Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Arkadaşlar merhaba ancak bu saatte yazmak kısmet oldu test sonucum pozitif yani çok şükür hamileyim Allah herkesin muradını versin inşaallah eşim ve annemden sonra sizlere söyleyim dedim hepinizi çok seviyorum bacılaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:

merhabalar canım çok memnun oldum ben de fitoş...
tanışmamıştık daha önce...
işte hiç bilmediğin bi yerde hiç bilmediğin insanların senin için ettiği dualar kabul olur kimi zaman ve inşallah RABBİM de benim senin için ettiğim duayı kabul ederde sende bebeğine kavuşursun...aminnnnnnnnnnn

inşallah bu ay seninde hayırlı bebiş haberini alırız....

günaydın aynur ablacım bebeğine maşallah Doktor bizimkine erkek diyince bende biraz üzülmüştüm gönlümden kız geçiyodu ama babası sevinince ve kaynanamlar oğlan da oğlan isteriz diyince oğlan olması daha iyi olacak gibime geliyor.sağlıklı sıhhatli olsunlar.

ense kalınlığı 1.17 çıktı benimkinin. boyu da 6 cm 3 mm. ağırlığını söylemiyor benim doktorum. ama gelişimi gayet iyiymiş.

merhabaaa.. senden bu güzel haberi alacağımızı biliyorduk gözün aydın canım Allah kucağınıza da almayı nasiip etsin inşallah.

gülücük günaydınnn canımmm

günaydın iyi haftasonları aynur abla ikili test sonuclarin çok iyi çıkmış masallah sana ve bebeğine kız yada erkek sağlıklı olmalari önemli üzülme olur mu :) iki hafta sonra benim de ikili test yapılacak aslında kesinlikle yaptırmiycktim ama herkes yaptir yaptir deyince eşim de yapılmasını istiyor bende yaptırcam artık ama allah korusun down snd. derlerse de aldırmam bebegimi, risk grubunda mıyım bilmiyorum eşimle çok uzaktan bir akrabalıgımız var o da şöyle; benim dedemle (babamın babası) kayinpederimin dedesi kardeş miymis amca çocuklarımiymis neymis öyle birsey 1.dereceden bir akrabalık yok yani bilemedim ki siz ne düşünüyosunz?

yeşilcikim günaydın canım benim.. bugün gelmezsin sanıyodum.. eşin evdedir ya o yüzden....ama gördüğüme sevindim....

cnm sanmıyorum ben bi sorun olacağını tabi herşeyin en doğrusunu rabbim bilir ama benim geçen gün doğum yapan arkadaşım...
eşiyle öz ve öz kardeş çocukları(dayı hala çocukları,kuzen yani),onlar çok korkmuştu bi sorun olur diye ve çok detaylı incelediler bebeği,allaha çok şükür kızlarında hiç bi sorun yok maşallah....

eşim mesaide canım ama gelir birazdan. bir uğrayım dedim kimler var

esracım bence o kadar akrabalıktan bir şey olmaz ama bu down sendromu olma ihtimali bence akrabalıkla çok ilişkili değil. hiç alakasız eşlerde bile olabiliyor. Allah korusun inşallah bir sıkıntı çıkmaz hiçbirimizin bebeklerinde

evet aslında bizde de öyle çok akraba evliligi yapan var ki hemde 1.dereceden hatta bizim oralarda kimse yabanciya kız vermez ve çocukları masallah sapasağlıklı boşuna evham yapıyorum biliyorum :)

aminnnn canımm, insan tedirgin oluyor ışte illa birşey bulmaya uğraşıyorum bende off gıcık oluyorum kendime

iyiy yapmışsın canım,uğra tabisi de...
ben cumartesi cumartesi çalışıyorum malesef,eşimin de toplantısı var,o da toplantıda...

evet cnm hiç belli olmuyo bu durumlar,tamamen yabancı eşlerde çıkabiliyo ama akrabalr da olmayabiliyo..
rabbim bebeklerimizi korusun...

