir sürü var ya,ben oynayamıycam galiba

ben şimdiden birikime başladım yaza başlarım alışverişe altında o zamana yükselir diye aldım kızçeme diyecektim ya 2 çeyrek
evet çok pahalı kuzum dediğin gibi gecici bi dönem hem bu dönemi ucuz hem de rahat geçirmeliyiz çünkü daha bi çok şeye mangır lazım

yaz günü şort da pek rahat olur dimi

ayyy bazen öle özlüyorum ki izmirdeki rahat giyimimi. buraya gelince maalesef gardırobumu değiştirdim. nerde şort, kapri giysen bile tuhaf karşılanıyo. eskiden çok güzel eşortman takımlarım vardı, hafta sonları bazen giyer onlarla çıkardım, burda öle çıkınca da tuhaf oluyo

ben şimdiden birikime başladım yaza başlarım alışverişe altında o zamana yükselir diye aldım kızçeme diyecektim ya 2 çeyrek

iyi yapmışsın tutumlu hatun seni :)
bizde babası biriktirsin annesinden hayır yok 6. ayda başlarız heralde alışverişe 3 ayda yavaş yavaş eksiklerini tamamlarız. beşiği dedesinden olcak nasıl oolsa

haklısın canım daha muhafazakar kesimdir orası. şort ben noromalde giymem dışarda zaten evin içinde giyerim. ama tabi küçük yer biraz usturuplu giyinmek gerekiyor

bizim şuan kredi borcumuzda var kenara koymazsam bir anda başlarsak zorlar bizi o yüzden böyle böyle atcam inşallah kenara cinsiyet belli olur bizde başlarız inşallah ................
iyi yapmışsın tutumlu hatun seni :)
bizde babası biriktirsin annesinden hayır yok 6. ayda başlarız heralde alışverişe 3 ayda yavaş yavaş eksiklerini tamamlarız. beşiği dedesinden olcak nasıl oolsa

seni tutumlu gacı seniiiii rabbim sana resmindeki gibi kızçe nasip etsin yumuk yumuk ak pak sapsağlıklı

ya ben yaparımda kotlar gitti

amin tatlım tabiki öncelikle rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin cinsiyet hiç önemli değilll, ama gözümde canlandırdımda yerim ben o yumuk elleri yawww .............................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…