Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

:) kız bir alemsin wallaa

kızlar bende de duygusallık hat safhada ne olcak bilmiyremmm dışarda da yağmur var içim karardı resmen

benimde öyleydi sabahtan hava içini kapatıyo cnm resmen şimdi burda güneş azbucuk yüzünü gösterdi

umudum işin her türlü zor hem maddi hem manevi dediğin gibi beşbakanın konuşması kolay tuzu kuru evlat sahibi olmak isteyenler için daha detaylıişler yapılmalı mesela 2 kere hak verilememli madem 3 çocuk 5 çocuk isteniyor imkanını sağlasın hiç olmazsa tedavi olarak ama nerde keşke öyle olsa canım benim sen şimdi maadddi sıkılıyosun bebiş olucakmı die stres yapıyosun ilaçların vermiş olduğu bi pskljk buhranda var biz herzaman yanındayız bitanem benim hep dualarımızdasın inşallah güzel sonuçlar alıcaksın

ksra bakmayın kızlar.. sizinde basınız ağrıttım ..hakkınızı helal edin..fazla anlattım galiba herkes kaçtı gibi oldu bianda =(

umudum olurmu öyle şey öğel arası iş yoğunluğu girmiştir misal benim yarın sınavım var işe gelmiycem die bi sürü işi halletmem lazımdı anca hafiflettim bi bakim die geldim yanınıza her zaman dinleriz biz seni bitanem yanındayız hep senin

canlarım ben yemek yedim geldim üstünede soğuk bişi yedim iyi geldi söylimiyim canınız ister
buarada duami ettim umut öncelikli ama sonra da herkesi düşündüm allah kabul etsinn bebeğimmm

ohhh afiyet olsun fatmikimmmm vede Allah kabul etsin inşallahhh

yok canım herkes kaçmadı zaten bi öğlen arası ooldu herkes kayboldu. sana öyle denk geldi gibi oldu yani yanlış anlama

evet didoşum doğru tespit

amin bitanemmm rabbim sanada nasip edicek canım arkadasım sabrın sonu selamettir nolur biraz daha sabır sen güçlüsün başarıcaksın ben buna canı gönülden inanıyorum

ablammm sende iyi ki varsınnnnn

kızlar yaa herkeste cuma yoğunluğu mu var nerdesinizzz???????

kuzu dediğim gibi ben yarın ofiste yokum işlerimi bitirmeye çalışıyorum hafiflettim yanınıza geldim ama sanırım herkeste bugün bi yoğunluk var sen napıosun fıstıkımmm

kızlar yarın ki sınav için bana şans dileyin bu uykulu halimle nasıl geçicek bilmiyorum iki beyinli olarak güzel bir sonuç çıkarırım inşallah

valla ben uyandığımdan beri uyuşuk uyuşuktum buna rağmen bir sürü iş yaptım şimdide güneş yüzünü gösterdi sanki biraz daha iyiyim kapasam gözlerimi uyurum ama güneş enerji veriyo

kızlar yarın ki sınav için bana şans dileyin bu uykulu halimle nasıl geçicek bilmiyorum iki beyinli olarak güzel bir sonuç çıkarırım inşallah

iyi geçer inşallah canım sen zehir gibi kızsın o sınav sana ne der allah aşkınaa

kızlar bugün çok gelemedim yanınıza. hem ambar işim çoktyu hem de elektrikler sürekli gelip gittiği için çoğu zaman bilg. kapalıydı. şimdi de ne olur ne olmaz diye yedekleme yapmaya açtım bilg.
benim mesaim bitti, çıkıyorum.
hepinize iyi hafta sonları, kendinize dikkat edin.
bugün hiç fırtına dinmedi, çatılar neyim uçuyo, ama ben azimle kuaföre gidiyorum.

kızlar benim bebiş de otur otur yoruldu bir yürüyüş yaptım geldim yemeklerimi yaptım dizi izleyeceğim.

fulyacım yarınki sınavda sana bol dikkat ve başarı diliyorum

ya yoğunluk değil ağırlık çöktü banaaaaa

senin bünye minik kurbağaya alışamadı halen

valla ben uyandığımdan beri uyuşuk uyuşuktum buna rağmen bir sürü iş yaptım şimdide güneş yüzünü gösterdi sanki biraz daha iyiyim kapasam gözlerimi uyurum ama güneş enerji veriyo

