Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

evet kuzum ben hurma işini bi kaç günde 1 tüketeyim hergün değil ilerki dönelerde inşallah yararı olacağı zaman düzenli yerim saol bebekim

ay benim karnım kocaman ya...
acaba ikizdi de dr bi tane mi gördü:44::44::44::44:
... sanki 4 aylık gibiyim ya...

ne demek canımcım..
ben de çok severim hurmayı ama korkuyorum yemeye....

ay benim karnım kocaman ya...
acaba ikizdi de dr bi tane mi gördü:44::44::44::44:
... sanki 4 aylık gibiyim ya...

benimde öyle ama folicplusu 3 e çıkardığımdan beri bildiğin 4 aylık hamilelerle yarışırım o derece ama şişkinlikmiş sonra gidiyomuş o bebiş dolduruyomuş iyice içeriyi

huuu huuu biz geldiik

nerdesin ki sen mrktan çatladık anlat bakalım ne yaptınız dr da

hahahaha fatmikim sen mi şişkosun benmi benim göbüşüm senin göbüşünü katlar bi kere

fuli sen de göbüşüm de göbüşüm diyosun sürekli....
ne kadar göbüşün var senin bakim....
koy da göbüşünü görelim bakalım... senin mi çok yoksa bizimmi?göbek yarıştıralım...
benim rahim sanki portakal değil de kavun kadar...

o facebookta gördüğünüz gelin hallerim zayıf hallerim tekrar aldım kiloları kışın 75 filanım sanırım

olsun olsun benden iyisin yine bebekimmmm

kuzu boy 1.73 kg 83 ile hamile kalmış bulundum te gerisini sen düşün buna bide şişkinlik eklersek evet benimde rahmimde daha imdiden kavun var sanki

napıyon iştemisin evdemi
evdeyim kuzum

oyy maşşallahhhh antalsana beyaa cımbızla laf alıyoz ağzındann

canım gittik doktora tabi heyecandan titriyordum..karından gördük kuzumu 5 haftalık son adet tarihiyle uyumlu kesemiz çok şükür15 gün sonra pıt pıtlar için çağırdı dpktorumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…