Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

didoşum sen ile bak neden dersen mesela burda her lcw de farklı şeyler var eminim il de daha çok şey bulucaksın birde defacto ve hm dede var hamile bölümü kuzucum hbrn olsun

tamam canım bakarım

ayy bende hapşuruyorummm yaa bu havalar değiştirdi bünyemizi

dikkat edin kızlar tam hastalık havası şifayı kapmayın.

aynen öyle kuzum dikkat etmek lazım ilaçta alamıycaz biz

tabisi tubişimin hülya ablamın umudum çileğin diarın bambunun da dikkat etmesi lazım yumoşları bebeiş olucak

tamam canım bakarım

dikkat edin kızlar tam hastalık havası şifayı kapmayın.

aynen dikkat etmek lazımmkızlarr

ben bugün umut için 41 kevser okucam hamiş hatunlar hadi sizde bugün umut için okuyalım her cuma bir kızçe için okuyalım ne dersiniz

günaydın canım biliyorum süt içmeye cesaret etsem gecicek midem ama canım hiç istemiyor
en önemli şeyi içmiyosun çok kızdımmm

ben bugün umut için 41 kevser okucam hamiş hatunlar hadi sizde bugün umut için okuyalım her cuma bir kızçe için okuyalım ne dersiniz

her cumaya kalmasın hepimiz biri için okuyalım bu ay bitsin bu iş rabbimin izniyle

her cumaya kalmasın hepimiz biri için okuyalım bu ay bitsin bu iş rabbimin izniyle

tamam ben varımm bi plan çıkaralım ona göre yapalım

kuzum içebiliyordum ama 1 haftadır içemiyorum nedense tiksiniyorum kızma bana

o zaman ben umutu aldım geçen hafta tubime okumuştum sizde birilerini seçin o zaman bebeklerimmmm

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim, hepinizin ağzına sağlık şimdiden. gözlerim doldu inanın geçen hafta okuyamamıştım, bu hafta ben de okuycam, cuma saatini bekliyorum aklımda
işlerim yoğun yine, ve acaip başım dönüyo bazen rakamlar birbirine giriyo hafta sonu gelsin diye bekliyom valla.
süt ne kadaaan faydalı bi şey içebiliyosanız için bacılar. bana da bi arkadaşım demişti yumoş bile gelişimine proten desteği oluyomuş. artıkın ne kadar doğru bilemedim. 1 haftadır ara öğün olarak süt içiyom ben de...
anntttiiiiiiii canım keseni görmüşsün hayırlı olsun, inşallahh bi sonraki gidişinde pıt pıtlarını da duyarsın
bu arada cuma vakti ama muzurluk yapayım yine... dünkü depremi duydunuz mu bilmiyom ama biz kocişle bayağı bi sallandık kocama kendimi sağlam silkelettim valla. bi yandan da gülmekten öldük. eşim diyoki "kıs gülme güldükçe dışarı çıkar yine, boşuna mı silkeledim"
allahım sonumu hayırlara çıkarsın inşallahhh...

canımmmm Allahın izniyle buluşsun yomuşla sipoş ben dün sızma derecesinde uyudum ne fırtına nede sisin depremi hissetmedim bugünde hala uykum ve çok halsizim ben sütü çok severim hergün seve seve içiyorum şuanda da masamda 1 bardak var çok soğuktu yavas yavas ılıta ılıta içiyorum

bu fırtına bu afet sizin yüzünüzden demekki

gülme dedi içinde tut tıpa tak

ha haaa neyse yarınkini duyarsın onada uyanmazsan yuhhhh yaniiii
türkiye geneli uçuyo demek. burda da acayip rüzgar var. düşün ki bilg. radyo açtım uğultdan radyoyu duymakta zorlanıyomm.
elektriklerde bi tuhaf. kesilip duruyo. o yüzden bi giriyom bi kayboluyom bi şehir elektriği bi jenaratör idare ediyoz burda. sular da kesik

kız siz ne yaptınız kastamonu doğalafet bölgesine dönmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…