Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ben anneme güveniyorum pazar günü gelecek inşallah gelir

evet cnm ya gerçekten,hatta insanın sabahıyla akşamı bile tutmuyo... çok enteresan...

küçücük canları var türlü türlü huyları var bu yavruların

ben bugün kan vermedim kızlar şükür şuan için bi sıkıntım yok içim bulanması ve gözlerimin bayık bakması dısında p.tesi kan veririm perşembede Allah kısmet ederse tanışırız minnakımızla

kızlar dün hamile pantolonu denedim 38 beden ama bacaklar bol geldi acayip bir şey oldu hiç sevmedm. hem çok rahattı eşofman gibi hem de acayip bir şeydi yaa.. ya alıştım kot pantolona kumaş giyince öyle geldi ya da ne bileyim

bir de benim bacaklar kilo almayacak hralde sadece göbekten alırım gibi pantoln da çirkin durur diye almadım

sen kendi rahat ettiğin pantolonlarından terziye yaptırırsın madem sırf göbek ver hem sen rahat edersin hem bebek

ben anneme güveniyorum pazar günü gelecek inşallah gelir

küçücük canları var türlü türlü huyları var bu yavruların
vallahi ya...
bu bacaksızlar şimdiden neler yaptırıyo,hiç yapmadığımız şeyleri yaptırıyo,hiç bakla yemeyen ben bayıla bayıla yedim ya çok ilginç...

benim de genelde öyle,üst kısım şişiyo bacaklar almıyo kilo,ama şimdi kalçalar da genişliyo sanki anlamadım...o zman sen dar paça pantolon bak kendine bence... lcw da var bitane pudra tonlarında... güzel bişey... bi bak istersen..

günaydın şekerler, hava öyle rehavetli ki yataktan kalkmak gelmiyor içimden az sonra kayınvalidem alttan vurur kahvaltıya gel diye cok useniyorummm

dün oraya baktık zaten de yoktu canım. krem rengi vardı bi kalın ketenden bir de ince keten gibi kumaş gibi acayip bir şeydi. sevmedim yaa.. etek elbise daha rahat olacak bana. salihlide bakacam bir de belki orda değişik şeyler bulrum.
bu arada mesaj kutuna baksana canım.

kız elbiselere falan bakmiyormusunuz hiç benim göbüş çıksın cicili cicili elbiseler alcam pantolon pek almam heral nasılsa sonradan giyemicem

kız elbiselere falan bakmiyormusunuz hiç benim göbüş çıksın cicili cicili elbiseler alcam pantolon pek almam heral nasılsa sonradan giyemicem

daha buralarda gelmemiş elbiseler canım. küçük yer zaten doğru düzgün mağaza yok. il e gidip bakmak lazım. artık pantolonlar dar geliyo

günaydın şekerler, hava öyle rehavetli ki yataktan kalkmak gelmiyor içimden az sonra kayınvalidem alttan vurur kahvaltıya gel diye cok useniyorummm
eeee sen de biraz geç insen ne olur cnm?
yakın oturmanın da dezavantajları herhalde...

anladım cnm,daha iyiy olur elbise senin için.. ben etek giyemiyorum iş yerinde,işimiz alüminyum doğrama oldugu için genelde erkekler geliyo o yüzden pantolon şart,ama izin günlerim iiçin etek elbise bakıcam bende...

verme kuzum içini ferah tut pazartesi 1000i geçmiş olacak

ben heryerden alıcam heralde toparlak bişey olurmmmm

daha buralarda gelmemiş elbiseler canım. küçük yer zaten doğru düzgün mağaza yok. il e gidip bakmak lazım. artık pantolonlar dar geliyo

didoşum sen ile bak neden dersen mesela burda her lcw de farklı şeyler var eminim il de daha çok şey bulucaksın birde defacto ve hm dede var hamile bölümü kuzucum hbrn olsun

verme kuzum içini ferah tut pazartesi 1000i geçmiş olacak

ben heryerden alıcam heralde toparlak bişey olurmmmm

evet kuzum içimi ferah tutup düşünememeye çalışıyorum güzel olucak Allahın izniyle hersey

valla bende sanırım heryerimden alıcam Allah nasip ederse 9. ayın sonunda nasıl olurum kendimi çok mrk ediyorum vinçle götürürler beni doğuma herhalde

önceleri geç inince erken in falan diyodu ama bebiş oldugundan beri geç inince birşey demiyor yakın olmak bazı yanlardan kötü ama şu an için çok iyi yemekleri falan hep kv. yapıyo bana kalsa koca aç kalırdı

didoşum sen ile bak neden dersen mesela burda her lcw de farklı şeyler var eminim il de daha çok şey bulucaksın birde defacto ve hm dede var hamile bölümü kuzucum hbrn olsun

evet küçük yerde bulunmuyo işte malesef...
ben de izmirde bakıcam artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…