Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bu arada duamı okudum.
Allah kabul etsin inşallah...
rabbim tez zamanda bu arkadaşlarımızın göbüşünü doldursun...

ohhhhhh karnımı doyurdum kociş yemek göndermiş bana...
göbüşümü şişirdim yine...
şimdi biraz çıkayım da hem yürüyeyim hemde bebk yağı bakayım,kullansam iyi olur artıkım...

afiyet olsn cnm..bende kakao yağı kullancm kızımda cok şükür az catlamıstm bakalım bunda nolck

Kızlar bende okudum geldim allahım kabul etsin inşallah dualarımızı hamile kalmak isteyen arkadaşlarımıza tez zamanda muradına erdirsin hepimize sağlıklı sıhhatli yawrularımızı kucağımıza almayı nasip etin aminnnnn

ben çok duygusalım ya dua ederken bile tutamadım kendimi

kız didoş... senin adını duyuna hep bu şarkıyı söyleyesim geliyo

oy didem didem didem didem
sensiz nerelere gidem...

:) kız bir alemsin wallaa

kızlar bende de duygusallık hat safhada ne olcak bilmiyremmm dışarda da yağmur var içim karardı resmen

ben bugün umut için 41 kevser okucam hamiş hatunlar hadi sizde bugün umut için okuyalım her cuma bir kızçe için okuyalım ne dersiniz

o zaman ben umutu aldım geçen hafta tubime okumuştum sizde birilerini seçin o zaman bebeklerimmmm

selam kızlar.. Rabbim dualarınızı kabul eylesin.. ben çok sıkıntıdayım.. kullanacağım iğnelerin biri bitmeden bir diğerine geçiliyo.. birde kimisini devlet ödemiyo, şuan 3. iğnemizin 1 tanesi 229 tl.. ve bundan 7 tane kullanılcak şuan için.. yani bu fiyat iğnenin biri için.. toplamda bu iğne için 1500 ödencek.. daha da fiyat artabilir , iğne konusunda diğer iğnelerle birlikte..
eğer yeterli gelmezse yumoslar için belkide bikaç tane daha olabilir..cünkü yumoslarım normalden küçükmüs.. iğneler normalinden az fazla yapılıyor bana..
eşim sabah eczaneden arayıp 3. alıcağımız iğne şu tanesi 229 tl lik olan için dedi bunu, insaAllah devlet öder die.. o an için nasıl üzüldüğümü anlatamam, cünkü sürekli bi iğneler çıkıyo, böyle sorun olabiliyo..
bunları konusunca zaten halimi bi ben biliyorum ates yapıyo ilaçlar.. sıkınıt veriyo.. yine bebisim gelsin diyrum birde böyle ilaç konusuna basım ağrıdı..
yani şuan günde 3 iğnem var hepsinin saatleri farklı.. hepsini ben yapıyorum..
reçelim koldan yada göbekten oluyor . deri altı seklinde seker hastaları nasıl yapıyor insülün gibi düsün cnm.. o sekilde yapıyorum..iğnenin bitanesi nasıl yakıyor yaptığım yeri ..sık dişini umut diyorum.. yani erkğe hiçbir sey yapılmıyor.. spoş sorunu olas bile erkekte, hersey bayana..

birde öğleden önce, ilk kullandığım iğnem bitiyor olacakdı araya haftasonu giridği için.. birde sürekli eczanede bulunun bi ilaç değil,. isteyip getirtiyolar bigün sonrasına diye,pzrtesiye lazım cünkü.. bgünden yazdırdım tekrar sağlık ocağına gittim..hemsire heryerde ki dr yazabilir dediği için .. dr da Allahım yarabbim sordu sordu ..ben sıkıldım.. onu anladı mı bilmem..

işte gebe misin.. kaçıncı kez kullanıcan.. yok nereye gidiyosun tedaviye.. yok hangi hasteni. yok adı ne, aa orası nerde hiç duymadım.. Allahım sabırrr hatta sabırın üstüned sabır diliyorum senden insanların gereksiz sorularından yeterince bıkdımm.. ters cvp verip kimseyi kırmayım diyorum.. kalmayan sabrımdan, altan ala ala içimden sabır diyorum..

yani durumum böyle kızlar.. birde etrafın gereksiz halleri ve gereksiz soruları olmasa .. zaten yeterince sıkıntıdayım tabi bunu bilmeyenler de var.. anlatmıyorum cünkü burada kimseye.. anlatılcak insan, halden anlıycak insan yok cünkü..

yapım o kadar hassaslasmıs ki kızlar.. en küçük biseye bile tahammülüm kalmamıs bunu anlıyorum.. sinir sistemim berbat durumda bana göre.. okuyup kendimi teskin etmeye çalısıyorum..

yani kızlar bir oturup bin kez şükredin hamile kalabilmiş olmanıza.. yani o kadar sıkıntı var ki.. Rabbim sizlere hayırlısınla doğm nasip eylesin.. bu isler çokk zorr..

