Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

hoşgeldin canım. uyyy ne çok iğne varmış :18: nerden oluyosun canım iğneleri karından mı... uzun tedavi süreçlerinde başka şehirde olmak da zorluyo insanı. bitse de eve gitsem diyosun.
allahım sana herşeyciğin kolayını versin, göz açıp kapayana kadar hemencik zaman geçsin müjdeli haberini al tez zamanda. önce top top bi sürü yumoşun olsun sorada onlar bebiş olsun

günaydın canım geçmiş olsunn inşallah hemen iyileşir.

günaydın şekerr. uykunu almışın sabah sabah maşallahh. ayy ben şimdi evde olsam battaniyeyi üzerime çeksem mayışsam uyusam.
bizim burda da acaip bi rüzgar var. işyeri tam tepede bizim valla perili köşk gibi ıslık çalıyo bina.
ben kullandığım ilaçtan biliyorum, bu ilacı da 10 gün kullanıcam. umarım zamanla etkisi azalır...

ben senin yerine çalışırım canım sen git uyu :)
perili köşk halt eder o rüzgarın yanında yaa ben evin camları yıkılacak sandım. Allahtan eşim evdeydi o olmasa yatağın altına girerdim heralde

Anladım canım yaa artık sıvı gıdalar tükertirsin yapcak bir şey yok.

günaydın kızlarrrr .............

geçmiş olsun canım , sıkıntı stres yokkk bende o zaman olur ağız yarası ,

didoşum sanada günaydın , burdada sabah evden çıktım çok hoş kıble esiyodu 5 dk sonra toz bulutuna döndü gözümü açamadım yawww ...

günaydın irem.. tüm türkiye toz rüzgar esiyo desene

günaydın bebeğimm çok geçmilş olsun bünyene diikkat et sende ilaç alamayabilirsin yakında

canım haklısın soracaktım ama ben her seferinde çok heyecanlanıyorum doktora gidince unutuyorm herşeyi bulantımı sordum ama yanmayı sormadım bilgilerin için çok teşekkür ederim tatlımmm

günaydın bebekler istanbuldada çok fırtına varmış ama ben dün gece sürekli uyudumm hiç bişeyy duymadımmm

günaydın kızlar......

nasılsınız bugün bakalım?
biz iyiyiz çok şükür,rutin bir şekilde tostla kahvaltımızı yaptık işe geldik.....

hava rüzgarlı ve yağmurlu burda...gece ne oldu hiç bilmiyorum.... sadece tuvalete kalktığımda yağmuru duydum onun dışında bişey hatırlamıyorum:44::44:

dün akşam bebiş görmeye gittik,ama çooooooookkkkkk tatlıydı Allah bağışlasın....

bir de o gece yaşadığımız mide rahatsızlığı var ya,yanma,ağrı falan... onun çaresini ılık sütte buldum bi kaç yudum bile fayda ediyo ama sütlü tatlı da işime yaradı,canım süt istemediği zaman biraz sütlü tatlı yiyorum,hem açlığımı bastırıyo hem de sütün yerine geçiyo ama tabi çok soğuk olmayacak..

bu arada didoşum senin sabah erkenden kalkmana hayranım ya.... bizim yerimize de uyusana biraz...kociş bugün izinli şimdi evde sıcacık yatakta uyuyo,öyle kıskanıyorum ki şuan,gelirken uyandırdım öyle geldim ben uyumuyorum sen de uyuma diye... tabi dinler mi,çekti kafasına yorganı uyudu yine....

günaydın canım hoşgeldin..

süt dolapta duruyo da yanına yanaaşmıyorum ben yaa sütlü tatlı da yiyorum ama az iştee pek canım istemiyor..

erken kalktım ya bugün öğlen bir uyku çekerim Ev hanımı olmanın en güzel yani o kocayı gönderiyorsun işe sen kafayı vurup yatabiliyosun ama tabi benim eşim de kaldırıyo beni kalk ben gidiyom sen uyuyon diye

günaydın canım biliyorum süt içmeye cesaret etsem gecicek midem ama canım hiç istemiyor

ayyy ne güzel şimdi evde olsam öyle yapardım tam uyku havası.... havada aşk değil uyku kokusu var........

günaydın canım biliyorum süt içmeye cesaret etsem gecicek midem ama canım hiç istemiyor

ben de yeni yeni içebiliyorum ama o da herzamn değil,iki yudumu bile fayda ediyo cnm...
hiç olmazsa sütlü tatlı....
ben şimdi ona sardım,1 ay tatlıyı gözüm grmedi,meyve bile yiyemedim ama yavaş yavaş alışıyorum sanki...

umudummm canımmm evinde olman daha iyidir herhalde hastanede daha çok stres yapardın şimdi herşeyi harfiyen evde uygulayıp dediğin gibi yumoşların büyüsün sonra bebiş olsun kuzum benimmm dualarımız seninle bitanem

günaydın kuzum geçmiş olsunnnnn ne sinir şeydir o tez zamanda geçsin inşallahhh

günaydın didoşummmmm ofiste millet ne yağdı gece diyip durdu bense tek bi ses bile duymadım bi uyumuşum 8 de açtım gözümü ama sanki o kadar uykuyu ben uyumadım gözlrim kapanıyo

günaydın bebekler istanbuldada çok fırtına varmış ama ben dün gece sürekli uyudumm hiç bişeyy duymadımmm

heh al benden de o kadar bi gözümü kapadığımı hatırlıyorum birde açtığımı günaydın bebekimmmm

günaydın yawrummmm ne hainsin kız bırak adamı uyusun

offff yaa çok uyuyorummm gerçekten

uyu canım uyu ben de çok uyuyorm... akşam 8 deyatıyorum 11e kadar uyuyorum sonra kalkıp süt,su içip tekrar yatıyorum 7.30 da kalkıyorum.. ama nasıl 9 haftayı bitirdik hiç anlamadım,uyumaktan sanırım...zaman da çabuk geçiyo...
ha bi ara evi detemizlesem iyi olcak ama uyumazsam yaparım bi ara

aaaa uyumasın banane.. ben uyuyan insanı çok kıskanırım...hemen uyandırasım gelir...
hem zaten ben kapıdan çıkmadan horlamaya başladı

10 gün farkediyor aramızda ama nasıl gün gün değişiyor belirtiler yaa

uyuya uyuya şişicezz zaten çok zayıfız ya fulimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…