- Konu Sahibi antidepresif
-
- #17.941
Canım merhaba ben gülcan .. Allah razı olsun duan için Allahım kabul etsin hakkını helal et... dilerim bebegini sağlıklı bir şekişde kucagına alırsın.. inanın cok duygulandım..
Selamlar kızlar benim dün itibarı ile klomenim bitti şimdi 5 gün periz sonra 5 gün çalışma Allahım izin verirse ondan sonrada bebişim gelicelk.. sizler hepiniz iyisinizdir insallah eşim evde oldugu için giremiyorum pek nete.. pazartesi başlıyor iişe tekrar aranızdayım allahın izni ile bu arada faceden grup açmişsinız sanırsam hiç haberim olmadıçok üzüldüm kendimi dışalanmış hissettim br an hepiciginizi öpüyorum kendinize cok dikkat edin
Merhaba kızlar. Doktordan geldim. Bebeğim maşallah çok iyi. Kocaman olmuş maşallah. Doktor zorla uyandırdı. Uyanınca da başladı akrobasiye. Ve beklenen haber. O bir kızmış. Kesin değil dedi doktor. Sadece benzettim dedi. Bir a sonra kesin cevap veririm dedi. Ama Allah biliyor ya üzülmedim değil. Yine de sağlıklı olduğu için binlerce kere şükürler olsun. Yine de içimdeki ses erkek o diyor. Kendimi kıza alıştırsam da.
Didemcim senin ense kalınlığı kaç çıkmıştı. Benim 1.11 Ağırlığı 51 gr. Boyu 5 cm. Doktor gayet güzel vücut gelişimi dedi maşallah. Neyse darısı hepiciğinizin başına kızlar.
Arkadaşlar merhaba ancak bu saatte yazmak kısmet oldu test sonucum pozitif yani çok şükür hamileyim Allah herkesin muradını versin inşaallah eşim ve annemden sonra sizlere söyleyim dedim hepinizi çok seviyorum bacılaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr
yeşilcikim günaydın canım benim.. bugün gelmezsin sanıyodum.. eşin evdedir ya o yüzden....ama gördüğüme sevindim....günaydın aynur ablacım bebeğine maşallahDoktor bizimkine erkek diyince bende biraz üzülmüştüm gönlümden kız geçiyodu ama babası sevinince ve kaynanamlar oğlan da oğlan isteriz diyince oğlan olması daha iyi olacak gibime geliyor.sağlıklı sıhhatli olsunlar.
ense kalınlığı 1.17 çıktı benimkinin. boyu da 6 cm 3 mm. ağırlığını söylemiyor benim doktorum. ama gelişimi gayet iyiymiş.
merhabaaa.. senden bu güzel haberi alacağımızı biliyorduk gözün aydın canım Allah kucağınıza da almayı nasiip etsin inşallah.
gülücük günaydınnn canımmm
günaydın iyi haftasonlarıaynur abla ikili test sonuclarin çok iyi çıkmış masallah sana ve bebeğine kız yada erkek sağlıklı olmalari önemli üzülme olur mu :) iki hafta sonra benim de ikili test yapılacak aslında kesinlikle yaptırmiycktim ama herkes yaptir yaptir deyince eşim de yapılmasını istiyor bende yaptırcam artık ama allah korusun down snd. derlerse de aldırmam bebegimi, risk grubunda mıyım bilmiyorum eşimle çok uzaktan bir akrabalıgımız var o da şöyle; benim dedemle (babamın babası) kayinpederimin dedesi kardeş miymis amca çocuklarımiymis neymis öyle birsey 1.dereceden bir akrabalık yok yani bilemedim ki siz ne düşünüyosunz?
yeşilcikim günaydın canım benim.. bugün gelmezsin sanıyodum.. eşin evdedir ya o yüzden....ama gördüğüme sevindim....
cnm sanmıyorum ben bi sorun olacağını tabi herşeyin en doğrusunu rabbim bilir ama benim geçen gün doğum yapan arkadaşım...
eşiyle öz ve öz kardeş çocukları(dayı hala çocukları,kuzen yani),onlar çok korkmuştu bi sorun olur diye ve çok detaylı incelediler bebeği,allaha çok şükür kızlarında hiç bi sorun yok maşallah....
evet aslında bizde de öyle çok akraba evliligi yapan var ki hemde 1.dereceden hatta bizim oralarda kimse yabanciya kız vermez ve çocukları masallah sapasağlıklı boşuna evham yapıyorum biliyorum :)yeşilcikim günaydın canım benim.. bugün gelmezsin sanıyodum.. eşin evdedir ya o yüzden....ama gördüğüme sevindim....
cnm sanmıyorum ben bi sorun olacağını tabi herşeyin en doğrusunu rabbim bilir ama benim geçen gün doğum yapan arkadaşım...
eşiyle öz ve öz kardeş çocukları(dayı hala çocukları,kuzen yani),onlar çok korkmuştu bi sorun olur diye ve çok detaylı incelediler bebeği,allaha çok şükür kızlarında hiç bi sorun yok maşallah....