---------------
birde sesimi duyurabilsem.. şu basbakanımıza şu hallerimin için neler neler demek istemezdim ki..

hani 3 çocuk yapın diyor ya..
yahu hiç kendisi sıkıntı çekmemis tabi.. benim gibi sıkıntı çekenin derdini ne anlar..???????
zaten olmuyorr işte..
bu iğneler ilaçlar neden bu kadar pahalı.. hadi paralı yaptırıyoz o kesin bisey de..
neden bu konuda bi devlet desteği yapmıyo..

bize yapmıyomuşşş cünkü biz o hakkımızı 2 kez kullanmışız.. o yüzden destek yokmuss bize.. Allahımm o kadar söylencek söz var ki.. yeminle tutuyorumm kendimiii

tek duam Allahım bana bol bol bol sabır versin.. dayanma gücü versin.. bunları önceden de yaşadığım için bnde stresin etkisi büyük.. en küçük biseye vücudum tepki veriyo.. herseye sinirleniyorum sanki.. 4. kez yaşamaya içim ne kadar elveriyodu bilemedim simdi..esime belli etmiyim diyorum susuyorum..yoksa dicek ben sana demistim 4. kez hazır mısın aynı seyleri yaşamaya diye..ama yine dayanmam lazım napim bebislerim olsun istiyorumm..
hani belki bebislerim gelir diye

Son düzenleme:
:) kız bir alemsin wallaa

kızlar bende de duygusallık hat safhada ne olcak bilmiyremmm dışarda da yağmur var içim karardı resmen
ben de de canım ya her an ağlayabilrim...
çıktım azıcık dolaştım,yürüdüm biraz iyi geldi yoksa yemeğin üstüne oturup kalsaydım ne olurudm bilmiyorum valla....

ah canım ya,inan gözlerim doldu...
ne kadar doğru söylüyosun.. 3 çocuk yapın demesi kolay hani bunun desteği?
o zaman bebekle ilgili tedavilerin,ilaçların ücretsiz olması gerekli...
ama sanıyorum ki tr. de en çok para giden de bu konudur...yoksul insanlar bile evlat sahibi olabilemek için borç harç kredi bi şekilde ne paralar döküyolar bu yolda... bu da uzmanların, hastanelerin,merkezlerin,vs... işine geliyo tabi...

valla sizleride üzmek istemem anlatıyorum böyle ama nolur affedin beni
anlattığım giib iste.. destek mi köstek mi belli değil .. smdiye kadar 15 yıldır çıkan paralar ensemizden çıktı valla.. ben çalısmıyorum maalesef.. esime destek olamıyorum bu da üzüyo beni.. elişi bisiler yapim diyorum millet en güzelini istiyor ama sıra para konusuna gelince ucuza almak istiyor..yapıyorum yapıyorum..sonkilerde para alamadım kimisi şöyle dedi kimisi böyle dedi..halama yaptım en son oğluna bohçaya koymaya biseyler ..hususi sıkıntımı anlattım hala bak öyle herkes bilmiyo..suan esime az da olsa destek olayım istiyorum en azından iğneni birini karsılabilseydim ilaçlar vs. çok pahalı die anlattım.. kızım dedi.. ben sana hazirana dğünden snar versem olmaz mı.. ama hala şuan için lazım bana, 3-5 neyse katkım olsun istiyorum.. dedim.. yine aynı şeyi dedi..ezile büzüle sanki.. hadi normal zamanda hadi nyse diyim de.. ben sana anlatmıycak olsamda sıkıntımı anlatmısım belki anlarsın diye yine veririm demedi yaaa.. hem beni 2hafta gibi kısa bi süreye sıkıstırdı aniden nisan olucakmıs..ben ona yetistireyim die canla başla yaptım uyumadım işlerimi yarım yaptım.. ama halam bana haziran düğndn sonra dedi.. öyle böyle kapadım teli..çok zoruma gitti kızlar.. halden anlasa ne vardı sanki.. esimde sorar bazen hani noldu alabildin mi paranı fln..esime karsıda mapçuh oluyorum bazen..kızıyo o da yapmıycan bundan snar kimseye bisey diyo oturup kendisi yapsın diyo.. ama hazirandan sonra bile almıycam parayı zaten o verinceye kadar emeğimin hükmü geçti zaten.. alın terim kurudu, ihtiyacımı karsıyım dedim o da ertelendi..
ama içimden dedim.. senin oğlunda evlenince bakim çocuğu olucak mı ????
hani 3-5 katkım olsun desteğim olsun istiyorum esime.. onda da kafa ütüleyen ama emeğin en iyisini isterken isteyen ama fiyatı anlamayan insancıklar var
ah kuzum demen gibi.. merkezden merkeze, dr dan dr a fyatlar öyle bir değisiyo kii anlatamam.. ama fazladan sırf para için alınan ücretleri o dr lara Rabbim yedirmesin.. biz ki böyle sıkıntıdayız.. onlar bitek istemeyi biliyolar..

