- Konu Sahibi antidepresif
-
- #17.841
uyuya uyuya şişicezz zaten çok zayıfız ya fulimmmm
uyu canım uyu ben de çok uyuyorm... akşam 8 deyatıyorum 11e kadar uyuyorum sonra kalkıp süt,su içip tekrar yatıyorum 7.30 da kalkıyorum.. ama nasıl 9 haftayı bitirdik hiç anlamadım,uyumaktan sanırım...zaman da çabuk geçiyo...
ha bi ara evi detemizlesem iyi olcak ama uyumazsam yaparım bi ara
evet cnm ya gerçekten,hatta insanın sabahıyla akşamı bile tutmuyo... çok enteresan...
kızlar dün hamile pantolonu denedim 38 beden ama bacaklar bol geldi acayip bir şey oldu hiç sevmedm. hem çok rahattı eşofman gibi hem de acayip bir şeydi yaa.. ya alıştım kot pantolona kumaş giyince öyle geldi ya da ne bileyim
bir de benim bacaklar kilo almayacak hralde sadece göbekten alırım gibi pantoln da çirkin durur diye almadım
sorma fatmikimmmmm kendimi fil gibi hissediyorum ben yaaa :26::26:
vallahi ya...ben anneme güveniyorum pazar günü gelecek inşallah gelir
küçücük canları var türlü türlü huyları var bu yavruların
kızlar dün hamile pantolonu denedim 38 beden ama bacaklar bol geldi acayip bir şey oldu hiç sevmedm. hem çok rahattı eşofman gibi hem de acayip bir şeydi yaa.. ya alıştım kot pantolona kumaş giyince öyle geldi ya da ne bileyim
bir de benim bacaklar kilo almayacak hralde sadece göbekten alırım gibi pantoln da çirkin durur diye almadım
vallahi ya...
bu bacaksızlar şimdiden neler yaptırıyo,hiç yapmadığımız şeyleri yaptırıyo,hiç bakla yemeyen ben bayıla bayıla yedim ya çok ilginç...
benim de genelde öyle,üst kısım şişiyo bacaklar almıyo kilo,ama şimdi kalçalar da genişliyo sanki anlamadım...o zman sen dar paça pantolon bak kendine bence... lcw da var bitane pudra tonlarında... güzel bişey... bi bak istersen..
şişlik yavrumm oo şişlikkkk
kız elbiselere falan bakmiyormusunuz hiç benim göbüş çıksın cicili cicili elbiseler alcam pantolon pek almam heral nasılsa sonradan giyemicem
eeee sen de biraz geç insen ne olur cnm?günaydın şekerler, hava öyle rehavetli ki yataktan kalkmak gelmiyor içimden az sonra kayınvalidem alttan vurur kahvaltıya gel diye cok useniyorummm
dün oraya baktık zaten de yoktu canım. krem rengi vardı bi kalın ketenden bir de ince keten gibi kumaş gibi acayip bir şeydi. sevmedim yaa.. etek elbise daha rahat olacak bana. salihlide bakacam bir de belki orda değişik şeyler bulrum.
bu arada mesaj kutuna baksana canım.
ben bugün kan vermedim kızlar şükür şuan için bi sıkıntım yok içim bulanması ve gözlerimin bayık bakması dısındap.tesi kan veririm perşembede Allah kısmet ederse tanışırız minnakımızla
daha buralarda gelmemiş elbiseler canım. küçük yer zaten doğru düzgün mağaza yok. il e gidip bakmak lazım. artık pantolonlar dar geliyo
verme kuzum içini ferah tut pazartesi 1000i geçmiş olacak
ben heryerden alıcam heralde toparlak bişey olurmmmm
eeee sen de biraz geç insen ne olur cnm?
yakın oturmanın da dezavantajları herhalde...
anladım cnm,daha iyiy olur elbise senin için.. ben etek giyemiyorum iş yerinde,işimiz alüminyum doğrama oldugu için genelde erkekler geliyo o yüzden pantolon şart,ama izin günlerim iiçin etek elbise bakıcam bende...
şişmiyim benmiyim bilmiyom valla habirede hapsuruyorum yaa hasta olmımmm nolurrr
daha buralarda gelmemiş elbiseler canım. küçük yer zaten doğru düzgün mağaza yok. il e gidip bakmak lazım. artık pantolonlar dar geliyo
didoşum sen ile bak neden dersen mesela burda her lcw de farklı şeyler var eminim il de daha çok şey bulucaksın birde defacto ve hm dede var hamile bölümü kuzucum hbrn olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?