- Konu Sahibi antidepresif
-
- #17.801
aynen yumurta peynir zeytin ...:26:yağlı salçalı yemekten daha cazip su an benim için
sat demek istedin galibabenim sat 1 şubattı
Ah ahh yarama bastınız. Benim kocamın da fırını var. Ne gecesi belli ne gündüzü. Paspasçısı da o amiri de ustası da...Olmaz olsun öyle para diyeceğim de korkuyorum Allahın gücüne gidecek...Aslında teknik lise öğretmeni ama atanamayınca fırıncı oldu:)) Malum karadenizliden ya inşaatçı olur ya fırıncı:))
şuan yemek düününce midemin suyu ağzıma gelicekmiş gibi hissediyorum o yüzden bi öneri yapamayacağımm
işte bulantı değilde tuhaf bişiara ara bende de oluo
işte bulantı değilde tuhaf bişizaten ofiste kimse yok ayağımın altına tabure koydum ha uyudum ha uyuycam
kızlar ben gidiyorum mesai bitti öpüldünüzzzz
uyu anam uyu...
bugün kaçta çıkcan işten?
benim son 45dk...
güle güle mavişimm
kısmetse 6 da kuzum normalde 6 zaten çıkışımızda tutuyo böyle zaman zaman
bişi kalmamış seninde çıkmana
şükür az kaldı.gideyim kocişi de işten alayım,yemek yiyelim,akşama da taze bebeği görmeye gideriz......
git gör tabi çek kokusunu içine oohh missss
ayyyyyy ne güzel kokarlar şimdi demi....
MELEK KOKAR MELEKKKKKK RABBİM BİZLEREDE NASİP ETSİN İNŞALLAHHHHHHH
evdeyim kuzum
canım gittik doktora tabi heyecandan titriyordum..karından gördük kuzumu 5 haftalık son adet tarihiyle uyumlu kesemiz çok şükür15 gün sonra pıt pıtlar için çağırdı dpktorumuz
bende sabahtan beri düşünüyorum akşama ne yesemde midem yanmasa filan diye şimdi bişey çıktı mide yanması
Bu mide yanmalarınız ileriki dönemlerde de devam ederse samur saçlı bebekler doğuracaksınız demektir kızlar. Benim büyük kızımda hep mide yanmam vardı. Upuzun saçlı doğdu. Saçtan gözleri görünmüyordu düşünün yani. İkinci de yanma yoktu kızım kabak doğdu. Kabak bebekleri de çok severim haaa.
aa bende hiç yemedim baklaa hayatım boyuncaaa
selam kızlar nasılsınız ..
biz yine gittik geldik evdeyiz ..
bugün 2. iğnem başladı .. sabah aksam bu sulandırılmış sekilde verdiler bize.. ve kan alındı benden bunun sonucuna göre dr pazartesi çağırabilirim demis.. bize öğleden sonra aradılar beni.. dediler dr umuz, kan tahlili sonucuna göre pzartesi gelmenize gerek görmedi, yine persembe geliceksiniz.. ve bundan önce ultrasaonla baktı ..ve yanındakih hemsireye birseyler dedi ve o da not aldı benim dosyama.. sonra bi iğne adı söyledi..buna da baslasın cumartesi gününden itibaren dedi.. simdilik böyle kuzularım.... haftaya persembeye kadar yine kendi evimde olayım dedik esimle..orda durmayı gerektircek birsey yokdu yani ..o yüzden geldik eve..
şuan işte.. bi vitamin hapım.. birde B 12 hapım var.. bir de ilk iğnem vardı, onu yapıyorum bu aksam saat 8 deki ilaçlarım..
2. iğneye baslandı sulandırılmıs sekilde olan dedim ya, bu da sabah 10 , aksam 8 olarak yapılcak ..
ve 3. iğnem de cumartesi baslancak..bu da, aksam 6 - 7 arası yapılcakmıs ..
artık haftaya persemeb gidince, ultrasnla bakılıp yine yumurta takibi yapıldığı için artık daha sık çağırabilicekler ..zamanla yumurtalar istenilen kaliteye gelene kadar çağıracakları gün aralığı azalıcak.. ve sonra opum olucak yani yumurta toplama islemim..
şimdilik böyle benim..öpyorm gündüz grsrz kızlar
kızçeler günaydın. nasılsınız.
ben pek iyi deilim. inananılmaz yorgun ve bitkinim, ağzımda aslında dilimde 2 aft çıktı, ağzımda bi şeyi döndüremiyorum. iştahım da yok zati zor kahvaltı yaptım. kısacası hiç keyfim yokkk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?