Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

evet zaten kızımda hareket edıo sandıklarımın cogunun gaz oldugunu anladgmda cok gülmüştüm kendime bariz farklı hareketler aslında

inşallah cnm inşallah.. benim gibi olur inşallah senin de...

o yanma gbi tuhaf şey bende de var,sanki yemek borum dolu ama midem boş gibi,yediklerim sanki orda kalıyo...ayrıca hıçkırık şeklince gelen tuhaf bir gaz da var bende....:44::44::44:
ne bu şimdi reflü mü acep?
yemek derseniz ben de sabahtan beri ne yesek akşama diye düşünüyorum...

ayy bende her hafta yeni şeyler geliyor ne bu yaa anlamadım vallaa

Randevum 16.30 da canım. İnşallah eve gelince olan biteni anlatır fotolarımı da eklerim:) Eee teyseciği 4.aya girdik gireceğiz biz. Çabucak büyütün yetişin bizi siz de:)) Sizi okuyunca o günlere dönüyorum. Benim o dönemim kabus gibiydi. Size maşllah. O yüzden boş yere endişelenmeyin diye söylenip duruyoruz size. Tabi kayıplarınız olunca daha hassassınız ama şu an için en büyük düşmanınız stres.

Bu arada kocam erkek olduğundan yüzde ikibin emin. Ben de öyle hissediyorum. Bütün aile de öyle diyor. Akşam rüyamda silah gördüm. Erkek çocuk demekmiş. Aslında kalbim büyük oranda kız istiyor ama mantığım erkek diyor. O yüzden cinsiyeti öğrendiğimde ne hissedeceğimi bilemiyorum. Randevu günümü eşime söylemedim. Ona kalsa bir hafta daha sabretmem lazımmış. Doktora kendim gideceğim, cinsiyetini de sizden başka kimseye söylemeyeceğim

ayy bende her hafta yeni şeyler geliyor ne bu yaa anlamadım vallaa

Bu mide yanmalarınız ileriki dönemlerde de devam ederse samur saçlı bebekler doğuracaksınız demektir kızlar. Benim büyük kızımda hep mide yanmam vardı. Upuzun saçlı doğdu. Saçtan gözleri görünmüyordu düşünün yani. İkinci de yanma yoktu kızım kabak doğdu. Kabak bebekleri de çok severim haaa.

off canım bişi istese yapıcam
evde taze fasülye var çok severdim normalde yiyemedim

anticim hayırlı olsun kesesi , darısı pıtpıtlarına kız batlar aynımıydı senle benim aynı gidiyoz , sen çok bekletmiştin bizi olabilir sankim :44::44:

bekliyoruz haberini ablacımmmm Allah gönlüne göre versin diyeceğim ama gönlün ve mantığın ayrı düşünüyomuş Rabbim sağlıcakla versin kuzularımızı

hehehe bende kabak doğmuşummm bembeyazzzzzz

Amin canım. Sağlıklı olsunlar da. Ama and içtim 4 kilodan aşağı doğurmayacağım inşallah. Doktor son kontrolde 3900 dese bile doğurmayacağım bir hafta daha bekleyeceğim Nedense tombalak istiyorum bu sefer.

anası gibi kıvırcık olursa çok saçı olabilir

off canım bişi istese yapıcam
evde taze fasülye var çok severdim normalde yiyemedim

EVET cnm insan en sevdiklerinden tiksiniyo genelde..
ben de geçen hiç sevmediğim taze baklayı canım çekti,gittim aldım manavdan,3 gündür bayıla bayıla yiyorum... normalde ağzıma sürmem... bebiş istemiş demekki....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…