aminnn fitoşcumm

YEŞİMCİM teşekkür ederim cümlemize hayırlı olur inşaallahh

bende memnun oldumcanım çok teşekkür ederim tekrardan

O bebek geldiğinde sen mosmor olacan haa:)) Seni ümitlendirmek de istemem ama içimdeki ses hamile olduğunu söylüyor canım. Dersini iyi yaptıysan ve Allah da dilediyse artık olmaması mucize)

Canım benim kan sonuçlarım salı günü çıkacak. Ama gelişimi çok iyi dedi doktor. Hatta sürekli maşallah çekti. Ölçümler iyi çıkarsa kan sonucu çok da önemli değil. Biliyorsun o kısım sadece kıyaslamayla ilgili. Ben daha kimse de riskli görünüp de davn sendromlu doğan bebek duymadım. Allah böyle bir şeyle imtihan etmesin hiç kimseyi. Kızkardeşimin bebeğine 9 ay boyunca takmadıkları hastalık kalmadı. Cücelikten davn sendromuna kadar...Kız 9 ay ağlayarak geçirdi günlerini. Sonunda 4 kilo bir çocuk doğurdu. Sapa sağlam hemde. O yüzden testleri yaptırmak çok saçma ama çevre baskısı yüzünden yaptırıyoruz işte. Benim kan sonucum ne olursa olsun üçlü dörtlü testi düşünmüyorum. 20. haftada ayrıntılı ultrasona koyuyorlar. Onda akla kara belli oluyor nasılsa. Ne gerek var gerilmeye. İnşallah iyi sonuçlar alırsın sen de tatlım.

Evet kız oluşuna biraz üzüldüm ama geçti. Çabuk kabul ettim ya da hala erkek olduğunu düşünüyorum bilmiyorum. Ama ben hissediyorum erkek olduğunu. En kötüsü bir ay daha alışveriş yapamayacağım:)

Hayırlı olsun canım. Allah size bağışlasın meleğinizi. Çok sevindim bir hamişimiz daha geldi:) Maşallah maşallahh. Dikkat et kendine kan testini de yaptır en kısa zamanda canım.

aynur ablacım nasılsınnn ???

Tatlım ben bu soruyu cevapsız bırakmışım akşam. Göremedim özür dilerim. İyiyim galiba. Nasıl hissettiğimi bilmiyorum doğrusu. Sürekli şükrediyorum o kadar:)) Sen nasılsın bakalım. 5 gün perhiz demişsin ya, doktor bize böyle birşey söylememişti. Ben de klomen+ çat.iğnesiyle hamile kaldım biliyorsun.

gözünaydın canıııım çook sevindiim

O bebek geldiğinde sen mosmor olacan haa:)) Seni ümitlendirmek de istemem ama içimdeki ses hamile olduğunu söylüyor canım. Dersini iyi yaptıysan ve Allah da dilediyse artık olmaması mucize)

aynurum o bebek gelsin ben mosmor gezmeye razıyım tatlım
dersimi iyi çalıştım aslında dersden yana sıkıntı yokda ne biliyim işte
rabbim inşallah içinden gelen sesi gerçek yapar canım dua etmekten başka bişey gelmiyo elimden

fatmaaaam nasılsın kuzum hafta sonun nasıl geçiyo minnak yeğenim nasıl

meryemmm hoşgeldin canım nasılsın

kızlar benim sağ kasığımda bir ağrı var felaket ama sadece ara ara batma şeklinde
ama geldimi yerimden zıplatıyo valla

valla ablacım ben ilk kez kullanıyorum klomen doktorum 5 gün yasası bu dedi 5 gün ilaç 5 gün periz 5 gün çalışma verdi .. catlatma igneside vermedi 5 ay ilaç kullancaz olmazssa ignelere geçilecek dedi hayırlısı bakalımbende bilmiyorum bu konularda hiç bir blgimde yok işin aslı zaten doktorum acele ediyon dedi ama ben cok istiyorum diye başladı ilaça daha bir sene dolmamış tahlilleriniz cok güzel hamile kalmaman iiçin hiçbir engel yok dedi. pko yüzünden geç hamile kalabilirsin dedi sadece yinede başladı ilaca sağ olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…