Burda da güneş açtı içim açıldı yaaa pek güzel olduu

canım benim sana da iyi haftasonları. o fırtınaya saç yaptıracaksan eğer geri bozulur benden söylemesi ama başka işlerin varsa orası ayrı tabi canım..

iyiy yaptın didoşummmm yürüyüş iyi gelmiştir

bu arada çok tşkrederim umarım sıkıntısız soruları okurken unutmadan bitirebilirim

iyiy yaptın didoşummmm yürüyüş iyi gelmiştir

bu arada çok tşkrederim umarım sıkıntısız soruları okurken unutmadan bitirebilirim

ayy düşünsene sorunun sonunu okumadan başını unuturmuşsunn ayy traji komik bir şey olur

ama sen yaparsın o kadar hesap kitabın içindesin beynin iyi çalışıyodur

kızlar bende çıkıyorum herkese iyi haftasonlarıı diliyorum..

göbüşleri iyi büyütün

Merhaba kızlar. Doktordan geldim. Bebeğim maşallah çok iyi. Kocaman olmuş maşallah. Doktor zorla uyandırdı. Uyanınca da başladı akrobasiye. Ve beklenen haber. O bir kızmış. Kesin değil dedi doktor. Sadece benzettim dedi. Bir a sonra kesin cevap veririm dedi. Ama Allah biliyor ya üzülmedim değil. Yine de sağlıklı olduğu için binlerce kere şükürler olsun. Yine de içimdeki ses erkek o diyor. Kendimi kıza alıştırsam da.

Didemcim senin ense kalınlığı kaç çıkmıştı. Benim 1.11 Ağırlığı 51 gr. Boyu 5 cm. Doktor gayet güzel vücut gelişimi dedi maşallah. Neyse darısı hepiciğinizin başına kızlar.

canım çok sevindim senin ve bebişinin sağlıklı oluşuna
maşallah kocaman olmuş bile allah nazarlardan saklasın
rabbim sağlıklı hayırlı olanı nasip etsin kız erkek farketmez

o zaman ben gülcan a okuyayım...

Canım merhaba ben gülcan .. Allah razı olsun duan için Allahım kabul etsin hakkını helal et... dilerim bebegini sağlıklı bir şekişde kucagına alırsın.. inanın cok duygulandım..

Selamlar kızlar benim dün itibarı ile klomenim bitti şimdi 5 gün periz sonra 5 gün çalışma Allahım izin verirse ondan sonrada bebişim gelicelk.. sizler hepiniz iyisinizdir insallah eşim evde oldugu için giremiyorum pek nete.. pazartesi başlıyor iişe tekrar aranızdayım allahın izni ile bu arada faceden grup açmişsinız sanırsam hiç haberim olmadı çok üzüldüm kendimi dışalanmış hissettim br an hepiciginizi öpüyorum kendinize cok dikkat edin

canım çok sevindim senin ve bebişinin sağlıklı oluşuna
maşallah kocaman olmuş bile allah nazarlardan saklasın
rabbim sağlıklı hayırlı olanı nasip etsin kız erkek farketmez

Teşekkürler canım benim benim. Biraz ağladım istemeden ama sonra Allaha isyan olur dedim toparlandım. Kız da bizim erkek de. Allahtan hep hayırlısını istedim. Benim içime hala erkek olduğu doğuyor ama kıza da hazırlıklıyım yani:))) Bu arada sende var mı belirti falan. Geçmişe çok bakamadım.

Gülcanım, hayırlı olsun tedavin. İnşallah bu ay sen de mutlu haberi alacaksın. Ay bir an önce geçse şu günler. Sizin için o kadar heyecanlıyım ki...Allah size de bugün benim gördüğüm tepikleri taklaları parmak emmeleri göstersin tez vakitte. Aminnn.

Amin ablacım insallah Seninde kızın olacakmış hiç üzülme Allahım sağlıkla versin yavrunu hem 3 kızı olanın cennete yeri hazır derler.

canım güzel duaların için allah razı olsun
hiç ağlama bitanem evladın kızı erkeği ayırt edilmiyo
sende benim gibi teçrübeli annesin eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsun
ve en başta hayırlı olsun gerisi önemli değil
bende hiç belirti yok canım ve olmıycak gibi geliyo
bendeki o süper yumoşlar bi işe yaramadı anlıycan
kısmet bitanem yapıcak bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…