- Konu Sahibi antidepresif
-
- #17.781
Sağ ol tatlıcım. Bana kalırsa erken hissedeceksin. Çünkü bir kere doğum yaptıktan sonra rahim duvrı hassaslaşıyor. Bebeğin dokunuşlarını hissedebiliyorsun. Böyle tekme şeklinde değil tabi. Sürtünüp geçer gibi. Bir iki saniye. Ya da içinde küçük bir balık varmış da kayıyormuş gibi. Hem tecrübeli olunca hangisi gaz hareketi hangisi velet anlayabiliyor insanÜçüncü ayında hissedersin merak etme.
sanırım öyle görünüyo kuzu sağlıklı olsunda hiç gözümde değil ama umarım hafif atlatırım :26::26:
kuzu bende o yanma neredeyse salı gününden beri var sabahları daha çok öğleden sonra hafifliyo benimde aklıma yemek diyince bişey gelmiyo
sanırım öyle görünüyo kuzu sağlıklı olsunda hiç gözümde değil ama umarım hafif atlatırım :26::26:
Kuzu bende o yanma neredeyse salı gününden beri var sabahları daha çok öğleden sonra hafifliyo benimde aklıma yemek diyince bişey gelmiyo
evet kuzum öyle yapmaya çalışıyorum gereksiz şeyler yememeye çalışıyorum işte bebişler sağlıklı olsunlarda biz doğumdan sonra sıkar kendimizi veririz kglerinimiz
ablacımmmm çok sevindim bişeyler yiyebilmene ve bulantılarının geçmesine maşallahh sizeee kıpırdıyorda artık yarın bize hmn hbr et olurmu ablacımmmm dr dan gelince
ayy bende her hafta yeni şeyler geliyor ne bu yaa anlamadım vallaa
inşallah cnm inşallah.. Benim gibi olur inşallah senin de...
O yanma gbi tuhaf şey bende de var,sanki yemek borum dolu ama midem boş gibi,yediklerim sanki orda kalıyo...ayrıca hıçkırık şeklince gelen tuhaf bir gaz da var bende....:44::44::44:
Ne bu şimdi reflü mü acep?
Yemek derseniz ben de sabahtan beri ne yesek akşama diye düşünüyorum...
Randevum 16.30 da canım. İnşallah eve gelince olan biteni anlatır fotolarımı da eklerim:) Eee teyseciği 4.aya girdik gireceğiz biz. Çabucak büyütün yetişin bizi siz de:)) Sizi okuyunca o günlere dönüyorum. Benim o dönemim kabus gibiydi. Size maşllah. O yüzden boş yere endişelenmeyin diye söylenip duruyoruz size. Tabi kayıplarınız olunca daha hassassınız ama şu an için en büyük düşmanınız stres.
Bu arada kocam erkek olduğundan yüzde ikibin emin. Ben de öyle hissediyorum. Bütün aile de öyle diyor. Akşam rüyamda silah gördüm. Erkek çocuk demekmiş. Aslında kalbim büyük oranda kız istiyor ama mantığım erkek diyor. O yüzden cinsiyeti öğrendiğimde ne hissedeceğimi bilemiyorum. Randevu günümü eşime söylemedim. Ona kalsa bir hafta daha sabretmem lazımmış. Doktora kendim gideceğim, cinsiyetini de sizden başka kimseye söylemeyeceğim
Bu mide yanmalarınız ileriki dönemlerde de devam ederse samur saçlı bebekler doğuracaksınız demektir kızlar. Benim büyük kızımda hep mide yanmam vardı. Upuzun saçlı doğdu. Saçtan gözleri görünmüyordu düşünün yani. İkinci de yanma yoktu kızım kabak doğdu. Kabak bebekleri de çok severim haaa.
off canım bişi istese yapıcam
evde taze fasülye var çok severdim normalde yiyemedim
anticim hayırlı olsun kesesi , darısı pıtpıtlarınakız batlar aynımıydı senle benim aynı gidiyoz , sen çok bekletmiştin bizi olabilir sankim :44::44:
bekliyoruz haberini ablacımmmm Allah gönlüne göre versin diyeceğim ama gönlün ve mantığın ayrı düşünüyomuş Rabbim sağlıcakla versin kuzularımızı
hehehe bende kabak doğmuşummm bembeyazzzzzz
bu mide yanmalarınız ileriki dönemlerde de devam ederse samur saçlı bebekler doğuracaksınız demektir kızlar. Benim büyük kızımda hep mide yanmam vardı. Upuzun saçlı doğdu. Saçtan gözleri görünmüyordu düşünün yani. Ikinci de yanma yoktu kızım kabak doğdu. Kabak bebekleri de çok severim haaa.
off canım bişi istese yapıcam
evde taze fasülye var çok severdim normalde yiyemedim
normal kuzum bunlar daha neleri yiyemiycez neleri istiycez
Hiç yemek yapasımda yok benimmmAllahtan koca aramıyo evde yemek varmı yokmu allah ne verdiyse onu yiyoruz
evet cnm insan en sevdiklerinden tiksiniyo genelde..
Ben de geçen hiç sevmediğim taze baklayı canım çekti,gittim aldım manavdan,3 gündür bayıla bayıla yiyorum... Normalde ağzıma sürmem... Bebiş istemiş demekki....
bende kahvaltı düşünüyorum
aa süper hem yumurta yemiş oluruzzz
saolasın cnm sizde görmüşsünüz sanırım keseyibenim BAT 5 şubattı senin kactı cnm:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?