- Konu Sahibi antidepresif
-
- #17.761
olsun olsun benden iyisin yine bebekimmmm
kuzu boy 1.73 kg 83 ile hamile kalmış bulundum te gerisini sen düşün buna bide şişkinlik eklersek evet benimde rahmimde daha imdiden kavun var sanki
sen kaç kilosun bebeğimmm
evdeyim kuzum
canım gittik doktora tabi heyecandan titriyordum..karından gördük kuzumu 5 haftalık son adet tarihiyle uyumlu kesemiz çok şükür15 gün sonra pıt pıtlar için çağırdı dpktorumuz
olsun olsun benden iyisin yine bebekimmmm
kuzu boy 1.73 kg 83 ile hamile kalmış bulundum te gerisini sen düşün buna bide şişkinlik eklersek evet benimde rahmimde daha imdiden kavun var sanki
ben şuan 62 kiloyum...
167 boy..
ama ben kendimi bildim bileli hem tontiştim hep ama hep.. hiç zayıf olmadım
herkes yanaklarımı sıkardı.....
ergenliğimde aşırı kilo aldım 90-95 olmuşumdur o dönemde,tartılmıyodum da,sonra,ünv. başladım. orda biraz verdim ama 5 kilo falan..
okul bitti ben hala tombiş....
eşimle de çıkıyoruz o dönemde,o beni şişko sevdi
sonra beni istemeye gelicekler ama ben nasıl gelinlik giycem dedim ve hayatımda ilk defa karar verdim ve sıkı durun 85 kilodan 57 kiloya düştüm.....28 kilo dile kolay..
ve dal gibi gelin oldum.. sonra ilk gebelikti falan derken biraz kilo aldım. işte şimdi de 60-61 le hamile kaldım..
bende bariz yerini hissediyorum cevizden az büyük şişlik var sert51kg ile hamile kaldım 66 kg ile doğuma girmemi tavsiye ediyo doktor benim boğaz bir acılırsa zor o iş
ben şuan 62 kiloyum...
167 boy..
ama ben kendimi bildim bileli hem tontiştim hep ama hep.. hiç zayıf olmadım
herkes yanaklarımı sıkardı.....
ergenliğimde aşırı kilo aldım 90-95 olmuşumdur o dönemde,tartılmıyodum da,sonra,ünv. başladım. orda biraz verdim ama 5 kilo falan..
okul bitti ben hala tombiş....
eşimle de çıkıyoruz o dönemde,o beni şişko sevdi
sonra beni istemeye gelicekler ama ben nasıl gelinlik giycem dedim ve hayatımda ilk defa karar verdim ve sıkı durun 85 kilodan 57 kiloya düştüm.....28 kilo dile kolay..
ve dal gibi gelin oldum.. sonra ilk gebelikti falan derken biraz kilo aldım. işte şimdi de 60-61 le hamile kaldım..
sen iyimişsin kuzum ben tartılmadımda kaçla hamile kaldım bilmiyorum doktorda tartmadı
senin boy da uzunmuş canım...
valla ben su içsem yarıyo,ne olurum bu hamilelik sonunda bilmiyorum.. hedefim 15 ile kapatmak ama inşallah başarabilirim,çünkü şimdiden iştahım açık....