üstelik özel hastane olduğu için 1ayda yaptırıdğımız kan tahlilleri için verdiğimiz para ayrı.. düşünün kan tahlili yaa.. özel yapılıyo bu islemler için .. en basiti dün kan verdim.. aşşağı kattan esiniz bandrol alıcak dediler gitti gelid snar diyo.. bi kan için 40 tl.. önceki verilenler ayrı.. her defasında kan verdikçe 40 40 isticekler heralde .. offff demiyim dee afff diyim de Mevlam duysun sesimi bu Cuma nın saatlerinde , umutun derdi bitmez de yine buna sükür diyeyim ..

ksra bakmayın kızlar.. sizinde basınız ağrıttım ..hakkınızı helal edin..fazla anlattım galiba herkes kaçtı gibi oldu bianda =(

Son düzenleme:

canım benim ya gerçekten Allah yardımcınız olsun bu son uğraşınız olur inşallah. Çalışamamak ne kadar kötü bir duygu bilirim. O kadar uğarşmış didinmişsin emeğinin karşılığını alamamışsın ne diyeyim halden anlamazsa.....

Sen yine de sabret canım dolmuşsun çok belli bizimle dertleşiyorsun ne güzel bu da seni rahatlatıyordur umarım.
Allah dermansız dert vermesin kimseye gerçekten halin zor o kadar iğne ilaç paraa.....

canlarım ben yemek yedim geldim üstünede soğuk bişi yedim iyi geldi söylimiyim canınız ister
buarada duami ettim umut öncelikli ama sonra da herkesi düşündüm allah kabul etsinn bebeğimmm

ksra bakmayın kızlar.. sizinde basınız ağrıttım ..hakkınızı helal edin..fazla anlattım galiba herkes kaçtı gibi oldu bianda =(

yok canım herkes kaçmadı zaten bi öğlen arası ooldu herkes kayboldu. sana öyle denk geldi gibi oldu yani yanlış anlama

saolasın kızlar..Rabbim dualarınızı kabul eylesn insaAllah.. Allah ' ım sizinde yardımcınız olsun bebisleriniz sağ-salim gelsinler.. ingaa desinler.. o sesi duymyı ne çok istemisimdir.. onun sesinle uyanmayı..
nyse ben kendimi iyi hissetmiyom.. çıkyım en iyisi.. biraz uyursam iyi gelir belki.. birde okuncak dualrımı okuyamaya çalısiim.. tabi gözlerim elverirse ..

hiç öyle şey olur mu canım...
sen anlat dök içini ki rahatla biraz olsun ve biz bunu başarabiliyosak ne mutlu bize....

canlarım
sabahtan beri giremedim nete çok işlerim var yoğunum
şimdi bi bakıyım dedim allah dualarınızı kabul etsin

kızlar iyiki varsınız iyiki sizleri tanımışım
o küçücük kalbinizin içinde kocaman dünyalarınız var ve benide
o dünyaya kabul ettiğiniz için sizlere minettarım sizleri çok seviyorum
rabbim sizlerin gülen yüzünü hiç soldurmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…