- Konu Sahibi antidepresif
-
- #17.881
bu fırtına bu afet sizin yüzünüzden demekki
gülme dedi içinde tut tıpa tak
kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim, hepinizin ağzına sağlık şimdiden. gözlerim doldu inanıngeçen hafta okuyamamıştım, bu hafta ben de okuycam, cuma saatini bekliyorum aklımda
işlerim yoğun yine, ve acaip başım dönüyobazen rakamlar birbirine giriyo hafta sonu gelsin diye bekliyom valla.
süt ne kadaaan faydalı bi şey içebiliyosanız için bacılar. bana da bi arkadaşım demişti yumoş bile gelişimine proten desteği oluyomuş. artıkın ne kadar doğru bilemedim. 1 haftadır ara öğün olarak süt içiyom ben de...
anntttiiiiiiii canım keseni görmüşsün hayırlı olsun, inşallahh bi sonraki gidişinde pıt pıtlarını da duyarsın
bu arada cuma vakti ama muzurluk yapayım yine... dünkü depremi duydunuz mu bilmiyom ama biz kocişle bayağı bi sallandıkkocama kendimi sağlam silkelettim valla. bi yandan da gülmekten öldük. eşim diyoki "kıs gülme güldükçe dışarı çıkar yine, boşuna mı silkeledim"
allahım sonumu hayırlara çıkarsın inşallahhh...
kızlar derin mevzulara daldım sizi unuttum
ama geldim şimdii
ne mevzusu kızzzzz
sorma canım sapık dadandı da face ye. güzel bir temizlik yaptım bende fotolar filan..eşim görse kan çıkar çünkü:26::26:
kızçeleeertünaydınlar efeniim
kızçeleeertünaydınlar efeniim
ii yapmışsın didoşumm
hoşgeldin kubram hadi bakalım hamiş kızlar bi hamiş olmayan kız alın 41 kevser okucaz
ben umuta okuyorum
fuli tuğbaya
gülücük gülcana
irem hülya ablaya sizde birilerini seçin müsaitseniz
hoşgeldinn kübüş..
Canım kim vardı ki ben bilemedim( hatırlatırsan okuyayım
fatoşum kime okuym ben:44:aklıma isimde gelmio:26:
sende denize oku kuzum perikızı na yani
kız kalplerimiz bir valla şimdi o geçti aklımdanokurum tabiii
tamam kuzum bu arada günaydın canım benim
günaydın bebişim nasılsın
halsizlik dışında iyiyim kuzum sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?