olur olur dikkat ede ede bakalım bana ne diyecek dr
bende hep yapılıydım omuzlar geniş bir bilek var maşşallahlık zaman zaman bende çok kg aldım mesela 96 yı gördüm bundan 6-7 sene evvel o ana kadar ben haal kilolu değilim diodum tartıda rakamı görünce yerin dibine girmiştim sonra sıktım kendimi 67-68 e düştüm nişan dönemimizde fln öyleydim ama nişandan sonra aldım bende yeniden düğünde 76 kg dim iri tosuncuk gelincikkahanda şimdi montofon gibiyim
o değilde öğlen arasından beri nette dolanıyorum facede fln yemek sayfalrı varya orda yayınlanan yemekler fln çıkıyo karsıma önceden zevkle bakardım yemek resmi görünce az daha uzun baksam midem bulanıcakmış gibi oluyorum :44::44:
o değilde öğlen arasından beri nette dolanıyorum facede fln yemek sayfalrı varya orda yayınlanan yemekler fln çıkıyo karsıma önceden zevkle bakardım yemek resmi görünce az daha uzun baksam midem bulanıcakmış gibi oluyorum :44::44:
İki saattir okuyorum anca bitirdim yahuFatmacım, gözün aydın canım kalp atışını görmüşsün. Poğaçaya benziyor muydu bari Demek sende de patlıcan var:) Bende kendi kendime ne biçim kese şekli bu diyordum. Şimdi kalp gibi oldu gerçi de.
İremcim, kesene kırkbir kere maşallah canım. Darısı kalp atışlarına inşallah.
Roseis, 8-10 haftalarda görünen bu kanama normal canım. Doktorun erken farketmiş. Yani dışa vurmadan. İlerleyen günlerde kahverengi lekelenmen olabilir sakın korkma. Kahverengi leke eski bir kanamanın dışarı atılımıymış. Kese arkası kanaması sıklıkla görülüyor. Yat hiç kalkma. 20 gün yattım şu an maşallah hiçbir sıkıntım yok.
Kübracım, kesen hayırlı olsun içi kocaman bebekle dolsun inşallah. Tabi bu diğer keseli hamişlerimiz için de geçerli bu dua
Bugün hiç çıkartmadım. Sabah zeytin ekmek yiyebildim çok şükür. Öğlen de iki elma. Bulantım çok şükür yok gibi. Bu sefer de bişey mi oldu acaba diye korkuyordum ki bebiş kıpraşmaya başladı bir saat önce
ay allah iyiliğini versin senin...
montofon diyo ya
olsun kuzum olsun,bebişler sağlıklı olsun da dikkat ederiz artık az almaya çalışırız....
İki saattir okuyorum anca bitirdim yahuFatmacım, gözün aydın canım kalp atışını görmüşsün. Poğaçaya benziyor muydu bari Demek sende de patlıcan var:) Bende kendi kendime ne biçim kese şekli bu diyordum. Şimdi kalp gibi oldu gerçi de.
Roseis, 8-10 haftalarda görünen bu kanama normal canım. Doktorun erken farketmiş. Yani dışa vurmadan. İlerleyen günlerde kahverengi lekelenmen olabilir sakın korkma. Kahverengi leke eski bir kanamanın dışarı atılımıymış. Kese arkası kanaması sıklıkla görülüyor. Yat hiç kalkma. 20 gün yattım şu an maşallah hiçbir sıkıntım yok.
Kübracım, kesen hayırlı olsun içi kocaman bebekle dolsun inşallah. Tabi bu diğer keseli hamişlerimiz için de geçerli bu dua
Bugün hiç çıkartmadım. Sabah zeytin ekmek yiyebildim çok şükür. Öğlen de iki elma. Bulantım çok şükür yok gibi. Bu sefer de bişey mi oldu acaba diye korkuyordum ki bebiş kıpraşmaya başladı bir saat önce
bende sabahtan beri düşünüyorum akşama ne yesemde midem yanmasa filan diye şimdi bişey çıktı mide yanması
ha ha haaaa dikkat dikkat senin de bulantılar geliyo haberin olsun...
bulantı olmasa da koku hassasiyeti,tiksinmeler,iğrenmeler....
bu onun habercisi...
bende sabahtan beri düşünüyorum akşama ne yesemde midem yanmasa filan diye şimdi bişey çıktı mide yanması
saolasın ablacım senin adına coook sevindim iştahın yerine gelir inşallahbakalım bende kıpırtılarını erken hissedecek miyim kuzumun
bu arada fatmam gözünaydın pıt pıtlarınızı görmüşsünüzdarısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?