eşim mesaide canım ama gelir birazdan. bir uğrayım dedim kimler var
esracım bence o kadar akrabalıktan bir şey olmaz ama bu down sendromu olma ihtimali bence akrabalıkla çok ilişkili değil. hiç alakasız eşlerde bile olabiliyor. Allah korusun inşallah bir sıkıntı çıkmaz hiçbirimizin bebeklerinde
iyiy yapmışsın canım,uğra tabisi de...eşim mesaide canım ama gelir birazdan. bir uğrayım dedim kimler var
esracım bence o kadar akrabalıktan bir şey olmaz ama bu down sendromu olma ihtimali bence akrabalıkla çok ilişkili değil. hiç alakasız eşlerde bile olabiliyor. Allah korusun inşallah bir sıkıntı çıkmaz hiçbirimizin bebeklerinde
evet aslında bizde de öyle çok akraba evliligi yapan var ki hemde 1.dereceden hatta bizim oralarda kimse yabanciya kız vermez ve çocukları masallah sapasağlıklı boşuna evham yapıyorum biliyorum :)
aminnnn canımm, insan tedirgin oluyor ışte illa birşey bulmaya uğraşıyorum bende off gıcık oluyorum kendime
iyiy yapmışsın canım,uğra tabisi de...
ben cumartesi cumartesi çalışıyorum malesef,eşimin de toplantısı var,o da toplantıda...
evet cnm hiç belli olmuyo bu durumlar,tamamen yabancı eşlerde çıkabiliyo ama akrabalr da olmayabiliyo..
rabbim bebeklerimizi korusun...
YEŞİMCİM teşekkür ederim cümlemize hayırlı olur inşaallahhgünaydın aynur ablacım bebeğine maşallahDoktor bizimkine erkek diyince bende biraz üzülmüştüm gönlümden kız geçiyodu ama babası sevinince ve kaynanamlar oğlan da oğlan isteriz diyince oğlan olması daha iyi olacak gibime geliyor.sağlıklı sıhhatli olsunlar.
ense kalınlığı 1.17 çıktı benimkinin. boyu da 6 cm 3 mm. ağırlığını söylemiyor benim doktorum. ama gelişimi gayet iyiymiş.
merhabaaa.. senden bu güzel haberi alacağımızı biliyorduk gözün aydın canım Allah kucağınıza da almayı nasiip etsin inşallah.
gülücük günaydınnn canımmm
bende memnun oldumcanım çok teşekkür ederim tekrardanmerhabalar canım çok memnun oldum ben de fitoş...
tanışmamıştık daha önce...
işte hiç bilmediğin bi yerde hiç bilmediğin insanların senin için ettiği dualar kabul olur kimi zaman ve inşallah RABBİM de benim senin için ettiğim duayı kabul ederde sende bebeğine kavuşursun...aminnnnnnnnnnn
inşallah bu ay seninde hayırlı bebiş haberini alırız....
Amin ablacım insallah Seninde kızın olacakmış hiç üzülme Allahım sağlıkla versin yavrunu hem 3 kızı olanın cennete yeri hazır derler.
canım güzel duaların için allah razı olsun
hiç ağlama bitanem evladın kızı erkeği ayırt edilmiyo
sende benim gibi teçrübeli annesin eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsun
ve en başta hayırlı olsun gerisi önemli değil
bende hiç belirti yok canım ve olmıycak gibi geliyo
bendeki o süper yumoşlar bi işe yaramadı anlıycan
kısmet bitanem yapıcak bişey yok
günaydın iyi haftasonlarıaynur abla ikili test sonuclarin çok iyi çıkmış masallah sana ve bebeğine kız yada erkek sağlıklı olmalari önemli üzülme olur mu :) iki hafta sonra benim de ikili test yapılacak aslında kesinlikle yaptırmiycktim ama herkes yaptir yaptir deyince eşim de yapılmasını istiyor bende yaptırcam artık ama allah korusun down snd. derlerse de aldırmam bebegimi, risk grubunda mıyım bilmiyorum eşimle çok uzaktan bir akrabalıgımız var o da şöyle; benim dedemle (babamın babası) kayinpederimin dedesi kardeş miymis amca çocuklarımiymis neymis öyle birsey 1.dereceden bir akrabalık yok yani bilemedim ki siz ne düşünüyosunz?
Arkadaşlar merhaba ancak bu saatte yazmak kısmet oldu test sonucum pozitif yani çok şükür hamileyim Allah herkesin muradını versin inşaallah eşim ve annemden sonra sizlere söyleyim dedim hepinizi çok seviyorum bacılaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr
aynur ablacım nasılsınnn ???
O bebek geldiğinde sen mosmor olacan haa:)) Seni ümitlendirmek de istemem ama içimdeki ses hamile olduğunu söylüyor canım. Dersini iyi yaptıysan ve Allah da dilediyse artık olmaması mucize)
valla ablacım ben ilk kez kullanıyorum klomen doktorum 5 gün yasası bu dedi 5 gün ilaç 5 gün periz 5 gün çalışma verdi .. catlatma igneside vermedi 5 ay ilaç kullancaz olmazssa ignelere geçilecek dedi hayırlısı bakalımbende bilmiyorum bu konularda hiç bir blgimde yok işin aslı zaten doktorum acele ediyon dedi ama ben cok istiyorum diye başladı ilaça daha bir sene dolmamış tahlilleriniz cok güzel hamile kalmaman iiçin hiçbir engel yok dedi. pko yüzünden geç hamile kalabilirsin dedi sadece yinede başladı ilaca sağ olsunTatlım ben bu soruyu cevapsız bırakmışım akşam. Göremedim özür dilerim. İyiyim galiba. Nasıl hissettiğimi bilmiyorum doğrusu. Sürekli şükrediyorum o kadar:)) Sen nasılsın bakalım. 5 gün perhiz demişsin ya, doktor bize böyle birşey söylememişti. Ben de klomen+ çat.iğnesiyle hamile kaldım biliyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?