Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

allah yardımcınız olsun bitanem
ben seni çok iyi anlıyorum hayatım kararmıştı resmen
3 sene ne çektiğimi ben biliyorum gece bütün gece çalışırdım
yetmezdi sabaha karşı ekmek servisine çıkardım ordan gelirdim ustalara
yemek hazırlardım sonra markete akşama kadar akşam yine fırına
çok şükür kurtuldum

iyi akşamlar kuzular böyle küt diye araya girdim ama meryem in hepinize çok slm ı var şunu bildirmemi rica etmiş dedi ki ; isterlerse eğer face adresimi verebilirsin oradan konuşabiliriz . Elçiye zeval olmaz evde şuan net i yok yerleşme aşamasında ya telden face i aktif olarak kullanabiliyor Bilginiz olsun...
Hmm bu arada ya siz beni nasıl çatlatıyosunuz böyle oOoohh 1-2 saat önce çıkmalar özellikle fatmiş

ben geldim kızlar ama kimseler kalmamis biz bugün kocişimle evi dip köse sildik süpürdük, evimizi bk götürüyomusta haberimiz yokmus Allahtan mikrop neyim kapmadık ama simdi tertemiz olduu oh 3gündür de bulantım yok yemek yiyebiliyorummm ay cok mutluyum yaa

selam kızlar nasılsınız ..

biz yine gittik geldik evdeyiz ..

bugün 2. iğnem başladı .. sabah aksam bu sulandırılmış sekilde verdiler bize.. ve kan alındı benden bunun sonucuna göre dr pazartesi çağırabilirim demis.. bize öğleden sonra aradılar beni.. dediler dr umuz, kan tahlili sonucuna göre pzartesi gelmenize gerek görmedi, yine persembe geliceksiniz.. ve bundan önce ultrasaonla baktı ..ve yanındakih hemsireye birseyler dedi ve o da not aldı benim dosyama.. sonra bi iğne adı söyledi..buna da baslasın cumartesi gününden itibaren dedi.. simdilik böyle kuzularım.... haftaya persembeye kadar yine kendi evimde olayım dedik esimle..orda durmayı gerektircek birsey yokdu yani ..o yüzden geldik eve..

şuan işte.. bi vitamin hapım.. birde B 12 hapım var.. bir de ilk iğnem vardı, onu yapıyorum bu aksam saat 8 deki ilaçlarım..
2. iğneye baslandı sulandırılmıs sekilde olan dedim ya, bu da sabah 10 , aksam 8 olarak yapılcak ..
ve 3. iğnem de cumartesi baslancak..bu da, aksam 6 - 7 arası yapılcakmıs ..
artık haftaya persemeb gidince, ultrasnla bakılıp yine yumurta takibi yapıldığı için artık daha sık çağırabilicekler ..zamanla yumurtalar istenilen kaliteye gelene kadar çağıracakları gün aralığı azalıcak.. ve sonra opum olucak yani yumurta toplama islemim..

şimdilik böyle benim..
öpyorm gündüz grsrz kızlar

kızçeler günaydın. nasılsınız.
ben pek iyi deilim. inananılmaz yorgun ve bitkinim, ağzımda aslında dilimde 2 aft çıktı, ağzımda bi şeyi döndüremiyorum. iştahım da yok zati zor kahvaltı yaptım. kısacası hiç keyfim yokkk...

evdeyim kuzum

canım gittik doktora tabi heyecandan titriyordum..karından gördük kuzumu 5 haftalık son adet tarihiyle uyumlu kesemiz çok şükür15 gün sonra pıt pıtlar için çağırdı dpktorumuz

Canım gözün aydın görmüşsün miniğini Kan testi yaptırmadın sen anladığım kadarıyla..

kalp atışlarını da duyarsın inşallah sağlıkla

bende sabahtan beri düşünüyorum akşama ne yesemde midem yanmasa filan diye şimdi bişey çıktı mide yanması

canım bu mide yanmasını doktoruna söyle demiştim ama unuttun galiba. Ben sana dikkat edeceğin şeyler söyleyeyim faydasını ben görüyorum. Çoorbayı yemekle birlikte içmeyeceksin ara öğün gibi içeceksin. Çok yağlı tatlı salçalı yemekler yemeyeceksin yesen de az bi şey yiyeceksin. Sindirimi kolaylaştırsın diye meyve ve sebze(salata) bol bol ye. Gaz yapıcı meyveler yeme mesela portakal gibi.
Karnını çok doyurmadan kalk sofradan 2 saat sonra bir daha ye. karnın tokken uzanma, yatma. Bir de gece yatarken göğüs kısmın biraz yukarda yat 2 yastıkla filan destekleyebilrsin.

Mide yanması bende de var saçlı saçlı bebek doğarsa şaşarım walla

aa bende hiç yemedim baklaa hayatım boyuncaaa

bende hiç bakla yemedim.

selam umutcummm perşembeye kadar rahatsın evinde ne güzel. baya bi ipne kullanıyosun anladığım kadarıyla inşallah olumlu sonuçlarını da alırsın canım. Allah gönlüne göre versin kucağını boş bırakmasın.

Günaydın kızlar nasılsınızz? erkenciyim ben bugün.. dün çok kötü fırtına vardı dışarda elektrikler de gidip geldi filan erkenden yatmıştık tabai sabahın 6 sında da uyandım

günaydın canım geçmiş olsunn inşallah hemen iyileşir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…